Vittu

Ku oon

Helvetin kateellinen niille joilla on mies tai poikaystävä!!! Vittu mäki tarviin fdjkdsfhdsfhjfdh :(((((((

5

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kateeks käy

      Niin mäkin olen kateellinen niille joilla on mies ja perhe. Sitä onnea ei mun kohdalle ikinä tullut. En ole koskaan edes seurustellut, ei mun näkönen kellekään kelvannut. Olisinpa ollut nätti tai edes vähän enempi ihmisen näkönen, kai silloin mullekin olis joku löytynyt. Näin rumalla ei ollut mitään mahdollisuuksiakaan parisuhdeasioissa. Eihän kukaan edes halunnut olla näin ruman kans ystäväkään. Nyt on jo aika mennyt mun kohdalta ohi eli enää en edes iän puolesta kelpaa yhdellekään miehelle kun ikää alkaa olemaan melkein lähemmäs 50v. Oikeasti olen huvittava tapaus, kun en ole ikinä seurustellut. Toisaalta, kaikki mut tuntevat olisivat ihmeissään, jos näin ruma ämmä miehen olis itselleen löytänyt ;D ; D. Olis pitänyt syntyä mieheks tai olla lesbo, silloin ei olis ollut väliä vaikka naamavärkki ei mikään kaunis olis ollut.

      • Nainen36

        Ulkonäkö ei ole koskaan este parisuhteen löytymiselle. Katsopas ympärillesi, niin huomaat, että kaiken näköiset ihmiset ovat parisuhteissa!! Este sille, että sinä et ole, on vain sinussa itsessäsi. Sinä uskot niin täysillä siihen, ettei kukaan koskaan voisi huolia sinua. Kun uskot näin, niin se heijastuu käytökseesi.. ja saat sen minkä uskot.

        Nyt muuttamaan sitä minäkuvaa ja pieni satsaus myös ulkoiseen ei varmana ole pahitteeksi. Jos haluat miehen, niin varmasti saat sen! Kokeile vaikka suomi24 treffi palstaa.


      • kateeks käy
        Nainen36 kirjoitti:

        Ulkonäkö ei ole koskaan este parisuhteen löytymiselle. Katsopas ympärillesi, niin huomaat, että kaiken näköiset ihmiset ovat parisuhteissa!! Este sille, että sinä et ole, on vain sinussa itsessäsi. Sinä uskot niin täysillä siihen, ettei kukaan koskaan voisi huolia sinua. Kun uskot näin, niin se heijastuu käytökseesi.. ja saat sen minkä uskot.

        Nyt muuttamaan sitä minäkuvaa ja pieni satsaus myös ulkoiseen ei varmana ole pahitteeksi. Jos haluat miehen, niin varmasti saat sen! Kokeile vaikka suomi24 treffi palstaa.

        Kyllä se ulkonäkö on este parisuhteen löytymiselle. Jos on ruma kasvoiltaan, kuten minä olen, niin miehet eivät halua edes tutustua sellaseen naiseen. Joskus kävi niin, että eräässä tanssiravintolassa tuli noin oman ikänen mies hakemaan minua tanssimaan, mutta kun näki minun kasvoni, niin perääntyi ja sanoi että näytin paremman näköseltä takaapäin ja lähti pois. Minua on haukuttu läpi elämäni ulkonäköni takia, miehiltä ja sekä naisilta saanut kuulla että olen luontaantyöntävän näkönen ja ruma. Olen tosiaan käynyt niin kuin muutkin tanssipaikoissa iltaa viettämässä ja eipä kukaan tullut juttelemaan tai halunnut tutustua muhun. Tuttavilla kävi parempi tuuri, he pääsivät tanssimaan ja miehet juttelivat heidän kanssaan, minä olin yksin heidän seurassaan. Useamman vuoden olin koulussa koulukiusattuna ulkonäköni takia, muita samalla luokalla olleita tyttöjä ei kiusattu ollenkaan. Kukaan ei halunnut luokan ruminta puolustaa. Pojat olivat kaikkein pahimpia kiusaajia, se oli jokapäiväistä hupia heille. Jos olisin ollut yhtä nätti kuin muutkin tytöt, niin minua ei olisi kiusattu ollenkaan. Onneksi kiusaaminen loppui, kun peruskoulu loppui. Lukiossa ei kukaan pojista koskaan halunnut tutustua muhun, olin heille ilmaa ja luokan tytöt eivät välittäneet myöskään olla tekemisissä tälläsen kuvatuksen kanssa. Työelämässäkin olen joutunut pilkankohteeksi rumuuden takia ja saanut aikoinaan potkutkin eräästä työpaikasta, liikkeen omistajan vaihtuessa. Syynä oli kuulema se että minun kasvoni muistuttivat petolinnun persettä, tämän syyn oli kertonut liittoni toimitsijalle, joten sen täytyi silloin olla totta. Muutamat entisistä tuttavistani ovat sanoneet mulle suoraan, että olen heidän mielestään luontaantyöntävän näkönen. Jos jotain on tarpeeksi monesti sanottu suoraan, niin silloinhan se on totta, eikä pelkkää omaa kuvitelmaa. Sekin jo kertoo aika paljon ettei yksikään mies ole ikinä halunnut millään tavalla tutustua muhun eli ollut kiinnostunut minusta. Joskus olen erehtynyt juttelemaan jonkun kanssa, niin aika selväksi on tehty ettei mun näkönen kiinnosta millään tavalla.
        Joten enää en rupea kuvittelemaan turhia tai turhan takia satsaamaan ulkonäkööni. Ei se koskaan ennenkään ole millään tavalla hyödyttänyt millään tavalla. Ainoastaan tullut enempi vittuilua ja naureskelua osaksi, tyyliin, ett mikä vittu sä luulet olevasi ja ruvettu herjaamaan vaatteista ja muustakin ulkonäöstä entistä rankemmin. En mä mikään masokisti ole, en nauti, kun joku tulee haukkumaan päin naamaa rumaksi. Mieluummin annan jo olla ja myönnän itselleni että olen kaikista rumin kuvatus mikä on ikinä maanpinnalla kulkenut ja sen takia jouduin olemaan koko elämäni ajan yksin, ilman ystäviä ja kumppania. Mulla vaan oli paska mäihä, synnyin rumaksi. Se on niitä asioita joita ei voi muuttaa vaikka haluais ja nyt on jo myöhäistäkin. Olen liian vanha kaikkeen, jopa elämään. Mä olin ulkopuolinen kaikesta rumuuteni takia, mua ei otettu mukaan koska en kelvannut muille tämän rumuuteni takia. Jos mussa olis ollut jotain nättiä tai hyvää, niin joku olis joskus edes kerran sanonut mulle että olen nätti tai sievä. Sain ainoastaan kuulla olevani ruma koko elämäni ajan. Mä olin jo syntyessäni sekundaa, liian viallinen kelvatakseni kellekään.


    • nainen36

      Onpas tosi ikävää kuulla, että olet saanut kokea tuollaista! Tuntuu uskomattomalta, että miten ihmiset voivat olla noin ilkeitä. Ymmärrän kyllä, että kaiken tuon jälkeen voi tuntua mahdottomalta uskoa jotain muuta kuin sen, että on ruma ja luotaantyöntävä.

      Minusta vaikutat mukavalta ihmiseltä. Haluaisitko laittaa tänne sähköpostiosoitteesi, niin voisin kirjoittaa sinulle? Minähän voisin olla sinun ystäväsi ja auttaa sinua näkemään itsesi uudella tavalla.. ehkä sinäkin alkaisit uskoa itseesi ja näkemään myös fyysisen puolesi uudella tavalla :)


      Ps. Minuakin on kiusattu koulussa, joten tiedän miltä se tuntuu.

    • Dcuikjdshj

      olinpas turkissa ja siel kaikki miehet on ihanii ja sit kävin vessas nuolemas yhe turkkilaisenkaa :PPPPP

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe