Taksin vuokraus päiväksi Balilla?

kirna

Olemme menossa Balille huhtikuun puolivälissä (10 pv reissu). Onko kokemuksia taksin käytöstä saaren paikkojen katselemisessa - mitä maksaa vuokrata koko päiväksi, mistä löytyy luotettava, onko "riittävän turvallista" touhua, missä kannattaa käydä...?
Ollaan 2 aikuista liikkeellä rantalomamielellä mutta muitakin mielenkiintoisia paikkoja olis tarkoitus katsella. Hotelli vielä buukkaamatta, saatetaan päätyä Sanuriin.

14

999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Balin matkaajat

      Oltiin joulukuussa Balilla Sanurissa ja Gilillä. Käytimme taksia useaan otteeseen ja taksin käyttö maksoi 50 dollaria päivä. Siis sisältää kuskauksen mihin haluatte aamusta iltaan. Voi tietenkin maksaa myös paikallisella valuutalla. Lyhemmistä matkoista sovittiin erikseen. Meillä oli luotettava ja mukava kuski, joka puhuu hyvää englantia. Oli aina sovittuna aikana paikalla. Yhteystiedot saimme ystäviltämme, jotka ovat aiemmin käyttäneet hänen palveluita hyväkseen. Kuski tietää missä paikoissa kannattaa käydä. Jos haluat niin voin laittaa hänen yhteystiedot sähköpostitse.

      Hotelli valittiin Sanurista The Oasis Lagoon Sanur, joka on hyvällä paikalla ja valmistunut viimevuonna. Huippua on alimman kerroksen huoneet, joista pääsee suoraan terassilta uima-altaaseen.


      • kyydin tarjoajia
        kirna kirjoitti:

        Kiitos tiedoista! Jos viitsit infota kuskin tiedot: [email protected]. Kiitos paljon!

        juoksee perässäsi pääkadulla Sanurissa ja rannalla, siitä vain itse valitset mieltymyksesi mukaan. Kuulet samala heidän englanninkielensä tason. Melkein kaikki tarjoavat peruspakettia: riisisterassit, Ubud, waterfall, wood carving, balilainen tanssi, silversmith, tulivuori, monkey forest. Voit itse vaikuttaa reittiin. Maksoimme n 30 euroa paikallisella valuutalla. Käytimme kahta eri kuskia, toisella reissulla kävimme Kutalla ja Uluwatussa. Valitsimme nämä kuskit myös auton perusteella, Uluwatussa meitä oli 6 mukana ja tarvitsime tila-auton, jossa 6 turvavyötä ja saarikierroksella meitä oli 4, joten van, jossa 4 turvavyötä riitti. Liikenne on sen verran hurja, ettemme uskaltaneet lasten kanssa lähteä perusautoon, jossa ehkä etupenkillä on turvavyö. Yksi kriteeri oli myös, ettemme halunneet tupakanhajuista autoa, ja moni kuski indonesiassa polttaa.


      • umk2

        Tuo taksi yhteystieto kiinnostaisi koska maaliskuun puolivälissä 3 viikoksi reissuun. Ensin Sunariin, sitten Ubud ja lopuksi Kutan pohjoisosaan.

        Gilillä haluaisimme käydä ym. ja hyvä taksi olisi hieno juttu-

        [email protected]


    • dana111

      Meidän kuski vei meitä ihan mihin itse halusi eli ilmeisesti paikkoihin, joista sai jotain provikkaa. Englantia puhui hyvin, mutta kielitaito loppui aina siinä kohtaa, kun yritimme saada häntä viemään meitä johonkin mihin olisimme itse halunneet...

    • reppunen

      Vuokrasimme hyvän ja luotettavan matkatoimiston kautta auton kuskin oppaan päiväksi se oli jtn 80 dollarin luokkaa. Samaisen toimiston kautta otimme hotellit (oli edullisemmat kuin esim booking sivut) ja aktiviteetit. Voin pistää tietoa toimistosta jos kiinnostaa. Suomen kielellä siellä asiointi onnistui myös :)

    • mallu12

      Nimimerkille Balin matkaajat! Laitatko minulle taksikuskin nimen, olemme menossa Sanuriin joululomalle 2012.

      • lpl66

        Kannattaa tutkia myös Tripadvisor, siellä on noiden luotettavien kuskien listaa. Samoin kaikkea muuta hyödyllistä ja kiinnostavaa.


    • Meillä makso 250 000 rupiaa koko päivän reissu. Kuski oli TODELLA mukavaa, avulias ja vei ihan mihin vain haluttiin. koko itä-bali kierrettiin etelästä pohjoseen. Kannattaa jo tiedustella ekalta kuskilta kenen matkaan hyppäätte, että minkä hintanen tuollanen reissu vois olla.

    • Orvolli

      Hei,

      Olimme Balilla marras-joulukuussa reilun kahden viikon ajan. Matka oli oikein onnistunut, näimme ja koimme paljon ja teimme neljä päivän mittaista reissua taksilla eri puolille saarta. Suosittelen lämpimästi taksikuskia, joka on erittäin ystävällinen, avulias, vie sinne minne pitääkin ja antaa hyviä vinkkejä yms. Ja lisäksi hän puhuu erittäin hyvää englantia. Tämä kuski on Komang Sudana, [email protected]. p. 62812366 4467. Koko päivän (8-10h) hinta oli 40 euroa, halvemmallakin oltaisiin saatu kuski mutta osalla oli tosi surkea englanti ja huonommat autot.

    • kotimaassa1

      Tultiin juuri Balilta. Ihana paikka. Otimme taksin kolmena päivänä saarella kiertelyyn. Käytössä oli hyvä auto kahdelle pariskunnalle, istuimia oli kolmessa rivissä, joten tilaa oli hyvin. Mukana oli mukava opas ja hyvä kuski. Veivät mihin halusimme, neuvoivat ja kertoivat kaikkea matkan varrella. Hinta oli kahtena päivänä 40€. Ensimmäisenä retkipäivänä kävimme tulivuorella, apinametsässä, Ubudissa, riisiterasseilla ja Bali zoossa .Matka kesti n. 10h. Sitten suuntasimme saaren eteläosaan, jossa kävimme snorklaamassa, kilpikonnasaarella, Nusa Dualla, Ulawatussa, Badang Padang -rannalla uimassa ja Lembonganin rannalla katsomassa auringonlaskua. Tämäkin retki kesti n. 10h. Kolmas retki maksoi 60€ ja suuntasimme pohjoiseen Lovinaan. Kävimme bongailemassa delfiinejä auringonnousun aikaan merellä, uimassa kuumavesialtailla ja uimassa delfiinien kanssa altaassa (oli tosi upea kokemus). Tämä retki kesti n. 14h ja koko ajan opas kyseli halutaanko vielä johonkin. Heillä ei tuntunut olevan minään päivänä kiire, jos me halusimme vielä poiketa johonkin. Sanoivat aina, että jos me olemme iloisia, he ovat iloisia :) Retket oli parasta koko reissulla vaikka hienoa oli välillä maata rantatuolillakin päivää paistattelemassa.

      • 9012

        Hei, voitko laittaa meiliosoitteen, mistä tuollaista palvelua löytää Balilla, kiitos.


      • tepaki1

        "Sitten suuntasimme saaren eteläosaan, jossa kävimme snorklaamassa, kilpikonnasaarella, Nusa Dualla, Ulawatussa, Badang Padang -rannalla uimassa ja Lembonganin rannalla katsomassa auringonlaskua."

        Tuskin vaan Lembonganin rannalle samana päivänä kerkesitte, lembongan on pieni saari balin lähellä. Jos kerkesitte, niin tuskinpa sitten muihin mainitsemiisi paikkoihin.


      • pequ1
        9012 kirjoitti:

        Hei, voitko laittaa meiliosoitteen, mistä tuollaista palvelua löytää Balilla, kiitos.

        Meitä palveli kuljettaja nimeltä Made. Puhuu sujuvaa englantia, tietää todella paljon balista ja vei myös sellaisiin paikkoihin mitä ei turisti-oppaissa ollut. 50 dollaria päivähinta. Sähköposti minkä antoi on [email protected].

        Luotettava ja loistava valinta. Hienoa oli myös se että autossa oli ilmainen internet käytettävissä. Auto oli suhteellisen uusi sellainen 3-penkkirivinen auto.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe