Luhti-ravintola Muhos

Mitäs mieltä olette Muhokselle tulleesta uudesta ravintolasta Luhdista? Itse olen saanut sieltä kerta kerran jälkeen aivan todella huonoa palvelua, sekä ruokaa. Muhokselle ollaan kaivattu tälläistä paikkaa, mutta tällä menossa tuo on konkassa todella nopeasti. Mutta tämä vain oma mielipide, kertokaas te omanne.
Ilmianna
Jaa

111 VastaustaRuoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Ilmianna
Jaa
Harmillista:
Hei! Toivomme että saisimme palautteet suoraan Luhtiravintolalle muhos@luhtiravintolat.com sivulle. Näin voimme parantaa palvelua! Kerrotko myös tarkemmin huonosta palvelusta ja ruoasta jotta voimme selvittää mistä moinen on johtunut.
Ystävällisin terveisin: Luhtiravintolat Oy
Ilmianna
Jaa
siellä omistajalla näkyi takapuoli oli liian pienet housut
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siis pyllynrako? Haisiko se?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mitä oon käyny syömässä niin ihan ok ruokaa ollut ja varsinkin pizzat hyviä.
Sisustus ois voinu olla vähän valoisampi. Tuo liikaa mieleen vanhan Muhos-bunkkerin.
Ja mitä ihmeen rumia levyjä siellä on ikkunoissa? Vaihtakaa noin kauheet levyt.
Muuten hakkaa Nesteen lounaspaikkana mennen tullen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mieltä levyistä ikkunoissa, rumat ja tekee paikasta keskeneräisen ja sekavan näköisen. Olisko teippaus ikkunoihin parempi vaihtoehto??!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo, perse on vilkkunut tällä omistaja/kokki tyttösellä aika useasti. Ruoka halu mennyt. Pitsat hyviä, ala cartessa parannettavaa. Paitsi jos seurue odottaa pitsoja, niin yhden pitsa kuuma, toisten kylmät. Eikö niillä ole kuin yhden pitsan pitsauuni??? Tyhmää...... Lounaspaikkana hyvä, mutta vähän ahdas ja pieni. Lounaallekkin kannattaa mennä ajoissa. 13 aikaan ei ollut kovin lämmintä ruoka. Mittaileekohan ne edes päivän mittaan noiden lämpötiloja?
Ilmianna
Jaa
Pahoittelen! Housut on löytäneet vyön! enää ei vilku =) harmilista kun ette pidä levyistä ikkunoissa! Lounas ruoat ovat lämpimiä myös klo 13 aikaan! Olemme hankkineet linjastoon kannet jotta ruoka pysyy koko ajan lämpimänä! Meillä on 2 pizzan uuni, meille ei valitettavasti mahdu isompaa uunia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
kyllä käynyt katsastamassa sen omistaja/kokki tyttösen pyllyvaon. Harmi, kun en ennättänyt. Miksi se piti nyt laittaa piiloon? Kuinka pitkää vakoa siellä näkyi? Oliko oikein kunnon Low-Rise Farkut päällä? Kuulkaas nyt kaikki: Ei semmoisiin housuihin kuulu vyö ollenkaan, siinä vesittyy koko idea! PYLLYVAKO KUNNIAAN. Kiva niitä on katsella ja ruokakin maistuu paremmin. (kunhan vain puhutaan NAISEN perseestä, eikä mistään karvaisesta rekkakuskista/ putkimiehestä).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Me ainakin saatiin hyvää palvelua, kun käytiin 15 pvä syömässä ja ruoka oli hyvää. Siellä oli töissä tummatukkanen nainen ja kalju ukko. Hoitivat homman hyvin, vaikka oli porukkaakin. Ei tarvinut ruokaa ootella ja tarjoilijakin aina hymyili.
Ei valittamista päinvastoin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Olen syönyt Luhdissa grilliruokia siis purilaisia ja pitsoja, joista olen erityisesti tykännyt. Lounaalla tai a´la cartessa en ole käynyt. Voin erityisesti suositella yhtä hampurilaista, joka on tosi iso. Sen nimi on kilo tai kilonen tai jotain siihen suuntaan. Lihaa on ihan järkyttävä määrä, en tiedä paljonko mutta veikkaisin lähemmäs kiloa. Suosittelen suureen nälkaan tai ihan kahdestaan syötäväksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Provo! Juuri noi siellä EI mene!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käyn Luhdissa syömässä lounaan pari kertaa viikossa. Ruuat on ollu mun mieleen ja olen yllättynyt lounaan monipuolisuudesta. Myös hyvää palvelua olen saanut. Sisustus yleisesti on viihtyisä mutta kauneus on katsojan silmissä. Auringon paistaessa toivoisin, että voisin kesällä syödä lounasta terassilla ja ottaa illalla ehkä pari oluttakin:) Onko tälläistä mietitty tai onko edes mahdollista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo samaa mieltä. Muhokselle terassia ruokailuun ja illanviettoon!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Burgeri: Meidän kiloisessa on 720g täyslihaa! Pitäisi nälän lähtä ja siihen kaveriksi voi ottaa myös ranskalaiset jos on TOSI ISO nälkä =)
Nälkäinen ja Ölvi: Hienoja uutisia! meille on tulossa heti patio kuhan asvaltti on tehty =) eli tervetuloa nauttimaan auringon paisteesta! ja tietty hyvästä ruoasta ja juomasta =)
Ilmianna
Jaa
Pari kertaa olen käynyt, hyvää palvelua ja ruokaa. Myös palaute näköjään otetaan vastaan asiallisesti ja siihen reagoidaan, HYVÄ! Tälläistä paikkaa on Muhokselle tarvittukin ja iltaolusilla voisin myös käydä kun sää lämpenee ja terassi avautuu.
Ilmianna
Jaa
HEI KUN OSTATTE SIELTÄ NIIN KATTOKAA tiliotteesta paljon ne ovat veloittaneet ostoksesta. minulta olivat ottaneet 3 kahvikupin hinnan vaikka ostin yhden ;)
Ilmianna
Jaa
Tilasin itse kasviskorin salaatilla ja olin itse positiivisesti yllättynyt. TYKKÄSIN
Ilmianna
Jaa
Kerran olen perushampurilaisen syönyt ja hakkasi sata nolla aiemmat kokemukseni muualla!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samoja hampurilaisia saa eurolla parilla Mimmistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse olen myös tilannut kasviskorin ja minä olin pettynyt :/ en makuun, mutta siihen mielenkiintoon mitä kasviskorissa on!! Siihen saa vaikka mitä erilaisia pelkkien juustotikkujen ja porkkanoiden sijaan. On soijavalkosipulitikkuja, täytettyjä pieniä paprikoita, ym ym ym. Itsellä ainakin porkkana närästää muutenkin :/

Ja kasvisruoka a'la carte listalla.... KASVISPIHVI... Eikö oikeasti tullut mitään muuta mieleen ku se valmispihvi joka maistuuki iha kamalalle... Missään oululaisissa ravintoloissa en ole tavannut ainoana kasvisruokana pelkkään valmispihviin...

A'la carte valikoima on suppeutunut ihan mahdottomasti. Eikö ammattitaito riitä? Mielummin lähden Ouluun asti ajelemaan, vaikka tosissaan toivoisin että Muhoksella olisi HYVÄ ruokapaikka josta saa muutakin kuin pelkkää grilliruokaa. Sitä on täällä paikat jo ihan tarpeeksi täynnä.....

Kahden pitsan uuni vai? Miksi sitten kaverini kanssa kun tilasimme pitsat, minulla oli höyryävä ja kuuma pitsa, mutta kaverillani ei edes höyrynnyt ja se oli vain vähän lämmin?

Asiakaspalvelu ollut hyvää, muttei ihan aina. Ja ne asiakaspalvelupalaute-lappuset.. Kuka kirjottaisi suoraan siihen mitään pahaa, kun ei kehtaa omia kasvojaan palautteeseen antaa. Ja meneekö hieman henkilökohtaiseksi nuo työntekijöitä kohtaan?

Tämä oli vain minun mielipiteeni monien joukossa. Paljon hyvää, mutta paljon myös huonoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pissaliisa ei ilmeisesti itse oasaa tehdä safkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minä olen käynyt ruokailemassa Luhdissa useamman kerran ja ala carteen olen pettynyt, olimme odottaneet muhokselle ravintolaa ja kun saimme sen, olisin toivonut tason olevan vähintään Oulun ketju ravintoloiden tasoa.
Muutama parannus ehdotus :
- Odotukseni laskivat aika paljon kun ala carte ruokaa odottaessani näin avokeittiössänne kokin laittavan mikroon suoraan annoksestani jotain(?)
- Menu listat pois lasikannen alta ja oikeat pahvimenut pöydille, fonttikin voisi olla nätimpi menuissa ;)
- Ala carte aterioiin lisähöystöjä, kuten yrttejä pihvien päälle tms.
- Kastike vaihtoehtoja lisää esim hollandeis, bearnais jne
- höyrytetyt pakaste kasvikset POIS! Ja tilalle itse kuoritut porkkanat, lantut jne kauden kasvikset ja kasviksille myös mausteita/kastike.
- En tiedä haetteko sisustuksellanne jotain jylhämäisyyttä vai mutta pienillä jutuilla saisi tilasta viihtyisämmän sekä tuolien vaihdolla pehmeämpiin, tai esim ikkunoita kiertävä pehmeä penkki toisi lisä istuma tilaa sekä samalla "loossimaista" tunnelmaa..
- Annoskoot saisi olla isommat myös ala cartessa.

Hyvää jatkoa ravintolalle ja toivotaan että asiakkaita riittää, ja uskon että riittää kun hieman panostatte vielä ala carteen! ;)
Btw: Käykäähän Oulussa ravintoloissa syömässä testi mielessä ja ottakaa vinkkejä niistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lounas linjasto näkyy heti ovesta tullessa joka vie ravintola tunnelmaa pois mutta ymmärrän lounas ravintolana sen tarpeellisuuden olla helpolla paikalla!

HYviäkin juttuja teiltä löytyy onneksi ja aina on nälkä lähtenyt vaikka enempikin jaksaisi syödä. Hampurilaiset ovat olleet hyviä sekä asiakaspalvelu ja tämä että palaute otetaan ystävällisesti vastaan vaikka varmastihan se jopa v*tuttaa kuulla moitteita vasta avatusta paikasta. Annankin nämä miinukset teille anteeksi paikan iän takia, toivottavasti jatkossa saan kunnon pihvi ateriat joista ei kastiketta puutu, nykyään annoksenne mielestäni hieman kuivia.

Hyvää kevättä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Odotimme mieheni kanssa kunnollisia pitsoja kun on kerran ravintola. Ei, täysin samaa kuin väliksen pitsat. Kuten yllä joku ehdotti, niin menkää omistajat käymään oulussa mutka tutustumassa kunnon ruokiin. Aivan liian suppeat ala carte vaihtoehdot! Luulimme että Muhokselle olisi ollu tulossa kunnon ruokaravintola, mutta yksikään omistajista ei taida olla käynyt kunnon ravintola-alan kouluja, tai jotain on jäänyt pahasti oppimatta. Intoa sisälle menoon ei tuo työntekijöiden tupakointi ravintolan edessä!

Mielummin ajamme ystäväpariskuntien kanssa ouluun syömään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tosiasia onkin, ettei Muhoksen Luhdissa ole oikeita ammattilaisia ollenkaan. Korkeintaan keittiöapulaisia, ja sellaisesta tullut sitten ravintolapäällikkö!! Kannattaisi ottaa selvää, mikä on ravintolapäällikkö, millainen koulutus jne. Pitkä matka sille tasolle. Koulutuksen puute näkyy aivan liian hyvin, valitettavasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Menkää Ouluun ja pysykää siellä.
Ai niin, teillä on ystäväpariskuntiakin. Ovatko nekin homoja, tä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ihan hanurista! Kaks kertaa käynyt, toisella kertaa ala carte ja toisella hampurilaista. Ekalla kertaa ruoat olivat ihan muuta mitä oli tilattu, niin pää kuin jälkiruokakin ja toisella kertaa ruoka oli vain yksinkertaisesti ala-arvoista.

Oikeesti, kun kehtaiskin sanoa päin naamaa, mutta kun mättää niin pahasti, että pitäisi sanoa jo niin pahasti, että itseäkin hirvittää. Kyllähän pienistä mokista kehtaa sanoa, mutta huh. Nyt parannusta, niin ehkä uskallan käydä kokeilemassa vielä kolmannen kerran. Kolmas kerta toden sanoo ja huono kello kuuluu kauas. Jos sitten on vielä handeelista nuo ruoat, niin ei näy meikäläistä ja eikä meikäläisen tuttuja siellä. Muhoksen läpi ajavillekin voi vinkata, ettei vaan kannata pistäytyä siellä, ettei mene ruokailut pilalle. Hyvää perussettiä saa kuitenkin Muhoksen autogrilliltä, johon voi taatusti luottaa.
Ilmianna
Jaa
Pettymys koko paikka. Odotin innolla, että vois käydä kullan kanssa "kynttiläillallisella". Mutta Luhdista ei löydy kyllä tunnelmallista sopukkaa.
Lounaasta olen samaa mieltä monen kanssa siinä, että ruoka on usein liian kuivaa. Linjastokaan ei ole niin toimiva kuin ennen Muhos-Kellarissa. Monet asiakkaat myös toivovat, että hammastikut olisi pakattu yksittäispakkauksiin, pizzamaustetta olisi saatavalla. Lisäksi erityisruokavaliolaiset, esim. keliaatikot joutuvat syömään leipänsä kuivana. He eivät voi ottaa levitettä samasta kuin muut.
Ilmianna
Jaa
Johan sananvapauslakikin määrittelee, että palautteet voi antaa nimettömänä. Muuten voi seuraavalla kerralla tulla sinapit ja ketsupit kasvoille. Olen myös nähnyt Anskun perseen ja ruokahalu meni saman tien. Tuli kalkkuna jotenkin mieleen. Hassua, kun kylällä liikkuu kaikenlaista juttua, esimerkiksi syömään mentäessä ravintolapäällikkö kysyy, että ette kai te meinaa syödä ja hänen kanssaan ei tahdo työntekijät tulla toimeen. Olisiko noussut keltainen neste johonkin. Voisin vaikka lyödä vetoa, että yritys on konkassa ennen vuoden loppua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Housut tippuu helposti ihmisillä, joilla vyötärö on vähintään yhtä iso kuin takamus. Näin on miehillä, ja siksihän heillä on vyö housuissa, eikä sekään aina täysin auta. Mutta että naisella? Henkselit pitäisivät housut ylhäällä.

Kyllä tuommoisessa työssä ulkoinen siisteys ja olemus ovat yksi peruslähtökohtia!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävin syömässä sielä nakin yksi päivä.Laitoin siihen ketsuppia ja laitoin sen sitten kohti ääntä.
Ilmianna
Jaa
Ei ole kyllä tällä "ravintolapäälliköllä" minkäänlaista esimieskoulutusta, eikä kyllä suurtalouskokin papereilla mitään a'la cartea näköjään osata laittaa. Lounaan nyt osaa kuka vain tehdä, mutta voisiko henkilökunta mennä oppimaan oikeasti a'la carte ruoan tekemistä tai hommata sinne OIKEITA osaavia kokkeja. Kerrankin kun tälläistä ruokapaikkaa Muhokselle odotettiin, odotukset laskivat ensimmäisen kerran jälkeen. Ja nyt muka laajennusta kehiin.. Huh huh.. Eikö kannattaisi laittaa se eka pyörimään ennen kuin alkaa nälkä kasvaa. Ranskalaiset eivät ole olleet pettymys, mutta kukapa ei rasvakeittimellä hyviä ranskalaisia osaisi tehdä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo, liian suurin kuvitelmin itsestä tehty "ravintolapäällikkö" vailla minkäänlaisia edellytyksiä koko hommaan, ja se tietenkin näkyy. Ei pitäisi sellaisiin saappaisiin astua, mihin yksinkertaisesti ei ole!!

Ei kannattais kovin nolata itseänsä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muhoslaisille riittä ihan hyvin Välis tai joku Urkin baari ruokapaikaksi. Paikan pitäisi vissiin olla Chez Dominique tasoa, että kelpaa kaljat siellä juoda.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jos paikka antaa ymmärtää olevansa tasokasta a la cartea, niin on kait se silloin oltava. Muuten on lähdettävä matalammalta profiililta liikkeelle. Siis siltä tasolta mitä osaa, jos osaa? En tiedä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
täyty mullakin kommentoida, että kyllä minäkin odotin jotain "suurempaa" ja parempaa kokemusta/ makuelämystä... mutta pettymys oli tämä paikka :/

kaksi kertaa olen käynyt ja kolmatta kertaa en taida uskaltaa mennä. pelkkää grilliruokaa ostanut ja muista ruokalistoista ei ole kokeumusta.
Ilmianna
Jaa
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kuppilat-kuntoon-jyrki-sukula/etusivu

Luhti voisi osallostua tuohon ohjelmaan, vinkki vinkki ;)
Ilmianna
Jaa
tämä yks a:lla alkava tyttönen oli kellarissakin aina tosi huonoa asiakas palvelija! siellä kavereitten kans juoruttiin ja naurettiin muille asiakkaille kenestä ei tykänny. kyllä töissä täytyy palvella kaikkia samanlailla vaikka ei henkilöstä tykkäis. se pitäs ihmisen älytä ihan ilmankin! joten ei kiitos sanon tälle paikalle niin ku monet muutkin sanovat.
Ilmianna
Jaa
Lasten mehuhetki (päättyi ikävästikkö?)
Ilmianna
Jaa
Hauskaa lukea näitä viestejä =D Itse tykkään paikasta ja ennen kaikkea ruoista! Eikä ollut mitään einestä! Nams Nams ja henkilökunnasta ei mitään valittamista, päinvastoin! Ei niillä kovin huonosti voi mennä jos laajentavat. Hieno homma! Ja suosittelen tätä muillekkin, kaikkia ei vain voi aina mielyttää. Mahtavaa että on joillakin rohkeutta lähtä yrittäjäksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kommenttisi on aivan liian läpinäkyvä.....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
riikka taitaa olla niitten kaveri ku noin kehuu:)
Ilmianna
Jaa
Onko tosiaan nuin huono paikka kun tosi paljon huonoa komenttia täällä ja muualta kuultunu? Vielä en ole käynyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kävimme ja maistoimme lounaalla kumpaakin vaihtoehtoa. Kala-ateria oli parempi ja lapsetkin olivat lounaaseen tyytyväisiä. Salaattipöytä oli monipuolinen ja kotikalja hyvää.
Aivan hyvä lounaspaikka jota Muhokselle on kaivattukin grillien ja pizzerioiden vaihtoehdoksi. Henkilökunta ystävällinen ja auttavainen kiireen keskellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Turistiporukka kirjoitti:
Kävimme ja maistoimme lounaalla kumpaakin vaihtoehtoa. Kala-ateria oli parempi ja lapsetkin olivat lounaaseen tyytyväisiä. Salaattipöytä oli monipuolinen ja kotikalja hyvää.
Aivan hyvä lounaspaikka jota Muhokselle on kaivattukin grillien ja pizzerioiden vaihtoehdoksi. Henkilökunta ystävällinen ja auttavainen kiireen keskellä.
Ei usko erkkikään tuota....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvää safkaa... I like it :-)
Ilmianna
Jaa
aika hauskaa... on lukee tätä viestiketjuu... .siis ku tännehä saa kirjottaa nimettömänä niin mist tietää vaik samat ihmiset ois kirjottanu koko ketjun? omistajat kirjottaa ite nuo kaikki kehuviestit??? ite en ainakaan usko et joku "turistiporukka" edes eksyis "yleistä pohjois-pohjanmaasta" -alueelle ja kirjoittais kaikista mahdollisist pikkuravintolan ominaisuuksit noin luettelomaisesti kaiken hyvän. omistaja ite kirjottanu.... ja toi yks aiempiki oli muistanu luetella kaiken mahdollisen.... outoa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Niin...mistä sen tietää vaikka nämä valittajat ja sinäkin olet kilpailevan paikan yrittäjä, joka yrittää kampittaa tulokasta. Voi se olla näinkin päin.
Kaikki moittivat kommentit saavat pluspeukkuja ja kiittelevät miinusta. Sattumaako?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
aziakas kirjoitti:
Niin...mistä sen tietää vaikka nämä valittajat ja sinäkin olet kilpailevan paikan yrittäjä, joka yrittää kampittaa tulokasta. Voi se olla näinkin päin.
Kaikki moittivat kommentit saavat pluspeukkuja ja kiittelevät miinusta. Sattumaako?
Minkä kanssa kilpailee?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
urkin baarinko? kirjoitti:
Minkä kanssa kilpailee?
Matkalyhty.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko siihen auvennu kalijapaari? Onko mikä meininki siellä?
Istuuko samat muhoksen paarinaamat siellä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varmaankin samat naamat mitkä väliksessä....toivottavasti ei kuiteskaan se väliksen yks akka....mikä ihme tyyppi se huutaja on????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen saanut hyvää palvelua ja hyvää ruokaa, hinnatkin on järkeviä annoskokoihin nähden. Ainut paikka johon on mukava mennä myös lasten kanssa, ei ole ainakaan juoppoja pyörimässä ympärillä, niinkuin näissä muissa perusräkälöissä. Tasoikkan paikka Vaala-Utajärvi-Muhos akselilla.. Ouluun asti en edes jaksaisi lähteä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No juuri noita juoppoja siinä Luhdin kulmalla pyörii sammumispisteessä. Välillä muutamat kusetkin tehdään talon nurkilla ja seiniin. Toivottavasti yritys pärjäisi edes jotenkin, vaikka sitä hyvää palautetta en ole juurikaan kuullut. Mutta hyvä kun ihmiset yrittävät, siitä plussaa. Kaikki eivät edes yritä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minusta oli järkyttävää se, että tämän yhden osakkaan kaverit teki perjantai-iltana itselleen keittiössä pihviannosta ranskalaisilla, kun itse osakas laskee käteiskassaa ravintolan pöydän ääressä. Tämän lisäksi osakkaan kaveri vetivät kaikki ranskikset omaan napaan ja töihin jäänyt työntekijä myi asiakkaille "eioota" ranskisten kohdalla. Join kiltisti olueni loppuun ja päätin etten sponssaa enää tuota yritystä.

Ei näin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sitä "eioota" on monet joutuneet kuuntelemaan tilatessaan ruokaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Täällä ne jaksaa vihaiset ja kateelliset jauhaa sontaa. Antakaa palaute suoraan yritykselle älkääkä täällä märiskö. Ihan säälittävää haukkumis- puhetta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jokaisella on oikeus arvostella maksamistaan palveluista! Ja vihainenkin saa olla, jos siihen todella on aihetta. Asiallisesti, mutta totuudenmukaisesti, hyvät tavat huomioiden.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllähän nuo osakkaat/osakas käy täälläkin lukemassa palautetta, niin eiköhän ne mene samalla lailla perille ku se että menis pilaamaan toisten päivän lätkimällä tottuuksia päin naamaa.
Ilmianna
Jaa
En oo käyny eikä taida uskaltaa mennä näiden kommenttien jälkeen...
Ilmianna
Jaa
No huh huh.. olipas osittain julkaisukelvotonta tekstiä.
On näillä kirjoituksilla käänteinenkin vaikutus --> jos on noin huonoa palvelua ja paskaa ruokaa niin sehän on pakko testata. Taidammepa viettää työporukan illanvieton Ravintola Luhdissa Muhoksella.
Ilmianna
Jaa
Tulipas käytyä jälleen kerran kyseisessä paikassa. Aikaisemmilla kerroilla asioidessa grilliruokapuolella ruoka on ollut tasoa "ihan ok" eli vertaisin muihin mättögrilleihin. Viimeisellä kerralla tilasin listalta pihvin sienikastikkeella ja kermaperunat. Olen ihan varma että perunat oli saarioisten foliopatskaa ja sienisalaatti jotain valmista kaupan hyllyltä. Pottuja oli ainakin kilo ja sienikastiketta litra. YÄK. oon kyllä kaikkiruokanen, mutta valmis einekset saan ostettua kaupastakin. Lisäksi ruoka oli kylmää.

EI ole ruokaa vastaan mitään, mutta taso ja arvostus kyseistä ravintolaa kohtaan laski nollaan, onhan kyseessä kuiteski A´la carte ravintola. Joku täytyy mättää jos en tiedä/tunne tai ole edes kuullut ketään joka voi suositella kyseistä paikkaa.

Ja kyseisen ravintolan johtajalle tiedoksi. Suositun ruokapaikan maine saavutetaan hyvällä ruualla ja palvelulla. Oikotietä ei ole. Kannattais päättää onko se grilli,baari vai ravintola josta saa listaruokaa.

Palautteen olisin antanut, mutta kokki/baarimikko/tarjoilija (sama henkilö) ei ollut tiskillä lähtiessäni. Baarinpuolelta joku, varmaan portsari :) kävi perimässä rahat kun pyysin kuitin.

Yks kysymys vielä. miksi olen ollut aina ainut asiakas käydessäni? Pöydät tyhjinä vaikka paras myynti tehdään nimenomaan perjantai ja lauantai iltoina.
Ilmianna
Jaa
Valitettavan epäonnistunut koko paikka, sanon minä. Muutamie kertoja olen käynyt ja joka kerta on taas ravintola minut uudelleen yllättänyt! Kerran menin tilaamaan kerroskanahampurilaista, sano akka että "teen jos jaksat ootella, kun pitää ootella että kanafileet pakasteesta sulaa". Eikä ole ainoa kerta kun on pitänyt HETKONEN odotella, pankkikorttilaite raksutteli 30 min ja sitten antoi kuitin, pitsan tekemisessä meni 45 minuuttia. Ja tarjoilija vielä 'möläytti' että ensimmäinen pitsa paloi. Ja mikä vielä kruunaa tämän epäammattimaisuuden, niin kerran olin vähän ennen klo 22 menossa tilaamaan ruokaa ja ajattelin että juon yhden oluen samalla odotellessa. Tarjoilija-akka äkäisesti tiuskaisi että täällä ei tarjoilla enää, okei, kun sain ruokani ja olin lähdössä kotiin, näin kun omistajien/henkilökunnan kaverit menivät sisälle ja olutta kannettin pöytään monta pulloa!

Nyt olis korkea aika tehdä muutos, teillä olisi mahtava sauma muhoksella tehdä tulosta. Mutta kylläpä asiakkaat aina sitten tahtovat jaloillaan äänestää. Ja vaikka täällä ihmiset luhdin pitsoja kehuikin, niin ei ne tosiaan vedä vertoja kebabin pitsoille. ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Teille muhoksen mulliturville ei tarvi muuta kuin lautasellinen paskaa.
Vingutte ja valitatte. Olettekos koskaan käyneet Tyrnävän takana.
Maailmaa on - uskokaa tai älkää - muuallakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
holopaska kirjoitti:
Teille muhoksen mulliturville ei tarvi muuta kuin lautasellinen paskaa.
Vingutte ja valitatte. Olettekos koskaan käyneet Tyrnävän takana.
Maailmaa on - uskokaa tai älkää - muuallakin.
Onko? Tyrnävänkin takanako? Älä nyt narraa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen jo aiemmin tähän ketjuun kommentoinut, mutta tuossa joku totesi, että olisi pitänyt valita selkeästi mitä halutaan olla: grilli, lounaspaikka vai ala carte -ravintola. Olen täysin samaa mieltä. Grillejä Muhoksella jo on, joten kun kuulin, että siihen tulee myös grillipuoli, arvasin, miten tässä lopulta käy. Yrittäminen on hieno asia, mutta jälkiviisaana tosiaan voisi todeta, että vähän hienompi paikka olis ollut oikeasti enemmän tarpeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
katsotaan??? kirjoitti:
Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.
Mun mielestä vois menestyä parempi ruokapaikka muhoksella. Kyllähän täällä tarvetta ja asiakkaita varmasti riittäs, mutta..... se mutta on tuossa palvelussa ja kokin ammattitaidossa. Miksi pittää hakeutua asiakaspalvelualalle jos ei oo haluakaan palvella asiakkaita? ja samalla miksi pitää perustaa ravintola jos ei oo haluakaan tehä hyvää ja tasokasta ruokaa.

Vinkkinä yks ravintolan liikeidea. Muuttakaa luhtiravintola semmoseksi ravintolaksi joka tekee ruokaa paikallisten/lähiseutujen yrittäjien ja jalostajien tuotteista. Tuottajia on. Oikea kunnon lähiruokapaikka, josta saa todella hyvää kotiruokaa lounasaikaan, ja listalta vimosenpäälle laitettua ruokaa joka on tuotettu esim. muhoksella/ympäristökunnissa. Kermaperunoita ja paneroitua possua saa joka ikisestä luukusta suomessa ja alalla on semmosia ravintoloita jotka on ollu pystyssä lähes satavuotta tehden tuota. Mutta vähissä on lähiruokapaikat. Maine hyvän ruuan paikkana kiirii kauas höystettynä loistavalla palvelulla.

Ihan ensimmäisenä potkikaa ne yrmyt sieltä tiskin takaa v***uun. Oikeita kokkeja kehiin muhoksella on ainaki 5 tiedossa jotka kulkee oulussa hyvissä ravintoloissa pääkokkeina ja ravintolapäällikköinä. Niille kilpailukykynen liksa niin varmaan tulisivat kotikuntaan duuniin. Aika riskialtista opetella juuri perustetussa ravintolassa "ravintolapäällikkyyttä" ja asiakaspalvelua

Ja sitte vielä rakentakaa seinä takas siihen bubin ja ravintolan väliin. Ne on kaks ihan eri asiaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
katsotaan??? kirjoitti:
Hienompi paikka olisi varmaankin tarpeen, mutta silloin pitää henkilökunnankin yltää korkeammalle tasolle. Kaikista ei ole ensinnäkään asiakaspalveluun, kyseisen työn vaatimiin eri valmiuksiin ym. ym. Ja mitenkähän tämän kokoisella paikkakunnalla parempi ruokapaikka voisi menestyä? Monia kysymyksiä tulee mieleen. Autogrillilläkin on melkein koko ajan jono, eli runsas asiakasmäärä on taattu. Ollut jo hyvin pitkältä ajalta. Luhdissa käy aivan liian vähän asiakkaita. Paljon pitäisi tulla muutosta, että tilanne parantuisi.
Autogrillillä on tosi töykeä ja tökerö tyttö töissä. Millähän perusteela sinne otetaan työntekijöitä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse olen käynyt kyseisessä paikassa 4-5 kertaa. Kerran olen tilannut ala cartea, johon olin lievästi pettynyt, mutta muilla kerroilla grilliruoka on ollu erinomaista! Aina kuumaa ja ruokaa on ollut reilusti. Asiakaspalvelu on ollut kohtuullisen hyvää ja pidän ravintolan sisustuksesta.
Ei kannata vetää kaikkien kommenttien perusteella johtopäätöstä vaan käykää itse kokeilemassa. Voittaa Autogrillin satanolla, pitsat hakisin kuitenkin naapurista.
Ilmianna
Jaa
eilen oli loppunu ruoka :D
Ilmianna
Jaa
Kävin Joensuusta asti muhoksella kyläreissulla ja söin 3 ateriaa luhdissa ja olivat tosi hyviä:)
Ilmianna
Jaa
Ihan mielenkiinnosta kysyn että miten Joensuulainen on tänne osannu tulla arvosteleen ko. paikan? :-)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
No jos oli entisiä muhoslaisia ja vielä muhoksen ja pohjoispohjanmaan asiat kiinnostavat. Suomi24 vahvuus on siinä että paikkakunnat osastolta löytyy melkein kaikki suomen paikkakunnat ja niistä voi seurata juttuja.
Näinhän se turistiporukankin kiinnostus Luhtiravintolaan heräsi. Enkä vieläkään voi moittia sitä ruokaa mitä silloin oli tarjolla, koska olen syönyt ympäri maailmaa vaikka minkälaisissa lounasravintoloissa.
Mutta jos taso alkaa heikkenemään niin silloin täytyy ravintolan pitäjän ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittäjän oma etuhan se on jos tekee kunnollista.

Jos lounasaika on kl11.00 - 14.00 niin ei se ruoan laatu ole kl 13.45 enää sama kuin kl 11.15, näin on jokaikisessä lounasravintolassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Oletkos koskaan kuullut navigaattorista. Siellä on oikein punaisella merkitty MUHOS: sivistymättömien vajakkien keidas, jotka eivät usko, että maapallo on pyöreä ja sitä riittää myös Kylmälänkylänkin takana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tajakka kirjoitti:
Oletkos koskaan kuullut navigaattorista. Siellä on oikein punaisella merkitty MUHOS: sivistymättömien vajakkien keidas, jotka eivät usko, että maapallo on pyöreä ja sitä riittää myös Kylmälänkylänkin takana.
Millhän tasolla ja alueella sinun sivistyneisyytesi taso seilailee? Voisitko hieman kertoa opinnoistasi? Missä tiedekunnassa olet opiskellut ja joko olet väitellyt?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Valitettavasti Luhti ei ole ollut sitä mitä moni toivoi. Lounaan laatu vaihtelee ihan niinku vanhassa Muhoskellarissaki, mikä ei ole ihme kun samat naamathan sitä sapuskaa siellä tekeee.... Joskus on ihan kuivaksi käntyksi poltettua ruokaa ja joskus ihan ihme mössöä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kellarin syöjämäärä oli ihan eri luokkaa. Mistä lie johtuu? Minusta siellä oli monipuolisempaa ruokaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Erilaisia paikkoja kirjoitti:
Kellarin syöjämäärä oli ihan eri luokkaa. Mistä lie johtuu? Minusta siellä oli monipuolisempaa ruokaa.
Ai kellarissa monipuolismpaa? Vuoden paras vitsi tähän mennessä! Samaa kuonaa se oli mitä Nesteellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
yök kirjoitti:
Ai kellarissa monipuolismpaa? Vuoden paras vitsi tähän mennessä! Samaa kuonaa se oli mitä Nesteellä.
Vai samaa ku Nesteellä? No eipä ainakaan mun kokemuksella eikä niin monen muunkaan. Kellarissa näky monesti paljon syöjiä. Ja eri valhtoehtoja oli mitä halusi syödä. Kellarissa oli mahdollista syödä omassa rauhassakin.

Nesteen Kotipizzat oli hyviä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olisko jo aika hakea ilmaista apua!!!

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kuppilat-kuntoon-jyrki-sukula/hae-mukaan

Uusi kausi alkaa, siitäpä saisi hyvät opit......
Ilmianna
Jaa
Olen muutaman kerran käyny Luhissa syömässä. Ala carte ruuat on hyviä, ei moitittavaa. Parasta on ne maljakot limukkalaseina! :D Älkää niistä luopuko ikinä!
Grillimätöt ja pitsat taas vois olla parempia. Tonnikala pitsassani oli Sokkarin halvinta tonnikalaa ja ei ollu ihan kaikki öljyt valutettu pois ku täytteet kellu siinä pohjan päällä.
Ranskalaiset on ku puutikkuja söis.
Kanakori on oikein täyttävä ja makoisa!
Oon kuullu, että ilta/yöaikaan on tuuripeliä, että saako tilaamaansa annosta. Joskus käynyt niinkin, että on tilattu ja maksettu annos, odotettu puolituntia ja sitte tultu sanomaan, että ei ookkaan sitä tilattua tuotetta. Eli vois panostaa vähän tähän ilta/yö tarjoiluun jos kerta pitävät ovensa niin pitkäään auki!
Henkilökunnasta/asiakaspalvelusta ei ole pahaa sanottavaa. Mukavaa kun työntekijät tietää asiakkaat nimeltä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikö äitisi ollut kotona tekemässä sulle pullamössöä. tä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
taas näitä työntekijöiden ystäviä...
Ilmianna
Jaa
Ensinnäkin, ruokien esillepano on puoliruokaa! Panostakaa siihen! Yrttejä, tuoreita kasviksia ja vihanneksia. Kastike pohjalle jonka päälle kootaan annos eikä peitetä sitä ruokaa sillä! Ranskalaisia ei tarvisi hukuttaa sinappiin ja ketsuppiin! Oli kamalaa syötävää sen mitä pystyi syömään! AG:ltä saa parempia! Ottakaa oikeasti apua jostain, ammattitaito ei tällä hetkellä riitä asiakaspalveluun eikä ruoanlaittoon! Vaikka sitten sukulan ohjelmaa, saisivat mainosta ja hyvän pohjan hyvän ruoan tekemiseen ja ravintolan pyörittämiseen! Samaa mieltä olen tonnikalasta pitsassa, YÄK! Jopa Pirkka tonnikala on parempaa kuin joku rainbow ;)
Ilmianna
Jaa
burgerit on muhoksen parhaat ylivoimaisesti. paremmat pitsat saa karvaranne paikasta. muita ruokia en ole syönyt niin en osaa kommentoida. ja olen anskun kaveri. mutta mitä väliä sillä on.
Ilmianna
Jaa
sitä vaan ihmiset tarkottaa että jos joku sattuu kyseistä paikkaa kehuvan niin on ollut paikan henkilökunnan kavereita, ei niiltä oikein puoluellista mielipidettä saa. ja kyllä se vähän on niinkin että jos asiakaspalvelussa on niin pitäisi pystyä palvelemaan kaikkia ihmisiä samanlailla, eikä niin että kaverit on niitä parhaita asiakkaita ja sit jos sattuu olemaan joku sellanen asiakkaana josta ei henkilökohtasesti pidä niin se annetaan kyllä ymmärtää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ota nyt tuostakin mossotuksesta selkoa - opettele mulkero kirjoittamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luhti on huono Ruokapaikka,se käyttää Sokoksen ale ruokia ja on sieltä joutunut henkilö lääkäriin ruokamyrkytyksen takia,arvot on nouseet yli 200 veressä.
Kovasti sen pitää nostaa tasoa kauttaaltaan,että hommat hoituupi paremmaksi.
Joskus seisovanpöydän päällä lappu,että vain yksi tai kaksi pr asiakas,koskee pihviä tai vastaavaa.
Jos menee kavereiden kanssa sinne,niin huono jutella,kun seinät kaikuu,ei saa kunnolla selvää ,kun juttelee.
Huonosti on lähtenyt käyntiin,parannusta kaikista,myös palvelusta ja tarvikkeiden sijoituksista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
olen ollut 30v.alalla tekis mieli käydä opastamassa,mutta eihän sitä ilimaseksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Piti vaan sanomani, et itsehän epäilin kans jotain myrkytystä jostain tulleeksi, mut olikin vain joku mahapöpö, jota on kaikenlaista ollu nyt liikkeellä. Toivon siis, että asia tutkittu, eikä vaan hutkittu, koska myrkytyssyytteet tosi ikäviä ravintolalle. Empä ossaa sanua ruuasta mittään, hyvää oon lounaasta kuullu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En tiiä mistään mittään kirjoitti:
Piti vaan sanomani, et itsehän epäilin kans jotain myrkytystä jostain tulleeksi, mut olikin vain joku mahapöpö, jota on kaikenlaista ollu nyt liikkeellä. Toivon siis, että asia tutkittu, eikä vaan hutkittu, koska myrkytyssyytteet tosi ikäviä ravintolalle. Empä ossaa sanua ruuasta mittään, hyvää oon lounaasta kuullu.
paikassa olen 2 kertaa käynyt ja ei ole ollut sen arvoinen että vaihtaisin ruokapaikaksi nesteen tilalle. Ylempänä joku moitti nesteen sapuskoja mutta mielestäni ruuan laatu parantunut siellä huomattavasti. Odotin paikalta paljon ja parempia aukioloaikoja, mut eipä sekään näytä olevan muita pitempään auki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huhut kertoo että luhti menossa konkkaan!?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
No tällä kylällähän huhut on enemmän faktaa kuin tosi asiat!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ONKO ? JES !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ja nuo aukioloajat?!? Aina kun on yritetty mennä syömään nii paikka on kiinni.. Sama pistää kylille tuommonen paikka ku on aina kiinni. Voipi olla että jää käymättä.
Ilmianna
Jaa
Konkkaan menossa. Ha. Menneepi kiinni iha kohta. Jospa joku uusi yrittäjä saisi sen nostettua pinnalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Helmiä sioille tai sianp.askaa sioille, ihan sama. Muhoslaisille riittävä gastronominen elämys on Saarioisen einesmakaronilaatikko kylmänä nautittuna ja kyytipojaksi Kurko lonkeroa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Millähän keinoilla sen saisi kannattavaksi? Olisiko ehdotuksia mahd. uudelle yrittäjälle? Siinä talossa vuokrat ovat valtavat. Ja entäs muut kulut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kuka keksii? kirjoitti:
Millähän keinoilla sen saisi kannattavaksi? Olisiko ehdotuksia mahd. uudelle yrittäjälle? Siinä talossa vuokrat ovat valtavat. Ja entäs muut kulut?
Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Marjo 72 kirjoitti:
Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.
Minäkin olen käynyt luhdissa kaksi kertaa ekan ja vikan kerran ja nekin samalla kertaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Marjo 72 kirjoitti:
Ala carte meininkiin tarvitaan oikeasti kunnon kokkeja ja ammattimaista otetta ja silloin kulut nousee ja touhu menee kannattamattomaksi. Hullu on se joka tuohon lähtee jatkamaan mitään ravintolatoimintaa mikäli huhut pitää paikkaansa että Luhti lopettaa/menee konkkaan. Muhoksella on jo pitseria, grillejä, pubeja, yökerho, lounaspaikkoja jne. Melkoinen riski on lähteä kilpailemaan noiden kanssa ja uuden rakennuksen kulutasolla varmaan mahdotonta.
Sehän se on onkelma, kun Muhoksella eikä muuallakaan pikkupaikkakunnilla ei osata tehdä laadukasta ruokaa, eikä sitä osata myöskään arvostaa. Halvalla pitäisi saada känkkyä tai burgeria. Sama juttu muiden palvelujen kanssa.
Toivottavasti toiminta kuitenkin jossain muodossa jatkuu, niin että kilpailu pakottaa muutkin pitämään tasoa yllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen käynyt luhdissa nyt 6 kertaa. 2 kertaa niistä oli semmosia että kaikki ei menny niinku piti ja palvelussa puutteita, kesti aika kauan että ruuat tuli ja kun ne tuli, niistä puuttui lisukkeita ja kastikkeita.

Yleensä olen ostanut jotain grillistä. Yleensä kebabhampurilaisen. Ja minun mielipide on se että kyllä luhdin hampurilaiset voittaa autogrillin hampurilaiset, joskus tulee kyllä silti haettua AG:ltakin hampparia, ihan vaihtelun vuoksi. :)

Sinänsä harmi että menee konkkaan, tiettyjä mättöjä kun ei AG tarjoa. Miljöö Luhdissa myös miellyttävämpi. Kerran ala'carten olen luhdissa syönyt, silloin alkuruoka OK mutta pääruuassa puutteita. Ala'carteen pitäisi panostaa.

Lounasta en ole koskaan Luhdissa syönyt, mutta vanhassa Kellarissa kuorittiin potut ihan omin käsin aikasin aamulla..
Ilmianna
Jaa
Onko muhoksella montakin lounaspaikkaa? Neste ja ?
Ilmianna
Jaa
Kukas sen ostaa? Ravintola Luhdin facebookissa luki että paikka suljetaan nyt omistajavaihdoksen vuoksi. TÄH?
Ilmianna
Jaa
Kävin Joulun aikaan syömässä ja ruoka oli hyvää...mutta mutta ne henkselit oli tainnut unohtua. Vako vilisi silmissä! Vaikka olen paljasjalkainen muhoslainen ja en normaalisti vakosesta villiinny (itselläkin peltohommissa joskus pyöräparkki vilahtaa), mutta että oikein kokilla niin huh huhh.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Onkohan tuossa osoitteessa joku kirous? Yhtäkkiä pizza&kebab ruokakin on omituisen alaarvoista. Ennen pizzoissa oli hyvät täytteet , vähän kuivaa reunaa ja makoisaa "talon majoneesia" runsaasti... Nyt pizzat olivat 3-5 senttiä reunoilta kuivia, vähän täytteitä keskellä ja mustuneita, .. ja talon majoneesi puuttui kokonaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
...3-5 senttiä reunoilta kuivia ja ne puoleksi nokimustia,... : lisäys
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ehkäentinenasiakas kirjoitti:
...3-5 senttiä reunoilta kuivia ja ne puoleksi nokimustia,... : lisäys
Vieläkö se nami-nami pyllyvako siellä vilkkuu? Voisin näet tulla katsastamaan paikan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
enää ei ole muhos luhti ravintolaa :(
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Luhti-ravintola Muhos

Mitäs mieltä olette Muhokselle tulleesta uudesta ravintolasta Luhdista? Itse olen saanut sieltä kerta kerran jälkeen aivan todella huonoa palvelua, sekä ruokaa. Muhokselle ollaan kaivattu tälläistä paikkaa, mutta tällä menossa tuo on konkassa todella nopeasti. Mutta tämä vain oma mielipide, kertokaas te omanne.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta