hiamerkki

pallogrillaaja

Mikä olisi persulle sopiva hiamerkki? Sika ja hakaristi eli natsisika. Sillä erottaa kuka on idiootti.

10

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työeIäkeläinen

      Myös palstan suvaitsevaiset vihervasurit voisivat alkaa käyttämään hihamerkkiä. Se auttaisi poliisia huumeiden vastaisessa työssä.

      • Kyllä tunnetaan

        Miten se siinä auttaisi? Kannabiksen käyttäjät kyllä erottaa katukuvassa. Kovia huumeita kaupittelevilla taas on moottoripyörä sekä hassut liivit ja ne hengaa persuedustaja Hakkaraisen kanssa.


      • Kyllä tunnetaan kirjoitti:

        Miten se siinä auttaisi? Kannabiksen käyttäjät kyllä erottaa katukuvassa. Kovia huumeita kaupittelevilla taas on moottoripyörä sekä hassut liivit ja ne hengaa persuedustaja Hakkaraisen kanssa.

        Teidän lausumanne aloittajasta lähtien osoittavat teidän jo pilanneen aivotoimintanne viinan tai muiden huumeiden liiallisella nauttimisella.


      • Katso peiliin
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Teidän lausumanne aloittajasta lähtien osoittavat teidän jo pilanneen aivotoimintanne viinan tai muiden huumeiden liiallisella nauttimisella.

        Heh heh! Mene sinä vaan tarkastamaan ne pistorasiat, ettei KGP vaan ole asentanut sinne salakuuntelulaitetta.


    • Tuolta voit miettiä

      merkkejä, Turun sanoman toimittajaa kyllä ihmetellään...

      "Myötähäpeää tunnen ainoastaan ko. toimittajia ja muita kohtaan, jotka yrittävät tästä repiä otsikoita."

      "Kirjoituksessahan oli omat merkkinsä vähän jokaiselle, peilaten ennakkoluuloja."

      "Helenan blogi oli hauska enkä ymmärrä miten joku siitä on voinut loukkaantua tai sitä minkä takia Huusko sen on poistanut."

      "Luettavissa mm. tuolta! Helena koki oikeusmurhan! Vielä kun tietää Helenan jutut ja sarkasmin, niin aivan uskomaton uutinen Turun Sanomilta!"

      http://anssiluomaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102794-helena-erosen-arvostelukyky-petti-hirvisaaren-on-reagoitava-asiaan-ainoalla-oikealla-tavalla

      • Erosen kohukirjoitus

        ... kokonaisuudessaan:

        "Ratkaisu poliisin ulkomaalaisratsioihin
        by Helena Eronen

        Vähemmistövaltuutetun toimiston mukavasilmäinen setä kertoi YLE:n aamu-uutisten jutussa olevansa perin pöyristynyt siitä, kun hän oli kuullut poliisin harjoittamasta apartheidimaisesta toiminnasta ulkomaalaistaustaisia kohtaan.

        Poliisit olivat jossain tilanteessa käyneet kyselemässä itäeurooppalaiselta miesryhmältä henkilöllisyystodistuksia ilman pienintäkään syytä, siis vain siksi, että henkilöt olivat ulkomaalaisia.

        Näitä ilmoituksia virtaa vähemmistövaltuutetun toimistoon alvarinaan, mistä syystä mm. valtiontalouden kehykset 2013-2016 –lärpäkkeessä on – luojalle kiitos – mainittu 75 000 euron lisäyksestä määrärahoihin, jotta voivat sitten sinne vähemmistövaltuutetun toimistoon perustaa kaksi uutta virkaa.

        Koska taloudellinen tilanne on kuitenkin heikko ja poliisinkin resurssit riittämättömät jokaista tummatukkaista ja pitkäsääristä pysäyttelemään, niin ajattelin ehdottaa jotain huokeampaa käytäntöä, joka myöskin poistaisi maastamme tuon ihmisoikeusloukkaavan käytännön.

        Hihamerkit.

        Jos jokaiselle ulkomaalainen velvoitettaisiin pitämään taustastaan kertovaa hihamerkkiä, niin poliisi näki heti ekalla vilkaisulla, että ”ahaa, tuo on muslimi Somaliasta” tai ”ahaa, tuo on kerjäläinen Romaniasta”. Muslimeilla se voisi olla vaikka puolikuu, jonka värityksen määrittelisi esim. joku koti- tai lähtömaan kansallinen juttu, venäläisillä sirppi ja vasara, kambodzalaisilla maamiina ja yhdysvaltalaisilla hampurilainen. Eli siis vaikkapa Sortavalasta tullut (pimeän) taksinkuljettaja pitäisi hihassaan punamustaa sirppiä ja vasaraa.

        (Tässä kohtaa Karismaattinen Herrasmies Espoosta kommentoi,
        että demareitten mieliksi voisi velvoittaa ihan suomalaiset yrittäjätkin
        pitämään jotain hihamerkkiä, jotta kaikille olisi varmasti selvää, kenen
        taskulla käydä).

        Noh, ehkä teille nyt tulee tuosta ehdotuksestani mieleen jotain negatiivisia mielenyhtymiä, mutta ajatelkaa niin, että sitten kun vaikkapa pakolaiskurdi saisi pysyvän oleskeluluvan, niin hänen punainen puolikuu –hihamerkkinsä vaihdettaisiin sinivalkoiseksi puolikuuksi. Sitten kun
        tai jos hänestä tulisi Suomen kansalainen, hän voisi luovuttaa uskontoneutraalein juhlamenoin tuon hihamerkkinsä maahanmuuttoviraston kellarissa järjestettävissä bakkanaaleissa hihamerkkihallintoviranomaiselle. Ajatelkaa kuinka merkittävä hetki se olisikaan tuon kurdihenkilön elämässä. Vahvistaisi kotoutumisen tunnetta ja se tekisi varmasti Suomesta ja suomalaisuudesta jotain aidosti tavoittelemisen arvoista.

        Ja koska aivoni käyvät taas tämän loistavan idean vuoksi ylikierroksilla, niin jatkokehittelin tätä jo: suomenruotsalaiset voisivat myöskin kantaa jotain hihamerkkiä, jolloin muut tunnistaisivat jo kaukaa, että iiik, nuita ei muuten saa sit jonossa töniä. Samoin ehkäpä myöskin seksuaalivähemmistön edustajilla olisi hyvä olla se sateenkaari hihassa…

        Okei, eli tuo hihamerkki poistaisi siis sen ongelman, etteivät enää poliisit joutuisi ihmisoikeussopimusten vastaisesti pysäyttelemään ihan ketä tahansa ulkomaalaiselta näyttävää henkilöä henkilöllisyystodistusta kyselläkseen.

        Mutta.

        Poliisi kai kyselee henkkareita siksi, että on kiinnostunut ulkomaalaisten ihmisten taustoista, siis järjestäytynyt rikollisuus ja laiton maahanmuutto sekä karkotuspäätöksiä pakoilu ovat ehkä syitä sille, miksi poliisit käyttäytyvät vähän gestapomaisesti.

        Siis, kun vailla Suomen passia oleva henkilö saapuisi Suomeen, hänen täytyisi tehdä tarkka selvitys taustoistaan ennen kuin hän edes saisi sen hihamerkin. Näin ollen jo tuossa vaiheessa voitaisiin henkilöltä evätä oikeus hihamerkkiin tai epäilyttäville henkilöille voitaisiin esimerkiksi sijoittaa ihon alle mikrosiru seurantaa varten. Terroristiyhteyksiä omaava voitaisiin lisäksi velvoittaa käyttämään vihreää päähuivia.

        Jos tämä ehdotukseni vaikuttaa jotenkin ei-nyt-ehkä-niin-hyvältä-idealta, niin entäs jos tuon kuvion kääntää toisin päin? Silloinhan kaikki Suomen kansalaiset voidaan velvoittaa kantamaan hihamerkkiä, joka voisi yksinkertaisesti olla vaikkapa Suomen leijona tai vastaava, tai esimerkiksi maakunnittain voisi olla sellaiset liput, ja ulkomaalaiset tunnistaisi siitä, ettei niillä ole hihamerkkiä?"

        Kun tuota Erosen alkuperäistä kirjoitusta, vertaa Turun Sanomien, IL:n, IS:n ynnä uutisointiin aiheesta, niin kenellekkään ei pitäisi enää olla epäselvää kuinka alhaiselle tasolle lehdistömme on vajonnut.


    • Anonyymi

      Hakaristi.

    • Anonyymi

      Itsehän ne piilottelee natZismiaan niissä mesimäyräkuvioissa

    • Anonyymi

      Tämä on tyypillistä vasemmistolaista vihanlietsontaan. Sitten vielä ihmetellään, miksi osaa vasemmistosta sanotaan vihavasemmistoksi.

    • Anonyymi

      Olet jo varmaankin tilannut omasi...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8925
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1247
    Aihe