-69-

ioktej

miksi mies haluaa 69 asennon niin että nainen on päällä?, miksei vaan voi tyytyä siihen että mies on päällä? mikä siinä on niin siistiä toisin päin?
asento on kiva esileikissä mutta ahistaa kun aina pitäis olla niin päin että minä olen päällä, tykkäisin ottaa suihinki jos mies on päällä niin saan pään oikeaan asentoon niin ei aina ruinataan toisin päin.

mikä siinä on?

14

2754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liisa 5v.

      Kysy mieheltäsi eihän me sellaista voi tietää!

    • ioktej

      voi helv.minkä takia sinä Liisa 5v, olet tällä sivulla jos sun pitää käydä kommentoimassa jotain saatanan lässyä, oliko edes pakko vastata tähän kun ei ollut mitään asiaa??? KYSYN NYTTE YLEISESTI MIEHILTÄ!!!!! että jos Liisa et satu mies olemaan niin osaatko olla kirjoittamatta yhtään mitään?

    • takaakin

      mulle kelpaa et olen päälläkin..tai takaakin

    • munannielijä

      Siinä voi naiselle tulla tukehtumisen tunne aika nopeasti jos päältä tunkee kalua suuhun. Jos nainen on päällä hän voi annostella munaa sopivalta syvyydeltä kurkkuun ettei yökkörefleksi yllätä.

    • nainen töissä..

      Ihan samat fiilikset täällä. Mies niin kun tavallaan nuolis oikeessa kohdassa, kun saisin olla alla...ja jotenkin se oman peräaukon levitys siihen miehen silmien eteen ei tunnu itelle niin kivalta. Miehet ehkä sit haluaa näitä irstaita näkymiä? Multa se vähän vie intoa, kun ajattelen, että inhottaako sitä vai ei ne näkymät...? Mua ei haittaa yhtään jos vähän oks.refleksiä tulis, päinvaistoin hallitsen sen hyvin enkä koskaan oksenna. Tuntuis rajummalta ku mies nais suuhun.. No, ehkä joskus niinkin päin..

      • kopkop111

        sinullahan oli just samanlaiset ajatukset kun minulle,tuli aivan typerä olo niinkö itte olisin käynyt kirjoittaa:D


    • tsdfghdsdfg

      No tuota. Miehenä sanoisin että itse päällä oleminen 69:ssä on ihan oikeasti hankalaa kun pitäis samaan aikaan suuseksin saamisen ja antamisen yhteydessä yrittää tulkita viestejä siitä miten syvälle naisen suuhun sopii työntyä. Siis lähinnä, tokihan sen silloin huomaa kun tulee yökkörefleksi mutta huomaavainen normimies pelkää kuollakseen sitä että silloin on fiilikset jo entiset jos sinne asti mennään.

      Sanoisin, että jos et ole nimenomaisesti ja painokkaasti sanonut ettei tuo yökkörefleksi sinua 69:ssä niin haittaa niin miehellä on sitä täysin perusteltu syy aina olettaa ettei kovin huoleton työntyminen oman rakkaan suuhun ole ok. Ja tämä johtaa suoraan siihen että miehenä haluaa olla varovainen mistä seuraa suoraan se, että 69 mies päällä on miehelle haastava asento.

      Mutta jos mies pääsee näistä kysymyksistä yli ja saatte sovittua ja opeteltua asian niin että hän tietää miten toimimalla pystyy myös saamaan suuseksiä päälläollessaan ilman riskiä fiilisten menemisestä, uskaltaisin veikata että sen jälkeen on paljon enemmän intoa. Ja kyllä, se edestakainen liike on suuseksin saamisessa miehenä aika olennaista, ja tällaisessa asennossa se käytännössä tarkoittaa jonkinasteista suuhun naimista. Oikein tehtynä se on uskoakseni kaikille suuseksistä pitäville miehille melkoisen kiihottavaa, vaikkei mitään syväkurkkujuttua olisikaan.

      Mutta jos miehen täytyy lähestyä tätä kokonaisuutta arvailujen varassa, niin aivan varmasti haluaa naisen olevan päällä. Nää kun on semmoisia juttuja joita ei kukaan vähänkään fiksu mies halua käytännön kokeilulla sokkona riskeerata.

    • köälo

      mUA ALKA APIKKUHILJAA VITUTATKU KYYTTE TOLLAISII!!! ooote sentää jo aikuisii...mäki ojo osaarnn!! vittu ei tarvi tänne tulla kusyy saataan an tuhgn'e!!!

    • pyllyttelyä

      Naisena sanoisin, että päällä oleminen on kivempaa. Aika ihanaa levittää pylly näytille ;) Kiva kun mies kommentoi näkymiä... ihaniksi.

    • Kyllä mulle kelpaa kumminkinpäin.

    • Kyllä mulle käy molemmin päin ja usein meneekin juuri toisin päin ainakin aluksi. Nuolen pillua päältä päin ja vaimo ensin käsin runkkailee, mutta menee sitten alle ja ottaa suihin. Tässä tuleekin sitten vaikea paikka. Hänen on vaikea nostella päätänsä siellä alla ja alan tietenkin työntelemään suuhun. Tiedän suunnilleen paljonko voi työnnellä, että hän ei ahdisti siellä alla. Mieti, että olet miehen alla ja hän työntää munan innoissansa ihan kurkkuun saakka ja et saa ilmaa... siinä pillua kuollessa kun on aika kiima jo muutenkin. En ole koskaan antanut tulla tässä asennossa, koska siitä se vasta pakokauhu tulisikin, jos olet lukittautuneena sinne alle ja kulli alkaa sykkimään suun täyteen.

      Toisin päin ollessaan nainen pystyy säänöstelemään paremmin ja annan laueta jos on lauetakseen, nainen voi päättää mitä tekee lastille. Yleensä imee suuhun kiimoisssaan. Ja Juuri noin päin ok ihana kun nainen levittää koko pyllyn siihen eteen. Tyyny sopivasti alle ja voi nuolla ihan alhaalta ylös saakka ja samalla vaikka sormetella peppua kun nuolee pillua. Meillä ainakin ihan suosikki. Nainen on myls sen verran kevyempi, että saa makoilla päälläni kuten haluaa.

      Mutta oma kiimansa toisinpäinkin on se kun saa työnnellä sinne suuhun. Ja rennompi naiselle se on.

      • Anonyymi

        Niin mitä piditte leffasta...


    • Kunnon kurkkupano tekee hyvää.

    • Anonyymi

      No mitä se toisille kuuluu...mietitäänpä nyt vaan omaa osuutta asiaan, ei muiden tekemisiä...se on ihmeellistä että muuden tekemiset puhuttaa, itse halusin keskustella elokuvasta 69, tuli just tvstä...ihan kelpo kuva, jörkka ihana...ritva vepsä upea sensuelli nainen...nuorena inhosin jörkkaa, nyt mitä ihastuttavin persoona...

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe