Luonasrenkaan kirppis vs. Anjalan työttömien kirppis

Raaka tiputus peli

Lyhyen ajan sisällä kaksi kirppistä lähes vierekkäin. Ajanhenki pyörii varmaan niin kauan kuin tukieurot pyörii ja aika älytöntä työttömiltä lähteä kilpailemaan heti uusi "oikea yrittäjä" pois ! Työttömien kirpputorille en tosiaakaan eksy autoa ei saa oven eteen :)

28

876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raaasti halveksittu

      Raakaa tiputusta on vain se, että moittija jää tulematta Anjalan KIrppikselle, kun ei saa autoa oven eteen. Kirpputorit on yhdistrysten perinteistä toimintaa, ja yksityiset yrittäjän ovat niiden kilpailijoita, ei päinvastoin !!!!!!! Maailmaan mahtuu mielipiteitä.

    • OY,AB

      aaaaahhhh......Noin hölmö ei ole kuin joku sosiaali tukien varassa eläjä !?
      Kyllä se niin on että yhdistykset pyörittää voittoa tavoittelematonta toimitaa ja jos se toimii samalla toimialueella yrityksen kanssa on sillä etulyönti asema yrittäjään nähden.

    • asiakas...

      Kyllä näinkin pieneen kylään hyvin mahtuu kaksikin kirppistä vierekkäinkin. Olen asioinut molemmissa ja on hyvät ja huonot puolensa kummassakin. Uusin "kirppisyrittäjä" eli yhdistys ei voi voittoa tavoitella yhdistyslain perusteella, heillä on vain tavoitteena työllistyä ja työllistää.
      Kannattaisi lounasrenkaan "yrittäjän" katsoa vielä kerran peiliin ja suoda muillekkin mahdollisuuksia..
      Hyvää kevättä kaikille kevätmielisille kirppis yrittäjille sekä asiakkaille...

    • Kerran vielä!!!

      Hei asiakas! Okei mahtuu kaksi,kolme tai neljä. Mut ajatuksena et tahtonnut ymmärtää asiaa Lounas rengas kirppis ei ollut kauaa pyörinyt eli asiakaskunta ei ole kerennyt vakiintumaan ja sit ns.verovaroin työllistys jutuilla laitetaan suoranainen kilpailija. Ei tunnu hyvältä ja ajoitus ei olis voinut yhtään olla huonompi! Onhan se hyvä et työttömät yrittäää myös jotain värkätä! No mikäs siinä eiks se päätien kirppis riittä, vai onks tää toinen yhdistys työttömii !!
      Hyvä idea olis sit perustaa Myllykosken paperi työttämät ry ja alkaa myös sen nimissä tekemään myös busineksii. Eiköhän ely rahaakin yks miltsi löytyis !? :)

    • Anjalan Parooni

      Kuulkaas tantat... Se kirppis joka toimi tiloissa, joissa ennen toimi Lounasrengas, on jo kuopattu...

    • Kirppu fani

      Oho, pitääkö paikkansa? Eilen ainakin näin vielä autoja edessä!?!
      Oliko startti rahalla pyörivä?

      • Kirppufanille

        Pitäähän pihassa olla autoja, kun vieressä toimii autorengasliike. Kirppiksen A-mainos on ulkona yötä - päivää, miksi ???


      • Anjalan Parooni

        Joo kiinni on ja maksut kaikki pystyssä! Tavaratkin roikkuu vielä rekeissä, mutta omistajaa ei tavoiteta mistään. Ei kestänyt edes starttirahan ajan, kaatui ihan lähtöviivoille.


      • Miä vaan
        Anjalan Parooni kirjoitti:

        Joo kiinni on ja maksut kaikki pystyssä! Tavaratkin roikkuu vielä rekeissä, mutta omistajaa ei tavoiteta mistään. Ei kestänyt edes starttirahan ajan, kaatui ihan lähtöviivoille.

        Mitä Anjalan kirppikseen tulee, niin sitä ei ole perustettu millään apurahalla vaan talkootyöllä, lahjoitusten turvin ja mikä siinä on niin väärin, jos jotkut haluaa tehdä vapaaehtoistyötä mielestään hyvän asian eteen? Ei pitäisi olla kenenkään pussista pois!. Jos autoa ei saa oven eteen ei siihen kuole, jos joutuu kävelemään kiinteistön viereiseltä parkkipaikalta. Ajan hengen kaatoi kyllä yrittäjä itse, ei kukaan muu. Eihän 7-9 myyntipöydän tuotto kata vuokraa, sähköä, vesimaksua, ALV ja muita yrittäjän veroja ja maksuja, palkasta puhumattakaan ja starttirahaa saa noin 500 euroa kuussa, joka tarkoitettu yrittäjän omiin kuluihin, eli ei siinä bisnes pyöri.


    • Kaikki tietävä

      Ajan hengen yrittäjällä taisi olla liian ruusuiset kuvat yrittämisestä! Monta ottajaa ennen kuin omaa palkkaa pääse nostamaan! Verottaja pitää myös osaltaan huolen ettei pääse rikastumaan ja sinne suuntaan kyllä pitää olla maksaa vaik omaa palkkaa ei pystyiskään nostamaan !
      Joka helvetin tavaras on veroa on alvia ja raaka-aineissa,työssä,valmistukseen tarvittavassa energiassa,lista loputon! Kaikessa kaupankäynnissä se hamuamassa osaansa.
      Toivottavasti vapaa ehtoiset jaksaa olla viel sit ens syksynäkin kirputtamassa!

    • VITTU

      BLA BLA SSSAAATTAANNAANN HHOOMMMOOOJJAA

      • Pettynyt asiakas

        Kyllä se vaan niin menee, että monta kertaa ovenkahvaa ajan hengellä nyittyäni, kun paikka jatkuvasti laitettu ennen sulkemisaikaa kiinni, ei juuri huvittanut minun lisäkseni myöskään muita asiakkaita!
        Itse "yrittäjä" tosiaan itselleen hallaa teki! Ja kai tuo olisi muutenkin kohta joutunut siitä pois, kun kaikki vuokrat rästissä. Melkoista vilunkipeliä! Kyllä ei oo ihmisellä kaikki muumit laaksossa, kun tuommoista tekee toiselle ihmiselle!

        Toivottavasti asiakkaat, joiden tavarat ovat vielä ovien sisäpuolella tajuavat tehdä rikosilmoituksen asiasta ja vaativat korvauksensa!

        "Yrittäjä" oli yrittänyt vaan saada muut tyhjentämään liikkeen, mutta eipä ollut fiksu kiinteistön omistaja antanut tavaroita pois viedä.


      • VITULLE HYI, HYI !!!

        Vittu, et sinä tästä gategoriasta löydä homoja tai lesboja. Tyydy vain omaan onneen, vai kiihottaako toisten homottelu.


    • Arvasinhan mä....

      no nii.... just nii.
      Nyt joutuu työttömienkin kirppis lopettaa anjalas. eka kirppis "ajettu alas" ja nyt toinen "kilpailevakii" lopettaa.. Oliko tarkotus vaa saada yksityisyrittäjä ahtaalle työttömien toiminnalla?? Kysyn vaan??

      • Huh, Huh tätä vääris

        ETPÄS ARVANNUTKAAN, ÄHÄPITI !!!

        Kouvolan Työnhakijat ryn:n ylläpitämä Anjalan Kirppis ei ajanut alas yrityspohjaisyta toista kirppistä, vaan aivan yrittäjän omat syyt. EIKÄ ANJALAN KIRPPIS LOPETA, vaan muuttaa Elimäentie 28:sta tien toiselle puolelle Elimäentie 43:een, jossa avjaiset ke 01.08.2012.


    • veronmaksaja vaan

      Työttömien tukirahat valtiolta vedetty ja nyt voidaan taas sanoa et voi voi, valtiolla ei ole rahaa enempää. olikohan tämäkin "tukitoimi" vain starttirahojen omaa hyötykäyttöä??? Ja taas ne raukkaparkatyöttömät on kortistossa vetelemässä meitin kalliita verorahoja!!! Kyllä kyrsii!!!

      • Varmaa tietoa

        KATEELLINEN !!! VERONMAKSAJA ???

        Työttömien tukirahoja ei valtio ole vetänyt pois !!!!!! Anjalan Kirppis ei ole käyttänyt euroakaan starttirahaa, et silleen, Anjalan Kirppis lisää henkilökuntaa.
        Eikä ne työttömät ole raukkaparkoja, vaikka joutuvatkin monet pienten korvausten takia pyytämään myös toimeentulotukea, jota heistä useimmat ovat itse omalla työnteollaan etukäteen itse maksaneet. Myös työttömät maksavat veroja.
        Sille ei sitten voi mitään, jos toisten mollaaminen tuottaa nautintontoa, niin antaa vaan kyrsiä, jos se sitten helpottaa !!!


    • Miä vaan

      Ei juma, et on jollain taas ahdasta, kun jaksaa jauhaa "tukirahoista", joita Kouvolan Työnhakijat ry:llä EI OLE KÄYTETTY SENTTIÄKÄÄN! Sinne palkatut henkilöt saavat palkkansa ihan samasta lähteestä, kuin missä tahansa muussakin yhdistyksessä tai yrityksessä. Palkkatuellahan voi työskennellä vaikka Prismassa! Kandeisko ottaa ensin selvää asioista ennen kuin alkaa jauhaa tollasta paskaa, jossa ei ole mitään perää. Ja jos tukirahoja saisikin niin eikös se ole parempi, et ne käytetään täällä kotimaassa, kuin et ne annettais Espanjalle tai Kreikalle?!

    • Varmaa tietoa

      Miä Vaalle !!!

      Ittelläs ei tunnu olevat todellista tietoa asiosta, tai muuten vain piruuttas vääristelet asioita. Tukirahoja ( hanketukea tai starttirahaa ) ei ole käytetty, palkkatukirahoja on käytetty ja käytetään ja jatkossa vielä enemmän. Ei ole yhdistysten vika, että yksityinen sektorikin saa samoja tukirahoja. Lisäksi, jos et satu tietämään, Anjala sijaitsee Suomessa, EI Espanjassa tai Kreikassa. Toki tukirahoja pitäisi olla nykyistä enemmän kotimaassa käytettäväksi.

    • hrdgrdr

      Kouvolan kaupunki sai myytyä Anjalan Virastotalon, joten eiköhän se ole suurin syy Kouvolan Työnhakijoiden kirppiksen muuttoon.

    • Uigviillj

      Huh,hah,hei..... Mitähän siihen kunnantaloon tulee ?

    • Sihteeri

      Hei!!!
      Me EMME ole lopettamassa toimintaamme, vaan jatkamme uudessa osoitteessa Elimäentie 43, ja samaa, hyväksi todettua kaavaa noudattaen.. Työllistämme nuoria sekä pitkäaikaistyöttömiä edelleenkin. Toivomme että entiset sekä myös uudet asiakkaat löytävät uudet toimitilamme.
      Entisellä kunnantalolla on uusi omistaja joka omalta osaltaan tekee omaa yritystoimintaansa ko. talossa.
      Tervetuloa 1.8.2012 uuden Anjalan Kirpparin avajaisiin. Siellä vastaamme (henkilökohtaisesti, ei näin nimimerkillä netin kautta ) mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin!!

    • Luutnantti -88

      Sihteeriopisto? Oletko em. Opiston väkeä ? Itse oon käynyt pomo koulun Haminassa.

    • naapurisi

      sinne pitäs saada jotakin mikä nuorisoa kiinnostaa, että saatais pidettyä nykyiset paikkakunnalla. kouvolan maine ja kämppien hinnat nousee ihan varmasti ja tästä tulee kysyttyä aluetta. itse oon käyny maailmalla maailmankoulun.

    • Vanhan ajan Krynderi

      Naapuri,naapuri oo nyt vähä aikaa hiljaa. Ei varmaan mene max.5vuotta kun täällä paperin teko vähenee entisestään ehkä loppuu kokonaan. ei varmasti nosta asuntojen hintoja. Haluttua ehkä siksi et alueelta saa nytkin joitain halpoja, kohtuu hintaisia asuntoja .Kerrostaloissa vaan iäkästä kantaa että suuret remontit odottaa ja sen myötä suuret rahotusvastikkeet ! INXA ja MYLLYKOSKI kerrostalo kanta ajatellen et putki,ikkuna,julkisivu,kattoremontteja tulossa maksat osakkeesta koosta riippuen 20-50tuhatta euroo ja sit kun suuret remontit käynnistyy tulee helposti yks ylimääräinen vastike per kuukausi ja velka osuus osakkeelle 20-35tuhatta euroo. Repikääpä siitä. Sit jos sitä sattuu isännöimään vielä joku isompi valtakunnallinen ketju niin remontti hinnoissa on aina se isännöinnin voiteluraha mukana.

    • Anjalan Paroni

      Teipit jo ikkunassa uudessa paikassa.Monta myyntipaikkaa/ pöytää sinne tulee ? Aika pieni tila !?

    • Öly

      Ja Tukipuun kirppiksen yrittäjät kusettavat lahjoittajia ja asiakkaikaita Inkeroisissa ja MYllykoskella.

    • masa3

      Niin Öly... on yhdistyksiä, jotka ajavat OIKEAA asiaa ja yhdistyksiä, jotka ajavat OMAA asiaa. Se pulju missä suurin volyymi on myös suurin kusetus. Kokemuksen rintaäänellä puhutaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe