Sorbus

Mulla olis todennäköisesti suomen ja sitäkautta maailman viimeinen korkkaamaton sorbus pullo. tarjouksia tulemaan myyn sen eniten tarjoavalle.
Ilmoita


kuinka olet varma että suinulla on todennäköisesti suomen viimeinen korkkaamaton sorbus pullo?
Ilmoita
viimeinen myytiin noin 2 vuotta sitten
Ilmoita
Aika moni laittoi ko juomaa piiloon siltä varalta, että joku kaipaisi.

Tosin alkoholin vähittäismyynti on sallittu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vain Alkolle. Itse en ota edes ilmaiseksi - sen verran kamalat muistot liittyvät tähän soppaan.
2 VASTAUSTA:
En kaipaa Tilhiviiniä minäkään enkä tarjoa tuollaisesta ”harvinaisuudesta” ropoakaan. Tervemenoa Sorbus!

Pääsin 30–40 vuotta sitten seuraamaan läheltä, miten sataman tilapäistyöväki puski ilta- ja yövuoroja halvan, väkevän ja makean viinin voimin. Hauska ilmiö oli muodin muuttuminen: yhdellä kaudella kaikki joivat Vinettoa, toisella Aperitaa ja kolmannella Sorbusta. Vaikea sanoa, seurasiko tarjonta muotia vai muoti tarjontaa – ilmeisesti pimeä jälleenmyyntiporras joka tapauksessa kaupusteli pääsääntöisesti vain yhtä lajia kerrallaan ja käyttäjäkunta osti juomansa muualta kuin suoraan Alkosta.
Minulla on tyhjä Sorbus pullo vuodelta 65 täydellisellä etiketillä ja korkkausmansetti ehjänä,
+Lisää kommentti
Tarjoan euron.
Ilmoita
Joko pullo on kietastu?? Ny meinaan maistus.
Ilmoita
ei oo kietastu se on myynnissä vieläkin
Ilmoita
tarjoan 20e
Ilmoita
Ei varmasti ole sinulla ainutta ja viimeistä Sorbus pulloa. Minulla on niitä kaapissani vielä 28 pulloa jäljellä tulevaisuuden varalle. Tietäessäni valmistuksen loppumisen ostin 30pulloa tulevia juhlia ja tapahtumia varten. Myös ystävilläni on lukuisia hamstrattuja pulloja jemmassa tätä jaloista jalointa kotimaista viintä.
Ilmoita
Kröhöm.. Sorbus ei ole sellainen viini joka säilyisi ja sen maku ei todellakaan parane vuosien mittaan. Saattaa myös olla, että mokoma jalojuoma on tähän mennessä jo muuttunut etikaksi.
Ilmoita
Minullakin on yksi korkkaamaton Sorbus-pullo.
Ilmoita
Jos joku kiinnostunu myymään niin yhteyttä
tommi.nurmela@hotmail.com
Ilmoita
minulta löytyy sorbuksen 75v. juhlapullo jota tehtiin 10000 pullon erä alkuperäisetiketillä. sorppa muuten ei ikävä kyllä todellakaan parane vanhetessaan.
Ilmoita
Nosto on vieläkin kaupan
Ilmoita
Naminam!
Lauantaina 23.helmikuuta.-13 aukee toinen noista. Tuskin maltan odottaa.
Otin kuvan just äsken ihan tätä viestiä varten. (toivottavasti kuva toimii)

http://aijaa.com/jLtSME

Vedä yrmydimmu itte naamaan se jonkun asiaa tuntevan kaverisi kanssa. Saat paljon enemmän siitä sillätavalla, ja ihan suoraan pullon suusta. Kuutta huikkaa enempää siitä ei saisi riittää. Katto että se on semmosta 15 asteista niinkun pitäiskin.
Ilmoita
80 euroa saat pullosta jos on viel
Ilmoita
joko on myyty? maksan ihan mitä vaan
1 VASTAUS:
Yksi pullo viimeistä erää ja yksi pullo 75v-juhlaerästä (10000 kpl) löytyy. Kummatkin korkkaamattomia luonnollisesti. Voi luopua tarvittaessa jotain järkevää tarjousta vastaan. kuningassammakka ät gmail piste com
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Sorbus tarkoittaa pihlajaa ja tuntuisi varsin erikoiselta, jos kansanedustaja Oinonen syyttäisi giganttisesta taloudellisesta vippastelusta pienehköjä puita ja pensaita.

"Sorbus tarkoittaa myös Alkon luetteloista löytynyttä makeaa, väkevää viiniä. Alaan perehtyneitten keskusteluissa juoma tunnetaan myös lempinimellä ”soppa”. Alko neuvoo nauttimaan Sorbusta viilennettynä ja mahdollisesti sitruunamehulla kirpeytettynä alkudrinkiksi tai seurustelujuomaksi. Jälkimmäinen käyttö on varsin yleistä Helsingin puistoissa. Samalla ankarasti kilpailulla segmentillä Sorbuksen kanssa mittelevät suosiosta sekä Vinetto että Gambina. Sorbus on kuitenkin juomista kuuluisin, vaikkei sitä laajalti tunnetakaan maamme rajojen ulkopuolella"
+Lisää kommentti
kaupan on edelleenkin
Ilmoita
Löytyykö kellään sorbusta edelleen? Mahdollisesti jopa pk-seudulla?
1 VASTAUS:
Ainakin 1 pullo legendaarista Sorbusta on vielä maailmalla seilaamassa
+Lisää kommentti
Alkoholia ei saa myydä muut kuin Alko . Se on rikos ! Polliisi tulloo ja pamputtaa .
Ilmoita
Sorbukseni on kaapissani vieläkin aina välillä ihailen sen kaunista ulkomuotoa ja muistelen sen makua.
2 VASTAUSTA:
Onko pullo tyhjennetty jo?
soppaa koneeseen kirjoitti:
Onko pullo tyhjennetty jo?
vielä näitä sorbus pulloja korkkaamattomana on. itselläkin hyllyssä
+Lisää kommentti
Ihana sorbus muistot kultaiset vie nuoruuteen.
Karun makuistahan se oli mut jotenkin silleen samalla aidompaa. Sopii puistokännäämiseen hyvien ystävien kanssa. Näin kolmenkympin ylittäneenä työssä uupuneena ukkona sitä kaipaa. Toki nuoruuden kavereiden kanssa tulee lähettyy välillä radalle mut kaikki me muistellaa soppaa. siin oli sitäjotain. Viime kesän kavereitten kans oltiin mökillä ja juotiin kiljua ihan sen punk asenteen takia. kaikilla duunit ja rahaa ostaa mitä alkosta mielii mutb se asenne löytyy karuista juomista.
Ilmoita
Minullakin on vielä neljä pulloa sorbusta. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta sen valmistuksen aloittamisesta, joten uutena vuotena ajattelin korkata sen kunniaksi yhden.
Ilmoita
Vielläkö jollain on soppaa myynnissä?
Ilmoita
On.
Ilmoita
Sorbus pulloissa oli automaattikorkki joka aukesi minuutin alkosta poistumisen jälkeen. Kenelläkään ei siis voi olla korkkaamatonta soppapottua. Säilyvyys oli myös ongelma ,avattu pullo ei juuri varttia pitempään säilynyt.
Ilmoita
sinulla ei taita olla tarvittavia lupia alkoholin myyntiä varten. joten jonkun muun tahon, kuten alkon on hoitettava käytännön järjestelyt.
Ilmoita
löytyykö?
Ilmoita
Mulla on avaamaton pullo Sorbusta kaapissa!
Jokohan se on kohta hinnoissaan???
Ilmoita
uppia hiukan
Ilmoita
Mee töohohlhrldl
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sorbus

Mulla olis todennäköisesti suomen ja sitäkautta maailman viimeinen korkkaamaton sorbus pullo. tarjouksia tulemaan myyn sen eniten tarjoavalle.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta