OTETAAN KOIRAN PENTU LAHJOITUKSENA !

Asumme Varsinais-Suomessa.
Ilmianna
Jaa

10 Vastausta


Otatko lahjoituksena kaiken muunkin ??

Ruoan
Rokotukset
Hihnat ja pannat
Ulkoilun
??????????????

Saat multa lelukoiran niin tulee halvemmaksi............ilmaiskoiraa haluavilla kun ei näytä olevan rahaa elättämiseenkään.............
Ilmianna
Jaa
kun tulet hakemaan. Asumme Novosibirskin lähellä(n.145km itään) pienessä kylässä. Saat tarkemmat ajo-ohjeet kun olet lähempänä. Tule omalla autolla sillä tää pelkää lentokoneita ja junia, eikä voi sietää busseja.

ps varusta autosi tukevalla kalterilla, sillä tällä dogilla(kangal) on pieniä suhtautumisvaikeuksia etenkin uusiin ihmisiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Voih, kiitos, saanks mäki tulla hakeen. just tollasta mä oon aina halunnu. Siin ois jotain särmää ja haastetta. kkiito vinkistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ihanuussss kirjoitti:
Voih, kiitos, saanks mäki tulla hakeen. just tollasta mä oon aina halunnu. Siin ois jotain särmää ja haastetta. kkiito vinkistä.
tokkiisa! kaekk' o tervetullehia. piretää sit huutokaup' paika piäl kuka suap sen ;D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Toivottavasti sulle ei kukaan lahjoita.Miksi et osta sitä? Ihan yhtä kalliiksi se tulee kuin ilmainenkin.Vai oletko niitä,joka pitää pentuajan sisällä ja sitten joutaa häkkiin kunnes kuolee?Oksettaa tuollainen "halvan koiran etsijä"...on myös mahdollista,että lahjoitettavat koirat kokevat Rico-koiran kohtalon,joten katsokaa minne koiranne annatte.
Ilmianna
Jaa
Täällä oksettaa kalliin koiran omistajaa kun jäi eilen tassu niin pahasti teräsoven väliin että tulee amputaatio huonoimmassa tapauksessa.
Parhaimmillaankin leikkaus ja kuntouttaminen vie aikaa ja rahaa, eikä siitä näyttelyyn enää ole.
Se oksettaa että kalliilla maksoin mutta sairaskulut tähän mennessä jo kolminkertaistaneet ostohinnan.
Jos haluaa sekarotuisen koiran, miksi siitä pitäisi maksaa? Ymmärrän rotukoirasta maksun mutta voittehan ajatella niinkin että jos ottaa ilmaisen sekarotuisen, jää enemmän rahaa tarvikkeisiin, sairasteluun ym.
Keskivertohminen ei mittaa eläimen arvoa rahassa, eikä raha ole myöskään tae hyvästä kohtelusta jatkossa.
Katselkaa otsikoita...kuolemankielissä viruva tanskandoggiparka..kallis kyllä mutta ei sen arvoien että olisi hyvin hoidettu.
jJa tuolla eläintenhautuumaalla...varsin liikuttavaa kun vanha papparainen huonoissa vaatteissaan hoitaa lemmikkinsä hautaa. Hieno kivikin hommattu, eli kyllä köyhemmätkin eläimiään rakastavat ja hoitavat.
Seuraavaksi voidaankin asettaa hinta tulevalle puolisolle. Oksettaa miehet jotka ilmaiseksi yrittävät minua vongata.
Minä sentään olen puhdasrotuinen, eli KALLIS!
Ilmianna
Jaa
Ei se oo väärin jos haluaa ottaa koiran ilmaiseksi. Parempihan se on kun jää rahaa koiran tarvikkeisiin ja rokotuksiin :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Rahaa jää mut kyl silki rahal taas on parempaa käyttöö kuin koiran tarpeet, oma suu on lähempänä kuin koiran suu, mitäs niihin koiriin uhraa rahaa kun ilmankin pärjää ja jos koira kuolee niin kerjätään uusi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jos avauksen taso on tuollainen kuin tässä ketjussa, niin kyllä se vähän laittaa toki miettimään. Onko kyseessä joku perheenäiti joka kiireessä tullut luvanneeksi muksuille että otetaan koira? Ja nyt etsitään ilmaista että voidaan lunastaa lupaus josta muuten muistutetaan maailman tappiin...

Vai onko kyseessä joku koiratukkuri joka haalii koiria joka puolelta ja myy niitä lääketehtaiden koekaniineiksi? Tai ehkä, kuten joku jo mainitsi, kenties joku etsii taistelukoiralleen harjoitusmaalia raadeltavaksi... Vai sittenkin, koiran onneksi ja iltalehtien epäonneksi, ihan normaali ihminen, joka haluaa tarjota kodittomaksi joutuvalle koiralle uuden kodin.

Aloittajalle pieni vihje: Kun teet ilmoituksen, laita selkeästi esiin mitä haluat(no koiran? ok, no millaisen?). Sitten kerro kuka olet ja miksi haluat nyt koiraa ja mitä voit tarjota sille. Koirakauppa on kahden kauppaa vaikka kyse olisikin ilmaisesta. Sinun tulee pystyä vakuuttamaan ilmoituksesi lukijat kyvyistäsi ja hyvästä tahdostasi. Muussa tapauksessa tulee paskaa niskaan kuten tuossa alkupuolella tätä ketjua.

Muuten jää monta hyvää yhteydenottoa ja ehkä se koirakin saamatta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jossain nettisivuilla joku varoitti tämän kaltaisesta ilmoituksista. Joku ottaa niitä pentuja ilmaiseksi ja myy sitten edelleen. Joku sairas sekopaa se on! Rahanahne piru!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

OTETAAN KOIRAN PENTU LAHJOITUKSENA !

Asumme Varsinais-Suomessa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta