Seurakunta vuorostaan ilmiantojen uhrina

Juuriko näin?

Kyllä nyt on joillakin ihmisillä paha mieli. Seurakunnan kerhotoiminnasta on tehty ilmianto, jonka mukaan lasten kerhotoiminta on keskeytetty.

Onko seurakunta nyt uhrina, kun julkisesti lähti tukemaan Aurinkorannikon suomalaista koulua. Jokainen taho, joka haluaa tukea koulun toimintaa, halutaan lynkata?

Merkillistä toimintaa joidenkin ihmisten taholta... Fugessa on ollut hyvä elää, mutta nyt tuntuu, että paikkakunta on täynnä "rehellisiä ja hyvää tarkoittavia" kansalaisia. Vai onko kyseessä vain pieni porukka, jonka päämäärää ei lopulta edes tiedä.

16

1721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jopas jopas..

      Ja taas yllätys, yllätys! Päiväkerhon vetajänä toimii Tuisku Pekkarinen. Fuengirola-lehden päätoimittajan vaimo.

      Hmmmm... Pitääkö laskea 1 1, eli varsinainen ajojahti on meneillään.

      • non grato

        Ehkä ei kysymys ole niinkään ajojahdosta vaan siitä, että näistä ihmisistä ei pidetä.


      • an110
        non grato kirjoitti:

        Ehkä ei kysymys ole niinkään ajojahdosta vaan siitä, että näistä ihmisistä ei pidetä.

        Miksi ei?


    • nainen suomesta

      Mä olen haaveillut, että pääsisin joskus aurinkorannikolle suomalaiseen päiväkerhoon tai päiväkotiin töihin. Mulla on vuosien työkokemus ja koulutus taustalla. Tykkään lasten parissa työskentelystä. Mut alkaa unelmat romuttumaan näitä riitoja lukiessa. :(

    • Sivusta seurannut

      Valitettavasti että näin on tapahtunut.Ulkopuolisen on vaikea tietää mikä on todellinen
      syy kerhotoiminnan lakkautumiseen.Toivottavasti seurakunnalla on puhtaat jauhot
      pussissa.Minä sivusta seurannut totean,että ei taida olla puhtaat jauhot pussissa.
      Miksi yleensä joku on ilmiantanut viranomaisille.Minun mielestä jos on puhtaat jauhot
      pussissa,niin ilmianto on epärealistista.

      • Pääsiäistä vaan

        Voi, voi... Näinhän se on. Aina on niitä likaisia jauhoja joka pussissa. Jos joka työpaikkaa, perhettä ym. tikulla kaivellaan ja suurennuslasilla katsellaan, niitä likaisia jauhoja aina löytyy..

        Ja varsinkin aurinkorannikolta. Tänne on niiiiiin monet Suomessa epäonnistuneet yrittäjät eksyneet, että jos taustoja aletaan tutkia.. Monilla ei taida olla enää edes Suomeen takaisinmenemistä..


    • Erkki

      Kuten jo tiedämmekin, kerho toimii taas.

      Viranomaiset taisivat vähän hämmästelläkin että miksi heidät piti hommaan hälyttää. Mutta kiusa se on pienikin kiusa kun koulun tukijoita pitää kampittaa.

      Siis ne jauhot siinä pussissa todettiin puhtaiksi. Sylttytehtaalla harmitellaan kun ei mitään sulkemisen syytä löytynyt.

      Olisivat tietysti viranomaisetkin voineet ensin kysyä ja sitten vasta ovet lukkoon. Olisi säästynyt joiltakin pikkuisen vaivannäköä. Eivät uskoneet, että rehellisten suomalaisten keskuudessa voitaisiin ilmiannella ihan kiusanteon halusta. Nyt uskovat.

      • lasten asioilla

        Eikö pappi itse todennut, että asiaankuuluva lupa uupui, siksi kerho suljettiin. Viranomaiset tiedustelivat lupaa ja sitä ei ollut. Espanjassa ollaan tarkkoja lasten asioista. Jos lupa nyt on, niin se on hyvä asia.


      • suomalaisetnolojafugessa

        Onko mielestäsi perätön ilmianto rehellistä suomalaisuutta. Voin kertoa, että espanjalaiset toivovat jo suomalaisten jättävän Fugen. Missään muualla kuin Suomessa ole tuollaista valehtelua toisten ja sitä kautta itsen pään menoksi. Tuisku on ja itse tietoinen miksi on jättänyt asianmukaiset verot maksamatta. Kyllähän hän on niistä tiennyt. Saman niminen laitapuolen kulkija siis"Tuisku niminen aikansa teki Suomessa laittomuuksia ja petoksia. En tiedä mikä hänen kohtalonsa on ollut. Kyseessä varmasti eri Tuisku.


    • Antti vaan

      Pitäisiköhän Tuksun opettaa miehelleen, että Espanjassa Seguridad Social-maksut on maksettavava ja vieläpä ajallaan. Sitten voi hyvillä mielin syytellä muita. Firmalla on kaikki pystyssä....

    • Tulta

      Kyllä kyseessä on sairas pieni porukka, joka määräilee ja puhuu sontaa vakavista asioista.

    • Torrelaine

      Viestiketju on alkanut 20.3.12 eli lähes neljä vuotta sitten. Hurja meno eikun jatkuu!
      Kyllä varmaan kohta kantautuu tänne, lähes naapurikaupunkiin, Torreen.

    • NakkiVarma

      Seurakuntien lapsien ohjaajiksi hakeutuvat ovat pääsääntöisesti pedofiileja.

    • IMissYouAll

      On tämä veikeää lukea kokemusta seuraavien suomivuosien jälkeen Fuengirolan suomikulttuurista. En kaipaa mutta tulen takaisin kun eläkkeelle pääsen. Hankin kävelykepin jossa on napista ponnahtava piikki.

      Tuula on muodollisesti ylipätevä virkaansa. Ja varmasti suhtautuu lapsiin pehmeämmällä kosketuksella kun toimii aikuisten kanssa.

      Piehtaroikaa siellä keskenänne. Hauskaa porukkaa, ego paisuu kun osataan tilata lippu EU:n sisäiseen lentoon. Tuolla ei ole hiukkastakaan tekemistä reissauksen tai uusien kulttuurien kanssa. Junakadun kahvila on tasan yhtä kosmopoliitti paikka kun Helsingin rautatieaseman burgeripaikka. Ja kuuntelu voittaa aina räkyttämisen.

    • Paikallinen

      Mikä onkaan parempaa oman huonon itsetunnon parantamista kuin se, että yleistää muutamien ihmisten toiminnan kaikkiin varsinkin, kun jutuista täällä Suoli24:ssä vain prosentti on totta... Ihan samoin täältä voisi sanoa, että kaikki Suomessa ovat tuksuja ja nykäsiä. Piehtaroi niiden kanssa.

    • oikeusjakohtuus

      Jos lupa puuttuu tai se ei ole riittävä, niin ovet laitetaan kiinni kunnes kyseinen toiminta / tila hankkii tarvittavan luvan ayuntamientosta eli kaupungintalolta ( ja maksaa sen muutaman satasen ...tonnin...tilankoosta riippuen ). Se on hyvin yksinkertaista.

      Ennen ehkä hankittiin tiloja ja avattiin jos jonkinlaista toimintaa ilman lupia. Nyt kilpailu ja tarkastukset ovat kiristyneet. Jos tavallinen matti meikäläinen yrittäjä joutuu käymään lupaviidakon läpi avatessaan minkä tahansa toimitilan, niin eikö sama laki koske myös vaikka srk:n toimintoja...?? Joku siellä maksoi kun ovi pantiin kiinni. Jos lupa olisi löytynyt seinältä, ei ovia olisi suljettu. Päiväkerhotoiminnassa pitää tilan neliömäärän täsmätä lapsiluvun kanssa ja samoin hoitajien määrä pitää olla oikea suhteessa em. asioihin. Mikäli olen ymmärtänyt oikein seurakunnan päiväkerhossa opiskelijaharjoittelijat tekevät ison osan hoitotyötä ja lapsia on liikaa suhteessa koulutettujen hoitajien määrään. Sekin saattoi olla ilmiannon syy.

      Ei mikään iso toimija saa olla sen enempää turvassa asemansa takia kuin pieni yrittäjäkään. Se joukko joka ajaa asiaansa ja seuraa sivusta isojen jo kauan olleiden toimijoiden porskuttelua, on oikeasti vihainen joukko.
      Minusta on oikein että jokainen aloittaa samoilta kalkkiviivoilta.
      Tässä ei ole kyseessä suomalaisen koulun tarina ja sen taustahahmot ja heidän lynkkaamisensa. Kyseessä on vain oikeudenmukaisuus.

      Uudemmat tulijat ovat kyllästyneitä Fuengirolan vanhaan ' kermaperse -porukkaan ( anteeksi vain ). Samat naamarit joka tuutissa ja hyväveli- järjestelmä kukoistaa. Vaihtelu virkistäisi, vaan kukaan ei luovu jakkarastaan. Fuengirola on hyvä paikka pikkukaupunkilaiselle...etenkin kun on vähän silmäätekevä.
      Onneksi aika on hyvä tohtori. Kun jaksamme odottaa 15v niin virat avautuvat muillekin kuin noille tuiskuille ja muille kerman edustajille.
      Toinen vaihtoehto on laittaa tervettä kilpailua vireille. Kokeilkaa!
      Se olisi enemmän kuin tervetullutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe