säälittävä narrilauma. kun ei muuten pärjää niin pitää alkaa filmaamaan. säälittävää

ihan täysiä pellejä ja tuomarit avustaa vielä tutut päälle.

• näinseoli

saakos kohteliaasti kysyä missä filmi? Jos tarkoitatat Hardia niin ilmat sillä lähti oikeasti pihalle eikä siitä edes jäähyä tullut.

• yjeeyt

Olisiko jäähyn syy ollut "ilmojen pihalle laittaminen - 2 min." vai mikä? Olen samaa mieltä kanssasi että ei filmannut, mutta ei se jäähyn paikkakaan ollut. Muutama sukellukselta haiskahtava tilanne oli jokruilta ottelun aikana, mutta kuuluu vissiin pleijareihin, tai mistä minä tiedän. Kokonaisuutena ihan rehti ottelu kuitekin ja onnea stadiin voitosta. On kyllä tiukka sarja.

• näinsemeni
        yjeeyt kirjoitti:

niin? siitähän ei tullut jypille jähyä. Jokerit pelasi 2 minuuttia enemmän ylivoimaa, edellisessä pelissä jyp 13 minuuttia enemmän. Se matsi oli se mikä oli tuomaroinnissa täysin pielessä, ei muut kolme.

• yjtnerh
        näinsemeni kirjoitti:

Ei tullut jäähyä ei, en vissiin ole muuta väittänytkään? Tulkitsin vaan viestisi niin, että "olisi pitänyt tulla jäähy".

Eikä ole missään jääkiekon säännöissä mainittu että jäähyjen suhde pitäisi olla tasan. Jos teet rikkeen niin pääset jäähylle, tapahtui aikaisemmin mitä tahansa.

yjtnerh kirjoitti:

joo mutta kaikihan näki että jypille jätettiin siinä ottelussa 4 jäähyä, selvää vielä, viheltämättä. Siitä se ero olisi jo normalisoitunut 5 minuuttiin jypille.

• ljbkjb

Itse en kyseisiä tilanteita havainnut (punamustavalkoiset lasit?), eli en ota kantaa. Tosin ei lauantaina jokeritkaan ihan pienestä kahvaamisesta jäähylle päässeet, vaan tuomari antoi pelata.

• jäähytarkkailija

nytt vielä "ratkaisumaali" eli 2-0 hyvin kyseenalainen ,olisi voinut hylätä 2min 10

maalivahdin ajamisesta,mutta sm liiga haluaa vielä pitkittää sarjaa vaikka väkisin.

kiekko ennen sitä maalissa, jypille jäähy koukkimisesta ellei olisi maaliin mennyt.

• isojonne

Varma tieto kertoo että Iso Jonne on sopinut treffit, ruutun kanssa

keskiympyrään kun pelin voitto on jypille ratkennut,katsotaan

uskaltaako ruutu tanssiin.

• tuomari68

taas yritti tuomaristo avittaa narrit voittoon,filmaus läpi rankkari no "supertähden"

kädet jäätyi ja oikeus lopulta voitti, pronssipelissä espoo vielä luuttuaa

areenan narreilla 7-1.

jyp voitti, ei oikeus, oikeus ei pelaa jääkiekoa. jyp oli parempi, tuomarit hyviä, olihan Levonen paikalla, en huomannut yhtään tuomarivirhettä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Baaritappelu

Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap