Perhesurmat

Perkele.

Hallitus on ajanut ihmiset niin ahtaalle, että turvaudutaan epätoivoisiin tekoihin.

Nämä tapaukset tulevat lisääntymään.

Turha puhua "yksittäistapapuksista" tai "mielenhäiriöistä".

Yksistään hallitus on syyllinen.

7

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ... v..

      Me suomalaiset emme ole tottuneet tähän Eu mallin elämään, eli rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.. rikollisuus rehottaa ja niin edelleen..

      Me kaikki muistamme vielä ns. Kekkosen ajat jolloin jokaisella oli töitä ja jokainen eli elämäänsä rauhassa ja turvallisuuden tunteessa.

      Oltiin työttöminä, mutta vain pieneiä hetkiä kerrallaan... eläkkeet oli sen suuruisia ,että niillä eli ja elätti veilä muitakin, toista on nyt.

    • tyhjää

      Mikään ei pakota tappamaan. Kyöhyyttä ollut ennenkin..

      • ..v..

        Elämä on mennyt kovaksi taisteluksi ...jotta edes selviäisi päivästä kerrallaan ja yksin ,, kauheea olisi jos olisi perhe elätettävänä.

        Jotku työttömät tuttavni sanoo,että joka aamu kun herää, niin ensimmäiset sanat on voihan vitt..jen vi.t.u, taas se alkaa, eli uusi päivä.

        Unessa olo on parasta ....


    • Valittu linja pitää

      Täytyy mennä ajassa taakseppäin 90-luvulle ja siihen suureen lamaan josta kaikki kumpuaa.Silloin käytiin ajamaan yhteiskuntaa alas ja tulostakin on syntynyt.Maassa ei koskaan päästy enää samaan hyvinvointiin kuin ennen 90-luvun lamaa,jolloin elämä oli toki kaikille hieman tiukempaa kuin nyt,mutta samalla kaikki yhteiskunnassa toimi.Hullut olivat siellä missä hullujen kuuluukin olla ja vankiloissa vangit eivätkä kaduilla ehdollista "kärsimässä".Ei tarvitse olla tutkija tai tohtori kun huomaa mihin Suomea on tietoisesti viety.Jatkuva yhteiskunnan alasajo tarkoittaa mm.vuodesta toiseen tietoisesti valtion verotulojen alasajoa mm.palkkasopua ostamalla.Samalla on myös luovuttu verotuksen progressiivisuudesta vaiheittain ja sallittu työtulon "kuittaaminen" pienemmällä lähdeverolla.Kaikki nämä ja muut rapauttavat yhteiskuntaa sekä lyhyellä,että pitkällä aikavälillä.Koko yhteiskuntaa vaivaa suuruuden ihannointi liki jokaisessa asiassa.Koulut yhteen isoksi kokonaisuudeksi,niin sielläkö se rauha ja yhteishenki syntyy.Koko yhteiskunnasta on tullut tavallaan iso hullujenhuone jossa vain rahanteko ja pyrkyryys on hyveitä.Näillä opeilla emme tule enää kauan yhteiskuntaa pyörittämään,sillä umpikuja on väistämättä vastassa.Kohtuus on hävinnyt politikkojen touhuistä tyystin.

    • 200 paskaa

      Hallitus on paska ja täynnä puolijauhoisia päättäjiä.

    • ????????????????????

      SURULLISIA.Eritäin surullisia.On nämä perhe surmat...Missähän JUMALA ON.Silloin,kun näitä tapahtuu..Sanotaan .Että Jumala antoi ihmiselle järjen,käyttää sitä...Mutta?.?.?.Maailmassa monta ,on ihmeellistä tarinaa.Se hämmästyttää,kummastuttaa,pientä kulkiaa.

    • Anonyymi

      Katoppa nykyhallitusta :D leikataan voimavarat niin minimiin, ettei oo enää vaihtoehtoja. Ei isät ja äidit syö omia lapsiaan, vaan lopettaa mieluummin kärsimyksen.
      Purran ja Orpon hallitus ajaa systemaattisesti ihmiset moisiin tekoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      37
      3296
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1622
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1493
    5. 80
      1115
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      889
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      114
      884
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      810
    Aihe