Napaleikit

napanainen

Onko täällä ketään muuta jota kiihottais kaikki napoihin liittyvä? oon ote nainen ja monesti yksinäni katselen youtubesta kaikenlaisia navan hyväily videoita ja sormetan itteni orkkuun.

Fantasiani olisi joskus että joku hyväilisini napaani kauan, ehkä kuvaisi siitä videon samalla ja ihan vaan tuijottelis/ihmettelisi napaani. Pelkkä ajatus kyseisestä kiihottaa...

Välillä on vaikeaa käydö lääkärissäkin jos on esim maha vaivoja kun joutuu paidan nostaan kun napa näkyy.. Huh.. kiihottaa kuitenkin.

Ja se kiihottaa liikaa, olisi unelma pitää kesällä napapaitaa, mutta kiihotun ihan liikaa kun näen että joku katsoisi napaani, ja varmaan jalat pettäisi alta..

Millainen napa teidän mielestä on hot? Ja kaikkea muutakin saa kertoa.

6

1973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • napafani

      Täältä löytyy mies, jota kiihottaa naisten napojen näkeminen. Ai että odotan kesää, kun naisten vaatetus vähenee ja lämpiminä päivinä saattaa nähdä kaupungilla ohi kävelevän naisen lyhyen paidan alta vilauksen navasta. Ja uimarannallakin voi aurinkolasit päässä katsella paljaita vatsoja ja niiden keskellä olevia upeita napoja.

      Myös napakoru seksikkäässä naisen navassa saa kyllä tämän miehen kiihottumaan. Huh, täytyykin tästä lähteä kai surfailemaan asiaan kuuluville sivuille etsimään videoita... Myös youtuben navan hyväilyvideoita täytyy etsiä.

      Kysyit minkälainen napa on hot. Minun mielestäni sellainen on esimerkiksi tässä alla olevassa linkissä näkyvä. Sellainen, mikä on vähän syvä, ettei navan "pohjaa" näy ja vatsassa saa vähän olla pyöreyttäkin.
      http://community.tribalectic.com/content/14g-upper-navel

      Minkälainen napa sinulla, napanainen, on?

    • navel fetish

      mulla on kanssa todellinen napafetissi! Kiihotun kanssa aina ihan järjettömästi kun näen naisten napoja! Kattelen kanssa youtubesta kaikkea napaan liittyvää! Koskettelen itte napaani melkein kokoajan ja tahtoisin että joku nainen koskisi sitä!

    • napapoju

      Tässäkin yksi mies jolla tää sama fetissi. Naisten navat ovat kyllä kiihottavia. Etenkin syvänmalliset navat siis. Tosin napakoruista en ole kauhean innostunut. Napanaisen napaa olis varmaan kiihottavaa nuolla, ja pyöritellä kieltään siinä.

    • pallonaparutiseee

      pornhub sivustolla napafetissejä
      eräs video oli 2 lesboa: toinen oli laiha jolla iso pylly ja toinen raskaana jolla oli iso törröttävä pallonapa, ja toinen nainen leikki sillä raskaana olevan navalla, imi, hiero, puri, räpläs ja lopuksi hiero pylllyllä ja vaginalla ...ja sitten pieraisi siihen pallonapaan niin että siitä värinästä se raskaana oleva sai orkut !!

    • Anonyymi

      Minulla oli ennen sama ongelma, että napapaita oli liian kiihottava ja se oli vain yksityisiin hetkiin. mutta nyt vanhempana minun ei tarvitse enää kadehtia naisia, jotka pystyvät pukeutumaan navan paljastaen, vaan olen sellainen itse. Harjoittelin niin, että kuljin varovasti vain vaikka kauppaan tai roskakatokselle napaneuleessa ja talvella vielä niin, että takin voi vetää peitoksi, jos alkaa kiihottaa liikaa. Sitten olen tehnyt enemmän ja enemmän ulkoilureissuja (edelleen talvitakissa, joka on kyllä auki) ja kun huomaan, että vastaantuleva mies katsoo napaani, katson muka rennosti muualle ja altistan näin itseni sille tunteelle, että neulepaidan ja farkkujen välistä paljastuu napa viileälle ilmavirralle, joka muuten tuntuu ihanalle ja katseille, joka lisää ihanuuden tunnetta. Vielä kun laittaa kauniit korkosaappaat, ne saa lantion keinumaan seksikkäästi ja paljastamaan vain siivun vyötäröä, jonka keskellä vilkkuu napa. Miehet varmastikin luulevat, että nauttivat enemmän minun katselusta mutta minusta tuntuu niin hyvälle se, kun neulepaidan reuna kutittelee vyötärön seutua ja miehen katse on vain bonus omalle nautinnolleni. Voisin vain kävellä ja kävellä! Tein itselleni ihan harjoitusohjelman, että sallittua olivat vain napapaidat ja tätä suosittelen sinullekin napanainen. Se ON aika kiihottavaa mutta, kun sitä vain tekee, miehen katse ei ole enää niin vapisuttavaa, vaan ennemminkin voi tuntea ylpeyttä itsestään, että kehtaa. Sitäpaitsi miehet kulkevat usein täynnä seksuaalienergiaa. Mikä meitä naisia estää tekemästä samaa? Anna vaan jalkojen mennä alta, ei siihen kuole ;)

      • Anonyymi

        Tykkäätkö ihan vain napapaidoista vai ihan yleisesti navoistakin? :)


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe