Aihe

Tähtirannan tähtöset

ffgghh

Tytöt kapusivat saunan lauteille ja heittivät aluksi melko kovat löylyt. Hikikarpaloita alkoi ilmestyä kummankin jo hieman ruskettuneelle iholle.
He istuivat lauteilla vierekkäin ja muistelivat menneitä ja nauroivat kaikelle kokemallensa.
Mirva kuitenkin ehdotti pian uimista ja tytöt sipsuttelivat alasti rinnat pompahdellen laiturille ja hyppäsivät järveen. Vesi tuntui aluksi kylmältä,
mutta pian siihen tottui.Jenni sai hauskan idean ja haki saunan pukutilasta uimalasit ja laittoi ne päähänsä. Hän sukelsi Mirvan haaroväliin ja tutkin veden alla tämän
sopukkansa. Mirva kikatti ja samalla hänen halunsa heräsivät entisestään. Hän otti Jenniä hellästi hartioista kiinni ja nosti pinnalle, otti uimalasit pois
tämän kasvoilta ja suuteli intohimoisesti tyttöä. Jenni otti Mirvaa kädesti ja veti tämän rantaan. "Istu tuohon laiturin reunalle" kehotti Jenni.
Jenni otti Mirvaa reisistä ja levitti tämän jalkoja niin, että aurinko pääsi paistamaan tämän häpyhuuliin. Pian kuitenki Mirva sai tuntea kostean ja lämpimän
kielen klitoriksellaan. Hän nosti vielä jalat laiturille niin, että ne olivat koukussa ja Jenni pystyi herkuttelemaan Mirvalla paremmin.
Mirvan sydän hakkasi kiihkosta ja nännit kovettuivat salaman nopeasti. "Mitä jos joku tulee ja näkee?" kysyi Mirva.
"Ei tänne kukaan tule, saadaan olla ihan kahdestaan ja nauttia toisistamme" rauhoitteli Jenni. "vaikka toisaalta olisi aika kiihottavaa jos joku näkis meidät"
jatkoi Jenni. Mirva nousi laiturille seisomaan ja kehotti Jenniä nousemaan myös pois vedestä.
Mirva ohjasi Jennin saunan verannalle ja laittoi tämän pitkälle puupenkille selin maakaamaan ja kehotti häntä levittämään jalkojaan.
Samaan aikaan Mirva avasi siideri pullon, otti siitä hörpyn ja kaatoi hitaasti pienen määrän sitä Jennin alapäähän. Jenni päästi pienen kiljahduksen, sillä
siideri oli vielä sen verran viileää. Mirva imeskeli siiderit pois Jennin sopukoista ja alkoi hyväillä tämän klitorista sormeen päällään.
Kiusoittelevasti, ihan kevyesti ja hitaasti, pyöritellen. Välillä kielenkärjellä kostutti ja jatkoi taas sormin.
Jenni voihki nautinnosta ja sanoi hieman tuhmalla äänensävyllä "runkkaa mua". Mirva työnsi molemmat etusormet suuhunsa ja sen jälkeen hitaasti Jennin
kuumaan pilluun. Mirva nautti näystä. Jennin pillu oli niin täydellisen näköinen, että sitä voisi katsella vaikka kuinka kauan.
Se oli niin pehmeä ja vaaleanpunainen, karvaton ja sileä. Pieni häpykumpukin näkyi selkeästi. Se oli kuin dallaspulla, jos näin leikillä voi sanoa.
Jenni oli jo niin kiimassa, että hänen suustaan alkoi päästä varsin pervoja puheita. Mirva kiihottui puheista ja hän tunsi, kuinka omat mahlat valuivat puupenkille.
"Runkkaa mun kiimasta vittua!" "Ime mun häpyhuulet sun huulies väliin!" Mirva totteli Jenniä niin kauan, kunnes Jenni oli lähellä orgasmia.
Mirva asettui vuorostaan maahan kontilleen ja levitti jalkansa. Jenni työnsi sormensa Mirvan kosteaan pilluun ja teki edestakaista liikettä.
Hän lisäsi myös toisen sormen. Mirvan häpyhuulet liukuivat Jennin sormen ympärillä jättäen märät jälket sormiin. Mirvan rinnat heiluivat tahdissa.
Pian Jenni kuitenkin lopetti ja Mirva kääntyi kohti Jenniä kysyvä ilme kasvoillaan.
"Odota tässä" sanoi Jenni ja juoksi hakemaan mökistä sen mystisen paperikassin.
Sillä aikaa Mirva istui verannan lattialla ja kosketteli itseään. Pian hän kuuli rapinaa kulman takaa.
Sieltä näkyi vaaleansininen dildo. Jennillä oli ollut dildo paperikassissa. "Tän mä ostin ihan tätä mökkireissua varten." kehuskeli Jenni
ja laittoi dildon vibraattorin päälle. "Käy nyt selälles ja nauti, tyttöseni" kehotti Jenni
Mirva kävi selällensä ja laittoi kätensä päänsä alle, kuin tyynyksi. Jenni käytti dildoa suussaan ja työnsi sen tämän jälkeen Mirvan sisuksiin.
hitain ja rauhallisin liikkein. Välillä antoi vibraattorin hyväillä Mirvan klitorista. Mirva huokaili nautinnosta ja hän kostui entisestään.
Jenni laskii dildon käsistään, otti Mirvan häpyhuulet sormiensa väliin ja levitti niitä ja työnsi kielensä niin syvälle kun vain suinkin kykeni.
Mirva kiemurteli nautinnosta. Tytöt nuolivat toisillensa orgasmit ja menivät saunomaan.

0

670

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    113
    5459
   2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    62
    2288
   3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

    "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    371
    1987