Nalle donkkaa tykimmin

Liberalistien edusta

Wahlroos huomauttaa, aivan oikein, että puolueettoman kilpailun puolustaminen ei ole pelkästään yritysten koskemattomuuden puolustamista, vaan sosialistisen syrjinnän ja ay-kartellin vastustamista. Sillä sosialistit asettavat työttömät ja vuokratyöläiset alempiarvoiseen asemaan.

Sosialistit ovat työttömien vihollisia. Sosialistien omaisuus tulee antaa työttömille ja köyhille!

http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/2012/04/1529494/wahlroos-kannustaa-aanestamaan---jaloillaan

Ei ole perustavampaa oikeutta - ei ihmisille eikä pääomalle - kuin oikeus äänestää jaloillaan: jättää taakseen sorto - olipa se Stalinin kaltaista veren tahrimaa kauhua tai vain populistisen enemmistön arkista tyrannia. Vapauden esitaistelijoiden on korotettava äänensä kaikkialla, missä tätä oikeutta loukkaavat rajojaan mustasukkaisesti vartioivat hallitukset tai tulojaan suojelevat hyvinvointivaltiot. Heidän ääntään on kuultava - ei puolustaaksemme etuoikeutettujen valinnanvapautta - vaan turvataksemme valtioiden, yhtiöiden ja yksilöiden välisen kilpailun, joka on vapauden ja edistyksen ylivertainen takaaja kaikkialla.

3

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin.

      http://www.kauppalehti.fi/5/i/mobiili/kl_mobiili/uutinen.jsp?oid=201205172737&ext=nwnd

      "Minimipalkka on ay-liikkeen luoma mekanismi, jolla pidetään ulkomaiset työntekijät pois suomalaisilta työmarkkinoilta. Työttömyys on ay-liikkeen – työvoiman kartellin – aiheuttamaa".

      Nalle on oikeilla jäljillä. Irtisanomissuoja on mekanismi jolla ay-liike pyrkii pitämään suomalaiset työttömät kortistossa, samalla kun ay-miehet nauttivat mukavia etuisuuksia ja erioikeuksia.

      Ay-miehet ovat kansanvihollisia.

    • jdjkdkjdjkdkjdjk

      http://ollimakkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/109793-sosialistinen-ihmiskäsitys-vs-kapitalistinen-ihmiskäsitys

      Me kapitalistit uskomme ihmisten hyvyyteen. Me uskomme, että ihmiset auttavat toinen toisiaan pakottamattakin. On ihmiselle hyvin ominainen taipumus auttaa lähimmäisiään, eikä siihen välttämättä liity mitään oman edun tavoittelua. Alleviivaan vielä: hyväntekeväisyys, vapaaehtoistyö ja kaikki muu pyyteetön auttaminen on täysin sopusoinnussa kapitalistisen markkinatalouden kanssa.

      Mutta entäs se sosialistinen ihmiskäsitys? Heidän mielestään ihmiset eivät vapaaehtoisesti tee hyvää toisilleen, vaan heidät pitää pakottaa siihen valtiovallan toimesta. Sosialistien mielestä paras tilanne saavutetaan raskaalla verotuksen progressiolla, josta kieltäytyminen johtaisi valtion väkivallan uhalla tapahtuvaan omaisuuden ulosmittaukseen.

      Vapaaehtoisesta omasta halusta lähtevä auttaminen on monin verroin tehokkaampaa kuin kasvottoman julkisen sektorin kautta saatava apu. Lopputulos on paljon parempi, jos isä auttaa omilla rahoillaan poikaansa, kuin jos valtio verottaa isältä auttamisrahat ja pistää asialle valtion virkamiehen.

      Sosialistien malli pyrkii hyvin tehokkaasti tappamaan tätä ihmisten luontaista auttamishalua. Jokaisen ongelman kohdalla huudetaan valtiota apuun sen sijaan, että itse käärittäisiin hihat ja yksinkertaisesti hoidettaisiin hommat. Väitänpä vielä niinkin, että tästä kehityksestä voisi etsiä yhtä syytä lisääntyvään perhesurmatrendiin. Yhteisöllisyys kuolee kasvottoman byrokratian edessä ja jättää ihmiset vatvomaan yksin ongelmiensa kanssa.

      Kun minä ja muut kapitalistista markkinataloutta puolustavat vaadimme julkisen sektorin leikkauksia, se ei tarkoita sitä, etteikö meidän mielestä ihmisistä tulisi pitää huolta. Meidän mielestä julkinen sektori ei ole vaan yksinkertaisesti ole useimmiten se paras tapa saavuttaa näitä päämääriä, vaan parempi tulos saavutettaisiin, jos uskallettaisiin luottaa enemmän ihmisen aitoon hyvyyteen.

    • SDP_eugeniikan perus

      SDP/Filatov ideologiassa alimpia ihmisryhmiä ovat ne työttömät jotka joutuvat karenssiin ja ne joilta työttömyyskorvaus otetaan kokonaan pois.
      Elinkelpoisia ovat ne työttömät jotka saavat ansiosidonnaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      112
      2284
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2147
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe