Ps3 -> Nhl 12 -> Online peli ongelma

Epätoivoinen

Nyt jumaliste menee hermot. Olen varmaan kaikki mahdolliset keskustelu palstat käynyt läpi ja mistään ei saa suoraa vastausta mitä pitäisi oikeasti tehdä.
Eli yritän mahdollisimman tarkkaan selittää mikä laajakaista minulla on ja mikä on ongelmani ja kaikki mahdolliset tiedot mitä vain voin/keksin ja olisin hyvin kiitollinen jos joku minua täällä osaisi auttaa.

Otin käyttööni SONERAN laajakaistan 8 megaa ja ajattelin että jospa nyt Nhl 12 toimisi Ps3, mutta ei kunnolla. Melkein aina kun otan Online - ottelun ja peli on alkamassa tulee ``YHTEYS MUIHIN PELAAJIN ON KATKENNUT`` tämä on varmasti tuttua monelle. Noin kymmenestä kaksi peliä pystyn pelaamaan ja joukkue peliä voin taas pelata aivan moiteetta.

Modeemina minulla on ZyXEL705ope jossa on 4 enthernet porttia ja WLAN. Läppäri toimii Wlanilla jossa on windows vista. Pöytäkone on kaapelilla jossa on windows 7 (en juuri käytä pöytäkonetta) ja PS3 on kaapelilla. Modeemi on puhelinverkossa.

Nyt toivoisin että joku joka tietää voisi kenties kertoa miten tämän saisi täydellisesti toimimaan. Annoin varmaan tietoakin josta ei ole edes hyötyä mutta samapa tuo en ole mikään expertti näissä asioissa muutenkaan.

9

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pannikaali

      ei sekää oo mailma loppu hanki saunalahti tai jos riippuu tietokoneest nii windows xb tai windows media player tai tai windows 4 taii jaiii tota windows 4 player tai wondows 4 mediaplauer

    • En tiedä..

      Google ei tunne tuollaista boxia :ZyXEL705ope.

      Koska Pleikkarissa näkyy olevan RJ45-liitin,niin vedä piuha modeemilta Pleikkariin,niin selviää,että johtuuko vika langattomuudesta.
      Eli modeemin tyhjästä liittimestä samanlainen piuha,joka menee pöytäkoneen verkkokorttiin liitetään Pleikkarin liittimeen.

      Jos kerran läppärin netti toimii,niin hinaa se läppäri sen Pleikkarin viereen,ja lataa vaikka tuota :ftp://ftp.funet.fi/dev/1GBnull

      Tuo on gigan paketti,eikä sitä ole tarkoitus ladata kokonaan omalle koneelle muutakuin kokeilumielessä sen verran,että näkee latausnopeuden.

      Kasimegasella latausnopeuden pitää olla yli 500KB/sek.

      Erittäin oleellinen asia on,että se läppäri on todellakin sen Pleikkarin vieressä,koska saattaahan olla,että juuri siinä on se katvealue.

    • Mitä ylipäätään saat tietokoneellasi esim.
      speedtest.net tulokseksi verkon nopeudesta.

      Ping on myös aika oleellinen tulos erityisesti kun pelaa verkossa. Pelkät megat kun ei kerro välttämättä koko totuutta. Jos ping on todella suuri katkeaa pelaamisetkin helpommin.

      Itsellä adsl eli langallinen verkko, ping 16ms lataus 2.38mb/s lähetys 2.17mg/s.
      Eikä ole kertaakaan yhteys katkennut pleikkarilla pelattaessa. Lukuunottamatta vastustajia jotka luovuttaa kun ei pärjää.

    • Jylppy122

      Moro!
      Onko muilla ilmenny ongelmia online peleis kuten ettei kaverin kanssa voi pelata ollenkaan? Kutsu menee perille, mutta kun yrittää liittyä peliin katkeaa yhteys kyseiseen pelaajaan...

      • SharkMachinen

        Joo sama vika täällä, ollu jo useamman kuukauden... Osaako kukaan auttaa???


      • Jylppy122

    • VaiveFani

      Itellä sama ongelma NHL15:ssä toista, ollu siitä asti ku ostin sen, elikkäs 1-3 Kuukautta.....NHL14:ssä toista peli toimi normisti (Vaikka kännykän wifi tukiasema).

    • Ongelma saattaa olla itse palvelussa, eli siellä EA:n päädyssä. Vika voi myös olla niissä muissa online pelaajissa. Onko muita verkkopelejä jotka verkkopelissä tekisi samaa, vai ainoastaan EA:n NHL pelit.

      Mikään ihme ei ole, jos tuhat konetta peilaa bittiavaruutta samassa palvelimessa ja seuraava tapahtuu https://www.youtube.com/watch?v=jSa6Zl8fcyo =)
      Koneet, portit, palvelimet tms. Alkaa suunnattomasti vain skannailemaan kaikkea liikennettä, joten välttämättä ei ole ihme, mikäli mahdollisesti oma modeemi estää verkkoliikenteen.

    • hermot piukalla

      Meillä kans tökkii Ps3 nettipelit. Välilä on yhteys..sitten yhtäkkiäkatkee. Ja katkee myös muista koneista..paitsi pääkoneesta. Meillä on langaton yhteys ja on DNA welho. Et en tie onko vika sitten modeemissa, sillä bna palvelu neuvojan mukaan yhteys on heen mukaan normaali. Ja kaikki niksit ollan tehty mutta einole auttanut. Taitaa sitten vika olla modemissa tai meidän omassa pömpelissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe