Hyviä virtuaalitalleja?

abblezz

Haluaisin alkaa hoitamaan jollakin virtuaalitallilla, joten hyviä virtuaalitalleja voi ehdottaa : )

45

616

  Vastaukset

  • noo... sellanen ku howrse.

   • Mä olen pelannut howrsea jo 3vuotta


  • http://virtuaalitallisewek.tarinoi.fi

   Sivun kuvia ei kaikkia näy (hevosten kuvat näkyy), sillä poistin erään tiedostoselaimen, mutta lisäilen kuvat pikku hiljaa takaisin ja tallennan ne uudelleen :)

   Muuten täysin valmis, toiminnallinen virtuaalitalli, josta löytyy jo n. 30 hoitajaa vielä muutamia yksityisiä.

  • Virtuaalitalli 4kaviota. Tallia pitää kokenut ihminen, joka tietää hevosista ja ratsastuksesta paljon. Ollut hevosten kanssa tekemisissä lähes 15 vuotta.
   4kaviota.suntuubi.com
   Tällä hetkellä yksi hoitaja, lisää kaivataan ja lähes kaikki halukkaat pääsevät hoitajiksi. Toiveita otetaan vastaan niin hevosrodun, hevosen käytön, iän, luonteen ym. Tallille tulee kyllä lisää hevosia. :)

  • Ruusulehdon ratsutila- piirretty islanninhevosiin, russponeihin ja puoliverisiin painottuva talli jolla on monenlaista toimintaa.. Ja ylläpitäjä on aktiivinen! :)

   http://www.ruusulehto.virtuaalitalli.fi/

  • Niin, siis tervetuloa vierailemaan kavionkopseessa! Hoitajia etsitään kaikille hevosille. Ylläpitäjät ovat aktiivisia ja kilttejä. Ylläpitäjät käyvät tallilla joka päivä päivittämässä sivuja. Jos ylläpitäjät eivät pääse käymään tallilla esim. viikkoon, niin talli suljetaan tuoksi ajaksi :)

   TERVETULOA!
   http://hollywood123.suntuubi.com/

  • Tervetuloa Ratsutila Hattaraan!
   Siellä sinulla on mahdollisuus saada oma hoitsu oli se sitten kissa, koira tai hevonen. Kaipaamme aktiivisia ja ahkeria hoitajia. Tallilla on maneesi ja mahtavat maastot. Majoitamme myös yksityisiä.

   Tervetuola ihastumaan!

  • Howrse olis ainakin ilmanen ja Howrse cup samoin. :)

  • Minulla on virtuaalitalli (sinne tulee kuvat ensi viikolla tai kuussa)

   Virtuaalitalli Kultavaahtera

   http://vtkultavaahtera.nettisivut.org/

   Sähköposti on vielä entinen mutta vaihdan sen kyllä.

  • Mulla on uusi virtuaalitaali ja kaikki on toki tervetulleita ! :)

   www.lucky.suntuubi.com

  • Meidän tallilla valinnanvaraa!!!! Kaikki hevoset ovat täälä hetkellä vapaana, ja kuka tahansa saa aloittaa hoitamisen. VRL- rekisteröitynyt ja oma seura. Myös yksityisten tuomisen mahdollisuus.

   http://vtalliiltarusko.webs.com/

  • Minulla on oma virtuaali talli, se nimi on lumipisara! Se on uusi, joten siellä on vain kolme hevosta! Beutyful rose ja sen kaksos varsat Tico ja Rico! Lisää hevosia tulee ja silleen, mutta tulkaa käymään! tuossa on linkki:
   http://lumipisara.suntuubi.com/?cat=5

   • Suosittelen Kisatalli Gemiä. Se on ihan paras paikka! Itse olen siellä, mutta tällä hetkellä tauolla yhden asian takia. Siellä on vaikka mitä kivaa. Tallin osoite on: www.kisatalligem.suntuubi.com
    Kannattaa kokeilla! :-)


  • Ratsastuskoulu Susikallio. Itse hoidan siellä kahta ponia, Susikallion Fortunellaa (ratsuponi) ja Susikallion Pauhausta (suomenpienhevonen), molemmat siis tallin kasvatteja. Siellä on kaikille erilaisia hevosia poneja, niin luonteeltaan, kooltaan ja rodultaan. Tuntitoimintaa on suhteellisen aktiivisesti ja varsojakin siellä syntyy vähän väliä. SUOSITTELEN ♥

   susikallio.suntuubi.com

  • virtuaalitalli ditte on mun mielestä tosi hyvä virtuaalitalli
   käyppäs siellä!

   ditte.nettisivu.org

  • TERVETULOA!

   Virtuaalitalli Stavanger on paikka, johon ovat kaikki hoitajat tervetulleita!

   T: Ama & Olga

   http://ona.suntuubi.com

  • Mullakin on:
   mustakynnen.suntuubi.com
   Tarvisin hoitajia...

  • Ponilaakson Talli etsii hoitajia! 31.8.2013 järjestetään avajaisestekilpailut myös... Kaikki on tervetulleita kilpailemaan, ratsastamaan, hoitamaan ja ennen kaikke pitämään hauskaa Ponilaakson Tallille! Olemme myös Suomen Virtuaaliliiton hyväksymä virtuaalinen ratsastuskoulu!

   www.ponilaaksontalli.webs.com

  • Oma tallini, virtuaalitalli Atheena, atheena.suntuubi.com. Hoitajia kaivataan, joten tervetuloa!!!

  • virtuaalitalli lumiharja. Kannattaa käydä kattomassa

  • Itse hoidan virtuaalitalli Lumen hohteessa. Sinne on tullut nyt uusia poneja ja kohta tulee hevosiakin. Yksäreitäkin otetaan aina välillä. Kannattaa käydä katsomassa.

  • Kurkkaa ihmeessä talliani VHT Viljalaa. Etsimme aktiivisia hoitajia ja tulossa on estevalmennus. Hevosia tallillamme on kymmenen :)

   http://vhtviljala.suntuubi.com

  • Mullakin aukeaisi pian mun virtuaalitalli: Danve (danve.suntuubi.com) :) Kun se on taas rempttu, siellä pääsee vuokraamaan..

  • Oathill's Equestrian on virtuaalinen harrastetalli, joka painaa värikkäällä talliporukallaan, monipuolisella toiminnallaan ja persoonallisilla hevosillaan jokaiselle kävijälle mieleen painuvan virtuaalisen elämyksen!

   Ota itsellesi hoitohevonen ja ratsasta arjen tahtiin!
   Käy kauniina kesäpäivinä uittamassa hoitsuasi lähellä olevalla Kaurajärvellä, osallistu kisoihin tai köpöttele vaikkapa auringonlaskuun upeiden korpimetsien keskellä!

   http://oathills.suntuubi.com
   http://oathills.suntuubi.com

  • Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

   Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen! :)

   Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
   Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!:)

   Krista-Melina www.taikausko.weebly.fi

   VRL-13715

  • "Tavoitteet on tehty saavutettaviksi. Kaikki on mahdollista, kun uskoo itseensä ja on valmis tekemään töitä intohimoisesti unelmansa eteen! "

   Taikausko on harrastetalli kaikenlaisia ratsastajia varten. Meillä valmentaudutaan, kisataan ja harrastetaan mukavasti lajia, jonka eteen teemme kaikkemme. Meidän päätavoitteeme on aina ollut sama, jokainen hevonen ja ratsastaja on yhtätärkeä, eikä ketään ole ns. karvoihin katsominen!

   Talliamme pyörittää joukko kokeneita hevosalan ammattilaisia jotka kaikki toimivat tahollaan erinäisissä tehtävissä. Taikausko sijaitsee Kiirnonlaaksossa. Pääkaupunki seudulta noin 300 km luoteeseen. Tallille on hyvät kulkuyhteydet monesta lähikaupungista ja julkisillakin pääsee mukavasti lähelle tallia.
   Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan!

   Krista-Melina, taikausko (www.taikausko.weebly.com)
   VRL-13715

  • Tervetuloa virtuaaliseen harrastetalliin ja ratsastuskouluun, Virtuaalitalli Ribboniin! Runsas valikoima erilaisia hevosia ja poneja ovat tällä hetkellä hakemassa hoitajia, sekä 7 paikkaa yksityisille on myös vapaana. Tule siis piipahtamaan uunituoreeseen talliin osoitteeseen http://sites.google.com/site/virtuaalitalliribbon/home!

   Terveisin tallinomistaja Kassu

  • http://suitselan-talli.webnode.fi/

   TERVETULOA!

   Virtuaalinen monitoimitallimme Suitsela tarjoaa monenlaisia kokemuksia.

   Täältä löydät monipuolisia hevosiamme, erilaisia tapahtumia
   sekä valmennuksia, täyshoitopaikkoja ja leirejä.

   Oletko vuokrahevosta vailla?
   Tarvitsetko täyshoitopaikkaa omalle hevosellesi?

   Jos toimintamme kiinnostaa, ja haluaisit sukeltaa mukaan monipuoliseen tallielämäämme,

   käy kurkkaamassa Vieraskirjamme.

  • Täältä löytys ihanan aktiivinen virtuaalitalli millä itekki käyn. Hoitajaremmiin mahtus tällä hetkellä porukkaa enemmänki ;) Yläkokko on tosiaan piirretty talli. Meitä on jo valmiina odottamassa mutkava talliporukka sinua joka haluat mukaan tulla!
   http://ylakokko.wix.com/ylakokko

  • TERVETULOA! Jos hoitaminen kiinostaa, olet tervetullut meidän tallille www.bronzehoof.webs.com @abblezz

  • Heippa kaikille!
   Tervetuloa tutustumaan uuteen, vasta hetki sitten toimintansa aloittaneeseen virtuaalitalli Soleiliin!
   Soleil on uusi, vasta rakennettu viidentoista hevosen talli kauniissa Itä-Suomessa, jonka toiminta pyörii pitkälti hoitajien ympärillä, mutta myös esimerkiksi pienimuotoista kilpailu- ja myyntitoimintaa sieltä löytyy. Emme järjestä erillistä hoitajahakua, vaan pyrimme yksinkertaisuuteen ja helppouten, jonka vuoksi hoitajaksi saa hakea kuka tahansa, milloin tahansa.
   Koska talli on tosiaan vasta avattu, toivoisin rakentavaa palautetta (ja etenkin mahdollisia hoitajia!) sinne vierailemaan ja katselemaan rauhassa ympärilleen.
   -Xena

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   316
   10475
  2. Suojamaskisotku EN YMMÄRRÄ ??

   Iltasanomien jutussa Suojamaskeista maksetut rahat olivat menneet liikemies Sarmasteen tilille. Näin siis on todennut Tiina Jylhä. https://www.is.fi/
   Maailman menoa
   276
   5575
  3. Varakaat maanomistajat miettivät pitäisikö suomalaisille työntekijöille maksaa parempaa palkkaa

   koska ulkomaista halpatyövoimaa nyt vaikea saada. Varaa isoilla isännillä varmasti on mutta kyse on nyt halusta maksaa kunnon palkkaa jolla suomalaine
   Maailman menoa
   103
   2392
  4. Taisi pari ministeriä lähteä maitojunalla

   Kohu Suomen valtion pieleen menneen hengityssuojainoperaation ympärillä jatkui kiirastorstaina. Tiistaina Kiinasta saapui tilauslento ja toi Suomeen
   Suomen Keskusta
   103
   2230
  5. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   27
   1794