Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten jaksaa harjoittelussa?

minä_ihminen

Hei!

Miten hoitaa ns.työuupumusta? Olen itse tällähetkellä kouluun liittyvässä harjoittelussa, ja sitä olisi jäljellä vielä noin kaksi kuukautta. Tunnen oloni usein uupuneeksi tuon harjoittelun takia, ja mutta jos siitä suoriudun niin valmistun tänä keväänä. Olen jo vaihdellut harjoittelupaikkaa, ja tätä harjoittelupaikkaa en enää halua vaihtaa, vaikka en siellä oikein viihdykään. Tuo harjoittelu on aiheuttanut minulle stressiä, ja toivon että se olisi jo ohi ja valmistuisin.

Minulla on paha olo harjoitteluohjaajani takia. Hän ei oikein tunnu pitävän minusta ja ei oikein ilmeisesti ylipäätänsäkään arvosta harjoittelijoita yleensä. On todella raskasta olla tuollaisessa paikassa, jossa kokee olevansa välillä enemmän "haitta" kuin hyvä harjoittelija. Vaikka olenkin harjoittelija, niin olen kuitenkin ihminen, joka myös on arvokas.

Ärsyttää nykyaikana kun tuntuu, että ihmisiä ei aina kohdella hyvin. Itse olen yleensä kiltti, ystävällinen ja melko ujo. Harmittaa, että usein siihen takerrutaan, että olenpa ujo/hiljainen, vaikka onko sillä niin merkitystä jos hoidan työni hyvin ja tunnollisesti?

Mikä teitä on auttanut jaksamaan ikävässä työssä/harjoittelupaikassa?

Liikunta? Hyvät yöunet? Usko parempaan tulevaisuuteen? Harrastukset? Puoliso ja ystävät? Terapia?

2

1634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gsdfgsdfsgsd

      Hei!

      Olen myöskin ollut joskus huonoissa työharjoittelupaikoissa, ja palautteessa ensimmäisenä taas valitettiin että kun olen niin hiljainen. Hiljaisuudessa ei ole mitään pahaa, se on osa luonnetta ja valitettavasti monet eivät sitä ymmärrä. On vain totuus, että siitä tullaan valittamaan koko elämän, joten ehkä paras yrittää kehittää itseään rohkeammaksi ja puheliaammaksi pikkuhiljaa.

      Ja nuo kaikki mainitsemasin jutut auttavat jaksamaan. Voit toki myös vaihtaa harjoittelupaikkaa, mutta ehkä parempi nyt ryhdistää itsensä ja näyttää niille nyrpeille työkavereille että pystyt siihen. Seuraavassa työssä olet sitten jo vahvempi kun olet selvinnyt tuosta.:)

    • minä_ihminen

      Hei! Kiitos palautteestasi!

      Olen ajatellut, että tietynlainen hiljaisuus ja ujous vieraiden ihmisten seurassa on ehkä osa luonnettani, ja minusta on ikävää että siihen usein puututaan esim. arvioinneissa ym. Kuitenkin työpaikallahan pitäisi kai pääasiana olla töiden teko, eikä niinkään höpöttely työkavereitten kanssa. Toisaalta ehkä tälläalalla missä olen harjoittelussa jossain määrin odotetaan sosiaalisia taitoja, mutta mielestäni olisin pystynyt tekemään työni aivan hyvin, mutta tuntui ikävältä sellainen luonteen arviointi. Kaikilla pitäisi olla tilaa olla omanlaisensa ihminen, jos siitä ei aiheudu muille haittaa.

      No minusta on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus olla aito oma itsensä, ja jos muut eivät siitä pidä-se on periaatteessa heidän ongelmansa. Minun ei tarvitse olla sätkynukke, joka muuttaisi itseään ihan joka tilanteessa.

      No mukavaa kevättä ja positiivisia ajatuksia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe