Antibiootit vaarallisia

tutkitusti

Vaihtoehtohoitoja tarvitaan, koska osa lääketieteellisistä hoidoista ovat terveydelle haitallisia, kuten antibiootit:

"Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja."

http://www.magneettimedia.com/?p=8770

103

771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lugvouy7f

      Huuhaapalkinnon saanut Magneettimedia on varmaan hyvä lähde lääketieteellisten paradigmojen kaatamiseen.

      Onneksi höpöttäjät höpöttävät omissa piireiisään ja lääketiede noudattaa tieteellistä metodia. Nuo Magneettimedian artikkelit vaikuttavat ihmisiin, joiden suhteen toivokin järjen käytöstä on jo aikaa menetetty.

      • Skepotaktiikka

        "Huuhaapalkinnon saanut Magneettimedia on varmaan hyvä lähde lääketieteellisten paradigmojen kaatamiseen."

        Aiheena oli antibioottien osuus kroonisten sairauksien synnyssä. Miten ihmeessä siihen liittyy täysin epätieteellisen yhdistyksen huuhaapalkinnot?

        Kun kerta keskustelun halusit viedä sivuraiteelle, niin katsotaan mitä Aamulehti kertoi Skepsiksestä; 18.5.-09 sivu 18:

        "Skeptikot sotkevat Wikipediaa

        Wikipediaa saastutetaan. Outo kultti levittää omaa uskomustietoaan tieteen nimissä. Olkaa varovaisia.

        "Muokkaa rohkeasti.", kehottaa Skeptikko-lehti (2/2009) ja antaa ohjeita, kuinka vapaata tietosanakirjaa muutetaan mieleiseksi. Atk-alan mies Markku Javanainen kirjoittaa: "Mielestäni Suomen skeptikoiden kannattaisi keskittää voimavaransa Wikipedian artikkelien muokkaamiseen. Skeptikoilla ei ole mitään erityistä intressiristiriitaa Wikipedian yleisten periaatteiden suhteen toisin kuin tieteellistä ajattelua karsastavilla ryhmillä."

        Vaan kun on. Skeptikoilla on puoliuskonnollinen missio: kaiken uskon vastustaminen tieteen nimissä. Skeptikko kieltää ennen kuin tutkii, ja kun se tutkii, hokemat kuten "aivot", "kokeellisuus", "evolutiivinen" ja "geenitutkimus" korvaavat tiedon.

        Taikausko, paranormaali, yliluonnollinen, ihme, vitalismi, uskomuslääkintä, akupunktio ja kiropraktiikka ovat - vain muutamia mainitakseni - Wikipedian hakusanoja, joiden alta ei löydy puolueetonta historiallista esittelyä vaan skeptikkojen johtopäätöksiä. Monin paikoin ainoa kirjallinen lähde on Risto Selinin Ihmeellinen maailma - skeptikon tietosanakirja, jolla ei ole minkäänlaista tieteellistä asemaa.

        Skeptikkojen Wiki-hyökkäyksen seurauksena taikauskoa väitetään luonnonvastaiseksi, vaikka se on virallisen uskonopin vastaista. Tiede ei edes tunne taikauskoa, ellei puhuta käsitteestä ja sen historiasta.

        Hälyttävintä vääristelyä löytyy kohdasta Uskonto, jonka päättävä "uskonto tieteen näkökulmasta" kuittaa alan mittavat saavutukset kognitiivisella uskontotieteellä ja geenitutkimuksella. Teksti on huuhaa-palkinnon arvoinen. Myös naistutkimus, queer-teoria ja postmodernismi ovat saaneet asiantuntemattomuudesta kielivät loppukaneetit.

        Skeptikoilla on samanlainen oikeus kritisoida kuin muillakin, mutta he eivät voi vilauttaa tieteen korttia. Järjestöä johtaa insinööri (Risto Laine). Skeptikko-lehden päätoimittaja on rakennusmestari (Risto K. Järvinen). Ahkerin kirjoittaja on ylioppilas (Jussi K. Niemelä). Ihan arvostettavia titteleitä, mutta ne eivät pätevöitä uskomusoppien ja humanististen alojen tieteelliseen kommentointiin. Kuten skeptikot itse sanovat: tiedeyhteisö kyllä korjaa virheet. "

        Lisää skeptikoista:

        http://www.pcuf.fi/~msiivola/para2000/artikkelit/teuvo/tiede_rajatieto_skeptismi_5.html

        http://www.sunpoint.net/~ranick24/skepsis/


      • Skepojen uskottavuus

        >Huuhaapalkinnon saanut Magneettimedia on varmaan hyvä lähde lääketieteellisten paradigmojen kaatamiseen.<

        Huuhaapalkinto on ideologisen yhdistyksen keino leimata mielestään "vääräuskoisia" tahoja. Esim. asiallista ja objektiivista tietoa levittävä
        taho on tuon "palkinnon" saanut:

        "Huuhaa-Skepsiksen uskottavuus
        Olen vasta viime aikoina ruvennut perehtymään Skepsis ry:n toimintaan. Mielipiteeni siitä oli aiemmin melko neutraali, mutta nyt on pakko sanoa, että Skepsis ry:n toiminta vaikuttaa pahasti hölmöläisten touhulta. Syy negatiiviseen mielikuvaani on yhdistyksen myöntämä Huuhaa-palkinto, joka on annettu asialliselle www.rokotusinfo.fi -sivustolle.

        Aidot skeptikot olisivat mielestäni antaneet palkintonsa järjettömälle pelottelukampanjalle, jolla rokotteita lobattiin ja jonka avulla lääkeyhtiöille kerättiin maailmanlaajuinen kolehti. Tiedotteessaan Skepsis sanoo pitävänsä sananvapautta tärkeänä. Harmi, ettei sitä skeptisyyttä löydy tämän enempää propagandaa kohtaan. Skepsisläisten kannattaisi joskus tarkastella myös tiedettä ja valtamedian tiedonvälitystä skeptisesti.
        Noh.. meitä on niin moneen junaan, mitäs näitä murehtimaan. Siispä toivon ja toivotan kaikille kykyä aitoon skeptisyytteen, kyseenalaistamiseen ja mediakritiikkiin. Samaan hengenvetoon toivotan reilusti vähemmän auktoriteetiuskovaisuutta. Tilanteeseen sopii jälleen lainaus Yrjö Kalliselta:

        “Se sellainen pelkkä muodollinen opillinen sivistys ei takaa mitään! Ihminen voi olla täysin horkkaunessa, vaikka hänellä olis titteleitä kuinka peijakkaanmoinen rivi.”<

        http://kummajuttu.fi/2009/12/10/huuhaa-skepsiksen-uskottavuus/


      • Mollaus lapsellista

        "Nuo Magneettimedian artikkelit vaikuttavat ihmisiin, joiden suhteen toivokin järjen käytöstä on jo aikaa menetetty."

        Valitettavasti mielipiteelläsi Magneettimediasta ja sen lukijoista ei ole minkäänlaista tieteellistä painoarvoa. Lähinnä on kyseessä kömpelö ja alatyylinen yritys kääntää huomio pois itse asiasta, eli artikkelin sisällöstä. Jos tuon lapsellisen mollauksen sijaan kommentoisit itse asiaa, eli tätä tieteellistä tutkimusta:

        "Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja.

        Kalifornian teknisen yliopiston (CalTech) tekemässä tutkimuksessa selvisi, että elimistömme bakteerit erottelevat hyödylliset ja haitalliset bakteerit toisistaan. Vielä merkittävämpää on se, että suolistobakteerit laukaisevat immuunivasteen, eikä immuunijärjestelmä itse. Tämä mullistaa käsityksemme immuunijärjestelmän toimintatavoista. Tutkimustuloksia julkaistiin Science-lehdessä ja CalTechin biologian apulaisprofessori Sarkis Mazmanian kommentoi:
        -Ihmisen suolistossa on 100 biljoonaa hyödyllistä bakteeria, jotka elävät sulassa sovussa kehomme kanssa, joka muodostuu vain 10 biljoonasta solusta, jotka ovat sukua bakteereille. Vaikka söisimme vain vähän Salmonellaa sisältävää kanaa, immuunijärjestelmämme vastaa tulehdukseen heti mittavalla puolustuksella. Päätöstä ei kuitenkaan tee kehomme, vaan suolistobakteerit. Tutkimustemme mukaan on aika tarkastella uudelleen vakiintuneita käsityksiä immuunijärjestelmämme toiminnasta, sillä tulokset kääntävät teorian päälaelleen. Suolistobakteerit ovat avainasemassa.

        Tutkimustuloksia

        Tutkimuksessa tarkasteltiin hiiren sisäelimiä konfokaalimikroskopialla, jolla saadaan hyvin syväteräviä 3-ulotteisia kuvia kohteesta. Kokeessa tutkittiin Bacteroides Fragilis –bakteeria, jonka uskottiin elävän mahalaukussa, mutta tutkijat huomasivat sen elävän limakalvolla syvällä suolistossa. B. Fragilis -bakteerin tehtävä on ohjata sääteleviä T-soluja, jotka estävät immuunijärjestelmää hyökkäämästä hyödyllisiä bakteereja vastaan. Jos tämä ohjausjärjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla, immuunijärjestelmä hyökkää sattumanvaraisesti hyviäkin bakteereita ja kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla vakavia sairauksia, kuten Crohnin tauti, MS-tauti, diabetes, psoriasis ja SLE eli punahukka. Mazmanian esittääkin tärkeän kysymyksen: ”Johtuuko osa nykysairauksista siitä, että potilaan oma keho tuhoaa hyviä bakteereita?”

        Päätelmiä

        Nykylääketiede on sokea omille virheilleen ja lääkärit jatkavat antibioottien määräämistä potilaille pieniinkin vaivoihin. Tämän tutkimuksen mukaan antibioottien huoleton käyttö saattaa järkyttää immuunivasteelle tärkeän bakteerin toimintaa ja jättää elimistön avuttomaksi todellisten hyökkääjien edessä. Viime aikoina autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi käsi kädessä antibioottien käytön räjähdysmäisen lisääntymisen myötä.

        Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi

        Emme voi varmuudella tietää, mikä aiheuttaa näitä tauteja. Todennäköisesti syynä on useiden tekijöiden yhteisvaikutus. Tämä tutkimus kuitenkin selvästi osoittaa, että suolistobakteerien huoleton tuhoaminen vaikuttaa vakavasti kehon immuunijärjestelmään. Vaikka olemme huolissamme sairauksien antibioottien vastustuskyvyn lisääntymisestä, paljon pahempaa on tapahtumassa. Autoimmuunisairauksien lisääntyminen vaivaa kohta suurta osaa väestöstä ja sitä myötä koko yhteiskunnan elämän laatua. Molempien syy on sama: Antibioottien ylenpalttinen väärinkäyttö. Niin kauan kuin antibiootteja ei voida aukottomasti poistaa epäiltyjen listalta, pitää lääketieteen toimia niin kuin ne olisivat syypää sairauksiin. Vaikka muiden tekijöiden vaikutus todistettaisiin, ei se vielä poista epäilyä antibioottien osallisuudesta."

        http://www.magneettimedia.com/?p=8770


      • ougciytd8
        Mollaus lapsellista kirjoitti:

        "Nuo Magneettimedian artikkelit vaikuttavat ihmisiin, joiden suhteen toivokin järjen käytöstä on jo aikaa menetetty."

        Valitettavasti mielipiteelläsi Magneettimediasta ja sen lukijoista ei ole minkäänlaista tieteellistä painoarvoa. Lähinnä on kyseessä kömpelö ja alatyylinen yritys kääntää huomio pois itse asiasta, eli artikkelin sisällöstä. Jos tuon lapsellisen mollauksen sijaan kommentoisit itse asiaa, eli tätä tieteellistä tutkimusta:

        "Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja.

        Kalifornian teknisen yliopiston (CalTech) tekemässä tutkimuksessa selvisi, että elimistömme bakteerit erottelevat hyödylliset ja haitalliset bakteerit toisistaan. Vielä merkittävämpää on se, että suolistobakteerit laukaisevat immuunivasteen, eikä immuunijärjestelmä itse. Tämä mullistaa käsityksemme immuunijärjestelmän toimintatavoista. Tutkimustuloksia julkaistiin Science-lehdessä ja CalTechin biologian apulaisprofessori Sarkis Mazmanian kommentoi:
        -Ihmisen suolistossa on 100 biljoonaa hyödyllistä bakteeria, jotka elävät sulassa sovussa kehomme kanssa, joka muodostuu vain 10 biljoonasta solusta, jotka ovat sukua bakteereille. Vaikka söisimme vain vähän Salmonellaa sisältävää kanaa, immuunijärjestelmämme vastaa tulehdukseen heti mittavalla puolustuksella. Päätöstä ei kuitenkaan tee kehomme, vaan suolistobakteerit. Tutkimustemme mukaan on aika tarkastella uudelleen vakiintuneita käsityksiä immuunijärjestelmämme toiminnasta, sillä tulokset kääntävät teorian päälaelleen. Suolistobakteerit ovat avainasemassa.

        Tutkimustuloksia

        Tutkimuksessa tarkasteltiin hiiren sisäelimiä konfokaalimikroskopialla, jolla saadaan hyvin syväteräviä 3-ulotteisia kuvia kohteesta. Kokeessa tutkittiin Bacteroides Fragilis –bakteeria, jonka uskottiin elävän mahalaukussa, mutta tutkijat huomasivat sen elävän limakalvolla syvällä suolistossa. B. Fragilis -bakteerin tehtävä on ohjata sääteleviä T-soluja, jotka estävät immuunijärjestelmää hyökkäämästä hyödyllisiä bakteereja vastaan. Jos tämä ohjausjärjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla, immuunijärjestelmä hyökkää sattumanvaraisesti hyviäkin bakteereita ja kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla vakavia sairauksia, kuten Crohnin tauti, MS-tauti, diabetes, psoriasis ja SLE eli punahukka. Mazmanian esittääkin tärkeän kysymyksen: ”Johtuuko osa nykysairauksista siitä, että potilaan oma keho tuhoaa hyviä bakteereita?”

        Päätelmiä

        Nykylääketiede on sokea omille virheilleen ja lääkärit jatkavat antibioottien määräämistä potilaille pieniinkin vaivoihin. Tämän tutkimuksen mukaan antibioottien huoleton käyttö saattaa järkyttää immuunivasteelle tärkeän bakteerin toimintaa ja jättää elimistön avuttomaksi todellisten hyökkääjien edessä. Viime aikoina autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi käsi kädessä antibioottien käytön räjähdysmäisen lisääntymisen myötä.

        Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi

        Emme voi varmuudella tietää, mikä aiheuttaa näitä tauteja. Todennäköisesti syynä on useiden tekijöiden yhteisvaikutus. Tämä tutkimus kuitenkin selvästi osoittaa, että suolistobakteerien huoleton tuhoaminen vaikuttaa vakavasti kehon immuunijärjestelmään. Vaikka olemme huolissamme sairauksien antibioottien vastustuskyvyn lisääntymisestä, paljon pahempaa on tapahtumassa. Autoimmuunisairauksien lisääntyminen vaivaa kohta suurta osaa väestöstä ja sitä myötä koko yhteiskunnan elämän laatua. Molempien syy on sama: Antibioottien ylenpalttinen väärinkäyttö. Niin kauan kuin antibiootteja ei voida aukottomasti poistaa epäiltyjen listalta, pitää lääketieteen toimia niin kuin ne olisivat syypää sairauksiin. Vaikka muiden tekijöiden vaikutus todistettaisiin, ei se vielä poista epäilyä antibioottien osallisuudesta."

        http://www.magneettimedia.com/?p=8770

        "Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi"

        Tuo väite on silkkaa roskaa.


      • Kuka maksaa?
        ougciytd8 kirjoitti:

        "Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi"

        Tuo väite on silkkaa roskaa.

        "Tuo väite on silkkaa roskaa."

        Saisiko jotain perustelua, kiitos. On tietty selvää että tiettyjen etupiirien etuja ajavien intresseissä on kiistää selvät tutkimusfaktat, koska korvausvaatimukset kroonisten sairauksien aiheuttamisesta miljoonille ovat tähtitieteelliset.


      • Rokotusinfo, kiitos!
        Skepojen uskottavuus kirjoitti:

        >Huuhaapalkinnon saanut Magneettimedia on varmaan hyvä lähde lääketieteellisten paradigmojen kaatamiseen.<

        Huuhaapalkinto on ideologisen yhdistyksen keino leimata mielestään "vääräuskoisia" tahoja. Esim. asiallista ja objektiivista tietoa levittävä
        taho on tuon "palkinnon" saanut:

        "Huuhaa-Skepsiksen uskottavuus
        Olen vasta viime aikoina ruvennut perehtymään Skepsis ry:n toimintaan. Mielipiteeni siitä oli aiemmin melko neutraali, mutta nyt on pakko sanoa, että Skepsis ry:n toiminta vaikuttaa pahasti hölmöläisten touhulta. Syy negatiiviseen mielikuvaani on yhdistyksen myöntämä Huuhaa-palkinto, joka on annettu asialliselle www.rokotusinfo.fi -sivustolle.

        Aidot skeptikot olisivat mielestäni antaneet palkintonsa järjettömälle pelottelukampanjalle, jolla rokotteita lobattiin ja jonka avulla lääkeyhtiöille kerättiin maailmanlaajuinen kolehti. Tiedotteessaan Skepsis sanoo pitävänsä sananvapautta tärkeänä. Harmi, ettei sitä skeptisyyttä löydy tämän enempää propagandaa kohtaan. Skepsisläisten kannattaisi joskus tarkastella myös tiedettä ja valtamedian tiedonvälitystä skeptisesti.
        Noh.. meitä on niin moneen junaan, mitäs näitä murehtimaan. Siispä toivon ja toivotan kaikille kykyä aitoon skeptisyytteen, kyseenalaistamiseen ja mediakritiikkiin. Samaan hengenvetoon toivotan reilusti vähemmän auktoriteetiuskovaisuutta. Tilanteeseen sopii jälleen lainaus Yrjö Kalliselta:

        “Se sellainen pelkkä muodollinen opillinen sivistys ei takaa mitään! Ihminen voi olla täysin horkkaunessa, vaikka hänellä olis titteleitä kuinka peijakkaanmoinen rivi.”<

        http://kummajuttu.fi/2009/12/10/huuhaa-skepsiksen-uskottavuus/

        "Huuhaapalkinto on ideologisen yhdistyksen keino leimata mielestään "vääräuskoisia" tahoja. Esim. asiallista ja objektiivista tietoa levittävä
        taho on tuon "palkinnon" saanut"

        Näin on, kansakunnan sankarit, narkolepsiapiikistä varoittaneet Rokotusinfon ylläpitäjät joutuivat alhaisen lääkemafian ajojahdin kohteeksi, mutta heidän rohkeutensa ja rehellisyytensä nousevat kaiken alhaisen saastan yläpuolelle ja kansa antaa heille kunnian siitä:

        http://www.sinikivi.com/15/hermeetikon-paakirjoituset/168-hermeetikko-rokotusinfofi-sankaritarina-vailla-vertaa.html


      • Kiistetään???
        Kuka maksaa? kirjoitti:

        "Tuo väite on silkkaa roskaa."

        Saisiko jotain perustelua, kiitos. On tietty selvää että tiettyjen etupiirien etuja ajavien intresseissä on kiistää selvät tutkimusfaktat, koska korvausvaatimukset kroonisten sairauksien aiheuttamisesta miljoonille ovat tähtitieteelliset.

        Suurin osa noista sairauksista on ollut melko yleistä jo 30 vuotta sitten. Parantuneet diagnosointimenetelmät selvittävät osan tapausten lisääntymisestä ja ainakin osa aiheutuu ympäristökuorman lisääntymisestä. Todisteita siitä, että antibiootit olisivat syynä tautien lisääntymiseen ei ole. Moni muukin tekijä on muuttunut samaan aikaan.
        On helppo poimia tilastoista toisistaan riippumattomia asioita ja yhdistellä niitä niin, että asia tuntuu maallikosta uskottavalta. Jäätelönsyönti ei vieläkään altista hukkumiskuolemille, vaikka selvä tilastollinen korrelaatio onkin havaittavissa.


      • Ei varoittanut
        Rokotusinfo, kiitos! kirjoitti:

        "Huuhaapalkinto on ideologisen yhdistyksen keino leimata mielestään "vääräuskoisia" tahoja. Esim. asiallista ja objektiivista tietoa levittävä
        taho on tuon "palkinnon" saanut"

        Näin on, kansakunnan sankarit, narkolepsiapiikistä varoittaneet Rokotusinfon ylläpitäjät joutuivat alhaisen lääkemafian ajojahdin kohteeksi, mutta heidän rohkeutensa ja rehellisyytensä nousevat kaiken alhaisen saastan yläpuolelle ja kansa antaa heille kunnian siitä:

        http://www.sinikivi.com/15/hermeetikon-paakirjoituset/168-hermeetikko-rokotusinfofi-sankaritarina-vailla-vertaa.html

        Rokoteinfon ylläpitäjät eivät kertaakaan varoittaneet narkolepsiasta. Lähes kaikesta muusta kuitenkin.

        Hermeetikkohan se onkin tällaisessa aiheessa hyvä lähde. Se levittää epätieteellistä roskaa vielä enemmin kuin Magneettimedia. Jukkiksen läpyskää ei voi pitää edes vitsinä.


      • Eikö varotellut?
        Ei varoittanut kirjoitti:

        Rokoteinfon ylläpitäjät eivät kertaakaan varoittaneet narkolepsiasta. Lähes kaikesta muusta kuitenkin.

        Hermeetikkohan se onkin tällaisessa aiheessa hyvä lähde. Se levittää epätieteellistä roskaa vielä enemmin kuin Magneettimedia. Jukkiksen läpyskää ei voi pitää edes vitsinä.

        Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista? Varoiteltiinhan sitä jopa oikeuteen joutumisella, kun se ei pysynyt sillä "virallisella linjalla", vaan jatkoi varoituksiaan.

        Ps. Kerrotko mitä virheitä tuossa Hermeetikon artikkelissa on?


      • puyfof
        Eikö varotellut? kirjoitti:

        Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista? Varoiteltiinhan sitä jopa oikeuteen joutumisella, kun se ei pysynyt sillä "virallisella linjalla", vaan jatkoi varoituksiaan.

        Ps. Kerrotko mitä virheitä tuossa Hermeetikon artikkelissa on?

        Väitit rokoteinfon varoitelleen narkolepsiasta. Ei pidä paikkaansa. Monista muista ei toivotuista seurauksista varoiteltiin ja ne eivät juurikaan toteutuneet.

        "Kerrotko mitä virheitä tuossa Hermeetikon artikkelissa on?"

        Alusta loppuun äärimäisen asenteellista roskaa. Kun lääketieteessä aletaan vetoamaan Hermeetikon tai Magneettimedian kaltaisiin julkaisuihin, ollaan pahasti metsässä.


      • muutakin kuin pulkka
        Mollaus lapsellista kirjoitti:

        "Nuo Magneettimedian artikkelit vaikuttavat ihmisiin, joiden suhteen toivokin järjen käytöstä on jo aikaa menetetty."

        Valitettavasti mielipiteelläsi Magneettimediasta ja sen lukijoista ei ole minkäänlaista tieteellistä painoarvoa. Lähinnä on kyseessä kömpelö ja alatyylinen yritys kääntää huomio pois itse asiasta, eli artikkelin sisällöstä. Jos tuon lapsellisen mollauksen sijaan kommentoisit itse asiaa, eli tätä tieteellistä tutkimusta:

        "Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja.

        Kalifornian teknisen yliopiston (CalTech) tekemässä tutkimuksessa selvisi, että elimistömme bakteerit erottelevat hyödylliset ja haitalliset bakteerit toisistaan. Vielä merkittävämpää on se, että suolistobakteerit laukaisevat immuunivasteen, eikä immuunijärjestelmä itse. Tämä mullistaa käsityksemme immuunijärjestelmän toimintatavoista. Tutkimustuloksia julkaistiin Science-lehdessä ja CalTechin biologian apulaisprofessori Sarkis Mazmanian kommentoi:
        -Ihmisen suolistossa on 100 biljoonaa hyödyllistä bakteeria, jotka elävät sulassa sovussa kehomme kanssa, joka muodostuu vain 10 biljoonasta solusta, jotka ovat sukua bakteereille. Vaikka söisimme vain vähän Salmonellaa sisältävää kanaa, immuunijärjestelmämme vastaa tulehdukseen heti mittavalla puolustuksella. Päätöstä ei kuitenkaan tee kehomme, vaan suolistobakteerit. Tutkimustemme mukaan on aika tarkastella uudelleen vakiintuneita käsityksiä immuunijärjestelmämme toiminnasta, sillä tulokset kääntävät teorian päälaelleen. Suolistobakteerit ovat avainasemassa.

        Tutkimustuloksia

        Tutkimuksessa tarkasteltiin hiiren sisäelimiä konfokaalimikroskopialla, jolla saadaan hyvin syväteräviä 3-ulotteisia kuvia kohteesta. Kokeessa tutkittiin Bacteroides Fragilis –bakteeria, jonka uskottiin elävän mahalaukussa, mutta tutkijat huomasivat sen elävän limakalvolla syvällä suolistossa. B. Fragilis -bakteerin tehtävä on ohjata sääteleviä T-soluja, jotka estävät immuunijärjestelmää hyökkäämästä hyödyllisiä bakteereja vastaan. Jos tämä ohjausjärjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla, immuunijärjestelmä hyökkää sattumanvaraisesti hyviäkin bakteereita ja kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla vakavia sairauksia, kuten Crohnin tauti, MS-tauti, diabetes, psoriasis ja SLE eli punahukka. Mazmanian esittääkin tärkeän kysymyksen: ”Johtuuko osa nykysairauksista siitä, että potilaan oma keho tuhoaa hyviä bakteereita?”

        Päätelmiä

        Nykylääketiede on sokea omille virheilleen ja lääkärit jatkavat antibioottien määräämistä potilaille pieniinkin vaivoihin. Tämän tutkimuksen mukaan antibioottien huoleton käyttö saattaa järkyttää immuunivasteelle tärkeän bakteerin toimintaa ja jättää elimistön avuttomaksi todellisten hyökkääjien edessä. Viime aikoina autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi käsi kädessä antibioottien käytön räjähdysmäisen lisääntymisen myötä.

        Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi

        Emme voi varmuudella tietää, mikä aiheuttaa näitä tauteja. Todennäköisesti syynä on useiden tekijöiden yhteisvaikutus. Tämä tutkimus kuitenkin selvästi osoittaa, että suolistobakteerien huoleton tuhoaminen vaikuttaa vakavasti kehon immuunijärjestelmään. Vaikka olemme huolissamme sairauksien antibioottien vastustuskyvyn lisääntymisestä, paljon pahempaa on tapahtumassa. Autoimmuunisairauksien lisääntyminen vaivaa kohta suurta osaa väestöstä ja sitä myötä koko yhteiskunnan elämän laatua. Molempien syy on sama: Antibioottien ylenpalttinen väärinkäyttö. Niin kauan kuin antibiootteja ei voida aukottomasti poistaa epäiltyjen listalta, pitää lääketieteen toimia niin kuin ne olisivat syypää sairauksiin. Vaikka muiden tekijöiden vaikutus todistettaisiin, ei se vielä poista epäilyä antibioottien osallisuudesta."

        http://www.magneettimedia.com/?p=8770

        Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Mitähän siellä Magneettimediassa oikein vedetään?


      • Hermeetikosta faktat
        Ei varoittanut kirjoitti:

        Rokoteinfon ylläpitäjät eivät kertaakaan varoittaneet narkolepsiasta. Lähes kaikesta muusta kuitenkin.

        Hermeetikkohan se onkin tällaisessa aiheessa hyvä lähde. Se levittää epätieteellistä roskaa vielä enemmin kuin Magneettimedia. Jukkiksen läpyskää ei voi pitää edes vitsinä.

        "Rokoteinfon ylläpitäjät eivät kertaakaan varoittaneet narkolepsiasta."

        Lukisit viestit ennenkuin kommentoit niitä. Kukaan ei väittänyt että Rokotusinfo olisi varoittanut narkolepsiasta, vaan narkolepsiapiikistä, joka on siis sikarokote, jonka vaaroista kertoviin artikkeleihin Rokotusinfo laittoi useasti linkkejä. Eli ilmaisu "narkolepsiapiikistä varoittaneet Rokotusinfon ylläpitäjät" on täyttä faktaa.

        "Hermeetikkohan se onkin tällaisessa aiheessa hyvä lähde."

        Niin onkin. Jos olet eri mieltä niin voitko kiistää perustellusti yhdenkin artikkelissa olleen faktan. Tuskin voit, koska tämä artikkeli on täysin faktatietoa:

        http://www.sinikivi.com/15/hermeetikon-paakirjoituset/168-hermeetikko-rokotusinfofi-sankaritarina-vailla-vertaa.html


      • --------
        ougciytd8 kirjoitti:

        "Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi"

        Tuo väite on silkkaa roskaa.

        Roskaa on vain skeposen suoltamat valheet.


      • uyftyiyr
        Hermeetikosta faktat kirjoitti:

        "Rokoteinfon ylläpitäjät eivät kertaakaan varoittaneet narkolepsiasta."

        Lukisit viestit ennenkuin kommentoit niitä. Kukaan ei väittänyt että Rokotusinfo olisi varoittanut narkolepsiasta, vaan narkolepsiapiikistä, joka on siis sikarokote, jonka vaaroista kertoviin artikkeleihin Rokotusinfo laittoi useasti linkkejä. Eli ilmaisu "narkolepsiapiikistä varoittaneet Rokotusinfon ylläpitäjät" on täyttä faktaa.

        "Hermeetikkohan se onkin tällaisessa aiheessa hyvä lähde."

        Niin onkin. Jos olet eri mieltä niin voitko kiistää perustellusti yhdenkin artikkelissa olleen faktan. Tuskin voit, koska tämä artikkeli on täysin faktatietoa:

        http://www.sinikivi.com/15/hermeetikon-paakirjoituset/168-hermeetikko-rokotusinfofi-sankaritarina-vailla-vertaa.html

        Oletan Jukkiksen kirjoittajaksi. Karmeasti yliampuva heikosti argumentoitu kirjoitustyyli on tuttua.

        "Symboliksi tälle kaikelle pahalle nousi maailman mitassa suomalainen THL:n johtaja Eskola, jonka naamaa levitettiin pitkin maailmaa korruption symbolina kuin kaiken pahan ja mädännäisyyden alkujuurena."

        Ketään vastaan ei ainakaan Suomessa nostettu korruptiosyytteitä. Tuo edellinen täyttää selvästi kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Jukkis kirjoittelee , mitä sylki suuhun, ajattelematta pätkääkään, mitä suoltaa.

        "Viimeksi asialla oli EU joka tuomitsi jyrkästi pandemian pelkkänä pelottelukampanjana "

        EU arvosteli WHO:n toimintaa, mutta tuossa muodossa väite on silkkaa valetta.

        "Näyttää siltä että tätä näytelmää tullaan vielä pitkään petraamaan eri maiden oikeussaleissa ja näemme vielä monta virkamiestä kiemurtelemassa valiokuntien edessä. "

        Taas täyttä potaskaa Jukkikselta. Ei ainottakaan syytettä ole tietääkseni nostettu eikä nosteta.

        "Se nyt on aivan varmaa että Rokotusinfo teki sellaisen journalistisen teon, jollaisia maamme historia ei kovin montaa tunne aiemmin, ollessaan alkusysäys maailmanlaajuiselle mediamylläkälle."

        Ei todellakaan ollut. Rokoteinfosta Suomen ulkopuolella tuskin kukaan on kuullutkaan. Jukkis elää taas ihan omissa maailmoissaan, kuten kirjoitaessaan Suomen varhaishistorian uusiksi ja kumoamalla tilastomatiikan perusteet ihan peruskoulupohjalta. Huuhaata ja haaveita, kuten tunnetulta tieteen vastustajalta on osattu odottaakin.

        "Pitäisihän jo järjelläkin käsittää että testaamatonta tuotetta ei pitäisi ottaa markkinoille ollenkaan, ja lopputulos on aina riski jossa voi käydä näinkin."

        Tuote ei ollut testaamaton. Yhtään testaamatonta lääkevalmistetta ei tuoda markkinoille. Valetta taas.

        " Olisimmeko kaikki kävelleet terveyskeskukseen kuin zombiet, ellei tuo yksi sivu olisi ollut olemassa? "

        Moniko muuttui rokotteesta zombiksi? Kirjoittajalta on tällä kohtaa Mopo karannut kokonaan käsistä. Tämäkö on sinun mielestäsui journalismia ja tiedottamista?

        "Keinoina käytetään näköjään mitä vain; yhtiö yritti tieten levittää itse aktiivista pöpöä luodakseen tautia eli ”kysyntää”, tiesi varmasti rokotteensa vaarallisuudesta mutta viis veisasi, ja käytti koko propagandan arsenaalia hyväkseen luodakseen silkkaa paniikkia. "

        Salaliittoteorian omaisia todistamattomia väitteitä. Näistäkään ei Jukkisparalla ole mitään näyttöä.

        Tässä ihan pintapuolisesti tarkasteltuna Hermeetikon vaahtosuinen kouhkaamisen karkeimmat virheet. Jos joku pitää tällaista kirjoittelua hyvänä lähteenä asiapitoisessa keskustelussa, niin hänen käsityksensä lähdekritiikistä eroaa omastani varsin suuresti. Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä.


      • Lähdekriitikko
        uyftyiyr kirjoitti:

        Oletan Jukkiksen kirjoittajaksi. Karmeasti yliampuva heikosti argumentoitu kirjoitustyyli on tuttua.

        "Symboliksi tälle kaikelle pahalle nousi maailman mitassa suomalainen THL:n johtaja Eskola, jonka naamaa levitettiin pitkin maailmaa korruption symbolina kuin kaiken pahan ja mädännäisyyden alkujuurena."

        Ketään vastaan ei ainakaan Suomessa nostettu korruptiosyytteitä. Tuo edellinen täyttää selvästi kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Jukkis kirjoittelee , mitä sylki suuhun, ajattelematta pätkääkään, mitä suoltaa.

        "Viimeksi asialla oli EU joka tuomitsi jyrkästi pandemian pelkkänä pelottelukampanjana "

        EU arvosteli WHO:n toimintaa, mutta tuossa muodossa väite on silkkaa valetta.

        "Näyttää siltä että tätä näytelmää tullaan vielä pitkään petraamaan eri maiden oikeussaleissa ja näemme vielä monta virkamiestä kiemurtelemassa valiokuntien edessä. "

        Taas täyttä potaskaa Jukkikselta. Ei ainottakaan syytettä ole tietääkseni nostettu eikä nosteta.

        "Se nyt on aivan varmaa että Rokotusinfo teki sellaisen journalistisen teon, jollaisia maamme historia ei kovin montaa tunne aiemmin, ollessaan alkusysäys maailmanlaajuiselle mediamylläkälle."

        Ei todellakaan ollut. Rokoteinfosta Suomen ulkopuolella tuskin kukaan on kuullutkaan. Jukkis elää taas ihan omissa maailmoissaan, kuten kirjoitaessaan Suomen varhaishistorian uusiksi ja kumoamalla tilastomatiikan perusteet ihan peruskoulupohjalta. Huuhaata ja haaveita, kuten tunnetulta tieteen vastustajalta on osattu odottaakin.

        "Pitäisihän jo järjelläkin käsittää että testaamatonta tuotetta ei pitäisi ottaa markkinoille ollenkaan, ja lopputulos on aina riski jossa voi käydä näinkin."

        Tuote ei ollut testaamaton. Yhtään testaamatonta lääkevalmistetta ei tuoda markkinoille. Valetta taas.

        " Olisimmeko kaikki kävelleet terveyskeskukseen kuin zombiet, ellei tuo yksi sivu olisi ollut olemassa? "

        Moniko muuttui rokotteesta zombiksi? Kirjoittajalta on tällä kohtaa Mopo karannut kokonaan käsistä. Tämäkö on sinun mielestäsui journalismia ja tiedottamista?

        "Keinoina käytetään näköjään mitä vain; yhtiö yritti tieten levittää itse aktiivista pöpöä luodakseen tautia eli ”kysyntää”, tiesi varmasti rokotteensa vaarallisuudesta mutta viis veisasi, ja käytti koko propagandan arsenaalia hyväkseen luodakseen silkkaa paniikkia. "

        Salaliittoteorian omaisia todistamattomia väitteitä. Näistäkään ei Jukkisparalla ole mitään näyttöä.

        Tässä ihan pintapuolisesti tarkasteltuna Hermeetikon vaahtosuinen kouhkaamisen karkeimmat virheet. Jos joku pitää tällaista kirjoittelua hyvänä lähteenä asiapitoisessa keskustelussa, niin hänen käsityksensä lähdekritiikistä eroaa omastani varsin suuresti. Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä.

        "Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä."

        Sua lähde kaunis katselen
        likellä vettäsi!


      • Hermeetikko on ok
        uyftyiyr kirjoitti:

        Oletan Jukkiksen kirjoittajaksi. Karmeasti yliampuva heikosti argumentoitu kirjoitustyyli on tuttua.

        "Symboliksi tälle kaikelle pahalle nousi maailman mitassa suomalainen THL:n johtaja Eskola, jonka naamaa levitettiin pitkin maailmaa korruption symbolina kuin kaiken pahan ja mädännäisyyden alkujuurena."

        Ketään vastaan ei ainakaan Suomessa nostettu korruptiosyytteitä. Tuo edellinen täyttää selvästi kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Jukkis kirjoittelee , mitä sylki suuhun, ajattelematta pätkääkään, mitä suoltaa.

        "Viimeksi asialla oli EU joka tuomitsi jyrkästi pandemian pelkkänä pelottelukampanjana "

        EU arvosteli WHO:n toimintaa, mutta tuossa muodossa väite on silkkaa valetta.

        "Näyttää siltä että tätä näytelmää tullaan vielä pitkään petraamaan eri maiden oikeussaleissa ja näemme vielä monta virkamiestä kiemurtelemassa valiokuntien edessä. "

        Taas täyttä potaskaa Jukkikselta. Ei ainottakaan syytettä ole tietääkseni nostettu eikä nosteta.

        "Se nyt on aivan varmaa että Rokotusinfo teki sellaisen journalistisen teon, jollaisia maamme historia ei kovin montaa tunne aiemmin, ollessaan alkusysäys maailmanlaajuiselle mediamylläkälle."

        Ei todellakaan ollut. Rokoteinfosta Suomen ulkopuolella tuskin kukaan on kuullutkaan. Jukkis elää taas ihan omissa maailmoissaan, kuten kirjoitaessaan Suomen varhaishistorian uusiksi ja kumoamalla tilastomatiikan perusteet ihan peruskoulupohjalta. Huuhaata ja haaveita, kuten tunnetulta tieteen vastustajalta on osattu odottaakin.

        "Pitäisihän jo järjelläkin käsittää että testaamatonta tuotetta ei pitäisi ottaa markkinoille ollenkaan, ja lopputulos on aina riski jossa voi käydä näinkin."

        Tuote ei ollut testaamaton. Yhtään testaamatonta lääkevalmistetta ei tuoda markkinoille. Valetta taas.

        " Olisimmeko kaikki kävelleet terveyskeskukseen kuin zombiet, ellei tuo yksi sivu olisi ollut olemassa? "

        Moniko muuttui rokotteesta zombiksi? Kirjoittajalta on tällä kohtaa Mopo karannut kokonaan käsistä. Tämäkö on sinun mielestäsui journalismia ja tiedottamista?

        "Keinoina käytetään näköjään mitä vain; yhtiö yritti tieten levittää itse aktiivista pöpöä luodakseen tautia eli ”kysyntää”, tiesi varmasti rokotteensa vaarallisuudesta mutta viis veisasi, ja käytti koko propagandan arsenaalia hyväkseen luodakseen silkkaa paniikkia. "

        Salaliittoteorian omaisia todistamattomia väitteitä. Näistäkään ei Jukkisparalla ole mitään näyttöä.

        Tässä ihan pintapuolisesti tarkasteltuna Hermeetikon vaahtosuinen kouhkaamisen karkeimmat virheet. Jos joku pitää tällaista kirjoittelua hyvänä lähteenä asiapitoisessa keskustelussa, niin hänen käsityksensä lähdekritiikistä eroaa omastani varsin suuresti. Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä.

        "Oletan Jukkiksen kirjoittajaksi. Karmeasti yliampuva heikosti argumentoitu kirjoitustyyli on tuttua."

        Teksti on sujuvaa asiatekstiä, niinkuin jokainen voi itse todeta. Eli tuo on mielipiteesi, ei asiaperuste.

        "Ketään vastaan ei ainakaan Suomessa nostettu korruptiosyytteitä."

        Eikä Hermeetikko niin väittänytkään. Et ole edelleenkään pystynyt osoittamaan yhtään asiavirhettä Hermeetikon artikkelista.

        "EU arvosteli WHO:n toimintaa, mutta tuossa muodossa väite on silkkaa valetta."

        EU joutuu esittämään asiansa diplomaattisemmin sananvalinnoin kuin Hermeetikko, mutta asiasisällön suhteen Hermeetikko kertoi tosiasiat.

        "Ei ainottakaan syytettä ole tietääkseni nostettu eikä nosteta."

        Mistä tiedät ettei nosteta? Hermeetikko ei muuten väittänyt että syytteitä olisi nostettu, mutta varmasti asiaa käsitellään pitkään, esim. korvaussummat ja vastuukysymykset. Eli Hermeetikko sai tästäkin puhtaat paperit.

        "Ei todellakaan ollut. Rokoteinfosta Suomen ulkopuolella tuskin kukaan on kuullutkaan."

        Mediamylläkkä oli maailmanlaajuinen ja Rokotusinfo oli ensimmäisiä puolueettoman tiedon jakajia asiassa, eli Hermeetikko kertoi kiistattomat faktat tästäkin.

        "Tuote ei ollut testaamaton. Yhtään testaamatonta lääkevalmistetta ei tuoda markkinoille."

        Testaamaton rokote aiheutti narkolepsian ties kuinka monille, niinkuin hyvin tiedetään. Vai väitätkö vakavissasi että kunnolla testatut lääkevalmisteet aiheuttavat kroonisia sairauksia? Mitä se kertoisi testien tasosta?

        "Moniko muuttui rokotteesta zombiksi? Kirjoittajalta on tällä kohtaa Mopo karannut kokonaan käsistä."

        Kirjoittaja ei väittänyt kenenkään muuttuneen zombiksi rokotteesta. Kyseessä on oma heikko lukutaitosi, koska et näköjään pysty ymmärtämään mitä tämä lause tarkoittaa:
        "Olisimmeko kaikki kävelleet terveyskeskukseen kuin zombiet, ellei tuo yksi sivu olisi ollut olemassa? "

        "Tämäkö on sinun mielestäsui journalismia ja tiedottamista?"

        Hermeetikon artikkeli on tasokasta journalismia ja faktatietoa. Samaa ei voi sanoa sinun kirjoittelustasi, joka on lähinnä omia mielipiteitäsi ilman mitään asiaperusteita.

        "Salaliittoteorian omaisia todistamattomia väitteitä."

        Koko tunnetun historian ajan on ihmiskunta harrastanut salaliittoja. Se että rokotevalmistaja vaati itselleen vastuuvapautta myymästään tuotteestaan, viittaa kyllä siihen, että rokotteen vaarallisuus tiedettiin. Taas Hermeetikolle pisteet.

        "Tässä ihan pintapuolisesti tarkasteltuna Hermeetikon vaahtosuinen kouhkaamisen karkeimmat virheet."

        Et pystynyt osoittamaan yhtäkään virhettä. Esitit vain mielipiteitäsi ilman kunnollisia asiaperusteita.

        "Jos joku pitää tällaista kirjoittelua hyvänä lähteenä asiapitoisessa keskustelussa, niin hänen käsityksensä lähdekritiikistä eroaa omastani varsin suuresti."

        Oma lähdekritiikkisi kertoi vain omista puutteistasi luetun ymmärtämisen suhteen.

        "Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä."

        Normaalisti ajatteleva arvostaa tosiasioiden kertomista. Sen Hermeetikko teki, kertoi faktat ja ansaitsee täydet pisteet.


      • rokotusinfo.fi
        Eikö varotellut? kirjoitti:

        Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista? Varoiteltiinhan sitä jopa oikeuteen joutumisella, kun se ei pysynyt sillä "virallisella linjalla", vaan jatkoi varoituksiaan.

        Ps. Kerrotko mitä virheitä tuossa Hermeetikon artikkelissa on?

        "Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista?"

        Näin Rokotusinfo teki. Jos haluaa oikeasti tietää mitä Rokotusinfo on tehnyt tai jättänyt tekemättä, niin järkevintä on ohittaa välikädet ja seurata suoraan alkuperäistä lähdettä:

        http://www.rokotusinfo.fi/


      • Skepon näytöt?
        Kiistetään??? kirjoitti:

        Suurin osa noista sairauksista on ollut melko yleistä jo 30 vuotta sitten. Parantuneet diagnosointimenetelmät selvittävät osan tapausten lisääntymisestä ja ainakin osa aiheutuu ympäristökuorman lisääntymisestä. Todisteita siitä, että antibiootit olisivat syynä tautien lisääntymiseen ei ole. Moni muukin tekijä on muuttunut samaan aikaan.
        On helppo poimia tilastoista toisistaan riippumattomia asioita ja yhdistellä niitä niin, että asia tuntuu maallikosta uskottavalta. Jäätelönsyönti ei vieläkään altista hukkumiskuolemille, vaikka selvä tilastollinen korrelaatio onkin havaittavissa.

        "Suurin osa noista sairauksista on ollut melko yleistä jo 30 vuotta sitten."

        No anna tulla linkkiä virallisiin tilastoihin, joista noiden sairauksien yleisyyden 30 vuotta sitten voi tarkistaa.

        "Parantuneet diagnosointimenetelmät selvittävät osan tapausten lisääntymisestä"

        Eli väitätkö ettei 1980-luvun alussa osattu diagnosoida näitä sairauksia:

        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi

        "ainakin osa aiheutuu ympäristökuorman lisääntymisestä."

        Voitko esittää tuosta vertaisarvioidussa tieteellisessä julkaisussa julkaistua näyttöä?

        "Todisteita siitä, että antibiootit olisivat syynä tautien lisääntymiseen ei ole."

        Eikö:

        "Hyödylliset suolistobakteerit muodostuvat eri tyyppisistä maitohappobakteereista (laktobacillus) sekä bifidobakteereista. Näiden bakteerien tehtävänä on huolehtia mm. siitä, että puolustusjärjestelmämme sietää elimistöömme normaalisti kuuluvia lukemattomia, vaarattomia bakteereita. Ne myös pitävät kurissa sairauksia aiheuttavat bakteerit, joita elimistössä aina on. Siksi emme yleensä "tartunnasta" huolimatta sairastu.

        Entäpä sitten, kun joudumme kuurille? On muistettava, että antibiootit ovat varsin voimakkaita lääkkeitä. Samalla kun ne toivotusti tappavat taudinaiheuttajat, kuolevat myös suoliston hyötybakteerit. Syntynyt tyhjiö täyttyy nopeasti elinvoimaisimmilla, pahimmassa tapauksessa myrkyllisillä bakteereilla, joiden lisääntymisen hyötybakteerit ovat aikaisemmin kyenneet pitämään kurissa. Lisäksi suolistoon joutuvilla uusilla, mahdollisesti vaarallisilla bakteereilla on nyt hyvä tilaisuus "poliisien" puuttuessa lisääntyä ja aiheuttaa uusia tartuntasairauksia.

        Kestää yleensä kuukaudesta jopa neljään kuukauteen, ennen kuin tilanne suolistossa on antibioottikuurin jälkeen normalisoitunut. Näin lääke voi alkuperäisen sairauden parannettuaan avata tien uusille tartunnoille. Syntyy itseään ruokkiva kierre, jossa jokainen uusi kuuri heikentää entisestään elimistön puolustuskykyä."

        http://www.terveydenhoitouutiset.fi/thu0802/5.htm

        "Moni muukin tekijä on muuttunut samaan aikaan."

        Mitkä tekijät?


      • Astmaa lapsille
        muutakin kuin pulkka kirjoitti:

        Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Mitähän siellä Magneettimediassa oikein vedetään?

        "Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?"

        Ihan oikeilla ihmisillä tehtyjä tutkimuksia antibioottien haitoista on pilvin pimein:

        "Lääkärit määräävät lapsille usein turhia antibiootteja. Ne altistavat lapsen astmalle; antibioottien holtiton käyttö on yhtenä syynä astman voimakkaaseen yleistymiseen viimeisten 30 vuoden aikana, kirjoittavat kanadalaiset lääkärit Chest-lehdessä."

        "Farmasian tohtori Carlo Marran työryhmä (University of British Columbia, Vancouver) selvitti kahdella meta-analyysilla antibioottien käyttöä korva- ja virusperäisten ylähengitystietulehdusten hoidossa ja lääkityksen yhteyttä lasten astmaan. Ensimmäisessä meta-analyysissa kerättiin tiedot 1966–2004 julkaistuista tutkimuksista, joissa lapsi oli saanut vähintään yhden antibiottiikuuriin ensimmäisenä elinvuotenaan ja sairastunut astmaan viimeistään 18-vuotiaana. Tällaisia tutkimuksia löytyi kahdeksan, ja niissä oli hoidettu antibiooteilla 12 082 lasta, joista 1817 oli sittemmin sairastunut astmaan.

        Tulosten mukaan alle 1-vuotiaana antibioottikuurin saaneilla lapsilla oli kaksi kertaa enemmän astmaa kuin verrokeilla (jotka eivät olleet saaneet yhtään antibioottikuuria).

        Toisessa analyysissa, jossa tarkasteltiin 27 167 lapsen saamia antibiottiikuureja kävi ilmeiseksi, että jokainen ensimmäisen elinvuoden aikana syöty kuuri lisäsi astman riskiä.

        Marra F, Lynd L, Coombes M et al.Does Antibiotic Exposure During Infancy Lead to Development of Asthma? A Systematic Review and Metaanalysis. Chest 2006; 129: 610-618 [Free abstract] "

        http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=412


      • Tehtiinkö ihmisillä?
        muutakin kuin pulkka kirjoitti:

        Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Mitähän siellä Magneettimediassa oikein vedetään?

        > Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Onko skepon selitykset käyneet jo noin vähiin? Millähän se olis tehty?
        Oliskohan tehty skeposilla?


      • Pseudoskeptismiä
        -------- kirjoitti:

        Roskaa on vain skeposen suoltamat valheet.

        >Roskaa on vain skeposen suoltamat valheet.<

        Totta puhut. Pelkkää asiatonta parjausta, eikä mitään näyttöjä väitteille, siinä se skepojen pseudotieteellisyys tulee hyvin esiin.


      • makneetti
        Mollaus lapsellista kirjoitti:

        "Nuo Magneettimedian artikkelit vaikuttavat ihmisiin, joiden suhteen toivokin järjen käytöstä on jo aikaa menetetty."

        Valitettavasti mielipiteelläsi Magneettimediasta ja sen lukijoista ei ole minkäänlaista tieteellistä painoarvoa. Lähinnä on kyseessä kömpelö ja alatyylinen yritys kääntää huomio pois itse asiasta, eli artikkelin sisällöstä. Jos tuon lapsellisen mollauksen sijaan kommentoisit itse asiaa, eli tätä tieteellistä tutkimusta:

        "Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja.

        Kalifornian teknisen yliopiston (CalTech) tekemässä tutkimuksessa selvisi, että elimistömme bakteerit erottelevat hyödylliset ja haitalliset bakteerit toisistaan. Vielä merkittävämpää on se, että suolistobakteerit laukaisevat immuunivasteen, eikä immuunijärjestelmä itse. Tämä mullistaa käsityksemme immuunijärjestelmän toimintatavoista. Tutkimustuloksia julkaistiin Science-lehdessä ja CalTechin biologian apulaisprofessori Sarkis Mazmanian kommentoi:
        -Ihmisen suolistossa on 100 biljoonaa hyödyllistä bakteeria, jotka elävät sulassa sovussa kehomme kanssa, joka muodostuu vain 10 biljoonasta solusta, jotka ovat sukua bakteereille. Vaikka söisimme vain vähän Salmonellaa sisältävää kanaa, immuunijärjestelmämme vastaa tulehdukseen heti mittavalla puolustuksella. Päätöstä ei kuitenkaan tee kehomme, vaan suolistobakteerit. Tutkimustemme mukaan on aika tarkastella uudelleen vakiintuneita käsityksiä immuunijärjestelmämme toiminnasta, sillä tulokset kääntävät teorian päälaelleen. Suolistobakteerit ovat avainasemassa.

        Tutkimustuloksia

        Tutkimuksessa tarkasteltiin hiiren sisäelimiä konfokaalimikroskopialla, jolla saadaan hyvin syväteräviä 3-ulotteisia kuvia kohteesta. Kokeessa tutkittiin Bacteroides Fragilis –bakteeria, jonka uskottiin elävän mahalaukussa, mutta tutkijat huomasivat sen elävän limakalvolla syvällä suolistossa. B. Fragilis -bakteerin tehtävä on ohjata sääteleviä T-soluja, jotka estävät immuunijärjestelmää hyökkäämästä hyödyllisiä bakteereja vastaan. Jos tämä ohjausjärjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla, immuunijärjestelmä hyökkää sattumanvaraisesti hyviäkin bakteereita ja kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla vakavia sairauksia, kuten Crohnin tauti, MS-tauti, diabetes, psoriasis ja SLE eli punahukka. Mazmanian esittääkin tärkeän kysymyksen: ”Johtuuko osa nykysairauksista siitä, että potilaan oma keho tuhoaa hyviä bakteereita?”

        Päätelmiä

        Nykylääketiede on sokea omille virheilleen ja lääkärit jatkavat antibioottien määräämistä potilaille pieniinkin vaivoihin. Tämän tutkimuksen mukaan antibioottien huoleton käyttö saattaa järkyttää immuunivasteelle tärkeän bakteerin toimintaa ja jättää elimistön avuttomaksi todellisten hyökkääjien edessä. Viime aikoina autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi käsi kädessä antibioottien käytön räjähdysmäisen lisääntymisen myötä.

        Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
        • Diabetes, varsinkin varhaisiän
        • Astma, varsinkin nuoremmilla
        • Syöpä
        • Crohnin tauti
        • MS-tauti
        • SLE eli punahukka
        • Psoriasis
        • Autismi

        Emme voi varmuudella tietää, mikä aiheuttaa näitä tauteja. Todennäköisesti syynä on useiden tekijöiden yhteisvaikutus. Tämä tutkimus kuitenkin selvästi osoittaa, että suolistobakteerien huoleton tuhoaminen vaikuttaa vakavasti kehon immuunijärjestelmään. Vaikka olemme huolissamme sairauksien antibioottien vastustuskyvyn lisääntymisestä, paljon pahempaa on tapahtumassa. Autoimmuunisairauksien lisääntyminen vaivaa kohta suurta osaa väestöstä ja sitä myötä koko yhteiskunnan elämän laatua. Molempien syy on sama: Antibioottien ylenpalttinen väärinkäyttö. Niin kauan kuin antibiootteja ei voida aukottomasti poistaa epäiltyjen listalta, pitää lääketieteen toimia niin kuin ne olisivat syypää sairauksiin. Vaikka muiden tekijöiden vaikutus todistettaisiin, ei se vielä poista epäilyä antibioottien osallisuudesta."

        http://www.magneettimedia.com/?p=8770

        Diabeteksen määrän lisääntymisestä suurin osa on kakkostyypin diabeteksen yleistymistä. Ainakaan siihen eivät ole syynä antibiootit vaan ihmisten omat elämäntapavalinnat.

        Eivätkö magneettiveijarit todellakaan uskalla kertoa asiakkailleen, miten se pumpuramasu tikkujalkojen yläpuolelle on ilmaantunut.


      • manaattimedia
        Tehtiinkö ihmisillä? kirjoitti:

        > Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Onko skepon selitykset käyneet jo noin vähiin? Millähän se olis tehty?
        Oliskohan tehty skeposilla?

        Tutkimusta ei tehty ihmisillä. Magneettimedia ei halunnut kertoa sitä sinulle.

        Tutkimuksessa ei myöskään käytetty antibiootteja. Voit kysyä Magneettimediaa ylääpitäviltä tyypeiltä, miksi he halusivat uunottaa sinua. Luulivatko he todella, että pysytyisivät naruttamaan sinut uskomaan mitä tahansa lööperiä? Aliarvioivatko he sinun ymmärryskykysi?


      • Koirillakin haittoja
        muutakin kuin pulkka kirjoitti:

        Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?

        Mitähän siellä Magneettimediassa oikein vedetään?

        "Oliskiko mahdollista, että tutkimusta ei ole tehty ihmisillä ollenkaan eikä se varsinaisesti edes liity ihmisiin ta ihmisten syömiin antibiootteihin?"

        Ihan hyvä pointti siinä mielessä, että antibioottihaittoja on tutkitusti myös eläimillä, kuten koirilla:

        "Pahimmillaan antibioottien aiheuttamat haittavaikutukset voivat johtaa potilaan kuolemaan."

        "Suomalaiset eläinlääkärit raportoivat haittoja potentoitujen sulfonamidien, beetalaktaamien, enrofloksasiinin, linkosamidien, polymyksiini B:n, metronidatsolin sekä tylosiinin käytön yhteydessä. Eniten haittavaikutuksia raportoitiin sulfadiatsiinin ja trimetopriimin yhdistelmälle ja toiseksi eniten amoksisilliinin ja klavulaanihapon yhdistelmälle. Yleisin raportoitu haittavaikutus oli pahoinvointi ja oksentaminen. Muita usein raportoituja haittavaikutuksia olivat iho-oireet, polyartropatia, kudosärsytys, apaattisuus ja väsymys, KCS (keratoconjunctivitis sicca), neurologiset oireet sekä anoreksia. Tuloksista nähdään, että tarkastellulla aikavälillä koirilla haittoja aiheuttaneet antibiootit ovat Suomessa tällä eläinlajilla yleisimmin käytettyjä mikrobilääkkeitä."

        https://helda.helsinki.fi/handle/1975/978


      • Munimaton
        Kuka maksaa? kirjoitti:

        "Tuo väite on silkkaa roskaa."

        Saisiko jotain perustelua, kiitos. On tietty selvää että tiettyjen etupiirien etuja ajavien intresseissä on kiistää selvät tutkimusfaktat, koska korvausvaatimukset kroonisten sairauksien aiheuttamisesta miljoonille ovat tähtitieteelliset.

        "Kuka maksaa?"

        Olet täysi torvi!!!

        VERONMAKSAJAT MAKSAA KAIKKI VIRKAMIESTEN MUNAUKSET!!!


      • Jukkis....
        uyftyiyr kirjoitti:

        Oletan Jukkiksen kirjoittajaksi. Karmeasti yliampuva heikosti argumentoitu kirjoitustyyli on tuttua.

        "Symboliksi tälle kaikelle pahalle nousi maailman mitassa suomalainen THL:n johtaja Eskola, jonka naamaa levitettiin pitkin maailmaa korruption symbolina kuin kaiken pahan ja mädännäisyyden alkujuurena."

        Ketään vastaan ei ainakaan Suomessa nostettu korruptiosyytteitä. Tuo edellinen täyttää selvästi kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Jukkis kirjoittelee , mitä sylki suuhun, ajattelematta pätkääkään, mitä suoltaa.

        "Viimeksi asialla oli EU joka tuomitsi jyrkästi pandemian pelkkänä pelottelukampanjana "

        EU arvosteli WHO:n toimintaa, mutta tuossa muodossa väite on silkkaa valetta.

        "Näyttää siltä että tätä näytelmää tullaan vielä pitkään petraamaan eri maiden oikeussaleissa ja näemme vielä monta virkamiestä kiemurtelemassa valiokuntien edessä. "

        Taas täyttä potaskaa Jukkikselta. Ei ainottakaan syytettä ole tietääkseni nostettu eikä nosteta.

        "Se nyt on aivan varmaa että Rokotusinfo teki sellaisen journalistisen teon, jollaisia maamme historia ei kovin montaa tunne aiemmin, ollessaan alkusysäys maailmanlaajuiselle mediamylläkälle."

        Ei todellakaan ollut. Rokoteinfosta Suomen ulkopuolella tuskin kukaan on kuullutkaan. Jukkis elää taas ihan omissa maailmoissaan, kuten kirjoitaessaan Suomen varhaishistorian uusiksi ja kumoamalla tilastomatiikan perusteet ihan peruskoulupohjalta. Huuhaata ja haaveita, kuten tunnetulta tieteen vastustajalta on osattu odottaakin.

        "Pitäisihän jo järjelläkin käsittää että testaamatonta tuotetta ei pitäisi ottaa markkinoille ollenkaan, ja lopputulos on aina riski jossa voi käydä näinkin."

        Tuote ei ollut testaamaton. Yhtään testaamatonta lääkevalmistetta ei tuoda markkinoille. Valetta taas.

        " Olisimmeko kaikki kävelleet terveyskeskukseen kuin zombiet, ellei tuo yksi sivu olisi ollut olemassa? "

        Moniko muuttui rokotteesta zombiksi? Kirjoittajalta on tällä kohtaa Mopo karannut kokonaan käsistä. Tämäkö on sinun mielestäsui journalismia ja tiedottamista?

        "Keinoina käytetään näköjään mitä vain; yhtiö yritti tieten levittää itse aktiivista pöpöä luodakseen tautia eli ”kysyntää”, tiesi varmasti rokotteensa vaarallisuudesta mutta viis veisasi, ja käytti koko propagandan arsenaalia hyväkseen luodakseen silkkaa paniikkia. "

        Salaliittoteorian omaisia todistamattomia väitteitä. Näistäkään ei Jukkisparalla ole mitään näyttöä.

        Tässä ihan pintapuolisesti tarkasteltuna Hermeetikon vaahtosuinen kouhkaamisen karkeimmat virheet. Jos joku pitää tällaista kirjoittelua hyvänä lähteenä asiapitoisessa keskustelussa, niin hänen käsityksensä lähdekritiikistä eroaa omastani varsin suuresti. Uskallan sanoa sen eroavan jokaisen normaalisti ajattelevan aikuisen lähdekritiikistä.

        Joo, määhän sen kirjoitin.


      • Rokotehaitat
        Eikö varotellut? kirjoitti:

        Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista? Varoiteltiinhan sitä jopa oikeuteen joutumisella, kun se ei pysynyt sillä "virallisella linjalla", vaan jatkoi varoituksiaan.

        Ps. Kerrotko mitä virheitä tuossa Hermeetikon artikkelissa on?

        "Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista?"

        Ja niitähän riittää, näin Yle:

        "Myös aikuisten narkolepsiariskin epäillään kasvaneen rokotusten myötä

        Alustavan tutkimuksen mukaan myös aikuisilla on ollut kohonnut riski sairastua sikainfluenssarokotukseen liittyvään narkolepsiaan. Aiemmin yhteys on löydetty vain lasten kohdalla.

        Ranskan lääkevirasto on julkaissut verrokkitutkimuksen väliaikatietoja, joiden mukaan sikainfluenssarokotteen saaneilla aikuisilla on ollut 4 - 5 -kertainen riski sairastua narkolepsiaan. Aiemmissa tutkimuksissa yhteys on löydetty vain lasten kohdalla.

        Suomessa on käynnissä useita tutkimuksia rokotusten ja narkolepsian välisestä yhteydestä aikuisilla. Vuosina 2009-2011 diagnosoitiin THL:n mukaan noin 40-50 uutta aikuistapausta. Tuoreita tuloksia odotetaan vuoden loppuun mennessä.

        Lääkevahinkovakuutuspooli on maksanut korvauksia vain 4-19-vuotiaille lapsille."

        Ja oli haitat tiedossa jo aiemmin:

        "Uudella sikainfluenssarokotteella epäillään olevan yhteys hengenvaaralliseen hermostosairauteen.

        Mahdollinen vaara tuli julki Iso-Britanniassa, kun valtion terveysviranomaisen Health Protection Agencyn kirje vuoti vahingossa julkisuuteen.

        Health Protection Agencyn kirje oli osoitettu neurologian erikoislääkäreille. Jotain kautta se päätyi kuitenkin The Mail -lehdelle. Kirjeessä varoitetaan lääkäreitä siitä, että uusi sikainfluenssarokote voi aiheuttaa ihmisille Guillain-Barrén oireyhtymän. Kirjeen mukaan rokotetta ei ole testattu tarpeeksi eikä sen vaikutuksista ole riittävästi tietoa."

        http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/2009101910451625_si.shtml


      • Narkolepsiapiikki
        Rokotehaitat kirjoitti:

        "Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista?"

        Ja niitähän riittää, näin Yle:

        "Myös aikuisten narkolepsiariskin epäillään kasvaneen rokotusten myötä

        Alustavan tutkimuksen mukaan myös aikuisilla on ollut kohonnut riski sairastua sikainfluenssarokotukseen liittyvään narkolepsiaan. Aiemmin yhteys on löydetty vain lasten kohdalla.

        Ranskan lääkevirasto on julkaissut verrokkitutkimuksen väliaikatietoja, joiden mukaan sikainfluenssarokotteen saaneilla aikuisilla on ollut 4 - 5 -kertainen riski sairastua narkolepsiaan. Aiemmissa tutkimuksissa yhteys on löydetty vain lasten kohdalla.

        Suomessa on käynnissä useita tutkimuksia rokotusten ja narkolepsian välisestä yhteydestä aikuisilla. Vuosina 2009-2011 diagnosoitiin THL:n mukaan noin 40-50 uutta aikuistapausta. Tuoreita tuloksia odotetaan vuoden loppuun mennessä.

        Lääkevahinkovakuutuspooli on maksanut korvauksia vain 4-19-vuotiaille lapsille."

        Ja oli haitat tiedossa jo aiemmin:

        "Uudella sikainfluenssarokotteella epäillään olevan yhteys hengenvaaralliseen hermostosairauteen.

        Mahdollinen vaara tuli julki Iso-Britanniassa, kun valtion terveysviranomaisen Health Protection Agencyn kirje vuoti vahingossa julkisuuteen.

        Health Protection Agencyn kirje oli osoitettu neurologian erikoislääkäreille. Jotain kautta se päätyi kuitenkin The Mail -lehdelle. Kirjeessä varoitetaan lääkäreitä siitä, että uusi sikainfluenssarokote voi aiheuttaa ihmisille Guillain-Barrén oireyhtymän. Kirjeen mukaan rokotetta ei ole testattu tarpeeksi eikä sen vaikutuksista ole riittävästi tietoa."

        http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/2009101910451625_si.shtml

        ""Eikö Rokoteinfo varoitellut mahdollisista sikapiikin ei toivotuista seurauksista?"

        Ja niitähän riittää, näin Yle:"

        Linkki unohtui tuohon juttuun, eli tässä se on:

        http://yle.fi/uutiset/myos_aikuisten_narkolepsiariskin_epaillaan_kasvaneen_rokotusten_myota/6310409


    • pöigp8yigu

      Ilman antibiootteja ihmisiä kuolisi tauteihin, jotka nyt pystytään hoitamaan. Magneettimedian uutisointi on varsin yksipuolista.

      • Yksipuolista

        Oma kirjoituksesi on varsin yksipuolista! Kysehän on antibioottien ylettömästä määräämisestä ja käytöstä, ja sen seurauksista. Niistä on varoiteltu jo vuosia ja vuosia. Ilman tulosta? Myynnin maksimointiko on terveyttä tärkeämpää?


      • äshhhhhhhhhhhh
        Yksipuolista kirjoitti:

        Oma kirjoituksesi on varsin yksipuolista! Kysehän on antibioottien ylettömästä määräämisestä ja käytöstä, ja sen seurauksista. Niistä on varoiteltu jo vuosia ja vuosia. Ilman tulosta? Myynnin maksimointiko on terveyttä tärkeämpää?

        Jos ei tarvitse antibiootteja ei varmaan tarvitse vaihtoehtohoitoakaan - eiköhän tauti tuolloin parane itsestään.


      • Äly hoi!
        äshhhhhhhhhhhh kirjoitti:

        Jos ei tarvitse antibiootteja ei varmaan tarvitse vaihtoehtohoitoakaan - eiköhän tauti tuolloin parane itsestään.

        Oletkohan saanut jo liikaa antibiootteja ja muitakin mömmöjä?


      • pöhigp8gy
        Yksipuolista kirjoitti:

        Oma kirjoituksesi on varsin yksipuolista! Kysehän on antibioottien ylettömästä määräämisestä ja käytöstä, ja sen seurauksista. Niistä on varoiteltu jo vuosia ja vuosia. Ilman tulosta? Myynnin maksimointiko on terveyttä tärkeämpää?

        Antibioottien liikakäyttöön on todellakin kiinnitetty huomiota, eikä niitä enää määrätä vain "varmuuden vuoksi", kuten takavuosina. Se on kuitenkin eri asia kuin Magneettimedian yksipuolisesti antibiootit tuomitseva kirjoitus.


      • Bakteerilla korvataa
        äshhhhhhhhhhhh kirjoitti:

        Jos ei tarvitse antibiootteja ei varmaan tarvitse vaihtoehtohoitoakaan - eiköhän tauti tuolloin parane itsestään.

        lääke-antibiootti TERVEYS-tieteessä, koska lääke-tiede ei pysty parantamaan limakalvojen lievää laaja-alaista tulehdusta antibbiooteilla:
        ""..........jattkuu. Testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä.
        Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun Probiootti-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!

        >>>>Tämä Probiootti-bakteerien palautus limakalvoille on täytettävä kolme ehtoa:
        a.
        *** Bakteerien on oltava juuri nämä kolme tärkeintä bakteeria!
        *** 1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
        *** 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus,
        *** 3.(7.)Bifidobacterium.
        b.
        *** Po bakteereita on saatava limakalvoille riittävästi!
        *** 1.(1.)L-a, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        *** 2.(2.)L-b, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        *** 3.(7.)Bif, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        c.
        *** Po bakteereita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin!

        Huom! Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus!
        B. Antibiootti=haitallisia bakteereita tappava joka on hyvä, MUTTA kun se tappaa myöskin hyvät-tarpeelliset Probiootti bakteeritkin (mhb) joka Ei ole hyvä!

        >>>>Kun penisilliini(=home-antibiootti) keksittiin vahingossa todettiin sen tappavan haitallisia bakteereita, mutta kenellekkään ei tullut mieleen se seikka, että se tappaa KAIKKI bakteerit, myöskin nämä tarpeelliset probiootti bakteerit!
        Jatkuu linkissä...........
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/


        Tällaisia tapauksia kun antibioottia käytetty liikaa:
        "".........jatkuu,
        Esimerkki-tapaus 1.
        - Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti kuuria ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

        Esimerkki-tapaus 2.
        - Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

        Esimerkki-tapaus 3.
        - Törkeyden huippu:
        Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa!
        >>>>Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!!
        >>>>Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!
        Herää kysymys: Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!? Tällaiselta lääkäriltä pitää poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!

        Julkisen terveydenhuollon heitteille jättämät potilaat-ei ole ihme kun he hädissään hakevat apua netissä!
        Linkki avutuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9902940
        Jatkuu..........:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-pula-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-turhat-synteettiset-kemialliset-laakkeet-laaketieteen-kaikkien-aikojen-huijaus-nyt-kohteena-kosteusvaurio-homeen-toksiinille-altistuneet/


        Sitten kun vielä lisäksi kemikaali-altistuu, niin seuraukset ovat tällaisia:
        http://pappasmurffi.nettisivu.org/kvht-altistus-pahimmillaan-johtaa-tahan-videolla-surullista-katsottavaa-laakarit-eivat-osaa-auttaa/


      • et sil tappaa
        Äly hoi! kirjoitti:

        Oletkohan saanut jo liikaa antibiootteja ja muitakin mömmöjä?

        älyä todellakin kaivataan, miksi kehoonsa pitää tunkea muitakaan hoitoja kun aika iso määrä vaivoista paranee ilman mitään? Ja miten voi yhden viestin perusteella kenenkään lääkkeenkäyttöä arvioida? Ihmiset on kamalan vaiva- ja hoitokeskeisiä...


    • ?????????????

      Mikä kirjoituksessa oli väärin ja virheellistä?

    • hyvä kun kysyit

      Jos nyt vilpittömämästi haluat tietää, missä kohtaa avaus meni reisille, niin nostetaanpa esiin pari kömpelöintä mokaa:

      "tutkitusti"

      Ensinnäkin tämä nimimerkki on tökerösti valittu. Esittämäsi asia ei täsmää tutkimustiedon kanssa. Myös työntämäsi linkki ohjaa ihan muualle kuin tutkimukseen.

      "Vaihtoehtohoitoja tarvitaan, koska"

      Tässä on nolo ajatusvirhe. Tarvitseminen voisi olla asiallinen väite, jos kohdentaisit sen johonkin hoitoon, joka on vaiktutava johonkin sairauteen tai oireeseen. Vaihtoehtohoidoilla tarkoitetaan kuitnekin normaalissa kielenkäytössä ns. uskomushoitoja, joiden kohdalla evidenssi on olematon.

      "osa lääketieteellisistä hoidoista ovat terveydelle haitallisia, kuten antibiootit:"

      Just. Mentaalisesti terveessä kunnossa oleva kirjoittaja osaisi vähän eritellä antibioottien tunnettuja hyötyjä ja haittoja ja siten perustella omaa näkemystään.

      • Perusteluja odotella

        > Just. Mentaalisesti terveessä kunnossa oleva kirjoittaja osaisi vähän eritellä antibioottien tunnettuja hyötyjä ja haittoja ja siten perustella omaa näkemystään.

        Kun tässä kirjoittaja täyttää nuo vaatimasi ehdot, niin haluan sinun asiantuntijana esiintyvän mielipiteen antibioottijen, ja sairaaloissa leviävän CRKP:n yhteydestä. Linkki alla.

        Tällä kertaa en rupea erittelemään vaatimiasi antibioottien tunnettuja hyötyjä, kun ovat muutenkin tunnettuja. Haittoja sen sijaan tässäkin pohditaan. Oman näkemyksen muodostaminen on kovin vaikeaa, ennenkö näkee sen kertomasi
        " oikean näkemyksen" asiasta.

        http://www.magneettimedia.com/?p=5579


      • hyvä kun kysyit
        Perusteluja odotella kirjoitti:

        > Just. Mentaalisesti terveessä kunnossa oleva kirjoittaja osaisi vähän eritellä antibioottien tunnettuja hyötyjä ja haittoja ja siten perustella omaa näkemystään.

        Kun tässä kirjoittaja täyttää nuo vaatimasi ehdot, niin haluan sinun asiantuntijana esiintyvän mielipiteen antibioottijen, ja sairaaloissa leviävän CRKP:n yhteydestä. Linkki alla.

        Tällä kertaa en rupea erittelemään vaatimiasi antibioottien tunnettuja hyötyjä, kun ovat muutenkin tunnettuja. Haittoja sen sijaan tässäkin pohditaan. Oman näkemyksen muodostaminen on kovin vaikeaa, ennenkö näkee sen kertomasi
        " oikean näkemyksen" asiasta.

        http://www.magneettimedia.com/?p=5579

        Sait vastauksen siihen, miksi nimimerkki "tutkitusti" oli kelvoton ja hoksasit myös, miksi väite vaihtoehtohoitojen tarpeellisuudesta oli perusteeton.

        Kysymäsi antibioottien hyöty-haitta -arvio taas ei kuulu vaihtoehtohoitopalstalle. Voit keskustella siitä jollain terveydenhoitopalstalla.

        Kopsasit muuten viestisi perään vahingossa jonkun huuhaafirman mainoksen.


      • Tappavat haitat
        Perusteluja odotella kirjoitti:

        > Just. Mentaalisesti terveessä kunnossa oleva kirjoittaja osaisi vähän eritellä antibioottien tunnettuja hyötyjä ja haittoja ja siten perustella omaa näkemystään.

        Kun tässä kirjoittaja täyttää nuo vaatimasi ehdot, niin haluan sinun asiantuntijana esiintyvän mielipiteen antibioottijen, ja sairaaloissa leviävän CRKP:n yhteydestä. Linkki alla.

        Tällä kertaa en rupea erittelemään vaatimiasi antibioottien tunnettuja hyötyjä, kun ovat muutenkin tunnettuja. Haittoja sen sijaan tässäkin pohditaan. Oman näkemyksen muodostaminen on kovin vaikeaa, ennenkö näkee sen kertomasi
        " oikean näkemyksen" asiasta.

        http://www.magneettimedia.com/?p=5579

        > http://www.magneettimedia.com/?p=5579 <

        Erittäin hyvä että laitoit tuon linkin, siinä on todella tärkeää tietoa antibioottien vaaroista. Tässä pieni katkelma:

        >Los Angelesin alueen tv-kanavat CBS 2 sekä ABC 7 kertovat eteläisen Kalifornian sairaaloiden olevan ongelmissa tappavan, CRKP:na tunnetun bakteerin ilmaannuttua.
        CRKP eli karbapenem-resistantti Klebsiella pneumoniae-bakteeria esiintyi ensi kerran tiettävästi vuonna 2006 israelilaisessa sairaalassa, josta se levisi nopeasti Israelin jokaiseen sairaalaan. Nyt siitä on tulossa maailmanlaajuinen ongelma.

        Science-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan superbakteerit vaikuttavat olevan mutatoituneen bakteeriston suoria jälkeläisiä, joita alkoi syntyä kun synteettiset antibiootit otettiin käyttöön.
        Tutkijat seurasivat MRSA-bakteerin mutaatioita taaksepäin ja huomasivat selvän yhteyden superbakteerien synnyn ja antibioottien käyttöönoton välillä.


      • tsot skepo tsot

        "Jos nyt vilpittömämästi haluat tietää, missä kohtaa avaus meni reisille"

        tsot,tsot skeponen
        kun käyttää tietsikkaa, niin ei saa samalla seurustella Nyrkki-Kyllikin kanssa tai asiat menee reisille, niinkuin sinulla aina menee.
        menisit edes wessaan, etkä viitsisi tunnustaa tuollaista täällä netissä


    • tarpeellinen olisi

      Täyttä roskaa sillä nykyisin ei saa antibioottia edes itkemällä vaikka tulehtunut leikkaushaava.Lääkäreille annettu ohjeet ei saa antaa että ei tule kaikki taudit vastustuskykyisiksi antibiootille.Näin suomessa,mutta ikävä kyllä Jenkeissä todellakin tungetaan kaikkeen särkyyn antibioottia.Ilmanko siellä on jo tappavia muunnos tauteja eniten maailmassa vaikka onkin huippu teknologinen yhteiskunta.

    • Antibioottia ja

      kemikaalia! Lopputulos videolla, tietysti Amerikasta.

      Bakteerit ja virukset eivät tule vastustuskykyisiksi antibiooteille, vaan potilaan vastustuskyky(immuunipuolustus) heikkenee antibiootin tapettua limakalvojen tärkeimpiä probiootti-bakteereita:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/kvht-altistus-pahimmillaan-johtaa-tahan-videolla-surullista-katsottavaa-laakarit-eivat-osaa-auttaa/



      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

    • Tiedosta vaarat

      >Antibiooteista voi olla myös haittaa

      Antibiootteja tulee käyttää ainoastaan silloin, kun potilaan on osoitettu sairastavan bakteerin aiheuttamaa tautia, ja antibioottihoidosta saatava hyöty on tieteellisten tutkimusten ja hoitavan lääkärin arvion mukaan suurempi kuin sen aiheuttamat haitat.

      Virusten aiheuttamien flunssien hoidossa antibiooteista ei ole mitään hyötyä. Toisaalta, antibioottihoidoilla on aina enemmän tai vähemmän haittavaikutuksia.

      Antibiootit tuhoavat taudinaiheuttajien lisäksi myös hyödyllistä normaaliflooraa, mikä altistaa potilaita antibioottiripulille, hiivainfektioille ja vakavillekin infektioille.

      Koska normaalifloora ohjaa osaltaan imeväisen immuunijärjestelmän kehitystä, sen muutoksilla voi olla pitkäaikaisiakin vaikutuksia lapsen elämään.

      Vakavin antibioottien käytön haitta on antibioottiresistenssi, jonka vuoksi väestöön leviää bakteerikantoja, joihin on vaikeaa löytää tehoavaa hoitoa. Resistenttejä bakteerikantoja syntyy, kun antibioottihoito valikoi elimistöön bakteereja, joihin se ei tehoa.

      Toisaalta antibiootit voivat laukaista allergisia reaktioita, ja väärin perustein aloitetut antibioottikuurit haittaavat oikean diagnoosin löytämistä.

      Ja ennen kaikkea, jos halutaan lievittää flunssaoireita, on viisainta antibioottien sijasta käyttää sellaisia oirelääkkeitä, jotka oikeasti auttavat.<

      http://www.poliklinikka.fi/?id=0777459&page=5331684

      • trtrerter

        Tämäkin oli spekulaatiota. Useimmat lääketieteelliset tutkimukset ovat roskaa. Roskatiedettä. Lääketiede pysyy pystyssä vain valtion valtavan tuen voimalla, muuten kaatuisi bisnes siihen paikkaan.


      • kysymyksiä.
        trtrerter kirjoitti:

        Tämäkin oli spekulaatiota. Useimmat lääketieteelliset tutkimukset ovat roskaa. Roskatiedettä. Lääketiede pysyy pystyssä vain valtion valtavan tuen voimalla, muuten kaatuisi bisnes siihen paikkaan.

        Pystytkö yhtään täsmentämään väitteitäsi. Minkä alan tutkimukset olet käynyt läpi ja arvioinut? Mitä tarkoitat roskalla? Pystyisitkö vähän tarkentamaan, onko vika tutkimusasetelmissa, aineistoissa vai analyysitekniikoissa? Olisiko sinulla rakentavaa ehdotusta, miten tasoa voisi nostaa?

        Entä tämä valtion valtava tuki? Yritätkö esittää, että liikeyritysten pitäisi ottaa isompi vastuu lääketieteen tutkimuksen rahoituksesta?

        Miksi muuten päätit postata avautumisesi vaihtoehtoiset hoidot -palstalle? Onko sinulla joku vaihtoiehtoinen merkityksenanto ja vaihtoehtoinen totuuskäsitys, jossa kieltäydyt johdonmukaisuuden ja rationaalisuuden terrorista ja toimit intuition ns. varassa?


    • Haitat monimuotoisia

      >Monet lääkkeet ovat kemialliselta rakenteeltaan niin tiiviitä, että niiden jäämiä päätyy mereen maailmanlaajuisesti tuhansia tonneja joka vuosi. Jäämät kertyvät kaloihin ja kulkeutuvat niistä ravintoketjuun. Pinta- ja juomavesiin päätyy etenkin aineenvaihduntasairauksiin käytettyjä lääkkeitä, antibiootteja ja synteettisiä ehkäisyhormoneja.

      Eläinkokeiden tulokset viittaavat siihen, että olemme matkalla kohti uutta kriisiä.

      Suurin osa antibiooteista käytetään lihakarjan kasvattamiseen, ei ihmisten hoitamiseen. Kun antibiootit kerääntyvät ensin eläinten ja sitten ihmisten elimistöön, bakteereista tulee vähitellen antibiooteille vastustuskykyisiä, millä on tulevaisuudessa vakavia seurauksia tulehdusten hoidossa.<

      http://www.homeopaatit.fi/news?id=4631

    • Parempi vaihtoehto
      • epärehellistä

        Hyvä osoitus siitä, millaista kökköä homeopaattien oma lehti myy tutkimuksena. Akuutin välikorvan tulehduksen hoitona ei käytetä antibiootteja. Tulehdus paranee yleensä hoidosta riippumatta.

        Raportoit muuten tulokset väärin. Linkkisi perusteella kontrolliryhmässä kaikki paranivat mutta homeopatiaryhmässä 40 koehenkilöstä 38 parani.


      • Pthyi

      • Hyvä tutkimus

      • Perusteluja, kiitos!
        Hyvä tutkimus kirjoitti:

        "Eivät osoita. "Tutkimus" on kelvoton."

        Kyllä osoittavat. Tutkimus on kelvollinen:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10646493

        Jotta keskustelu jatkuisi analyyttisissä merkeissä, olisitko ystävällinen ja vastaisit seuraaviin kysymyksiin koskien linkittämääso tutkimusta, jonka väität todistavan homeopatian toimivan paremmin kuin antibioottien:

        - Miten on mahdollista, että kolmannen päivän ero hoitotuloksissa (1 vs 4 tutkittavaa, 40 kussakin ryhmässä) on tutkijoiden mielestä merkitsevä P-arvolla 0,000, kun verrataan tuloksia ja P-arvoja esim. 10 päivän tuloksiin?

        - Miksi tekstissä väitetään, useammassakin kohdassa että "Since all the patients were fully recovered after 21 days...", mutta taulukossa 4 on homeopatiasarakkeessa päivän 21 kohdalla edelleen kaksi parantumatonta potilasta?

        - Miksi tutkijat eivät kerro, että homeopatiaa sovellettaessa 1/20 hoidetusta altistuu liimakorvan kehittymiselle?

        - Miksi tutkijoiden sidonnaisuuksia ei ole kerrottu?

        Jos et pysty vastaamaan tähän kritiikkiin vakuuttavasti, sijoitat itsesi lokeroon nimeltä tyhjän jauhajat.


      • Pubmed vs. skepo
        Perusteluja, kiitos! kirjoitti:

        Jotta keskustelu jatkuisi analyyttisissä merkeissä, olisitko ystävällinen ja vastaisit seuraaviin kysymyksiin koskien linkittämääso tutkimusta, jonka väität todistavan homeopatian toimivan paremmin kuin antibioottien:

        - Miten on mahdollista, että kolmannen päivän ero hoitotuloksissa (1 vs 4 tutkittavaa, 40 kussakin ryhmässä) on tutkijoiden mielestä merkitsevä P-arvolla 0,000, kun verrataan tuloksia ja P-arvoja esim. 10 päivän tuloksiin?

        - Miksi tekstissä väitetään, useammassakin kohdassa että "Since all the patients were fully recovered after 21 days...", mutta taulukossa 4 on homeopatiasarakkeessa päivän 21 kohdalla edelleen kaksi parantumatonta potilasta?

        - Miksi tutkijat eivät kerro, että homeopatiaa sovellettaessa 1/20 hoidetusta altistuu liimakorvan kehittymiselle?

        - Miksi tutkijoiden sidonnaisuuksia ei ole kerrottu?

        Jos et pysty vastaamaan tähän kritiikkiin vakuuttavasti, sijoitat itsesi lokeroon nimeltä tyhjän jauhajat.

        Tutkimus osoittaa että homeopatialla hoidettujen paraneminen alkoi nopeammin. Siinä on aikas hyvä perustelu.

        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22226309


      • hieno juttu
        Pubmed vs. skepo kirjoitti:

        Tutkimus osoittaa että homeopatialla hoidettujen paraneminen alkoi nopeammin. Siinä on aikas hyvä perustelu.

        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22226309

        Valitettavasti näin ei käynyt.

        Homeopatiaryhmässä kaksi lasta ei parantunut koskaan. Akuutissa korvatulehduksessa ei ole tarpeen käyttää antibiootteja vaan voidaan se pari päivää odotella ja hoitaa kipua. Jos tila pitkittyy, niin sitten tarvitsee. Homeopaatit onnistuivat demoamaan tässä anasaintalogiikkansa. Kun tiedetään, että suurin osa akuuteista välikorvantulehduksista paranee ilman hoitoa, niin myydään kaikille nollatason sokerirakeita. Ja nauretaan koko matka pankkiin. Lapsen tilanne ei helpota yhtään sen enempää kuin ilman hoitoa, mutta hysteeriset vanhemmat saadaan avaamaan kukkaronsa.

        Muutama lapsi ei parane, kuten käy ilman hoitoakin, mutta homeopaatin ei tarvitse välittää seurauksista.

        Hienoa, että homeopaatit julkaisivat tuloksensa omassa lehdessään, jotta kaikki pystyvät arvioimaan, kuinka suuren osan lapsista he homeopatiabisneksillään altistavat vakaville komplikaatioille.


      • Homeopatia toimii
        hieno juttu kirjoitti:

        Valitettavasti näin ei käynyt.

        Homeopatiaryhmässä kaksi lasta ei parantunut koskaan. Akuutissa korvatulehduksessa ei ole tarpeen käyttää antibiootteja vaan voidaan se pari päivää odotella ja hoitaa kipua. Jos tila pitkittyy, niin sitten tarvitsee. Homeopaatit onnistuivat demoamaan tässä anasaintalogiikkansa. Kun tiedetään, että suurin osa akuuteista välikorvantulehduksista paranee ilman hoitoa, niin myydään kaikille nollatason sokerirakeita. Ja nauretaan koko matka pankkiin. Lapsen tilanne ei helpota yhtään sen enempää kuin ilman hoitoa, mutta hysteeriset vanhemmat saadaan avaamaan kukkaronsa.

        Muutama lapsi ei parane, kuten käy ilman hoitoakin, mutta homeopaatin ei tarvitse välittää seurauksista.

        Hienoa, että homeopaatit julkaisivat tuloksensa omassa lehdessään, jotta kaikki pystyvät arvioimaan, kuinka suuren osan lapsista he homeopatiabisneksillään altistavat vakaville komplikaatioille.

        "Lapsen tilanne ei helpota yhtään sen enempää kuin ilman hoitoa, mutta hysteeriset vanhemmat saadaan avaamaan kukkaronsa."

        Niin se on antibioottien kanssa, mutta onneksi homeopatialla saadaan tutkitusti hyviä tuloksia.


      • hörhön tulos
        Homeopatia toimii kirjoitti:

        "Lapsen tilanne ei helpota yhtään sen enempää kuin ilman hoitoa, mutta hysteeriset vanhemmat saadaan avaamaan kukkaronsa."

        Niin se on antibioottien kanssa, mutta onneksi homeopatialla saadaan tutkitusti hyviä tuloksia.

        Otetaanpa niin hitaasti uudestaan, että hörhöpetterikin pysyy kärryillä: Korvatulehduksen akuutista vaiheesta melekin kaikkien tilanne paranee hoidosta riippumatta, kun aikaa kuluu. sitten on aina muutama, jolla tulehdus ei parane. He tarvitsevat antibiootteja.

        Intialaisten homeopaattien omassa homeopaattilehdessä julkaisemassa artikkelissa kaikki antibiootteja saaneet paranivat. Sen sijaan homeopaattisia rakeita syöneistä kaksi lasta ei parantunut..

        Jos tämä on hörhö se sinun "tutkitusti hyviä tuloksia", niin ei sinulla kovat odotukset ole homeopatian tehosta. Vai oliko taustalla se sinun vaihtoehtoinen totuuskäsitys, jossa tämän päivän valehtelu jotenkin mystisesti muuttuisi omassa sisäavaruudessasi huomisen todeksi?


      • Oikeat tulokset esii
        hörhön tulos kirjoitti:

        Otetaanpa niin hitaasti uudestaan, että hörhöpetterikin pysyy kärryillä: Korvatulehduksen akuutista vaiheesta melekin kaikkien tilanne paranee hoidosta riippumatta, kun aikaa kuluu. sitten on aina muutama, jolla tulehdus ei parane. He tarvitsevat antibiootteja.

        Intialaisten homeopaattien omassa homeopaattilehdessä julkaisemassa artikkelissa kaikki antibiootteja saaneet paranivat. Sen sijaan homeopaattisia rakeita syöneistä kaksi lasta ei parantunut..

        Jos tämä on hörhö se sinun "tutkitusti hyviä tuloksia", niin ei sinulla kovat odotukset ole homeopatian tehosta. Vai oliko taustalla se sinun vaihtoehtoinen totuuskäsitys, jossa tämän päivän valehtelu jotenkin mystisesti muuttuisi omassa sisäavaruudessasi huomisen todeksi?

        Laita linkit, jotta voin lukea ja todeta, ettet taas vain valehtele kuten yleensä.


      • oma linkkisi
        Oikeat tulokset esii kirjoitti:

        Laita linkit, jotta voin lukea ja todeta, ettet taas vain valehtele kuten yleensä.

        Yritit itse työntää Pubmed-viitettä mutta et lukenut sitä. Lopeta juominen ja lue itse postaamasi linkki.


        Tulos on kohdassa Results, toinen virke.

        Voisit myös tehdä yhden kerran elämässäsi niinkin radikaalin vedon, että luet itse artikkelin, johon viittaat. Taulukossa 4 kerrotaan homeopatian tulokset: 38 cured, 2 not cured, kontrolliryhmässä 40 cured, 0 not cured.

        Koska olet jo kuvannut itsetuntovammaasi, on selvää, että et suostu katsomaan uskomusmaailmallesi kielteisiä tuloksia, et edes silloin kun olet itse ne postannut. Odotellaan nyt mielenkiinnolla, millaiseen kieltämisstrategiaan joudut tällä kertaa turvautumaan. Ehdotan, että alat itkeä, että sinä et lue Homeopathyä.
        Linkki löytyy viestistäsi, jonka olet kirjoittanut nimimerkillä Pubmed vs skepo.


      • ----
        hörhön tulos kirjoitti:

        Otetaanpa niin hitaasti uudestaan, että hörhöpetterikin pysyy kärryillä: Korvatulehduksen akuutista vaiheesta melekin kaikkien tilanne paranee hoidosta riippumatta, kun aikaa kuluu. sitten on aina muutama, jolla tulehdus ei parane. He tarvitsevat antibiootteja.

        Intialaisten homeopaattien omassa homeopaattilehdessä julkaisemassa artikkelissa kaikki antibiootteja saaneet paranivat. Sen sijaan homeopaattisia rakeita syöneistä kaksi lasta ei parantunut..

        Jos tämä on hörhö se sinun "tutkitusti hyviä tuloksia", niin ei sinulla kovat odotukset ole homeopatian tehosta. Vai oliko taustalla se sinun vaihtoehtoinen totuuskäsitys, jossa tämän päivän valehtelu jotenkin mystisesti muuttuisi omassa sisäavaruudessasi huomisen todeksi?

        Skepon tulos on täyttä lantaa.


      • siinähän se
        ---- kirjoitti:

        Skepon tulos on täyttä lantaa.

        Ja vastaus kieltämisstrategiaksi tulikin heti.

        Täytyy kyllä sanoa, että odotin tuota primitiivireaktiota vasta parin kierroksen päästä.


      • vcikuyioio
        epärehellistä kirjoitti:

        Hyvä osoitus siitä, millaista kökköä homeopaattien oma lehti myy tutkimuksena. Akuutin välikorvan tulehduksen hoitona ei käytetä antibiootteja. Tulehdus paranee yleensä hoidosta riippumatta.

        Raportoit muuten tulokset väärin. Linkkisi perusteella kontrolliryhmässä kaikki paranivat mutta homeopatiaryhmässä 40 koehenkilöstä 38 parani.

        Vain skepo on epärehellinen.


    • Antibiootit syöpä
      • skarppaa hörhö

        Tai sitten sairaudet saattavat lisätä antibioottikuurien määrää.

        Et taida olla kovin terävä hahmottamaan yhteyden ja syy-seuraussuhteen eroa? Et vaikka se selitettäisiin sinulle linkissä, jonka olet päättänyt copypasteta.


      • ----
        skarppaa hörhö kirjoitti:

        Tai sitten sairaudet saattavat lisätä antibioottikuurien määrää.

        Et taida olla kovin terävä hahmottamaan yhteyden ja syy-seuraussuhteen eroa? Et vaikka se selitettäisiin sinulle linkissä, jonka olet päättänyt copypasteta.

        Syö skeponen lisää antibiootteja, että päästään pian morjestaan sua sairaalassa ja sitten veisaan virsiä sun antibioottiarkun vierellä.


      • Tutki tutkimusta!
        skarppaa hörhö kirjoitti:

        Tai sitten sairaudet saattavat lisätä antibioottikuurien määrää.

        Et taida olla kovin terävä hahmottamaan yhteyden ja syy-seuraussuhteen eroa? Et vaikka se selitettäisiin sinulle linkissä, jonka olet päättänyt copypasteta.

        > Ainakin kuusi antibioottikuuria syöneiden riski sairastua eturauhassyöpään oli 40 % suurempi, rintasyöpään 14 % suurempi, keuhkosyöpään 80 % suurempi ja paksusuolensyöpään 15 % suurempi kuin korkeintaan yhden kuurin syöneiden. Myös muiden syöpien todettiin liittyvän antibioottikuureihin....

        Tässähän on nyt yksi niitä skepon yli kaiken rakastamia tutkimuksia! Eikö enää kelpaakaan?


      • ....
        Tutki tutkimusta! kirjoitti:

        > Ainakin kuusi antibioottikuuria syöneiden riski sairastua eturauhassyöpään oli 40 % suurempi, rintasyöpään 14 % suurempi, keuhkosyöpään 80 % suurempi ja paksusuolensyöpään 15 % suurempi kuin korkeintaan yhden kuurin syöneiden. Myös muiden syöpien todettiin liittyvän antibioottikuureihin....

        Tässähän on nyt yksi niitä skepon yli kaiken rakastamia tutkimuksia! Eikö enää kelpaakaan?

        Näyttää siltä, että kaikki kuolevat skeposten jakamien antibioottien aiheuttamiin vakaviin sairauksiin!


      • kumpi syy
        Tutki tutkimusta! kirjoitti:

        > Ainakin kuusi antibioottikuuria syöneiden riski sairastua eturauhassyöpään oli 40 % suurempi, rintasyöpään 14 % suurempi, keuhkosyöpään 80 % suurempi ja paksusuolensyöpään 15 % suurempi kuin korkeintaan yhden kuurin syöneiden. Myös muiden syöpien todettiin liittyvän antibioottikuureihin....

        Tässähän on nyt yksi niitä skepon yli kaiken rakastamia tutkimuksia! Eikö enää kelpaakaan?

        Otetaanpa hörhö uudestaan ja hieman hitaammin. Jaksoitko pyytää ketään lukemaan ja selittämään sinulle, mitä tutkittiin ja mitkä olivat tulokset? Kuinka itsestäänselvää on, että sairaat syövät enemmän antibiootteja kuin terveet? Et kai sinä oikeasti kuvitellut syy-seuraussuhdetta toisinpäin?


      • olet petturi-skepo
        kumpi syy kirjoitti:

        Otetaanpa hörhö uudestaan ja hieman hitaammin. Jaksoitko pyytää ketään lukemaan ja selittämään sinulle, mitä tutkittiin ja mitkä olivat tulokset? Kuinka itsestäänselvää on, että sairaat syövät enemmän antibiootteja kuin terveet? Et kai sinä oikeasti kuvitellut syy-seuraussuhdetta toisinpäin?

        Odotin kyllä sua, muttet tullut tulkkaamaan , vaikka lupasit.


    • Kamalaa oli

      On ne antibiootit hirmu vaarallisia. Määkin sain viimetteks aivan kauhian ruikulin sittä antibioottikuurista, enkä meinannu millään päästä siitä ruikulista eroon.
      Lopuks, kun olin juonu monta päivää keltasta jaffaa ja syöny juustoo ja lakritsaa, niin sitten lopulta helpotti.

    • Diabetes
      • oikeastivaihörhösti?

        "Mikä voi aiheuttaa diabeteksen?"

        Hyvä kysymys. Mutta miksi päätit esittää sen vaihtoehtoiset hoidot -yleistä -palstalla?


      • Jookosta?
        oikeastivaihörhösti? kirjoitti:

        "Mikä voi aiheuttaa diabeteksen?"

        Hyvä kysymys. Mutta miksi päätit esittää sen vaihtoehtoiset hoidot -yleistä -palstalla?

        Häirikkö-skepo!
        Jos sinulla ei ole mitään asiaa, niin älä kirjoita sitä!


      • Olet siis pölvästi.
        oikeastivaihörhösti? kirjoitti:

        "Mikä voi aiheuttaa diabeteksen?"

        Hyvä kysymys. Mutta miksi päätit esittää sen vaihtoehtoiset hoidot -yleistä -palstalla?

        MAITOHAPPOBAKTEERIT AUTTAA!
        ELI VAIHTOEHTOINEN HOITO AUTTAA!


      • mikä aiheuttaa
        Olet siis pölvästi. kirjoitti:

        MAITOHAPPOBAKTEERIT AUTTAA!
        ELI VAIHTOEHTOINEN HOITO AUTTAA!

        Kysyit, mikä aiheuttaa diabeteksen. Haluatko ns. vaihtoehtoisen vastauksen vai oikean?


      • skeposen väärät vast
        mikä aiheuttaa kirjoitti:

        Kysyit, mikä aiheuttaa diabeteksen. Haluatko ns. vaihtoehtoisen vastauksen vai oikean?

        Oikea vastaus on tiedossa toisin kuin sinulla se skepo vastaus , joka on täysin väärä.


      • Diabetes lääkkeistä

        " http://www.magneettimedia.com/?p=8902 "

        Tuo on hyvä linkki, eli löytyy runsaasti tutkimusfaktaa antibioottien haitoista:

        "Muut aiemmat tutkimukset ovat havainneet vastaavanlaisia yhteyksiä joidenkin ulkopuolisten häiriötekijöiden suhteen. Näitä mikrobitasapainoa häiritseviä tekijöitä, joilla on yhteys diabetekseen, ovat mm:

        antibiootit
        ympäristömyrkyt
        tavalliset reseptilääkkeet"


    • OIKEAN!

      Panepas kerrankin se OIKEA vastaus näkyviin!

      • Oikea vastaus

        Missä viipyy se skepon lupaama OIKEA vastaus???


      • Oikea vastaus
        Oikea vastaus kirjoitti:

        Missä viipyy se skepon lupaama OIKEA vastaus???

        Skepolta ei taaskaan löytynyt lupaamaansa sitä OIKEAA vastausta diabeteksen syntyyn. Kunhan vaan häiriköi. Siispä joudumme tyytymään hänen paljon parjaamansa MAGNEETTIMEDIAN esittämään vastaukseen!

        Diabetes ja immuunivaste

        Yleisesti 1-tyypin diabetesta pidetään autoimmuunisairautena, johon liittyy kehon omien solujen hyökkäys toisiaan vastaan. 2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. Mikä siis aiheuttaa kehon autoimmuniteettia, joka on syynä niin moniin muihinkin sairauksiin? Tutkimusten tuloksena on esitetty syyksi suoliston tasapainon häiriötä, joka aiheuttaa suoliston mikrobien ja epiteelisolujen toiminnan heikentymistä ja rajavyöhykkeen romahdusta.

        Miten siis hoitaa omaa ruoansulatusta ja immuunivastetta?

        Pitää muistaa kaksi asiaa diabeteksesta ja autoimmuniteetista:

        Immuunijärjestelmän tasapaino on mahdollista palauttaa. Autoimmuniteetissa keho menettää kosketuksen todellisuuteen, itseen ja vieraaseen. Keho ei enää erota hyödyllisiä ja haitallisia soluja ja mikrobeja toisistaan. Immuunitoiminta perustuu immuunijärjestelmän solujen synnynnäiseen ja opittuun toimintaan, jolloin virheellinen toiminta on opittua. Se voidaan oppia uudestaan ja tasapaino saadaan palautettua.
        Insuliini ei paranna autoimmuniteetin syytä. Diabetes johtuu yleensä epätasapainossa olevan kehon immuunijärjestelmän hyökättyä insuliinia tuottavan haiman kimppuun. Sokeritasapainon heitellessä kehoa hoidetaan insuliinilla, mutta se ei korjaa taudin alkuperäistä syytä, eli autoimmuniteettia. Oli sinulla sitten diabetes tai ei, on kuitenkin hyvä idea parantaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vahvistaa mikrobitasapainoa kehossasi.

        Vahvista elimistöäsi hyödyllisillä bakteereilla, joita löydät käymisteitse valmistetuista ruuista ja probioottisista juomista.
        Vältä ruokia, jotka saattavat järkyttää mikrobitasapainoa tai aiheuttaa autoimmuunireaktion. Tutustu kehon tasapainoa edistäviin ruokaoppaisiin ja tutki oman kehosi reaktioita eri ruoka-aineisiin. Kyse on yksilöllisistä eroista, mutta eräs pahimmista syypäistä on vehnägluteeni. Tärkeätä on muistaa omat ongelmaruoat ja välttää niitä.



        Alkuperäinen artikkeli ja lähteenä olevat tutkimukset: http://bodyecology.com/articles/the-truth-about-diabetes-the-relationship-between-gut-health-and-disease

        digg
        facebook
        twitter

        Aiheeseen liittyvät jutut:

        Rokotteet aiheuttavat sairauksia
        Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää
        Tutkimus: transrasvat aiheuttavat masennusta
        Diabetes voi parantua lääkkeittä
        Uusia tutkimuksia D-vitamiinista

        Arvostele artikkeli:

        HuonoVälttäväIhan okHyväLoistava! (48 pistettä, 12 ääntä)


        Terveys ja hyvinvointi diabetes, elimistön bakteeritasapaino, immuunivaste, insuliini, ruuansulatus, suoliston häiriöt, tutkimus
        Uusimmat

        Omassa kasvihuoneessa kasvavat herkulliset tomaatit
        9 huippuvinkkiä harmaakaihin kotihoitoon
        Näkökulma: Argentiinalaisten neuvo Kreikalle: ”Vedotkaa maksukyvyttömyyteen!”
        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus

        Uusimmat kommentit

        Pekka: Pieni mutta pippurinen rakettiuuni
        Kala-Eemeli: Lämpöä vedystä
        hahaha: Lämpöä vedystä
        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Aihealueen muut jutut

        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 17 AM
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 41 AM


      • hörhöt jääkaapilta
        Oikea vastaus kirjoitti:

        Skepolta ei taaskaan löytynyt lupaamaansa sitä OIKEAA vastausta diabeteksen syntyyn. Kunhan vaan häiriköi. Siispä joudumme tyytymään hänen paljon parjaamansa MAGNEETTIMEDIAN esittämään vastaukseen!

        Diabetes ja immuunivaste

        Yleisesti 1-tyypin diabetesta pidetään autoimmuunisairautena, johon liittyy kehon omien solujen hyökkäys toisiaan vastaan. 2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. Mikä siis aiheuttaa kehon autoimmuniteettia, joka on syynä niin moniin muihinkin sairauksiin? Tutkimusten tuloksena on esitetty syyksi suoliston tasapainon häiriötä, joka aiheuttaa suoliston mikrobien ja epiteelisolujen toiminnan heikentymistä ja rajavyöhykkeen romahdusta.

        Miten siis hoitaa omaa ruoansulatusta ja immuunivastetta?

        Pitää muistaa kaksi asiaa diabeteksesta ja autoimmuniteetista:

        Immuunijärjestelmän tasapaino on mahdollista palauttaa. Autoimmuniteetissa keho menettää kosketuksen todellisuuteen, itseen ja vieraaseen. Keho ei enää erota hyödyllisiä ja haitallisia soluja ja mikrobeja toisistaan. Immuunitoiminta perustuu immuunijärjestelmän solujen synnynnäiseen ja opittuun toimintaan, jolloin virheellinen toiminta on opittua. Se voidaan oppia uudestaan ja tasapaino saadaan palautettua.
        Insuliini ei paranna autoimmuniteetin syytä. Diabetes johtuu yleensä epätasapainossa olevan kehon immuunijärjestelmän hyökättyä insuliinia tuottavan haiman kimppuun. Sokeritasapainon heitellessä kehoa hoidetaan insuliinilla, mutta se ei korjaa taudin alkuperäistä syytä, eli autoimmuniteettia. Oli sinulla sitten diabetes tai ei, on kuitenkin hyvä idea parantaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vahvistaa mikrobitasapainoa kehossasi.

        Vahvista elimistöäsi hyödyllisillä bakteereilla, joita löydät käymisteitse valmistetuista ruuista ja probioottisista juomista.
        Vältä ruokia, jotka saattavat järkyttää mikrobitasapainoa tai aiheuttaa autoimmuunireaktion. Tutustu kehon tasapainoa edistäviin ruokaoppaisiin ja tutki oman kehosi reaktioita eri ruoka-aineisiin. Kyse on yksilöllisistä eroista, mutta eräs pahimmista syypäistä on vehnägluteeni. Tärkeätä on muistaa omat ongelmaruoat ja välttää niitä.



        Alkuperäinen artikkeli ja lähteenä olevat tutkimukset: http://bodyecology.com/articles/the-truth-about-diabetes-the-relationship-between-gut-health-and-disease

        digg
        facebook
        twitter

        Aiheeseen liittyvät jutut:

        Rokotteet aiheuttavat sairauksia
        Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää
        Tutkimus: transrasvat aiheuttavat masennusta
        Diabetes voi parantua lääkkeittä
        Uusia tutkimuksia D-vitamiinista

        Arvostele artikkeli:

        HuonoVälttäväIhan okHyväLoistava! (48 pistettä, 12 ääntä)


        Terveys ja hyvinvointi diabetes, elimistön bakteeritasapaino, immuunivaste, insuliini, ruuansulatus, suoliston häiriöt, tutkimus
        Uusimmat

        Omassa kasvihuoneessa kasvavat herkulliset tomaatit
        9 huippuvinkkiä harmaakaihin kotihoitoon
        Näkökulma: Argentiinalaisten neuvo Kreikalle: ”Vedotkaa maksukyvyttömyyteen!”
        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus

        Uusimmat kommentit

        Pekka: Pieni mutta pippurinen rakettiuuni
        Kala-Eemeli: Lämpöä vedystä
        hahaha: Lämpöä vedystä
        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Aihealueen muut jutut

        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 17 AM
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 41 AM

        "2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. "

        Tosi hauskaa läpänheittoa. Itsensä syöminen veskuloiriksi, tolkuton dokaaminen ja elämänsä viettäminen sohvalla tv:n edessä rönöttäen ovat ne selkeimmät kakkostyypin diabeteksen riskitekijät, mutta hörhöpiireissä tällaista ei hyväksytä. Sehän tarkoittaisi, että hoito olisi niinkin yksinkertainen ja luonnollinen kuin omien elämäntapavalintojen muuttaminen. Ja sehän on yleensä toiminutkin. Kannattaisiko joskus kokeilla?


        Missä vaiheessa magneettiveijarit esittävät nämä "uusimmat tutkimukset"?


      • Skepo jääkaapissa
        hörhöt jääkaapilta kirjoitti:

        "2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. "

        Tosi hauskaa läpänheittoa. Itsensä syöminen veskuloiriksi, tolkuton dokaaminen ja elämänsä viettäminen sohvalla tv:n edessä rönöttäen ovat ne selkeimmät kakkostyypin diabeteksen riskitekijät, mutta hörhöpiireissä tällaista ei hyväksytä. Sehän tarkoittaisi, että hoito olisi niinkin yksinkertainen ja luonnollinen kuin omien elämäntapavalintojen muuttaminen. Ja sehän on yleensä toiminutkin. Kannattaisiko joskus kokeilla?


        Missä vaiheessa magneettiveijarit esittävät nämä "uusimmat tutkimukset"?

        Pekka: Pieni mutta pippurinen rakettiuuni
        Kala-Eemeli: Lämpöä vedystä
        hahaha: Lämpöä vedystä
        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää


      • onnea tiellesi
        Skepo jääkaapissa kirjoitti:

        Pekka: Pieni mutta pippurinen rakettiuuni
        Kala-Eemeli: Lämpöä vedystä
        hahaha: Lämpöä vedystä
        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Eli nimimerkkien hahaha ja Oiva Rutanen avautumiset ovat sinun parhaan ymmärryksesi mukaan "uusimmat tutkimukset, jotka osoittavat diabeteksen syyn". Niinkö?

        Hienoa. Silloinhan sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään oman terveytesi hyväksi. Ei lopettaa juomista, ei vähentää ahmimista, ei alkaa ulkoilla. Voit syyttä huonosta olostasi pahoja vakuutuslääkäreitä, tiedettä, kuunatseja tai mitä nyt sekavaan mieleesi tuleekaan.


      • Tietoa sinulle!
        onnea tiellesi kirjoitti:

        Eli nimimerkkien hahaha ja Oiva Rutanen avautumiset ovat sinun parhaan ymmärryksesi mukaan "uusimmat tutkimukset, jotka osoittavat diabeteksen syyn". Niinkö?

        Hienoa. Silloinhan sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään oman terveytesi hyväksi. Ei lopettaa juomista, ei vähentää ahmimista, ei alkaa ulkoilla. Voit syyttä huonosta olostasi pahoja vakuutuslääkäreitä, tiedettä, kuunatseja tai mitä nyt sekavaan mieleesi tuleekaan.

        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää


      • -----
        Tietoa sinulle! kirjoitti:

        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        "Uusimmat tutkimukset osoittavat" kutistui nyt "Oiva Rutanen sanoo" -versioksi.


      • khgckhcfgfyx
        Oikea vastaus kirjoitti:

        Skepolta ei taaskaan löytynyt lupaamaansa sitä OIKEAA vastausta diabeteksen syntyyn. Kunhan vaan häiriköi. Siispä joudumme tyytymään hänen paljon parjaamansa MAGNEETTIMEDIAN esittämään vastaukseen!

        Diabetes ja immuunivaste

        Yleisesti 1-tyypin diabetesta pidetään autoimmuunisairautena, johon liittyy kehon omien solujen hyökkäys toisiaan vastaan. 2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. Mikä siis aiheuttaa kehon autoimmuniteettia, joka on syynä niin moniin muihinkin sairauksiin? Tutkimusten tuloksena on esitetty syyksi suoliston tasapainon häiriötä, joka aiheuttaa suoliston mikrobien ja epiteelisolujen toiminnan heikentymistä ja rajavyöhykkeen romahdusta.

        Miten siis hoitaa omaa ruoansulatusta ja immuunivastetta?

        Pitää muistaa kaksi asiaa diabeteksesta ja autoimmuniteetista:

        Immuunijärjestelmän tasapaino on mahdollista palauttaa. Autoimmuniteetissa keho menettää kosketuksen todellisuuteen, itseen ja vieraaseen. Keho ei enää erota hyödyllisiä ja haitallisia soluja ja mikrobeja toisistaan. Immuunitoiminta perustuu immuunijärjestelmän solujen synnynnäiseen ja opittuun toimintaan, jolloin virheellinen toiminta on opittua. Se voidaan oppia uudestaan ja tasapaino saadaan palautettua.
        Insuliini ei paranna autoimmuniteetin syytä. Diabetes johtuu yleensä epätasapainossa olevan kehon immuunijärjestelmän hyökättyä insuliinia tuottavan haiman kimppuun. Sokeritasapainon heitellessä kehoa hoidetaan insuliinilla, mutta se ei korjaa taudin alkuperäistä syytä, eli autoimmuniteettia. Oli sinulla sitten diabetes tai ei, on kuitenkin hyvä idea parantaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vahvistaa mikrobitasapainoa kehossasi.

        Vahvista elimistöäsi hyödyllisillä bakteereilla, joita löydät käymisteitse valmistetuista ruuista ja probioottisista juomista.
        Vältä ruokia, jotka saattavat järkyttää mikrobitasapainoa tai aiheuttaa autoimmuunireaktion. Tutustu kehon tasapainoa edistäviin ruokaoppaisiin ja tutki oman kehosi reaktioita eri ruoka-aineisiin. Kyse on yksilöllisistä eroista, mutta eräs pahimmista syypäistä on vehnägluteeni. Tärkeätä on muistaa omat ongelmaruoat ja välttää niitä.



        Alkuperäinen artikkeli ja lähteenä olevat tutkimukset: http://bodyecology.com/articles/the-truth-about-diabetes-the-relationship-between-gut-health-and-disease

        digg
        facebook
        twitter

        Aiheeseen liittyvät jutut:

        Rokotteet aiheuttavat sairauksia
        Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää
        Tutkimus: transrasvat aiheuttavat masennusta
        Diabetes voi parantua lääkkeittä
        Uusia tutkimuksia D-vitamiinista

        Arvostele artikkeli:

        HuonoVälttäväIhan okHyväLoistava! (48 pistettä, 12 ääntä)


        Terveys ja hyvinvointi diabetes, elimistön bakteeritasapaino, immuunivaste, insuliini, ruuansulatus, suoliston häiriöt, tutkimus
        Uusimmat

        Omassa kasvihuoneessa kasvavat herkulliset tomaatit
        9 huippuvinkkiä harmaakaihin kotihoitoon
        Näkökulma: Argentiinalaisten neuvo Kreikalle: ”Vedotkaa maksukyvyttömyyteen!”
        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus

        Uusimmat kommentit

        Pekka: Pieni mutta pippurinen rakettiuuni
        Kala-Eemeli: Lämpöä vedystä
        hahaha: Lämpöä vedystä
        Oiva Rutanen: Pastöroitu maito tuhoaa entsyymit
        Oiva Rutanen: Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

        Aihealueen muut jutut

        Hunaja aseeksi tupakoinnin lopettamisessa ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 17 AM
        Keinomakeutusaine- sairaus (ASD), uudenlainen sairaus ~ Terveys ja hyvinvointi 10 May, at 07 : 41 AM

        Kun löytyy hataria viitteitä muistakin kuin nyt tunnetuista syistä, jotka voisivat vaikuttaa asiaan, niistä tulee äkkiä OIKEA VASTAUS. Voiko joku OIKEASTI katsella maailmaa noin typerän mustavalkoisesti?


      • salaliitto!
        khgckhcfgfyx kirjoitti:

        Kun löytyy hataria viitteitä muistakin kuin nyt tunnetuista syistä, jotka voisivat vaikuttaa asiaan, niistä tulee äkkiä OIKEA VASTAUS. Voiko joku OIKEASTI katsella maailmaa noin typerän mustavalkoisesti?

        "Oiva Rutanen väittää" ei ole sama asia kuin "uusimmat tutkimukset osoittavat". Nyt olet korjannut jorinasi luokkaan "hatara viite". Näin köntsää tulkintaa ei ole aiheesta esitetty sen jälkeen, kun eräs krooninen kipupotilas postaili samaa eri keskustelupalstoille.

        Miksi se on niin vaikeaa hyväksyä, että oma juominen, ahmiminen, ja täydellinen passiivisuus saattaisivat olla aiheuttamassa niitä omia terveysongelmia? Onko omista elämäntavoista niin vaikea ottaa vastuuta?


      • 5454656789
        salaliitto! kirjoitti:

        "Oiva Rutanen väittää" ei ole sama asia kuin "uusimmat tutkimukset osoittavat". Nyt olet korjannut jorinasi luokkaan "hatara viite". Näin köntsää tulkintaa ei ole aiheesta esitetty sen jälkeen, kun eräs krooninen kipupotilas postaili samaa eri keskustelupalstoille.

        Miksi se on niin vaikeaa hyväksyä, että oma juominen, ahmiminen, ja täydellinen passiivisuus saattaisivat olla aiheuttamassa niitä omia terveysongelmia? Onko omista elämäntavoista niin vaikea ottaa vastuuta?

        Haukut väärää puuta. Luepa uudelleen.


      • -----
        ----- kirjoitti:

        "Uusimmat tutkimukset osoittavat" kutistui nyt "Oiva Rutanen sanoo" -versioksi.

        Skeposella on täysin kutistunut aivo, jolla ei voi tajuta yhtään mitään.


      • väritönväri
        khgckhcfgfyx kirjoitti:

        Kun löytyy hataria viitteitä muistakin kuin nyt tunnetuista syistä, jotka voisivat vaikuttaa asiaan, niistä tulee äkkiä OIKEA VASTAUS. Voiko joku OIKEASTI katsella maailmaa noin typerän mustavalkoisesti?

        skeposethan katselevat maailmaa täysin mustavalkoisesti


      • Skepon läppää
        hörhöt jääkaapilta kirjoitti:

        "2-tyypin diabetesta on yleisesti pidetty huonoon ruokavalioon ja vähäiseen liikuntaan liittyvänä sairautena, mutta uusimmat tutkimustulokset ovat löytäneet yhtäläisyyksiä molempien diabetestyyppien ja autoimmuunin välillä. "

        Tosi hauskaa läpänheittoa. Itsensä syöminen veskuloiriksi, tolkuton dokaaminen ja elämänsä viettäminen sohvalla tv:n edessä rönöttäen ovat ne selkeimmät kakkostyypin diabeteksen riskitekijät, mutta hörhöpiireissä tällaista ei hyväksytä. Sehän tarkoittaisi, että hoito olisi niinkin yksinkertainen ja luonnollinen kuin omien elämäntapavalintojen muuttaminen. Ja sehän on yleensä toiminutkin. Kannattaisiko joskus kokeilla?


        Missä vaiheessa magneettiveijarit esittävät nämä "uusimmat tutkimukset"?

        > Tosi hauskaa läpänheittoa. Itsensä syöminen veskuloiriksi, tolkuton dokaaminen ja elämänsä viettäminen sohvalla tv:n edessä rönöttäen ovat ne selkeimmät kakkostyypin diabeteksen riskitekijät, mutta hörhöpiireissä tällaista ei hyväksytä.

        Tosi hauskaa skepon läpänheittoa. Skepohan se tietää kaikkien tavat ja tilanteet!
        Onkohan oikein tutkinut tieteellisesti, sokosti, kaksoissokosti?


    • Lääkefirma salasi
      • mikä aihe

        Liittiykö viestisi jotenkin vaihtoehtoisiin hoitoihin?


      • oikea aihe
        mikä aihe kirjoitti:

        Liittiykö viestisi jotenkin vaihtoehtoisiin hoitoihin?

        Aivan yhtä paljon kuin sinunkin olemattomat höpinäsi!


    • 100µg

      D-vitamiinin vaikutukset ihmisen terveyteen saattavat olla huomattavan laajat, Oxfordin yliopiston geenitutkimus vihjaa. Sen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli 200 muuhun geeniin.

      Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 776 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville. Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin (systeeminen lupus erythematosus), nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn.

      Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti 229 geenin aktiivisuuteen, joista mm. IRF8-geeni on yhdistetty MS-tautiin ja PTPN2 nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin.

      Tulosten käytännön merkitys on vielä epäselvä, mutta ne vahvasti viittaavat siihen, että D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen.
      Uutispalvelu Duodecim


      D-vitamiini on tärkeä SLE-potilaille
      Systeemisen lupus erythematosuksen vakaviin komplikaatioihin kuuluvat verisuonitukokset, jos potilaalla on fosfolipidivasta-aineita. Italialaiset tutkijat vertasivat 115:n fosfolipidivasta-ainepositiivisen potilaan ja 128 terveen verrokin veren D-vitamiinipitoisuutta.

      SLE-potilaiden D-vitamiiniarvot olivat merkitsevästi pienemmät kuin terveiden. Kun tarkasteltiin erikseen potilaita, jotka olivat kärsineet trombooseista, todettiin heillä vielä muita potilaita merkitsevästi pienemmät D-vitamiinipitoisuudet. Arviointia voi vaikeuttaa se, että SLE-potilaiden kehotetaan välttämään auringonvaloa. (Andreoli L ym. Lupus 2012;21:736)

      Yhdysvalloissa tutkittiin veren D-vitamiinipitoisuuden vaihtelua 46 SLE-potilaan sairauden aktivoitumisvaiheiden yhteydessä. Vaaleaihoisilla sairaus aktivoitui useimmiten pimeänä vuodenaikana. Aktivoitumista edelsi merkitsevä D-vitamiinipitoisuuden vähentyminen. Valoisana vuodenaikana tapahtuvaan aktivoitumiseen D-vitamiinipitoisuus ei vaikuttanut selvästi. Aktivoitumisvaiheet olivat harvinaisia potilailla, joilla pitoisuus oli suuri koko vuoden. (Birmingham DJ ym. Lupus 2012;21:855)


      Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
      http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm

    • onnellinen onkimies

      Lukaisepa kirja Simon Flint, Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille, Nordbooks 2014. Siellä on toivottua analyyttristä ajattelua

    • Hopeavedestä

      Nyt sitten se paljon parjattu hopeavesivalmiste aiotaan luokitella lääkkeeksi, kertoo ILKKA-lehti laajassa kahden sivun artikkelissaan 24.12. 2017

    • AntibioottienVaarat

      British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
      BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

      Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

      Kirjallisuusviitteet
      http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe