Aihe

Euro Jackpot - voittotodennäköisyys pieni

__JMO__

Todennäköisyys voittaa Euro Jackpot:ssa on erittäin pieni vain 1/60000000 (eli siis 1/(60M) , eli siis 1/(59325280), normaalissa lotossa todennäköisyys on noin 1/(15M) ja VikingLotossa 1/(12M).

Yksi rivi tuossa uudessa lotossa maksaa 2Euroa, joten ei siis kannata tuohon rahoja laittaa; varsinkin kun pelaajia on tuossa pelissä todella paljon pitkin eurooppaa!

56

9151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • treccer

   JA KATSOKAA VOITON JAKOA!

   luulin että parilla oikein saisi jo satasia mutta hupsis hei.
   4 oikein saat noin 3 000 voiko tuo olla oikein, sanokaa jos olen väärässä.

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot

   olen samaa mielto jmo kanssa tuo peliraha 2e suhteessa pelaajiin ja kontra voittoihin on surkea

  • kllmm,

   Wikipediassa on virhe osallistuvien maitten kartassa . Sieltä puuttuu Slovenia ja Italia , Islanti , Ruotsi ja Norja on liikaa.

   • tupi1982

    Ja silti Norjaan menny n.13.5 miljoonan euron potti 03.05.2013...


  • _-)>

   Hyvin" on voittoluokkia jos joskus tulis jtn... lottoo 1:n ruudukon 2€ se riittää.

  • loser 5+2

   Pieni vihje peliin:Pitäkää aina samat tähtinumerot joka kierroksella yhdessä rivissä ja kaksi vakionumeroa päänumeroina . Muut kolme päänumeroa vaihtellen.En tiedä voittaako sillä tavalla .

   • Winner is best

    No mutta toi oli tosi hyvä vihje, heti peliin.


   • Höpsistä

    Ei voita sen paremmin, kuin muuttamalla kaikkia numeroita, Teoriassa vain samoja numeroita pitämällä on mahdollista "todennäköisemmin" voittaa seuraavan 50 vuoden aikana, kuin vaihtamalla numeroita.


  • marttijaerkki

   Ensimmäinen arvonta suoritettu ja Veikkaus on julkistanut voitonjaon. Onkohan tuo voitonjako Suomessa pelatuista riveistä vai kaikkien osallistujamaiden voitonjako. Tästä on minulla epäselvyys. Jos se on vain Suomen niin mistä näkee kaikkien maiden?

  • korjaaja 2

   kuule pasi, me ei tiedetä!!!!!

  • Valtzsu

   No on toi kymmenen kertaa parempi ku Italian SuperUnaLotossa (1 / 622 000 000), jossa valitaan kuusi numeroa yhdeksästäkymmenestä

  • Mara

   Mihinkä aikaan on itse arvonta?

  • POTTSÄK

   ihan hanurista. ja jos aikuiste oikeest miettii niin mitä ihminen tekee esim. 90 miljoonalla eurolla? Jos kuitenki suurimalle osalle riittää miljoonakin! Veikkaus luuleet että mitä isommat potit niin ihmiset veikkaa hullunlailla mut kyllä siinäklin tulee raja vastaan. Ja mielestän nyt se on ainakin tullut.Ja vielä 2€ rivi/todennäköisyys niin hullua jos tällainen peli tulee menestymään.

   • itendstonight

    Kyllähän kirjoittamasi teksti on niin suurta potaskaa että ei mitään rajaa. 99% pelaajista tykkää isommista poteista ja tavoittelee niitä vaikka todennäköisyys on olematon. Miljoonalla ei todellakaan elä loppuelämää, parilla kymmenellä jo elää.


   • 5856856
    itendstonight kirjoitti:

    Kyllähän kirjoittamasi teksti on niin suurta potaskaa että ei mitään rajaa. 99% pelaajista tykkää isommista poteista ja tavoittelee niitä vaikka todennäköisyys on olematon. Miljoonalla ei todellakaan elä loppuelämää, parilla kymmenellä jo elää.

    kyllä elää jos oot jo 40 v.


   • Arska Vaan

    Oikeessa oot!
    Mä näkisin mieluusti noin miljoonan tai 2milj. max nuo päävoitot, ja sitten jaettais noin 50-5000 e voittoja paljon enempi.

    Nykysin on tosi tyhmää ku työpaikan porukkalotossa - 10hlöä - tulee pienin voitto ni lunastan vain 10 centtiä! Kultakehyksiin pitäs laittaa se lappu, osoituksena järjen sumentumisesta.


   • 6+13
    Arska Vaan kirjoitti:

    Oikeessa oot!
    Mä näkisin mieluusti noin miljoonan tai 2milj. max nuo päävoitot, ja sitten jaettais noin 50-5000 e voittoja paljon enempi.

    Nykysin on tosi tyhmää ku työpaikan porukkalotossa - 10hlöä - tulee pienin voitto ni lunastan vain 10 centtiä! Kultakehyksiin pitäs laittaa se lappu, osoituksena järjen sumentumisesta.

    Lottoamisen koko ideahan on ISOSSA potissa, ei niillä pikkuvoitoilla mitään tee. Porukka pelaa nimenomaan haaveillen täysosumasta.

    Eipä silti, en minä tiedä, mitä ihmettä tekisin kymmenellä miljoonalla. MIljoona tai kaksi, työnteko loppuisi kuin seinään. Joku näkyi aiemmin vinkuneen, ettei miljoonalla elä loppuelämää. No, sehän riippuu tietty siitä, paljonko sitä loppuelämää on jäljellä :) Mutta keskipalkkaisella sinkulla on Suomessa käytössään elämiseen vajaa 30 000 euroa per vuosi ja ihan hyvinhän sillä elää. Miljoona riittäisi samaan elintasoon 33 vuodeksi, jos saa sijoitettua pääoman niin, että nettokorkotuotot ylittävät inflaation. Kun keskimääräinen elinikä on nykyään 80 vuotta, niin 47-vuotias voi siis luottaa elävänsä loppuikänsä sillä miljoonalla. Itse asiassa nuorempikin, jos on vain ollut edes jonkin aikaa työelämässä eli eläkettä on kertynyt.
    Niin juu, ja tässä en edes ottanut huomioon sitä mahdollisuutta, että muuttaisi jonnekin halvempien elinkustannusten maahan.


  • Mäki1975
  • Hörhöt hoitoon!

   Ensin porukka vinkuu lottoa, jossa olisi iso päävoitto, ja sitten kun sellainen tulee, aletaan vinkua todennäköisyydestä. Missä hörhömaailmassa te oikein elätte?

   • yhteistyö on voimaa

    Porukalla, 15 numeroa on käytössä. Jos niihin sattuu niin on pieni mahdollisuus saada ja tähti numeroidenkin pitäisi osua.


   • aapeli18

    Jos ne ois eri ihmisiä joiden mietteet netissä siis eroaa tosistaan...


  • Huijaus ja puijaus

   Kuis on mahdollista, että , kun Keno oli vielä nuori, sattui yhdeksän täysosumaa pääkaupunkiseudulle. Kaikki yhdeksän samalla kierroksella.
   Ihmettelenkin minkä virheen Veikkaus OY teki, kun osumia oli noin paljon ?

   • ex-veikkaaja

    Niinpä, Kenossa jostain syystä voitti tosi usein silloin alkuaikoina. Kenties Veikkauksella arvonta koneetta on säädetty arpomaan useammin ei-voittavia numeroita. On tämä digitaalinen aika sit helppoa.


   • sama tulee olemaan
    ex-veikkaaja kirjoitti:

    Niinpä, Kenossa jostain syystä voitti tosi usein silloin alkuaikoina. Kenties Veikkauksella arvonta koneetta on säädetty arpomaan useammin ei-voittavia numeroita. On tämä digitaalinen aika sit helppoa.

    Sama koskee nyt eurojackpottia, nyt annettiin Suomeen päävoitto ja koukutetaan ihmisä ja sen jälkeen ei mitään - ihan niin kuin kenossa. Tietokone tietää.


  • ei enää toivoa

   Nyt hehkutetaan joka helkkarin tuutissa tota Suomeen tullutta voittoa, että saadaan ihmiset koukkuun pelaamaan kallista peliä ja kasvattamaan Veikkauksen liikevaihtoa. Sama oli silloin kenon alussa. Voittoja ropisi, itsekkin sain jopa kaksi kertaa 5000 euroa ja 2400 ja 1200 sekä 200:n voittoja ties kuinka monta kertaa. Tämä oli siis Kenon alussa, mutta sitten voitot loppuivat kuin seinään. Hoksattiin katsoa tietokoneella, miten ihmiset ovat pelanneet ja siihenhän ne loppuivat - ei enää mitään edes 100 euroa moneen vuoteen. Ja samaa sanoo joka ainut tuttava ja tuttavan tuttava. Samoin tulee olemaan eurojackpostissas - ei tarvitse tämän jälkeen odottaa, että Suomeen tulisi voitto.

   Keitähän tosiaan ne 9 oli, muistan sen hyvin. Nythän ei edes voitonjakoja ilmoiteta - menee niin harvakseltaan että johan se herättää ihmetystä. Miksi ei voida ilmoittaa samalla tavalla kun nyt eurojackpotissakin - mikä mättää???
   Jos ei ilmoitettaisi niin johan sitä muut maat älähtäisivät mutta suomalaisille saa tehdä mitä vaan.

  • Golden parabellum

   Ilmoitus suomeen tulleesta voitosta oli ylen nettisivulla 00.03 kirjoitettu, vaikka arvonta alkoi 00.05. Normal?

   • where´s the honesty

    Nyt uutisen ilmestymisajankohdaksi on muutetty 00.16, todella outoa.....


  • tuttu juttu

   Silloin aikoinaanhan huomattiin kenossa sama juttu, nettisivuilta näki tulokset aikaisemmin kuin arvonta oli suoritettu.

  • E3333333

   Tod näköisesti mitään ''voittajaa'' ei ole olemassa. On vain veikkauksen kusettaminen, että muka joku voitti. Omaan kassavirtaan palasi jollain ''tekovoittajalla'' - jolla muka Seinäjoen osoite. Yhtä fuulaa feikan pelit.

   Nyt koko sjk kylä kuhisee vaikka kukaan ei voittanut. HYVÄÄ PÄIVÄÄ :D

   • apina

    kyllä tää semmonen suoli24 on et voi morjes.... vittu mitä salaliitto-teorioita. pian se nähdään kenen elämä on vituillaan.


   • vilkutetaan yhtä sil
    apina kirjoitti:

    kyllä tää semmonen suoli24 on et voi morjes.... vittu mitä salaliitto-teorioita. pian se nähdään kenen elämä on vituillaan.

    Kyllä!

    Olisi mukava keskustella lotoista älykkäämpien kirjoittajien kanssa, mutta täällä on vain häviämisestä katkeroituneiden idioottien salaliittoteoriat jokaikisessä viestiketjussa.

    Kas, kun ette idiootit jo väitä että kaikki lottovoitot menee vain vapaamuurareille ja niistäkin vain sille ylimmälle 33 asteen tasolla oleville.


   • Seinäjokelainen

    kylä?


  • eipä taideta

   Onkohan muilla mailla tiedossa, miten suomessa toimitaan ja mitä kaikkea täällä epäillään esim. koskien kenoarvontoja (myös lotto) ja miten täällä ei julkaista kenon voitonjakoa, joka jo pelaajille on erittäin tärkeä tieto koska sen mukaan voi miettiä, mitä tasoja kannattaa pelata (missä tasossa tulee eniten (päävoittoja).

   Vaan eipä vaan julkaista vaikka noottia on mennyt ties kuinka paljon jopa sisäasiainministeriöön ja poliisihallitukselle.

   • 3+9

    Todennäköisyydethän ovat laskettavissa ja taitaa olla jopa Veikkaus ne julkaissut. Toteutuneet voitot eivät ole merkityksellinen tieto, koska ne eivät vaikuta millään tavalla arvontoihin. Todennäköisyydet pysyvät.


  • laskinpää

   Kaikissa lotoissa on suhteellisen pieni voittotodennäköisyys.

   Eurojackpotissa päänumeroiden todennäköisyys on selvästi parempi kuin muissa lotoissa, mutta ongelman tekee lisänumeroiden kuuluminen päävoittoluokkaan.

   Eurossa se päänumeroiden määrä on 1/2 100 000 ja lisät 21, eli se 61 milj.

   lauantailotossa 1/15 370 937

   viikinkinissä se on jotain 1/12 380 000...

   Pitäskin joskus laskee miten viikinki ja lauantai muuttus jos säännöt olis samat ku eurojackpotissa. siis kuitenkin niin, että lisänumerot on samoissa paloissa.

   • Pohdintoja

    Lähes vuosi, siinä meni, että suomeen saatiin täysosuma ja vielä 5 2 , eli

    täysi. Miten jatkossa, noihan tuon arveltiinkin jo menevän, että harvoin osuu

    suomeen, kerran kaksi vuodessa.

    Vaikka suomalaisten innokkuudesta sanotaan mitä sanotaan veikkauksen sanalla,

    Totuus on, että osumista tähän asti on Saksaan mennyt 2 yksi Tanskaan ja Yksi Suomeen.

    Luulen, että Saksalaiset ovat tähän asti eniten voittaneet.


   • Jorma Lerssi

    Näinpä, ja jo 5 1:llä saa satoja tonneja.

    Korjaan kuitenkin nyt ihmisten käsityksiä noista todennäköisyyksistä.

    Lauantailotossa todellakin 7 oikein voi tulla yli 15 miljoonalla eri tavalla

    Eurojackpotissa 5 2 noin 60 miljoonalla

    Viikingissä 6 oikein voi tulla yli 12 miljoonalla tavalla, MUTTA!!!
    Jos haluat saada myös onnennumeron riviisi etkä tyydy siihen 600 000€ mikä on päävoitto monesti ilman sitä onnennumeroa, pienenee todennäköisyys 1/99 000 000.

    Siitä voi siis miettiä mitä peliä kannattaa pelata. Tietenkin kaikkia jos haaveilee rikastuvansa, mutta tuossapa nuo todelliset todennäköisyydet.

    Tieto on saatu veikkaukselta ja kaikki voi itse soittaa sinne ja kysyä tuosta, ovat velvollisia kertomaan.


  • jm872

   se voittaa kellä oikea rivi piste

  • åibre

   Saispa tietää mitä Eurojackpot ajattelevat pyöriessään rummussa ,onko niillä jonkilainen nokkimisjärjestys ketkä saavat mennä uusiksi päänumeroiksi ja tähtinumeroiksi lauantain arvonnassa. Toivottavasti pyörivät minulle suotuisasti.

   • Pohdintoja

    15-20 Prosenttia kaikista pelatuista riveistä on Suomesta ja pelin päävoiton

    todennäköisyys luokkaa 1:60 miljoonaan, joten toedennäköisyys, että suomalainen

    voittaa on vielökin pienempi, luokkaa 1:300 miljoonaan.


   • elä emmi...
    Pohdintoja kirjoitti:

    15-20 Prosenttia kaikista pelatuista riveistä on Suomesta ja pelin päävoiton

    todennäköisyys luokkaa 1:60 miljoonaan, joten toedennäköisyys, että suomalainen

    voittaa on vielökin pienempi, luokkaa 1:300 miljoonaan.

    Tässä on työpaikka juuri sinulle:

    http://www.rahapeliopas.fi/matemaatikko.php


   • tupi1982
    Pohdintoja kirjoitti:

    15-20 Prosenttia kaikista pelatuista riveistä on Suomesta ja pelin päävoiton

    todennäköisyys luokkaa 1:60 miljoonaan, joten toedennäköisyys, että suomalainen

    voittaa on vielökin pienempi, luokkaa 1:300 miljoonaan.

    EI, mahdollisuus, että voitto tulee suomeen ei ole yhtään sen pienempi, niitä mahdollisia rivejä ei ole yhtään sen enempää, kuin se n. 60 miljoonaa. Eikä mahdollissus siis ole yhtään sen pienempi tai suurempi kuin missään muuallakaan.


  • 3242342343

   no mitäpä tekisit, jos voittaisit sen 39 miljoonaa.. toisiko se enemmän murheita, kuin iloa.. tiedä tuota?

   • Pohdintoja

    Ei se ole jutun idea. Riittää, että tavoiteen saavuttaa. Sitten Otetaan uusi tavoite.


  • rahaatuli

   Minäpä voitin 8,50€ europotista :)

  • Eilottoajaenään

   4 1 osumalla voitto oli nyt 195,90€, ei hyvää päivää noita voittoja. Todella naurettavaa. Ei todellakaan kannata tohon rahojaan laittaa. Kerran elämässä voi juuri tuon 4 1 voittaa, rikastutko, saat itse päättää....

  • lottojumala

   Netissä oli joskus sellanen lotto generaattori (enää en sitä löytänyt), pistettiin se kaverin kanssa rullaamaan. Laite lottosi yhden rivin per viikko (sai valita että joko joka viikko sama rivi, tai satunnainen rivi) ja kun sen laittoi täysille, se surrasi vuosia sekunnissa. Kaveri sai 7 oikein jossain 30 vuoden lottoamisen jälkeen. Itse kyllästyin lottoamiseen 116 000 vuoden jälkeen, ei päävoittoa. Joku lähemmäs sata kertaa oli 6 oikein ja pikkuvoittojen jälkeen olin muistaakseni joku 3-5 miljoonaa euroa tappiolla. 116 000 vuotta on melko pitkä aika lotota. No mitä tästä opimme? Emme juuri mitään, lottoan silti. :)

  • Tuusentak

   Europottilotto. Toiveemme paremmasta maailmasta.

  • paskaa

   Vittu mitä totaalipaskaa. "Työnteko loppuis ku seinää 1-2 miljoonalla" 1. Sä tulisit hulluks jos istuisit vaa himas juomassa vuosikerta punaviiniä etkä tekis töitä. Plus miljoonalla ei elä edes kymmentä vuotta vaikka niin ehkä ajattelis, joo kesk. verto ihminen tienaa 30 donaa per vuos mutta kuka elää lottovoiton jälkeen sil 30 tonnilla vuodessa, ku samanverran menee jo uuteen mersuun, toinen kolmekymppinen perseilyyn yms leveilyyn ja kuinka paljon menis Karibian reissuihin yyämäs. Ja kaikki nimenomaan pelaa lottoja sun muita että ne olis miljonäärejä, jos mä pelasin lottoo pelaisin sen takia että voisin kehittää kellarissani jonku 4 miljardin arvosen ohjelmistoyrityksen like a Kevin O'leary ja sen jälkeen tehä oikeesti jotain rakentavaa tms. Ruokkia niitä ylihuomioituja kehitysmaa lapsia.

   • tyuidyufdtfgh

    Totaalipaskaa kyllä, mutta SINUN kirjoittamaasi. Hain esiin kirjoituksen, johon tuo sinun tekstisi näyttää olevan vastaus ja totesin, että sen kirjoittajalla on selvästi realistisempi ote elämään kuin sinulla.

    1) Se, että sinä olet ADHD, ei todista muiden olevan. Normaali-ihminen viihtyy kyllä ilman töissäkäyntiä. Jos sinulle se olisi ylivoimaista, se todistaa vain pahanlaisen kytkentävirheen aivoissasi.

    2) Minkä h-tin takia pitäisi ostaa sitä uutta mersua jne.? Ei meikäläisen kulutus ainakaan kovin paljoa muuttuisi, jos olis ne pari miljoonaa yht'äkkiä tilillä. Matkustelu kyllä lisääntyisi, mutta sitä komensoisi alemmat elinkustannukset muualla (meikäläinen rupeaisi luultavasti asumaan talvet jossain halvassa etelän maassa).

    3) "pelaisin sen takia että voisin kehittää kellarissani jonku 4 miljardin arvosen ohjelmistoyrityksen" -ttu mikä ääliö.Varsinainen aivoinvalidi. Minkä takia rehkiä moiseen, kun ei tarvitse?


   • 15+6

    Ei siihen tarvita edes miljoonaa, että työnteko loppuisi kuin seinään. Toki meikäläisen tilanne eroaa keskiarvosta, ikää melkein 55, asunto maksettu ja veneestä/autosta on niistäkin vain hiukan lainaa jäljellä. Vene on riittävän iso ja hyvä loppuiäksi, auto on sekin käytetty mutta kyllä sillä ainakin 10 vuotta ajaa hyvin. Sen verran hyvissä duuneissa olen ollut tähän asti, että eläkettä on kertynyt jo melkein pari donaa.
    Joten: puoli miljoonaa riittäisi meikäläiselle. Vaikka ne siat nostaisivat eläkeikää niin, että vasta 70-vuotiaana alkaisi tuo jo tienattu eläke juosta, niin puolesta miljoonasta riittäisi mulle sitä ennen suunnilleen saman verran per vuosi kuin nykyinen nettoliksa. Ja jossain välissä voi myydä asunnon ja käyttää nekin rahat elämiseen.


  • Miten on

   Onko Lottolandia laiton yritys.Ja miten saa voittorahat Lottolandiasts,jos sieltä voittaa rahaa.

  • Helisevä

   On laiton.Voittoja eivät koskaan maksa.

  • Ihmearvonta

   Eurojackpot arvontaa ei enää näytetä telkkarissa, tulokset vaan ilmestyy teksti tv tai netin sivuille.
   Aikas hämäräperäistä touhua, kun kattelee viime aikojen tuloksia, niin eipä voittoja enää jaella kuin murusia. Olen lopettanut tämänkin pelaamisen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   20945
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   675
   14821
  3. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   14566
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   622
   8804
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   674
   5468