Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Liperin tapahtumat

Pthui

Ajankohtaisen kakkosen raportin katottuani voin vain ihmetellä miksi Liperin kunnanjohto ei halua selvittää asioita avoimesti. Eikö Liperin kuntajohdossa luoteta TV2 kykyyn tuoda esille asioita tasapuolisesti? Kuntajohto juoksee selvityksiä karkuun kuin pahaiset rakkikoirat. Uskovaiset ihmiset tekevät tällaista kiusaa ja työntävät päänsä pensaaseen. Liperin tilanne muistuttaa täydellisesti AKT:n vastaavaa.

Julkisuutta voi käyttää lyömäaseeena, mutta Liperin kunnanjohdon ase vaikuttaa olevan asioiden täydellinen salailu, puolitotuudet ja jopa väärän totuuden kertominen lähimmäisestä. Eikö sellainen ole syntiä seurakunnassa?

Veikkaanpa että Liperin kuntajohto tulee vielä yrittämään nahkojensa pelastamista rahalla vaitioloa vastaan. Siten vallanväärinkäytöksistä kiinnijääneet ovat aikojen alusta lähtien pyrkineet toimimaan. Kun johtajuuskyvyt loppuvat alkaa väärinkäytösten ja salailun tie.

3

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3131313

      Kiistatonta on se että Liperin kuntajohdossa on vaikeita ristiriitoja. Se mitä nyt voitaisiin tehdä olisi nostaa kissa pöydälle ja ottaa asiat avoimeen käsittelyyn kunnanhallituksen/valtuuston erityistyöryhmän kokouksessa. Pitäisi listata riitaisat asiakysymykset ja ja käsitellä ongelmat pois päiväjärjestyksestä muutamassa kokouksessa, jossa kaikki kunnan luottamushenkilöt saisivat sanoa sanottavansa. Salailtuja päätöksiä tehneiden olisi kerrottava perustelut päätöksilleen. Olisi käsiteltävä luottamushenkilöiden ja kuntajohdon välillä avoimesti mikä on Liperin kunnan alholipolitiikka. Olnko se 50 pulloa viiniä per tilaisuss, enemmän tai vähemmän. Mikä on talousarvion merkitys jos talousarviosta ei edes yritetä pitää kiinni. Arvostelijoiden pitäisi kyetä esittämään toimivia vaihtoehtoja. Liperin kuntajohdon vastuut pitäisi määrittää ja kirjata ylös. Osapuolten pitäisi sitoutua selvitystyöryhmän tuloksiin.

    • Kommareita riittää.

      Siellä on kunnantalolla ns. SDP virus ja pahemmasta päästä.

    • klklkklk

      Liperi, Rääkkylä yms kunnat ovat kuntia joissa eivät resurssit ja järki riitä hoitamaan kuntien nykyisiä velvotteita. Turha niitä yhdistymisiä on vastustaa, Nämä kunnat ovat vuosikymmenten ajan tehneet asiat tavalla joka ei enää nykyaikana toimi. Luottamusmiehiksi kertyy enemmän innokkaita kuin kyvykkäitä. Virkoihin ei paras aines hakeudu kun tietää mihin joutuu. Ei tietysti suurikaan äänestysalue takaa parasta ainesta päätöksentekoon,( Kärnä, Hakkarainen yms.) mutta vahingot ovat paremmin torjuttavissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe