city kulttuuri metsissä

metso sami

Minun mielestäni tulisi metsäautoteiden käyttö metsästystarkoituksessa kieltää.Nyt pääsee vaihtaan lintualuetta nopeasti autolla.Mutta jos joutuisi siirtymään alueelta toiselle jalan esim. 4-8km niin sen tekis vain oikeat erämiehet ja autolla paikasta toiseen siirtyvät laiskat ja isomahaset herrat jäis pois.Harva lähtee käveleen kuas autolla täytyy päästä viereen.Seurassa jossa olen sadasta n.15 viittii kävellä.

5

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metsästäjä

      Otetaan sitten samantien tuliaseet pois!
      Ei niitä tosi erämies tarvitse!

    • Erämies

      Ei se nyt ihan noin mene.
      Metsästykseen metsäautotien käyttö on tietysti kielletty jo. Siis tieltä ja tienvarsilta riistan ampuminen. Mutta ei siirtymiseen paikasta toiseen. Eikä sitä ainakaan tuolla perusteella voi eikä pidä kieltääkään.

      Tuo vaan olisi keino rajoittaa ylipäätään metsästäjien määrää, ja huono sellainen, liekö hyvää keinoa siihen olemassakaan. Lupamaksujen korottaminenkin olisi huono, koska vain rikkailla olisi mahdollisuus harrastaa metsästystä. Eli metsästystä korkeintaan tulee rajoittaa metsästys-/rauhoitusajoilla, niitä lyhentämällä tai pidentämällä, ei metsästäjien määrään vaikuttamalla. Onhan sitä tietysti tavallaan rajoitettu metsästysoikeuden kautta, oikeus vain tietyille alueille, yksityismaat, metsästysseurat, valtionmaat, ym.

      Tuolla periaatteellasi kaikkien autolla ajettavien teiden käyttö siirtymiseen metsästysmaille tulisi kieltää, tai auton käyttö yleensä.

      Itse saatan ajaa yleisiä teitä kymmeniä kilometrejä, metsäautoteitä toisen mokoman ja sitten kävelen vielä kokonaisen päivän, mitä sitä lie päivän aikana ehtii hiljalleen kävellä kun välillä tulisteleekin.

      Ja kyllä se joskus tulee alueenvaihtokin eteen, kun paikka on jo "vallattu" ja erämies kuitenkin hakee omaa rauhaansa.

      Meitäkin on moneksi, toisille riittää vähempi kävely, kaikki eivät edes pysty kovin pitkää matkaa kävelemään, suotakoon metsästyksen mahdollisuus heillekin, kunhan laillisuuden ja hyvien tapojen puitteissa harrastavat.

    • Pienimahanen

      Mitäs haittaa näistä isomahaisista herroista siellä metsässä on? Vai haluisitko yksinkertaisesti, että koko metsästysalue olisi sinun ja vain sinun käytössäsi?

      • Anttila

        Kyllähän se kunnon kalamieskin siirtymiset suorittaa uimalla. Tossa naapurissakin asuu kovakuntoinen kalastaja se vie verkotkin vanajaan uimalla ja kun se on vetouistelemassa niin se ui. se perkele on teipannut vetouistimen kiinnitysputken vasempaan pakaraansa saattaa uida ja uistella kymmeniä kilometrejä illassa, kuhaa kantaa selkä vääränä järveltä.
        Kyllä me isomahaiset veneillä liikkujat ollaan sille kateellisia perskele.


      • Eemeli
        Anttila kirjoitti:

        Kyllähän se kunnon kalamieskin siirtymiset suorittaa uimalla. Tossa naapurissakin asuu kovakuntoinen kalastaja se vie verkotkin vanajaan uimalla ja kun se on vetouistelemassa niin se ui. se perkele on teipannut vetouistimen kiinnitysputken vasempaan pakaraansa saattaa uida ja uistella kymmeniä kilometrejä illassa, kuhaa kantaa selkä vääränä järveltä.
        Kyllä me isomahaiset veneillä liikkujat ollaan sille kateellisia perskele.

        mieki tunnen yhen kaverin joka uimala kulukee verkoilla. Akka sillä istuu perseen päällä ja joskus maston päällä kun äijä haluaa uija selekää.
        Jos oiken palijo kallaa sattuu olemaan verkoisa, saattaa se uija rantaan ja akka ottaa venneen, äijä ui takasin ja verkot laitetaan venneeseen.
        Myöhään syksylä, jäijen seasaki ne vielä verkkoilee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe