Mikä poikien/miesten mielestä tuntuu hyvältä?

mermaidd

Olen tässä vähän miettinyt, että mistä pojat/miehet pitävät suudellessa? Suutelin ja muhinoin kerran yhden pojan kanssa, joka piti käsiään samalla vyötärölläni ja välillä pisti kätensä paitani alle ja hyväili vyötäröltä ja selästä. Se tuntui ihanalta! Enemmän juopuneempana pidän myös siitä, kun poika laittaa kätensä perseelleni, sille ei vain mahda mitään ;) Jos suutelen poikaa niin että olen selkä seinää vasten, nostan joskus toisen jalkani hänen ympärilleen jolloin hän voi hyväillä reittäni ja persettäni.

Mutta ongelmanani on se, etten tiedä mihin laitan omat käteni! Miten voin hyväillä miestä suudellessa ja missä pidän omia käsiäni? Yleensä miehet pitävät käsiään vyötärölläni, mutten tiedä mitä minun pitäisi tehdä omilla käsilläni.

31

6498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastauksia?

      Miksei pojat ja miehet ole kertoneet omia mieltymyksiään tähän asiaan?

    • mermaidd

      No ei ole kyllä vielä tullut sellaista tilannetta vastaan, että olisin voinut kysyä jotakin tuollaista. Jos tapaan jonkun, ja siinä illan aikana alkaa tunnelma lämmetä, ei minulla ole pokkaa kysyä "mihin laitan käteni?"

      • hjaluu

        onko tämä homopalsta??

        miksei ole kertoneet?

        jos olisin homo

        en tulisi koskaan kaapista ulos!!


      • EI HELVETTI!
        sä imuttelet jotain random jätkää, ja sulla EI OLE POKKAA kysyä, mihin laittaa kätes?! Anteeks, mut nyt ei ihan raksuta,,, yhdistä.... siis mitä helvettiä?!
        Jos sä olet jo siinä tilanteessa, että te jaatte toisillenne herpekset ynnä muut, ni mitä helvetin väliä on kysyä mihin kädet laitetaan?!
        -_-


    • neuvoja.

      Voit hyväillä miehen selkää toisella kädellä ja pakaroita ja reisiä toisella. Vähitellen, jos suudelma jatkuu, voit hyväillä miehen jalkojen välistä.

    • mermaidd

      Kiitti vastauksesta neuvoja. Mutta onko esim. (ylä-/ala-)selkä sellainen paikka, mistä miehet saavat "väreitä"? Tuntuu siltä, että naiset saisivat helpommin näitä väreitä juuri vyötärön tai reiden hyväilystä.

      Tykkäävätkös miehet sitten voimakkaammista otteista, vai tuntuuko sormen päillä hellä hyväily heidän mielestä niin ihanalta kuin meistä naisista?

      Näille kysymyskille ei näytä tulevan loppua, mutta haluaisin olla sellainen suutelija että se veisi mieheltäkin jalat alta ;)

      • (ylä-/ala-)

        Mulla se on kyllä vatsa


      • neuvoja.

        Ainakin sellainen tuntuu minusta kivalta, että nainen hyväilee selkää lähtien ylhäältä niskasta ja jatkaen ylä- ja alaselälle ja pakaroille. Myös mahan hyväily on ihanaa. Sekä kevyt että voimakas kosketus voi tuntua hyvältä, riippuen tilanteesta. Kevyt kosketus on kiusoittelevaa, herättelevää. Voimakkaampi kertoo intohimosta ja halusta. Parasta on, kun toimit niin kuin vaistosi kehottaa, miettimättä liikaa sitä, miltä miehestä juuri nyt tuntuu. Jos haluat antaa miehelle nautinnon jo suutelemalla, osaat kyllä vahvistaa vaikutusta käsilläsi. Silloin viet mieheltä jalat alta ;)


      • apokallypsista

        Miellyttävin paikka antaa hyväilyjä pojalle/miehelle on korvantaus tai otsa.


      • pano poji

        Mulla alkaa kulli nousta kun sitä vetelee


    • Tavataan, ni saat tietää..;)

    • mermaidd

      Kiitos! Tätä olen juuri miettinytkin, että miten saan suutelun tuntumaan taivaalliselta käsiä "apuna" käyttäen. Nyt pitää vaan päästä testaamaan näitä vinkkejä, vaikka luetessani tajusin, että näinhän minä olen toiminutkin jo aikasemminkin :)

    • ykänen

      taka puolelta sormi pakariin ja voi sitä tunnetta, siinähän oikke p...a haisee nam

    • kulliveris

      Ota ihmeessä pojan tapista kiinni ja kovasti.

    • Tiekkö kuule mitä. Kaikkee edes kysyt. Sille on yksi ainoa oikea paikka ja se on...

    • puristapakaraa

      En usko, että miehestä minkään paikan koskettaminen tuntuu pahalta. Selkää ja myös pakaroita. Luonnollisesta asennosta tietenkin. Ei tarvitse mistään olan takaa kierteellä koittaa persettä puristaa. Luultavasti sieltä mistä itsestäskin tuntuu hyvältä. Tai sitten rupeetkin hyväilemään itsees. Varmasti innostuu.

    • märkäuni Ulla

      Puristelen poikaystäviäni PALLEISTA ! Ne huutavat nautinnosta ja kertovat silloin seisovansa alla onnen riemuportin.

    • ikää on

      oikea paikka on hyväillä pojasta lantioita,jos kiihotutte enemmän,ota hienokseltaan pakarat käsittelyyn.
      ei mitään rajuja otteita,ne ei kuulu suudelmiseen.
      myös kaulalle voi laittaa ns.ristiotteen ,jolloin nainen tulee lähemmäs-ja poju tykkaa tästä.tukkaa voi hyväillä,aika usen tee kuten poika tekee sulle.tulet perässä.
      ei saa ottaa muniin kiinni.

      • pekka69

        kerran kun suutelin yhtä tyttöä hän otti munistani kiinni se oli ihanaa kyllä munista saa joskus kiinni ottaa


    • Eeeeli

      Ainakin itse tykkään samalla puristella tyttöystäväni peppua. Kiihotun kun hän sanoo etten saisi sotkea huulipunia, ja kuitenkin hän punaa huulensa mua varten. Tuntuu hyvältä.

    • suutelunainen

      Itse en ole tullut ajatelleeksi suutelutilanteissa tuollaisia asioita, mutta on tää joo kiva tietää mitä mieltä miehet on : )
      Itse rakastan hivellä käsivarsia, selkää, niskaa ja hiuksia.. Pitää kokeilla muitakin, sillä itse pidän joka puolelta hivelystä ja jos mies ylittää rajan kerron sen hänelle. Mulla ei kyllä oo tullut mieleen kylläkään tarttua haarovälistä tai muutenkaan hivellä sieltä. Varsinkaan jos on uus tuttavuus, esim. baarissa. Ehk sitten jos se johtaisi pidemmälle. Ehkä miehillä on enemmän mielessä mm. naisten reidet ja haarovälin hively.

    • ette saa pinpi

      vitun neitsyet hahaha

    • mies:_82

      Laita vaan se käsi miehen pöksyihin, siitä se tykkää.

    • mies21

      itse ainakin suudellessa ohjailen omilla käsilläni parin käsiä... vien minen haluan, pakaroille, lanteille,etumukseen....

    • Tytöntyllerö

      Meillä ainakin isäntä tykkää kun hyväilee toisella kädellä selästä ja kyljistä ja toisella kädellä niskasta!!

    • NoStressi

      Kaikista parhaiten onnistut, kun et mieti päätäsi puhki tämän asian kanssa. Ei sinun tarvitse suunnitella, että "ensin laitan kädet miehen lanteille, sitten vien ne siitä selkään ja sitten alaselkään ja sitten hiuksiin vähäksi aikaa" vaan sitten kun elät siinä suuteluhetkessä, annat vaan käsien kulkea minne luonnolliselta tuntuu. Eikä käsien tarvitse aina olla liikkeessä. Voit pitää niitä jonkun aikaa yhdessä paikassa.
      Tässä paikkoja mihin minä tuppaan käteni laittaa:
      1. Molemmat kädet miehen "ylä"kaulalle
      2. Liu'utan toisen/molemmat kädet miehen hiuksiin ja upotan ne sinne.
      3. Toinen käsi miehen yläselkään, toinen vähän alemmas selkään
      4. Kädet 'halausasentoon' miehen kaulalle/niskalle, tavallaan ristiin
      5. Kädet lanteilla
      6. Kädet miehen poskilla
      Voit yhdistellä sitten noita, esim. aluksi käädet hiuksiin, siitä liu'utat ne kaulalle, pidät siinä hetken, siitä laitat kädet selälle ja hivelet selkää hetken, sen jälkeen voit taas pysäyttää liikkeen, siitä kädet lanteille. Miten vain. (:

    • selätys

      Silitä vain selkää koko matkalta.

      Sellainen vinkki mulla että kun alka touhut kiihkeytyä niin tosi hyvältä tuntuu kun nainen kunnolla kourii selkää ja kylkiä (ei saa nipistää vaan kunnon ote). Se tuntuu hyvältä.

    • Mixu

      moi mermaidd,,
      olen usein miettinyt näitä samoja juttuja mikä naisesta tuntuu hyvältä..
      Jutellaanko enemmän meilien välityksellä ..

    • Kädethän voi laittaa minne vain. Kunhan et nipistele miehen nännejä. Se tuntuu olevan joku sairas intohimo joillain naisila.

      Voit esim. pörröttää miehen hiuksia tai muuten vaan kosketella niitä. Tai ottaa miehen selästä ja olkapäistä tukea ja turvaa suudellessa. Selkää voi mennä alaspäin ja pakaroille jopa.

      Mitä vaan, kunhan et roikota käsiäsi.

    • tinsku94

      Itse tykkän hyväillä poikakaverini rintakehää ja mahaa. mahan kohilta kiihottuu todella. Hiuksia tykkään myös silitellä ja suudellessa niin monesti syliin kipiun jos sohvalla istumme. seisaaltaan pidän kädet vyötäröllä kun on tota pituus eroa. :)

    • Suutelun mestarit

      Naisena vastaan miesystäväni puolesta.Hän pitää niskan ja hiusten silityksistä suutelun aikana.Hellää koskettelua muutenkin,kun emme tykkää rajuista otteista.
      Meinaa olla vaan niin,että melkein joka kerta kun suutelemme,se johtaa rakasteluun.
      Vaikka olemmekin jo keski-ikäisiä (miesystäväni minua 10v. vanhempi),hän jo kiihottuu läsnäolostani.Ei tarvita edes suuteluja,kun miesystäväni olisi valmis paljon pidemmälle.


      Sively rintakehästä,alamahasta ,vyötäisiltä,reisien sisäpinnoilta ja tottahan toki itse "toimintatavarasta" kiihottaa.En tietenkään voi yleistää.Joku tykkää rajummasta leikistä,mutta meille tämä "nautiskelu" ajan kanssa sopii hyvin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe