Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

riippuvainen itsetyydytykseen??

Oletko sinäkin ..

Hei !
Haluaisin kysellä teiltä hyvät ystävät että oletteko jääneet riippuvaisiksi itsetyydytykseen ?? TV:tä katsellessa tulee himo ja on pakko päästä!!Haluan vähentää tyydyttämistäni.Voisitteko kertoa miten voisin vähentää tyydytyksen tarvetta!?
Kiitos jos vastaatte!

17

3201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei! Itsekin koen samaa. Joka päivä on sitä tehtävä. Tosin nautin yhä enemmän. Olen aviossa, mutta silti dildoilla touhuaminen on aivan ihanaa ja paikat kehittyy aina vaan vaativammaksi. Olen antanut periksi haluilleni tässä suhteessa.
      Yritin vähentää sitä, mutta en enää haluakaan vähentää. On toki aikoja kuukaudesta, ettei niin paljon.

    • cgchgcgh

      Riippuvuutta ei määritellä sillä että kuinka paljon himottaa ja tunteeko siitä häpeää. Se määritellään vain ja ainoastaan sillä mitä haittaa ja kuinka paljon haittaa se elämään aiheuttaa.

      Esimerkiksi alkoholistiksi ei määritellä siten että joku juo paljon, vaan siten ettei voi esimerkiksi työpaikalla olla juomatta, jolloin tarkkaavaisuus ja tarkkuus kärsii ja voi pahimmillaan aiheuttaa vahinkoa ja vaaraa muille. Siinä suhteessa esimerkiksi pieni drinkki päivässä, jos siitä ei voi olla työpaikalla erossa kertoo alkoholismista.

      Jos tunnet häpeää siitä että masturboit televisiota katsellessa, niin silloin et ole riippuvainen siitä vaan sinulla on estoja jotka on hyvä itselle selvittää mistä häpeä johtuu, sillä fakta on se ettei masturbointia tarvitse hävetä eikä masturbointi ole väärin, siksi sen vuoksi sitä ei tarvitse vähentää tai päästä eroon.

      Seksuaalisuus ei ole ihmisessä mikään on ja off juttu, jonka voi napista kääntää päälle kun haluttaa. Se on meissä kaikissa ja halukkuus on hyvä asia.

      Vain jos voit perustella sen että mitä haittaa käytännössä masturbointi sinulle tuottaa, voi neuvoa miten sitä vähentää.

    • adikti M

      Olen riippuvainen ja vähintään kerran päivässä:) Miksi vähentää??

    • kiinalainen hoito

      Hei naiset kiinalaisessa lääketieteessää saat tähän apua.Liika tyydyttöminen ei ole pahasta mutta jos ei hallitse sitä niin on.Yli innokas olen ollut ja nykyään en enään kun kerroin tästä.Käykää hoitamassa itseä silloin ei tule sairaaksi.Lääkkeillä ei saa tällaista aikaan.

    • Sama täällä tunnen yhä enemmän tarvetta vaikka ikäkin jo on niin mielestäni se on vain lisääntynyt. Mutta se rauhoittaa mua ja so what

    • Anonyymi

      Mäkin oon iha koukus

    • Anonyymi

      Tykkään ja nautin kun teen erilaisilla ja erikokoisilla dildoilla...en halua vähentää..T: Sanna38

      • kiva lukea että myös naiset tykkää omasta kivasta ;)


      • Anonyymi

        Olis varmaan upean kiihottavaa leikkiä sun kanssa yhdessä yksin ja nähdä kuinka nautit tyydytteässäsi itseäsi leluillasi samalla itseä tyydyttäen ja kiivetä huippua kohti yhdessä nautinnon kiihtyessä lopulta yhdessä laueten.


      • Anonyymi

        Aina kun yksin kotona, mieheni tietää ja kannustaa. Meillä värikäs seksi suhde alusta asti myös kolmansia harrastettu. T: Riikka 52v


      • Anonyymi

        Joko taas jäikö nyt aamulääkkeet sulta ottamatta.


    • Anonyymi

      Teinistä siihen saakka kun tapasin ex mieheni, olin seksiriippuvainen. Olin suorastaan nymfomaani niin, että minulla oli tarve tyydytellä itseäni joka käänteessä missä ja milloin se maalla asuessani oli vain mahdollista! Nautin siitä suunnattomasti.
      Sitten mahdollisuudet kahden pojan synnyttäessäni ja naimisissa ollessa väheni kunnes pikku hiljaa itsensä kanssa nautiskelu jäi lähes kokonaan.
      Nyt erottuamme ja poikien yksinhuoltajana palasi himot tähän uudelleen. TV:tä en sitä tehdessä katsele vaan usein pornoa, rajua sellaista, jota katsellessa saan lisänautintoa itseäni sormeillessa tai naidessa rajusti netistä hankkimillani leluilla.
      Tämä on kuin sairaus, ihana sellainen, kun on vain pakko tarve saada lisää ja lisää nautintoa välillä riskejäkin ottaen jotka poikani ja heidän ystävänsä aiheuttavat eestaas kulkiessaan. Välillä käyn jopa taloyhtiön kellarissa, kaupunki metsässä, autossani jne.tyydyttämässä tarpeeni jos kotina se ei ole kiimani yltyessä mahdollista.
      En ole miehen kanssa yhdynnöistä saanut läheskään samankaltaisia hurjia orgasmeja mitä pystyn itse itselleni tuottamaan.
      Välillä häpeän taipumuksiani mutta nopeasti häpeä häipyy himon ottaessa vallan minusta!
      N.44

    • Anonyymi

      Ystävättären kanssa puhuimme itsetyydytyksestä ja hän ihmetteli etten omista dildoa siispä hän antoi minulle yhden kokeiltavaksi, sanoi että voisin palauttaa jos en viihdy sen kanssa. Olen kyllä viihtynyt, teen paljon iltavuoroja eli aamuisin on aikaa startata päivään kunnolla.

    • Anonyymi

      miksi pitäisi vähentää? Itse tyydyttelen päivittäin, joskus jopa useamman kerran päivässä. En oo ajatellutkaan, että sitä pitäisi vähentää. Tykkään itsetyydytyksestä ja seksistä. Nautin pilluni koskettelusta ja orgasmien saamisesta paljon. Ei siitä mitään haittaa ole jos harrastat itsetyydytystä useasti. Anna mennä vaan jos tykkäät, ite ainakin teen niin.

    • Anonyymi

      Minua itsetyydytys rauhoittaa. Saatan aamuyöstä heräillä eikä oikein unenpäästä saa kiinni niin tyydytän itseäni. Usein aamulla herään pirteänä pikkarit polvissa, olin nukahtanut orgasmiin, aahhh.

    • Anonyymi

      Tykkään kovasti sauvasta. Muutoksia on tullut iän myötä ja se mekaanisen stimulaation osuus kasvaa. Tarve on olemassa ja sooloseksini ei ole tylsää kun tiedän , että sauva on perusvarma apuväline. Todella isoon panetukseen auttaa vain pidempi sessio jota sinänsä haluan.
      En häpeää , mutta se vaatii minulta väistämättä vähän suunnittelua. Varmasti en voi antaa kenekään kuulla sitä kun huohotan ja ääntelen aika lujaa. Välillä on siinä hetkessä niin sekaisin, että en huomaa edes ympäristöä.

      • Anonyymi

        Tykkäätkö näyttää, kun tyydytät itseäsi? Tuoko se lisää fiiliksiä? Tule tuohon osoitteeseen ja koputa, niin harrastetaan yhdessä. https://whereby.com/paljastajat


    Ketjusta on poistettu 52 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe