Verta ja kipua

ex-neitsyt92

En nyt tiedä onko tämä oikea paikka tälle, mutta mikään muu paikka ei tuntunut oikealta ongelmalleni.

Menetin neitsyyteni kaksiviikkoa sitten, sattui ja tuli verta. Ajattelin että vaikeimman yli olin jo päässyt. Noh, seuraava kerta sattui myös, ja verta tuli vähemmän kuin ensimmäisellä kertaa.

Eilen pyysin kumppaniani tulemaan syvemmälle kuin aikaisemmin. Kipu oli kova ja viiltävä, verta tuli todella paljon. Paljon enemmän kuin aikaisempina kertoina. Nyt tuntuu siltä kuin menkat olivat alkaneet uudestaan (menkat olivat viime viikolla). Aamulla housut olivat veressä ja siteeseen tuli verta koko päivän sekä vessassa käyntien yhteydessä. Kipuja ei ole.

Onko tämä normaalia?

Kiitos vastauksista jo etukäteen.

22

1122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli kova

      No ei ole normaalia vaan typerää osaamattomien keskenkasvuisten hölmöilyä.
      Heti huomenna lääkäriin jos verenvuoto jatkuu.

      ”sekä vessassa käyntien yhteydessä”
      ei kai sua virtsaputkeen naitu?

      • Asiallinen kommentti

        Olipa tässä taas tosi kypsä vastaus... Todella asiallista haukkua 20-vuotiasta keskenkasvuiseksi.

        Kuulostaa vähän epätavalliselta. Kipu ja veri on normaalia, mutta en ole aiemmin kuullut, että ne noin kauan voisivat kestää. Kai kumppanisi ymmärtää lopettaa, eikä ala väkisin rynnimään, jos niin pyydät?

        Kannattaisi ehdottomasti käydä lääkärissä - varsinkin, jos verenvuoto ja kivut jatkuvat. Seksiä tietysti kannattaa toistaiseksi välttää, jos se on syy tuskiisi.

        Edelliseen kommenttiin palatakseni; tuleeko veri emättimestä vai virtsaputkesta? Jälkimmäinen nimittäin voisi kieliä pahasta virtsatientulehduksesta.


    • no siellä

      halkes nyt haima

    • sigh...

      Verta voi tulla muutamilla ensimmäisillä kerroilla. Kärsivällisyyttä, kyllä se siitä normalisoituu.

    • ex-neitsyt92

      Kumppanini on todella hellä, ja lopettaa heti jos näkee minun kärvistelevän yhdynästä koituvasta kivusta, vaikka en pyydä lopettamaan.
      Pyysin ihan itse että hän tulisi syvemmälle, halusin nähdä mitä tapahtuisi.
      Ja veri tuli ihan emättimestä, eikä virtsaaminen satu lainkaan joten tuskin kuitenkaan kyse on virtsatulehduksesta.

      Olen miettinyt että jos menisin gynekologille jos tämä jatkuu. Haluan kuitenkin uskoa että nyt homma on ns. "hoidettu".

      • Asiallinen kommentti

        Juuri näin, etköhän osaa itse arvioida, jos alat kärsiä verenhukasta. Gyneä kannattaa ehdottomasti konsultoida, jos haluat luotettavan ja varman vastauksen pulmaasi.


    • Immenkavosi on todennäköisesti ratkennut seksin aikana, ja siksi susta on tullut verta.

      • Melkoone sherlokki

        Nou shittendaal, mulla on mustelma polvessa, kun löin sen viis vuotta sitten portaitten kaiteeseen.


    • ex-neitsyt92

      Näköjään keskustelu on pompannut jälleen ylös.
      Parasta päivittää tilanne siis. Kävin gynekologilla ja selvisi että haavahan siellä oli mistä jatkuvat kivut johtuivat. Otamme nyt viikon rauhassa niin haavan pitäisi olla kuulemma parantunut. Gynen mukaan paikkani eivät olleet mitenkään erityisen tiukat, ja että kivut menevät ohi ajan kanssa.

      • Asiallinen kommetti

        Hieno juttu! Onnea teille jatkoon. :)


    • kysyjä-97-

      en tiijä mihin osioon laittaisin tän kysymyksen mutta toivon että joku voisi vastata tähän mun kysymukseen:)

      eli olin eilen poikaystävän kanssa heillä ja päädyimme esileikkejen kautta sänkyyn kortsua ei ollu käytössä ja meikä menetti neitsyyden siinä samassa eli siis oli mun eka kerta en antanu pojan laueta sisään mutta nyt pelkään että olisiko voinu käydä niin että olisin tulossa raskaaks toivon että en olisi mutta kun tän päivän on mulla koskenu alavatsaan.. ONKO tää siis normaalia ja onko mulla nytten omat ns. harhakuvat asiasta vai mitenkä voisko joku olla niin ihana ja auttaisi mua tän asian kanssa? (:

      • Missä vastuu?

        Voi voi voi voi voi voi, kannattaisi tutustua asioihin syvemmälti ennen kuin lähtee aikuisten leikkeihin. Vaikka mies (tässä tapauksessa kai poika) ei sisään laukeaisi, on raskaus silti mahdollinen, jos ehkäisyä ei ole alusta asti käytetty. Vatsan kivistelyt voivat johtua vaikka mistä. Kukaan ei voi vielä tietää, tulitko raskaaksi vai et, TOIVOTTAVASTI et. Suosittelisin käymään vaikka kouluterkkarilla keskustelemassa. Jos menkat alkavat olla myöhässä, sitten kannattaa jo alkaa huolestua.


    • kysyjä-97-

      tiedän oli suoraan sanoen tyhmää mennä niin pitkälle koska olimme jo jutelleet siitä että en ole valmis mutta niin se vain tapahtui. tarkoitus oli vain kokeilla meniskö se sisäään ja ottaa tavallaa rauhassa ettei mtn kävisi, mutta nyt nimen omaaan minun huollet heräsi koska en mä voi tietää ensinnäkää mitä mun pitäs tehä tän asian kanssa ja vanhemmille en ole kertomassa asiasta.. ooon niiin hel*etin k*****a jos ny satun tulee paksuks.. voiko joku kertoo paljonko jälkiehkäsy tabletit maksaa? mutt KIITOOS!"missä vastuuu" vastaaja!

      • Missä vastuu?

        Nopean haun perusteella pilleri maksaa 15-20 euroa. Käy kouluterkkarilla juttelemassa, varmasti löydätte asiaan ratkaisun. Hyvä, että olet ajoissa liikkeellä.


    • kysyjä-97-

      Juu niin kait se on pakko heti aamusta mennä terkkarille juttelemaan. Juttelin juuri poikaystäväni kanssa asiasta ja luulen että hän tajusi asian vakavuuden tai no pakkohan se on tajuta, ja ymmärrän sen että olemme poikaystäväni kanssa molemmat vastuussa tästä jutusta.. Kiitos sulle "missä vastuu" vastaaja olen koittanut etsiä tietoa joka puolelta koska suoraan sanottuna olen paniikkissa tän asian kanssa, koska en halua miksikään teiniäidiksi ruveta.. ja on hyvä että jollekkii pystyn kertoo tämän asian koska onhan tää nyt iha oikeesti aika vakava juttu..

    • kysyjä-97-

      ja miten voiko touhutipoista tulla raskaaks??

      • Missä vastuu?

        Jonkinlaisten tutkimusten mukaan touhutipassa ei olisi siittiöitä, mutta "ehkäisymenetelmä", jota käytitte on nimeltään keskeytetty yhdyntä. Tämähän ei ole mitenkään luotettava keino, koska siittiöitä voi tulla jo ennen siemensyöksyä. Siittiöitä on jopa saattanut jäädä penikseen aiemmasta ejakulaatiosta ennen kuin yhdyntänne ehti edes alkaa.

        Yritä malttaa mielesi tämä ilta ja nuku yösi mahdollisimman rauhassa. Käy mielellään heti aamusta terkkarilla, älä viivyttele, koska asia menee sitä vaikeammaksi, mitä kauemmin odottelee. Toivottavasti säästyt säikähdyksellä tällä kertaa! Toivottavasti sinä ja poikaystäväsi osaatte sitten tulevaisuudessa olla fiksumpia!


      • Janina
        Missä vastuu? kirjoitti:

        Jonkinlaisten tutkimusten mukaan touhutipassa ei olisi siittiöitä, mutta "ehkäisymenetelmä", jota käytitte on nimeltään keskeytetty yhdyntä. Tämähän ei ole mitenkään luotettava keino, koska siittiöitä voi tulla jo ennen siemensyöksyä. Siittiöitä on jopa saattanut jäädä penikseen aiemmasta ejakulaatiosta ennen kuin yhdyntänne ehti edes alkaa.

        Yritä malttaa mielesi tämä ilta ja nuku yösi mahdollisimman rauhassa. Käy mielellään heti aamusta terkkarilla, älä viivyttele, koska asia menee sitä vaikeammaksi, mitä kauemmin odottelee. Toivottavasti säästyt säikähdyksellä tällä kertaa! Toivottavasti sinä ja poikaystäväsi osaatte sitten tulevaisuudessa olla fiksumpia!

        Yleensä siinä käy niin et raskaaksi tulee , jos ei ehkäise! Muistakaa ehkäisy ! Suuri mahdollisuus että oot paksuna.


    • kysyjä-97-

      juu no hieman vaikeaa ollu tän illan kanssa kun koskenut vatsaan ihan kivasti välil pahempii ku menkka kivut ja tarkotus on kyllä mennä heti aamusta terkkarille koska en aio viivytellä asiaa. Onneksi poikaystäväni on tukena asian kanssa ja aiomme olla viisaampia jatkossa. toivon vaan että tämä menisi nopeesti ohi.. ja kiitos oikeesti kaikesta neuvosta.. ilmottelen sitten kun tiedän miten tässä loppujen lopuksi kävi

      • Ex-neitsyt92

        Tuohon raskaus asiaan en kommentoi (olet siihen jo saanut vastauksia) mutta nuo vatsakivut ovat ihan normaaleja. Minulla oli alavatsa kummallisen kipeä 2-3 päivää ensimmäisen kerran jälkeen, mutta se meni ohi itsekseen, eikä seuraavan kerran jälkeen ollut enää vatsakipuja. Jännitys tuo myös oman lusikkansa soppaan :)


    • saharaaa-

      Ite menetin neitsyyteni 15-vuotiaana. Verta tuli koska imenkalvo puhkes, mut ei tehny sinällään pahemmin kipeetä.. ja sen verran tuli vaa verta, et ilmeisesti tää kalvo tuli ulos.. muuten ihan normit kuukautiset ja elämä jatkuu :) Oli kyllä melkoinen kokemus.. Ehkäisyä käytettiin..
      Mitä tulee paljaalla naimiseen niin muutamia kertoja ollaan kyllä oman avomiehen kans oltu ilman ehkäisyä, mut ilmeisest en oo sitte normaali, ku en oo tullu raskaaksi kertaakaa.. xD kuukautiset alkanu säännöllisesti joka kuukaus..

    • pirpana, 23

      Mene ihmeessä gynelle! Noin runsas verenvuoto ei kuulosta normaalilta. Taidat jännittää lihaksiasi tosi paljon, etkä ole tarpeeksi kostunut seksin aikana. Lisää esileikkiä, ei ole kiire mihinkään... liukuvoidettakin voi kokeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      340
      1809
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      83
      1597
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      37
      1392
    4. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      368
      1320
    5. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      82
      1247
    6. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      168
      1240
    7. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      177
      1228
    8. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      360
      1226
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      251
      1071
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      31
      975
    Aihe