Ääntely

nainen 19

Minua jotenkin nolottaa äännellä seksin aikana vaikka haluaisin äännellä.Etenkin takaapäin asennossa tekisi mieli jopa huutaa,en pysty olemaan mölyapina vaikka mieli tekiskin. Nautin kyllä seksistä muutenkin.Häiritseekö muita oman äänen käyttö onko se jotenkin noloa.

38

28402

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdg

      Kumpa mullakin olis ninen joka ääntelisi!! Se on aivan mielettömän kiihottavaa!! Jätkäs tykkää varmasti! Tuutko mullekkin ääntelemään?

    • N26

      Olet vielä niin nuori, että voipi nolottaakin. Itsekin muistelen joskus vuosia sitten häpeilleeni lipsauttamiani ääniä. Nykyään päästän sellaisia ääniä kun huvittaa,joskaan en ole mikään suoraa huutoa -tyyppi - mielestäni sellainen on liioittelua.

      Suotta tuota ääntelyä kuitenkaan häpeilet. Kuten tuo edellinen tuossa kommentoi, käsittääkseni miehet nauttivat naisen ääntelystä - se on aika varma merkki siitä, että naisella on hauskaa :). Joten anna mennä vaan!

      • Palomies

        Ainakin meillä ääntelyssä tuli aina ajateltua naapureita, kun muutettiin omaan taloon ei enää sekään häirinnyt.

        Ääntelystä tietää parhaiten miten kiihottunut toinen on, ainakaan me ei juuri muulla tavalla panon aikana kuvailla tuntemisia. Kun nainen voihkii kiimasta niin mikä voisi olla kiihottavampaa!


    • wee

      Ja kumpa mullakin olis nainen joka ääntelisi!! :(

      • joiku

        joo tosi kiihottavaa kun kuulee että toisesta tuntuu hyvälle


    • Doris

      Kyllä ääntä pitää pitää, minä pikemminkin opetin miehen ääntelemään kun hän oli ihan hiljaa. Onhan se merkki siitä että nauttii, yhtä lailla kuin sanat, joita välillä toiselle sanotaan!
      MIeletön homma kun mies karjahtaa orgasmin saadessaan...tosi miehekästä ja olenhan minä antanut sen kaiken nautinnon mistä kannattaa karjahtaa!

    • N40

      ..olee hiljaa, ei millään. Nautinto on niin suuri. Mut se on tylsää jos mies on. Oon huomannu et nautinto vaan kasvaa jos mieskin ääntelee ja kertoo miltä tuntuu. Naista pitää kehua! Mutta mikään ei voita niitä tuhmia puheita aktin aikana....;)

      • HelenofTroy

        olen samaa mieltä, mulle ei voi koskaan kertoa liian paljon kuinka haluttava ja seksikäs olen, mitä enemmän puhuu ja selittää niin sen ihanammalta tuntuu, on kanssa kiva jos vaikka onkin machomies niin voi antaa naisen hyväillä ja antautua niille tunteille eikä tarvitse peitellä kun tuntuu hyvältä, se kiihottaa eniten kun kuulee toisen reaktiot jotka on lähtöisin omista käsistä tai suusta, siitä seksissä minun mielestä onkin kyse-vuorovaikutuksesta


      • siru
        HelenofTroy kirjoitti:

        olen samaa mieltä, mulle ei voi koskaan kertoa liian paljon kuinka haluttava ja seksikäs olen, mitä enemmän puhuu ja selittää niin sen ihanammalta tuntuu, on kanssa kiva jos vaikka onkin machomies niin voi antaa naisen hyväillä ja antautua niille tunteille eikä tarvitse peitellä kun tuntuu hyvältä, se kiihottaa eniten kun kuulee toisen reaktiot jotka on lähtöisin omista käsistä tai suusta, siitä seksissä minun mielestä onkin kyse-vuorovaikutuksesta

        Kyllähän mulla ainakin alkaa vituttamaan jos äijä alkaa kesken panemisen sössöttään jotain rivoja, ääntely kyllä sopii. Ittelläni on sellainen ongelma että jos päästän itteni valloilleen ja ääntelen niinkuin tuntuu, mun mieheltä tulee samantien! Sen mielestä se on niin kiihottavaa...


    • tyttö

      Miksi sitten miehet ovat aina (kokemuksella) hiljaisia? Voisivat puhua rivoja ja muuten mutta ei mitään uuh iih ääniä--Kammottavan kuulosta kun mies vinkuu. Mutta käskemistä ja rivoja.

      • mies

        joka puhuisi hieman rivoja ja (komentelisi) rakastellessa.Ei väkivaltaa.


    • nainen28

      Multa kyllä ääntää lähtee, enkä varmaan voisi hiljaa ollakkaan vaikka yrittäisinkin. Anna mennä vain ja unohda se miltä kuulostat. Itse en yleensä kiinnitä ääntelyyni mitään huomiota, joskus jälkikäteen nolostun kun ajattelen naapurin korvia. Mutta eniten mua ärsyttää se, että mieheni on aina aivan hiljaa. En kaipaa (välttämättä) mitään rivoja puheita, mutta olettaisin että edes laukeamisen hetkellä ukosta lähtisi edes pieni pihaus. Mutta ei mitään. Joskus alkaa naurattamaan koko touhu kun itse voihkin kun viimeistä päivää ja ukko on kylmän viileä tuppisuu.

    • nainen20

      ei sitä tule ajatelleeksi kun tuntuu niin hyvälle ja kultasi tykkää myös varmasti, kun ääntelet. hän saa samalla tietää mistä sua kannattee hoidella, että tekee sulle hyvän olon. tulet itsekkin nauttiin enemmän (!), jos et ajattele mitä äännähdyksiä päästät TAI tekisi mieli päästää.

    • Mane 19

      Kyllä saat pitää ääntä, vinkua, läähättää jne, kunhan et ole niin kovaääninen kuin yks kinkku tässä juhannusviikolla. Kun panin sitä, se huusi suoraa ulinaa niin kovaa, että mun piti mennä laittamaan ikkuna kiinni. Eikä tuokaan riittänyt, kun jatkoin, niin tämä ryökäle alkoi pierrä. Multa lopahti halut ja vedin kullin telakalle.

      • Tanja

        Tuskimpa hän nyt sentään piereskeli. Ne äänet luultavasti kuului pillusta, joka on ihan normaalia niin käy joskus kun sinne menee ilmaa ja joka sitten tulee äänen kans pois. Mutta jos paska haisi niin olen vääräs.


      • juuh
        Tanja kirjoitti:

        Tuskimpa hän nyt sentään piereskeli. Ne äänet luultavasti kuului pillusta, joka on ihan normaalia niin käy joskus kun sinne menee ilmaa ja joka sitten tulee äänen kans pois. Mutta jos paska haisi niin olen vääräs.

        piereskeleminen on seksikästä, miehekästä.


    • tympääntynyt

      Mun mielestä seksin aikana ääntely on ok ja kiihottavaakin, mutta asun solussa ja olen sitä mieltä, että solussa asuvien pitäisi ottaa huomioon se, että ääntely tosiaankin kuuluu! Ei kauheasti naurata, kun itse saisi aamulla nukkua pitkään, mutta sitten kahdeksan maissa kämppiksen & hänen jätkänsä voihkinta alkaa kuulua niin kovaäänisesti että siihen herää! Tai kun haluaisi katsoa hyvää leffaa tv:stä niin tv:n äänen yli alkaa kuulua ah ah, oh oh ja uuuh uuh.

      Miten tuostakin asiasta sitten voisi sanoa niin, että vielä kehtaa myöhemmin katsoa kämppistä silmiin? Naapuriin harvemmin seksiäänet kuuluvat, mutta solukämpässä huoneiden välissä on vaan tavallinen kohtuullisen ohut seinä, jonka läpi pelkkä puheäänikin jo kuuluu. Eivätkö ihmiset tajua tätä?! Itse olen valitettavasti sinkku enkä pysty "kostamaan" tuottamalla itse vastaavia ääniä...

      • Marja

        Hommaat partnerin ja rupeatte nussimaan!


      • Jölppy

        Taidat vaan olla kateellinen kun sulla ei oo ketään.


    • Misu

      Olen yh-äiti ja muutin just rivariyhteisöön. Siellä on tosi hiljasta, varsinkin iltaisin. Paitsi kun mulle tulee joku mieskavereista kylään...Meillä nimittäin naidaan eikä meinata.
      Sitten nää naapureiden katseet...miehet iskee silmää, naiset irvistää...teini-ikäiset hymyilee.

      Eikö tässä yhteisössä hyvällä seksillä ole mitään sijaa? Tosin moni perhe on alkuperäinen ja kokonainen (tylsää seksiä...?)

      Jaa-a. Mistäköhän se ex-rouvien maine on peräisin ;)

      • Misu

        Siis meillä naidaan kunnolla sillon kun lapset on isällään...

        Ettei nyt joku kiihkoile...


    • Mr20v

      Eli mulla ja kavereillaki on sillee et jos nainen ääntelee seksin aikana nii se kiihottaa miestä. Kokemusta on ja onneksi oma avovaimo pitää kovaa meteliä

    • mies

      niin, nuo äänet. itsellä on niin että kun petikaverini alkaa voihkimaan niin mulla
      rupee roiskimaan välittömästi. liian kiihottavaa.
      että mieti sitä...

    • rehtimiekkonen

      no siis naisen huohotus ja ääntelythän ovat aivan ihania seksin aikana.."kuuluu asiaan"

    • n18

      Mä en yksinkertasesti pysty oleen hiljaa....on kyllä "muutamia" kertoja tullu noloja tilanteita poikaystävällä, kun sen porukat on laittanu radioo tai televisiota kovemmalle peittääkseen mun kiihkeet äänet...arvaa olinko ees naama punasena...aina välillä pystyn pitää volyymia pienemmällä, mutta jos innostun liikaa niin poikaystävä laittaa sormen hampaitten väliin ja puren sitä..heh...mun mielestä on ihanaa jos saa olla ihan kahestaan eli ei muita kotona sillon saa pitää niin kovaa meteliä kun haluaa eikä tarvii ajatella kuuleeko kukaan..en mä nyt sentään suoraa huutoo huuda, mutta kyllä oon välillä aika äänekäs...minkäs sitä ittelleen mahtaa:)

    • Sanna

      Mä uskallan pitää ääntä rakastelun aikana ja samoin mieheni. Takaapäin-asennossa tuntuu että pitäs huohottaa koko ajan. Asuntovaunussa leirintäalueella, tuuletusikkunat auki ja sitten siihen ikkunan viereen (verhot kiinni) rakastelemaan... Uuh ja aah...

    • Ääntä löytyy :)

      sehän on niin että meillä ainakin mieheni panee mut aina valittaa.Ja huudattaa päivittäin :)

    • Anonyymi

      Ääntely kiihottaa seksissä, silloin huomaa että toisella on hauskaa tai sitten se tuntuu hyvältä, niin ei tarvitse häpeillä, itsekkin ääntelen oikein kunnolla eikä se naapureita häiritse, niin eiku panemaan vaan🍒🍑🍆🛏️

      • Anonyymi

        Naulan kantaan 👌👌👌


    • Anonyymi

      Ääntele ja tee niin kuin sinusta hyvältä tuntuu ja nauti täysillä, silloin mies saa lisää tunnetta ja hän kuuntelee aisteillaan siirtää kaiken tunteensa sinuun ja sinun nautittavaksi, tunnet sitten hänen sykkeensä korvissasi ja olet täysin hurmiossa jokaisella hermo ja tunnesolullasi, sitä sinä haluatkin ja saat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se on kyllä aivan kamalaa kun ei kertakaikkiaan kykene nautinnossa olemaan ääntelemättä!
      Itselläni vieläpä luja ääni aina silloin mutta kun ei vain voi olla hiljaa!
      Ritva48

    • Anonyymi

      Siis..meillä ei vaimo ääntele yhtään nussimisen aikana. Meikämanne kyllä ääntelee ja ääntelisin enemmänkin jos vaimokin niin teksisi. Ja puhun välillä sellaisia että jälkeen päin nolottaa. Purkautumisen aikana murahtelen enemmän tai vähemmän äänekkäästi ruiskahdusten tahdissa.
      M59

      • Anonyymi

        Meillä päin vastoin vaimo aloittaa ääntelyn jo hiplatessa ennen tositoimija. Yhdynnän aikana joudun laittaa tyynyn suun päälle, asumme rivarissa ääni kuuluis naapureille. Kolmansia harrasttettu nelisen vuotta, vieras välillä muista ottaa huomioon naapureita. Pari 45


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä päin vastoin vaimo aloittaa ääntelyn jo hiplatessa ennen tositoimija. Yhdynnän aikana joudun laittaa tyynyn suun päälle, asumme rivarissa ääni kuuluis naapureille. Kolmansia harrasttettu nelisen vuotta, vieras välillä muista ottaa huomioon naapureita. Pari 45

        Kyllä meillä rouva huutaa kovempaa yhdynnän aikana. Parempi sekin,naapureiille ennenkuin kuunnella kun nyrkki heiluu ja veri roiskuu.


    • Anonyymi

      Kyllä mulla alkoi ottaa eteen, kun kuunteli hotellissa naapurihuoneen naimista! Eli ääntä vaan kehiin.

    • Anonyymi

      Mä olen aina sekstailun aika pinänyt ääntä ja ääntelehdin. Se on mulle täysin luonnollista, sekä myös kiihoittavaa itselle ja kumppanille. Ja itse en oikeestaan välitä kuuleeko joku vai ei kuule. Enhän minä nyt mitään suoraa huutoa pidä. Vaan liki normaalia huokailua ja kerron myös mikä tekee hyvää mitä tahdon lisää. Mies kylläkin osti suupallon minulle et olisin hiljempaa jos oikein fiilistelen. Eihän se hiljaiseksi tee mut oikeestaan ihan kiva lisä.

    • Anonyymi

      Kyllä meillä vaimo vinkuu kun lykin takaapäin. Itse sitten päästän pienen karjahduksen kun purkaudun vaimooni.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe