Valmis nettikauppapohjat -plussat ja miinukset

Tietoa kaivataan

Olen perustamassa nettikauppaa. Kivijalkaliike minulla on ollut jo monta vuotta, mutta nyt kaipaan vinkkejä mikä nettikauppapohja olisi hyvä.

Löytyy
mycashflow
valmiskauppa.fi
wosbee jne jne

Mitä kokemuksia teillä on, ja kuuluuko "kaikki" luvattu hintaan, vai onko tullut yllätyksiä

6

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohikulkija111111

      Säästät paljon rahaa ja opit hyödyllisiä taitoja, jos käytät muutaman viikon koodamisen perustaitojen opetteluun. Useimmat open source (vapaan eli maksuttoman lähdekoodin) -verkkokaupat on asennettavissa ihan itse melko vähäisillä taidoilla, eikä se maksa mitään. Riittää, että lataat asennuspaketin ohjelman valmistajan sivustolta (esim. oscommerce.com, opencart.com ja zen-cart.com).

      Kun sitten myös ymmärrät, miten verkkokauppa ja sen mahdollistava koodi toimivat, voit ylläpitää ja huoltaa verkkokauppaasi tarpeen tullen. Jos olet täysin riippuvainen ulkoisista palveluntarjoajista, saat kaivaa kuvettasi joka kerta kun on aika tehdä tärkeitä turvallisuuspäivityksiä tai muuten parannella verkkokauppaa. Varsinkin turvallisuuspäivitykset on tarpeellista tehdä hetimiten, koska kyberhyökkäykset voivat vahingoittaa asiakkaidesi lisäksi sinua itseäsikin.

      Jos et itse ehdi opetella peruskoodaamista, lähipiiristäsi varmasti löytyy joku, joka osaa jo tarpeeksi.

      • ohikulkija111111

        Lisään kuitenkin vielä edelliseen, että noista listaamistasi ainakin valmiskauppa.fi lupaa automaattisen päivityksen verkkokaupalle 2 - 4 kertaa vuodessa. Se tarkoittaa, että verkkokauppa lataa omat päivityksensä suoraan serveriltä ilman, että sinun täytyy tehdä mitään.

        En tiedä, miten hyvin tuo on käytännössä toteutettu, mutta veikkaisin, että valmiskauppa.fi ei salli kovin paljon muutoksia perusasennukseen, eli kauppias ei voi lisätä osia siihen omien tarpeidensa mukaan. Paljon avoimen lähdekoodin kauppoja asentaneena olen huomannut, että eri kaupoilla on eri tarpeet, ja muokattavuus on hyvä asia - toisinaan koodiakin on tarpeen muuttaa, ja automaattiset turvallisuuspäivitykset saattavat vaikeuttaa tätä.


    • ... ..

      Ei ole kokemusta valmispaketeista, mutta mitä tahansa tietojärjestelmää hankkiessa semmoinen lisenssi, jossa säilyy myös itsellä mahdollisuus päivittää muutoksia, vaihtaa, myydä edelleen tai tehdä muita vastaavia tulevaisuudessa ehkä eteentulevia toimenpiteitä.

    • 17

      Muista punnita myös se, että mikä on liiketoimintasi ydin. Onko se nettisivujen koodailu ja muu pulaaminen vai tavaroiden myynti.

    • n17

      Täältä saat: www.nordcart.fi

    • prestashoppaaja

      Älä ota maksullisia pohjia. Et ikipäivänä pääse siirtymään niistä parempiin kun huomaat, että ne ovat pelkkää kusetusta. Avoin lähdekoodi on ainoa fiksu tapa hankkia mitään ohjelmistoja, niiden kanssa voit vaihtaa toimittajaa jos homma ei toimi. Verkkokauppojen kanssa et tarvi siihen väliin edes mitään välikäsiä. Prestashop.com on niin helppokäyttöinen, ettei tarvi opetella koodaamista ollenkaan. Jos et jostain syystä kuitenkaan osaa hoitaa hommaa niin apua löytyy foorumeilta heti. Jos haluat ettää joku tekee kaupan puolestasi niin se hoituu hyvin halvalla.

      Älä mene etenkään suomalaisten alustojen huiputuksiin, niissä on kaikista vähiten ominaisuuksia eikä ne riitä edes kotimaan kaupankäyntiin - ja niiden ulkoasu on törkeän ruma. Prestashopissa on valmiina hyvät ulkoasut ja jos ei miellytä niin uuden saa muutamalla kympillä. Jos osaa tehdä itse niin sekin onnistuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe