voiko tulla raskaaksi ilman laukeamista?

apuvaaaa

Kuinka todennäköistä on raskaaksi tuleminen jos mies ei laukea sisään?? Olen 17-v enkä halua tulla vielä raskaaksi! En syö pillereitä eikä käytetty kondomia poikaystäväni kanssa silloin kun minulla oli ns. hedelmällisin vaihe ovulaation keskivaiheilla. Poikaystäväni ei kuitenkaan lauennut, mutta nyt minulla on kuukautiset muutaman päivän myöhässä ja stressaa!

22

12187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Teini-isä89

   Etkö ole touhutipoista kuullut?
   Pieniä määriä siemennestettä saatta lipsahtaa jo ennen varsinaista lastin lentoa.

   Mee apteekkiin ja hae testi. Voit hyvinkin olla raskaana.
   Oma esikoinen on saanut touhutipasta alkunsa

  • äskgnv

   Täällä ja monilla muilla keskustelupalstoilla on kovasti väitelty touhutippojen avulla raskautumisesta ja olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että raskaaksi VOI tulla, vaikka ei mies ei laukea sisään. Siittiöt elävät muistaakseni ainakin pari päivää, eli ovat sitkeitä selviytymään. Korjatkaa toki, jos olen väärässä! :)
   Tietty se on käsittääkseni aika harvinaista että touhutipoista raskautuu, mutta todellakin mahdollista.

   Käy apteeksissa ja toivo parasta. Tsemii!

  • Jepah_

   Kaks vuotta ilman pillereitä enkä raskautunu touhutipoista koskaan, heti kun mies päästi lastin sisälle ni testi näytti vasta silloin positiivista. : D

   Tääki on varmasti ihmiskohtaista, jotku raskautuu, jotku ei. Mulla on kuitenki oma teoria asiaan...

   Ja nyt kuvailen suoraan seksikokemustani tässä, herkimpien ei tarvi lukea.
   Eli siis. Noita seksikumppaneita mulla on kuitenki ollu elämässä useampia. Oon suihin ottaessa huomannu, että toisilla miehillä tulee sellasta suolasta suihinoton aikana (kaaauan ennen laukeamista) ja toisilla ei. En raskautunu kun harrastin seksiä ilman ehkäisyä ex-aviomieheni kanssa. Hänellä tätä suolaisenmakuista (touhutippoja?) ei tule. Aina vedettiin paljaaltaan mutta lastia ei päästetty sisään.

   Tän nykyisen kans sama meno (hänellä taasen sitte erittyy näitä "touhutippoja"), mutta päätettiin sitten tässä ihan vasta antaa laakin tulla kohtuun ja raskaaksihan minä tulin.

  • huhihuhu

   en nyt halua kuulostaa nipottavalta akalta, mut jumalauta! en haluu tulla raskaaks, ei käytetty ehkäsyä, voi kyynel...mistä teitä urpoja sikiää???? Miksi ette käytä ehkäisyä??

  • sillai, fiksuutta

   Riittää kun mies sivelee sormella haaroväliä, raskautumisen riski on kahdeksan tapausta kymmenestä.

  • hergewr

   Mitä tuota stressaat.... Kerran olet riittävän kypsä tekemään tällaisia valintoja, niin silloin olet varmasti ajatellut asian myös siihen pisteeseen asti, että mitä saattaa tapahtua. Ja sitten on vain elettävä valintojensa mukaan. Hae apteeksita testi ja katso mitä tulevaisuus meinaa tuoda tullessaan. Jatkossa toivottavasti vahingosta viisastut, sillä tuo epätietoisuus ja pelko ei varmasti ihan hirveän mukavaa ole.

  • olkaa kivoja

   Eiköhän meistä kaikki joskus ole ollu nuoria ja tyhmiä tai muuten vaan niin huuman lumoissa, että JONKUN KERRAN, JOSSAKIN VAIHEESSA ELÄMÄÄ se ehkäsy on unohtunu. Jos joku tyttö tääl paniikissa kyselee apua niin onko pakko olla niin julma? Meillä kaikilla kuitenki on se empatiakeskus siellä aivoissa niin vois olettaa et aikuiset ihmiset osaa vastata rakentavasti ja tsemppaavasti.

   Ja Jepahin teoria oli todella varteenotattava! Olen todellakin huomannut että kaikilla miehillä ei tule lainkaan "touhutippoja", (nykyiseni kuuluu tähän ryhmään). Ja hänen kanssaan on ehkäsynä ollu jo yli vuosi keskeytetty yhdyntä, eikä raskautta ole tullut. Sen sijaan nuoruuden exäni suorastaan "ui" kaiken maailman liukasteissa (joka maistui myös ihan mädältä! Suihinotto oli painajaismaista!!) ja hänen kanssaan oli e-pillerit. Voihan se riippua tosiaan siitä että kuinka paljon mieheltä pääsee näitä nesteitä yhdynnän aikana, että toimiiko se keskeytetty ehkäsykeinona..

  • ..........

   Kun olin 19v ja silloisen poikaystävän kanssa, kondomi oli meillä ehkäisynä ja tapana oli aina pari työntöä paljaalla ennen kumin laittoa. Tulin sitten 3 työnnöstä raskaaksi... En meinannu millään uskoa asiaa ja viivyttelin testin kanssa. Päädyin lopulta abortiin, opettavainen kokemus vaikkakin kantapään kautta. :/ Sen jälkeen sain onneksi pillerit ja ainainen pelko oli että jos pillereistä huolimatta raskaudun, kun eihän parista työnnöstäkään PITÄISI tulla raskaaksi.

   • älllyyyyy

    miten niin ei pitäisi? eiköhän se joillakin riitä kun vaan saa se mulukun sinne sisäänsä. itsellä yksi kaveri, joka on sanonu, et sen ei tarvi kun kattoo miästä niin on raskaana. se kun tulee aina kerrasta raskaaksi... ja lähes aina se päättyy kyllä keskenmenoon...


  • uoöui

   Raskaaksi voi tulla ilman laukeamista sillä jo yhdynnän aikana mieheltä pääsee niinkutsuttuja touhutippoja jotka sisältävät siittiöitä ihan samalla tavalla kuin koko "lasti". todennäkösyydestä en tiedä, mutta eihän siihen tarvitä kuin se yksi, ja noissa tipoissakin on niitä jo todella todella monta :)

   • hoksaja

    Taas joku jakelee täällä tätä uskomustietoa. Itse asiassa raskautumiseen tarvitaan valtava määrä siittiöitä, vaikka vain yksi perille pääseekin. Touhutipoista raskautuminen on edelleen kiistanalaista sen vuoksi, että on hyvin epätodennäköistä, että moinen määrä siittiöitä riittäisi saattamaan naisen raskaaksi. Yleensä keskeytetystä yhdynnästä raskautumisessa on kyse siitä, että mieheltä ehtiikin tulla aikamoinen osa siemensyöksystä ennen ulosvetoa. Luepa tämä gynekologin kirjoitus asiasta:

    http://www.nettineuvo.fi/index.asp


   • _auttakaa oikeesti kiire
    hoksaja kirjoitti:

    Taas joku jakelee täällä tätä uskomustietoa. Itse asiassa raskautumiseen tarvitaan valtava määrä siittiöitä, vaikka vain yksi perille pääseekin. Touhutipoista raskautuminen on edelleen kiistanalaista sen vuoksi, että on hyvin epätodennäköistä, että moinen määrä siittiöitä riittäisi saattamaan naisen raskaaksi. Yleensä keskeytetystä yhdynnästä raskautumisessa on kyse siitä, että mieheltä ehtiikin tulla aikamoinen osa siemensyöksystä ennen ulosvetoa. Luepa tämä gynekologin kirjoitus asiasta:

    http://www.nettineuvo.fi/index.asp

    harrastin poikaystäväni kanssa seksiä eilen ja huomasimme että kumi oli mennyt rikki kun hän liikkui.. en tiedä mutta huomasimme tämän hyvin nopeasti ja lopetimme.. AUTTAKAA EN HALUA TULLA RASKAAKSI 16 v :/ auttaako e-pilleri tai jotain? :o pliiis apua


   • Anonyymi
    _auttakaa oikeesti kiire kirjoitti:

    harrastin poikaystäväni kanssa seksiä eilen ja huomasimme että kumi oli mennyt rikki kun hän liikkui.. en tiedä mutta huomasimme tämän hyvin nopeasti ja lopetimme.. AUTTAKAA EN HALUA TULLA RASKAAKSI 16 v :/ auttaako e-pilleri tai jotain? :o pliiis apua

    No olin joku 14. v ja tulin raskaaksi.
    Äiti sanoi että ota aportti.
    No sanoin että en ota.
    No, kuitenkin pari viikkoa sen jälkeen sain keskenmenon.
    Ja nyt olen vain 17.v
    Olen taas raskaana, äiti sallii sen, koska en ole enää 14.v.
    Olen jo 12 viikkoa edennyt tätä raskautta.
    Lapsi on poika.


  • 1+1'=?

   No ei auta e-pilleri enää. Je-pilleri voi ehkä auttaa, hae sellainen pikaisesti, se tosin ei sitten ole mikään 100%:n varma. Tee testi vajaan kolmen viikon kuluttua vaikka vuotoa aiemmin tulisikin, (ns. valemenkat....)

  • kokeilunhaluinen5

   Itse olen harrastanut seksiä poikaystäväni kanssa ja olen 15-vuotias...tämä tapahtui pari päivää sitten, ajateltiin kokeilla miltä tuntuu tehdä ilman kortsua (tiedän..tyhmää) ja kun kysyin että eikö oo aikamoista riskipeliä niin poikaystäväni sanoi ettei häneltä tule näitä pieniä määriä, joten päätettiin nyt kokeilla jotai 1-2 minuuttia. Minua nyt stressaa että olenkohan raskaana...ja harrastelimme juuri silloin kun minulla on hedelmällisin aika eli nyt pelottaa. Kun eihän niitä tarvii mennä kun yksi "kaveri" niin pam! oot paksuna

   • huiört

    Joo, yksi kaveri menee munasolusta sisään, mutta että se pääsee sinne asti, niin siihen tarvitaan miljoonia muita. Luepa tuo linkki, mikä on jaettu tuolla muutama viesti ylempänä.


  • molemmille

   ehkäpä 24 tunnin aikana yhdynnästä otettu katumuspilleri voisi kuitenkin toimia parhaiten??nyt kipinkapin apteekkiin..ne on reseptivapaita .
   Kyseessä kuitenkin ihan järkevästi toiminut tyttö (ja poika) niin hoitakaa nyt varmalla tavalla asia:)

   Ja kyllä ilman laukeamista voi tulla..nimimerkillä kokemusta "valitettavasti" löytyy..tosin en kokemaani kadu yhtään,mutta nuorena ja tyhmänä ehkäisyn puuttuessa toimimme juurikin noin! Kun pakko muka oli just silloin seksiä harrastaa..

  • otetaan otetaan

   Katumuspillerissä taitaa olla 72 tuntia aikaa ottaa se.

  • 11+1

   Se teho vain heikkeenee mitä pidempi aika kuluu, eli se pitäisi ottaa mahdollisimman pian.

  • otetaan otetaan

   kai sillä joku teho on, jos annetaan noin pitkä aika ottaa vielä, tiedän, että teho heikkenee, mutta ottaisin silti, ei se vahingoita kait munasolua,alkiota. pettäähän pilleritkin.

  • huolestunut

   voiko tulla raskaaksi sillei että ei tullut sisään mutta kondomi meni rikki?
   olen 16-vuotias vasta ja menkat 1 viikkoo jälessä ja lukio vasta alkuvaiheessa!
   ei olisi mtn varaa tula juuri nytten!

  • pelästynyt

   vähän jännittäis olenko raskaana, huomenna selviää kun pääsee testin ostaan.
   Seksiä olen harrastanu marraskuun alussa mies ei lauennut ja mielessäni ei ole käynytkään raskaus koska kuukautiset tulleet normaalisti eikä oikeastaan ole ollut mitään oireitakaan.
   Eilen illalla kaverini vain huomautti asiasta että vatsani olisi kuulemma alkanut pömpöttää. asiaa miettiessäni huomasin sen kanssa ja aloin miettiä että mitä jos?
   Vaikea uskoa että olisin lihonnut koska elämäni ei ole muuttunut, syön terveellisesti ja säännöllisesti ja harrastan aktiivisesti liikuntaa. aikaisemmin erottuneet vatsalihakset ovat kadonneett ja tilalle tullut kumpu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2023
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   833
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   795
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   704
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   667
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   605
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   579
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   555
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   535
  Aihe