Pub Nostalgia Mouhijärvellä

Mouhijärvelle avattiin Pub Nostalgia 28.4.. Onko kukaan käynyt, millainen paikka on kyseessä? Sijainnissa ainakin olisi toivomisen varaa, Mustianojan "teollisuus"alueen nurkassa on aikas karu.
Ilmianna
Jaa

46 Vastausta


kaverit oli avajaisissa,,,,,,ihmettelivät miksi nimessä pub,lähinnä sopisi kuulemma vaikka salonki nirppanokka
Ilmianna
Jaa
Oliko pitsiliinat pöydässä? Ja kivat tarjoilijat kantavat ruutumekoissansa juustokohokkaita ja chateau briandia illastaville täysperheille?

Pubitikkataulukin kenties nurkassa oli? Mutta tikkoja ei kuulema monestikaan kannata mukaan tuoda, tekevät meteliä ja reikiä laminaattilattiaan.
Ilmianna
Jaa
Joka kerta kun kävin Mouhijärven ravintola Knallissa tai mikä sitten nimeltään aina olikaan, alkoi isoin urpo vittuilla pöytäseurueemmelle ja pikkunilkit pyöri taustalla pöydän ympärillä. Siinä ummehtuneessa kylässä ei saisi viinaa myydä, eikä olutta. Onneksi 2000-luvulla on tullut uutta porukkaa asumaan, niin ehkä se ääliöiden ylivalta paikallisessa ravintolaelämässä joskus väistyy.

Ja olen kiertänyt maamme ravintoloita liikaa, ja siitä huolimatta en edes pienemmissä tuppukylissä ole kokenut vastaavaa turpaanvedon uhkaa koskaan. Missään muualla ei ole pyöritty pöydän ympärillä. Jos siellä uudessa pubissa on ihan kunnon kansalaisia asiakkaina, niin lupaan poiketa. Raportoikaa tänne.
Ilmianna
Jaa
Nostalgia on siisti ja tunnelmallinen pub-henkinen anniskelupaikka, josta saa myös syötävää kuten pitsaa, siipiä, ranskanperunaa ym. Kävin juuri eilen kahvilla kyseisessä paikassa ja täytyy sanoa, että Nostalgia on huomattavasti parempi paikka kuin Häijään Hirvi tai Knalli konsanaan.
Ei ollut tikkataulua eikä pitsiliinoja.
Ja "Herrasmiessiemailijalle", eiköhän jokaisessa pienessä kunnassa (melkein 25 000 asukkaan kaupungissa) ole ne omat piirit ja omat "kylän tappelukaverit". Paljasjalkaisena mouhijärveläisenä sanoisinkin, että me paikalliset tiedämme kenellä alkaa nyrkki viuhua promillien myötä. Olet sydämmellisesti tervetullut kylällemme, jos osaat asennoitua rennoin mielin, känkkäränkät ansaitseekin hieman pahansisuista mulkoilua ja hampaiden vilauttelua osakseen ;).
Ilmianna
Jaa
Noihin mouhijärveläisiinkin pitäisi joskus oikein lähteä eriksensä tutustumaan. Että millaisia paikkoja ne siellä pitää, ja asuttaa, ja millaisia ihmisiäkin siellä oikein on?

Kun Vammalasta lähtee Häijään kautta Tampereelle, niin Häijään siinä ohiajaessa näkee, mutta ei Mouhijärven keskusta satu matkan varrella lainkaan. Siellä näkyy kartan mukaan olevan oma kirkkokin ja pari mallasjuomia jakelevaa ravintolaa ja kaikkea.

Keskimäärin, ei Vammalan väki tuommoisista juuri tiedä mitään. Häijää tiedetään, mutta Mouhijärveä ei.

Saako siellä Mouhijärven kaljapaikassa heti nokan päälle jos sanoo olevansa Vammalasta? Tiedä sitäkään että millaiset välit Vammalan ja Mouhijärven asukkailla vanhastaan on keskenänsä.

Ainahan pikkukylät on keskenään toisilleen hiukan veetuilleet. Ja nyt meidät sitten on kuitenkin laitettu samojen kuntarajojen sisälle.

Ei kai silti ainkakaan mitään isompia vanhoja kyläriitoja pitäis olla päällänsä?

Että kai tuonne vois tosiaan joskus kesäajelulla poiketa, jos Häijääseen saakka on jo ehtinyt tulla, niin voisi sen Mouhijärvenkin sitten katsoa.
Ilmianna
Jaa
Kaikille tiedoksi että Häijää ON Mouhijärveä! Ja uusi pub Nostalgia todella rento, viihtyisä paikka.
Ja ei siellä mitään tappeluja ole ollut, eikä tule.. missä te oikein ootte käyny jos heti tulee matsii ,kun eri paikkakuntalaisii..
Nostalgiaan on varmasti kaikki tervetulleita kus asenne on kohillaan
Hyvää safkaa siis ja rentoa meininkiä
terveisin Nina
Ilmianna
Jaa
Jokaisella makunsa mutta itse olen sitä mieltä että hienoa kun Mouhijärvelle on vihdoin saatu ravintola missä voi jopa käydä. Salonki nirppanokasta paikka on mielestäni kaukana, ja jos sikseen, voi toki käydä siellä Häijään Hirvi Pubissa. Muutaman kapakan kiertäneenä voin sanoa että sisustuksen suunnitteluun on panostettu ja yksityiskohdat on tarkkaan mietitty, hieno kokonaisuus! Mutta kuten sanoin, jokaisella oma makunsa.
Ilmianna
Jaa
Tyrviksen jutussa tytöt sanoivatkin, että säännöt on tiukat mouhoomisen suhteen. Minä poikkeen tuolla oluella melko pian!
Ilmianna
Jaa
Niin tai Häijää on kylä Sastamalassa.Tietääkseni Mouhijärveä ei enään ole.Ensiksi päästiin onnesta meijeristä ja myöhemmin koko kunnasta.Tuli kerta laakista sivistys Mouhijärvellekkin.
Ilmianna
Jaa
Eiköhän Vammala nimi kerro jo kaiken vammalalaisten sivistyksestä..... Niin, nykyään Häijää on kaupunginosa niinkuin Uotsolakin, mutta Vielä vuonna 2008 Häijää oli Mouhijärven kunnan kylä.
Ilmianna
Jaa
"Eiköhän Vammala nimi kerro jo kaiken vammalalaisten sivistyksestä."

Nimi nyt on mikä on, se on nimi jonka sille on aikoinansa paikallinen asujaimisto itse valinnut. Ei tuota nimeä ole ikinä Vammalassa koskaan häpeilty yhtään.
Ihan täysin leuhkasti vammalalaiset on sen oman nimensä kanssa menneet ja esitelleet itsensä ja kotipaikkansa Vammalan ihan kelle tahansa.

Ainakin rautakaudelta saakka 1500 eKr on täällä asuttu, ja läpi vuoden säilyvää asutusta alkoi metsästäjäheimojen jäljiltä paikalle pysyvästi jäädä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vammala#Historia
Kokemänjokea oleva Vammaskoski kuohui vielä vapaana ja vaarallisena ja vei ihmishenkiä keväin syksyin. Kosken nimestä tuli sitten jossain vaiheessa Vammalan omakin nimi.

Nykyinen noin 25.000 asukkaan Sastamalan kaupunki on muodostunut alun perin tällaisista kunnista:

Vammalan kauppala muuttui Kaupungiksi 1965, noin 6.500 asukasta
Tyrvää 7.306 asukasta (Kuntaliitos 1973)
Karkku 2.618 asukasta (Kuntaliitos 1973)
Suodenniemi 1.346 asukasta (Kuntaliitos 2007)
Äetsä 4.792 asukasta (Kuntaliitos 2009)
Mouhijärvi 3.094 asukasta (Kuntaliitos 2009)

Sekä Kiikoisten että Lavian kuntien kanssa on jonkinlaisia liitosneuvotteluita käyty. Nämä ovat kuitenkin edelleen Kuntauudistuksen rattaissa hautumassa.

Nykyisella 1387 km2 pinta-alallaan Sastamala on ylivoimaisesti Pirkanmaan suurin kunta, päihittäen kirkkasti esim. Tampereen 689 km2 kunnan pinta-alan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Nykyisella 1387 km2 pinta-alallaan Sastamala on ylivoimaisesti Pirkanmaan suurin kunta, päihittäen kirkkasti esim. Tampereen 689 km2 kunnan pinta-alan."

Kirkkaasti? Ylöjärvi on aika tarkkaan saman kokoinen...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lämmöllä toivotan kaikki tervetulleiksi itse katsomaan millainen paikka Pub Nostalgia on ja antamaan sitten oman arvionsa ennen kuin lähtee spekuloimaan. Varmaa on, että mielipiteitä paikastamme on juuri niin monta kuin on asiakkaita ja kaikkia emme voi tyylillämme tai sijainnillamme miellyttää mutta KAIKKI ovat tervetulleita, olit sitten Vammalasta, Nokialta, Hämeenkyröstä, Suodenniemeltä, Karkusta tai Rovaniemeltä. Jokainen asiakas otetaan ilolla vastaan ja PALVELLAAN asiakkaana, ulkonäköön, -muotoon, vaatetukseen ja asuinpaikkaan katsomatta! Pidämme huolen että jokaisen on turvallista tulla nauttimaan oluensa tai ruokansa ilman kenenkään uhkailuja tai päänaukomisia! Tavoitteenamme on antaa niille junteille mouhijärveläisille ja muilta paikkakunnilta tulleille asiakkaillemme ns. uudenlaisen koulutuksen ravintolakäyttäytymisestä jos edes viitteitä moiseen huonoon käytökseen esiintyy. Kiitos palautteesta, toivomme sitä jatkossakin! Etenkin jos on jotakin moitteen sanaa, haluamme tietää jotta pystymme parantamaan ja kehittämään paikkaamme siltä osin.

Terveisin Pub Nostalgian henkilökunta/ johtoporras
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Omistajan ääntä on aina kiva kuulla. Ne usein puhuu ihan asiaa:)

Harmi että on niin pitkä matka lähteä viikonloppuolusille Mouhijärvelle. Fyysinen välimatka ei lyhentynyt yhtään, vaikka samaan kuntaan nykyään kuulutaankin.
Taksi takaisin kotiin maksaa maltaita, tai pitäs sitten olla juoppokuski omasta takaa.

Kaipa tuo nyt sitten oli se oikea omistaja, joka edellä kirjoitti? Noistakaan voi olla ikinä varma, että onko kuitenkin joku feikki?

Toivottavasti ainakin lähitienoon väki menee pika pikaa katsomaan ja tutustumaan mainitun Pubin menuihin. Kun kaikki on nyt ainakin virallisesti kyläilemään kutsuttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pakko sanoa että tylympiä ja tympeämpiä asiakaspalvelijoita ei ole. Edes tervehdystä ei tule, joku tympeä ynähdys ja "sitte". Pizza raakaa ja lilluu rasvassa. Aterimet puuttuivat ja niitä pyydettäessä sanottiin asiakkaalle että tossa viereisessä pöydässä on. Nostalgia onkin ollut boikotissa kahden vuoden ajan ja pysyy. Juurikin johtoportaan takia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No huh huh.
Ilmianna
Jaa
Ihan hieno asia, jos pystyvät pitämään rähjätyypit kurissa. Perinteisesti noilla leveysasteilla on ollut poikkeuksellisen runsaasti niitä, joiden pitää päteä tyttösten takia tunkemalla haastamaan väkisin riitaa jonkun omassa pöydässä yksin oluttaan juovan ohikulkijan kanssa. Tuossa kylässä kaksi kertaa tapahtunut, kun olen ollut isännän kutsumana vierailemassa, toinen vieras on alkanut isännöimään, ja häätämään pihalle. P-kateus on myöskin hämmästyttävän runsasta noilla seuduilla. Kaikki muukin kateus, ja sisäsiittoinen asiain hoito.
Siis voihan saastalama sentään.
Ilmianna
Jaa
Paikallisia naisia ei kannata tosiaan edes vilkaista. Nuoret tytöt tuntee Mouhijärven kansallispuvusta (harmaat collarit jalassa, paitana hyvin tiukkaa ja tukka naimatakkuinen ja usein valkoiseksi värjätty (juurikasvu musta). Vanhemmat naiset muuten sama, mutta jalassa nuorisofarkut ja kädessä maxi-smart -tupakka-aski leveä perä.
Ilmianna
Jaa
""kädessä maxi-smart -tupakka-aski leveä perä. ""

Ne joilla on permanentattu tukka, juurikasvua, paksut nilkat, korkokengät ja levee perä, ne on paikallista Kokoomuksen nuorisoseuran jäsenkuntaa.

Eli ne saattaa siis silloin olla muiltakin paikkakunnilta poikenneita kaljan juojia. Mutta puoluekanta on aivan selvää, noilla ulkosilla tuntomerkeillä jos 4 kohtaa matchaa ne on just tuota yllä mainittua porukkaa.
Ilmianna
Jaa
Voi tsiisus ihmiset teitä. Kuinka suppeamielistä porukkaa löytyykään Mouhijärven ulkopuolelta. Hävetkää! Ja mikä yleistäminen! Olisiko syytä katsoa peiliin?
Ilmianna
Jaa
Ulkopaikkakuntalaisena olin perjantaina katsomassa Suomi-Kanada ottelua Pub Nostalgiassa. Muuten oli mukavaa, mutta yhdellä kertaa juomia tilatessa baaritiskin luona, alkoi vieressä oleva paikallinen kaljupää punaniska tuijottelemaan vihaisesti. Koitin vaihtaa muutaman ystävällisen sanan tilausvuoroa odottaessa, kun tuijotus alkoi tuntumaan epämiellyttävältä. Mouhijärvinen potunsyöjä totesi minulle, että sinun olisi parasta mennä tuonne ja näytti kädellä kauemmas baaritiskin toista päätyä. Pöytääni palatessa totesin toverilleni, että tälläiset paikalliset mörököllit saisivat pysyä kotonaan.

Tuli kaverini kanssa pistettyä monta euroa juomiin, tunnelma oli hyvä ja nättejä nuoria naisia oli paljon vanhan setämiehen silmänruokana :)
Ilmianna
Jaa
>> Koitin vaihtaa muutaman ystävällisen sanan tilausvuoroa odottaessa, kun tuijotus alkoi tuntumaan epämiellyttävältä. Mouhijärvinen potunsyöjä totesi minulle, että sinun olisi parasta mennä tuonne ja näytti kädellä kauemmas baaritiskin toista päätyä. >>

Riippuu hiukan tilanteesta ja asetelmasta. Saattoi olla ihan täysin normaali ja terve heteroreaktio.

Sillä onhan se nyt vähän homoo alkaa baaritiskillä miehen heittää toiselle miehelle kevyttä, liian monen lauseen pituista jutskaa. Vaikka sitten mitenkä ystävälliseksi tarkoitettuakin, siinä kaljaa odotellessa.

Kaljatiskillä varrotessa, mies - mies keskustelun turvallisessa ääripäässä on se, että ilman katsekontaktin ottamista lyhyesti kommentoi telkkarissa menossa olevaa lätkämatsia tms.

Sen sijaan tiskillä mies - mies keskustelun vaarallista reunaa on se jos hakee katsekontaktin, ja kysäisee että kiinnostaiskos sua muuten tulla mun kämpille katsomaan mun uusia etsaustöitä.
Siinä kohtaa voi nasaali lasahtaa, oli paikkakunta mikä tahansa.
Ilmianna
Jaa
Jaa-a, mää menin siihen tiskille vaan juomaa nopeasti tilaamaan, nii tää alkuasukas tuijotti ja tuijotti mua siinä vieressä, niin oli siihen otettava lopulta itekin katsekontakti, joka on varmaankin ihan normaali reaktio ihmiseltä, luulen ainakin.

Totesin ystävällisesti, että hieno tämä paikka tämä uusi baari. Johon tuli kehotus häipyä, vaihdoin toki paikkaa jonottamaan juomaa tiskin toiseen päähän, koska näiden kavereiden kanssa taitaa olla turha väitellä, olen nimittäin katsonut Syvä Joki-elokuvan. Jotenkin sosiaalisempaa porukka ollut Hirvessä, ehkä 10 käyntikerran perusteella sanoisin, mutta pitänee jatkaa tutkimuksia.

Toki nasaalin lasahdusta vältetään viimeiseen asti, harvoin on lasahtanut 40 vuoden elämän kokemuksen perusteella, ehkä yli 110 kilon paino on ollut yksi osatekijä :)
Ilmianna
Jaa
> ehkä yli 110 kilon paino on ollut yksi osatekijä :)

Sopiva määrä omaa massaa ja pari samanhenkistä kaveria on aina ihan hyvä voimavara olemassa. Siis kun lähtee näin kevään tulva-aikoihin uhkarohkeasti tutustumaan mihinkään jokivarsien uusiiin kapakoihin. Ainakin osa voi silloin jäähä henkiinkin, kertomaan jälkipolville omaa tarinaansa.
Ilmianna
Jaa
Miten voitte olettaa että kyseinen henkilö on mouhijärveläinen??? Siellä muutamaan otteeseen käyneenä, voin todeta, että ihmisiä on useimmiten muualta paikkakunnilta kuin paljasjalkaisia Mouhijärveltä. Enkä tällä halua millään tavalla puolustella mouhijärveläisiä. Mutta jos olet varma että kysessä on mouhijärveläinen niin ikävää, koskahan heihin saisi toitotettua järkeä ja muutakin kuin uhohenkeä.
Ilmianna
Jaa
No älkää nyt heti saman kunnan väki meille lämmetkö siellä vielä. Me poloset täältä suurkunnan toiselta laidalta, 40 kilsan matkan koetetaan vaan alustavasti hakea tuntumaa koko Mouhijärven seutuunkin.

Nimikin on melkein yhtä hupaisa kuin on joidenkin suuhun Vammala. Mouho ja mouhottamisesta tai mouhuamisesta tulee jotakin ihme mussutusta mieleen.

Ihan hyvnhän tämä keiken kaikkiaan on alkanut ja mennyt tähän saakka. Kun ketään ei ole vielä lyöty eikä käyty käsiksi eikä edes sanallisestikaan kovin pahasti käyty iholle.

Varmaan sinne pitää jossain vaiheessa auton nokkaa suunnata, ja mennä katselemaan että miltä kylät ja kapakit Mouhijärvellä näyttää.

Onhan tää suhde kaikkineen tällaisessa hakusessa hiukan vielä. Mutta melko varma olen että kun on nyt jo opittu Häijäässä saakka käymään kaupoillakin jo tämän tästä, niin kyllä tässä varmaan vielä opitaan olemaan muutenkin.
Siinä sitten toistemme kaljapaikoissakin opitaan poikkeilemaan ja käymään, ihan sulassa sovussa, tässä nyt ajan mittaan.
Ilmianna
Jaa
Mahtaako kukaan palstalaisista muistaa Corona baaria ? Baari sijaitsi nykyisen Salen vieressä ja baarina ollut rakennus on ollut purettuna liki 15 vuotta, jos oiken muistan.

Tarinan mukaan joku puukotettiinkin siellä kuoliaaksi. Yleensä myyjätkin oli hieman maistissa ja asiakaskunta oli kunnolla alkoholille vihkiytynyttä. Legendaarinen paikka, jonka tupakansavuista ja hämärää tunnelmaa on vaikea sanoiksi pukea.

Luulisin, että meno on hieman muuttunut siivompaan suuntaan Mouhijärvenkin baareissa ja tuskimpa kukaan uusi ravintoloitsija haluaisikaan mitään Corona baarin nostalgiaa 2010 luvulle.
Ilmianna
Jaa
Kävin ensimmäistä kertaa la 22.9 siellä ja olen hämeenkyröstä ja voin sanoa että siellä oli paljon enemmän väkeä kuin hämeenkyrön paikallis baarissa,kauhee määrä vain muodittomia rokkareita vitun vanhoilla amerikan raudoilla pyöri pihassa,neljä meitä oli ja hieman huomasin että vastaan tulijat katsoivat kieroon mutta hyvin pärjättiin siellä,yllätyin kyllä väen määrästä mitä mouhijärven baarissa en olisi uskonut olevan.
Ilmianna
Jaa
Mää oon Mouhijärveltä, Mouhijärveltä !
Ilmianna
Jaa
>> Kirkkaasti? Ylöjärvi on aika tarkkaan saman kokoinen...

No eihän Pirkanmaalainen hyvä naapurimme Ylöjärvi lopulta pääse edes kovin lähellekään noilla omilla lukemillansa:

SASTAMALA
Kokonaispinta-ala: 1.387 km²
Suomen 78:nneksi suurin kunta
- maa: 1291 km²
- sisävesi: 96 km²

YLÖJÄRVI
Kokonaispinta-ala: 1.324 km²
Suomen 84:nneksi suurin kunta
- maa: 1115 km²
- sisävesi: 208 km²

Ylöjärvellä yli 100 km² enemmän on vesialueiden alla, eli se on raakaa Näsijärven selkää.

Lisäksi Sastamala senkuin kasvaa jatkuvasti. Vuodenvaiheteessa kimppaan astuu Kiikoinen, ja sieltä tulee 144 km² verran neliäkilometrejä lisää tähän suuruuskisaan.

Toki onhan noita paljon suurempia kuntia olemassa Pohjois- ja Itä-Suomessa olemassa. Mutta Pirkanmaan kisassa pinta-alan mukaan ykköspaikkaa pitää Sastamala aika selkeästi.
Ilmianna
Jaa
knalli oli paras ja pitäjät huippuja. Oli täälläkin tuppukylällä välillä muutakin ohjelmaa kuin humppaa häijäässä. Harmi vaan että mouhijärvi on täynnä urpoja
pullistelijoita ja sukurutsareita, niin kaikki hyvä täältä lähtee ja paska vaan jää.....
Ilmianna
Jaa
Pub Nostalgia on erinomainen paikka nauttia juomia, ruokia ja hyvää seuraa!
Mitä siihen tulee että juntit moukkulaiset tulee vähän uhoomaan, niitä uhoojia löytyy varmaan muutamasta muustakin baarista ympäri Suomea?:D

Alunperin Mouhijärveltä kotoisin olevana sanon että Nostalgia on hieno uusi vaihtoehto Hirveen verrattuna!:)
Ilmianna
Jaa
Kyllä on kauniit lauseet ja lupaukset unohtunu uuden pubin pitäjiltä; joka viikonloppu kamalat tappelut kun annetaan mouhojen rellestää!
Ei huvita mennä ko. paikkaan enää ollenkaan!
Eikä se palvelukaaan aina niin ystävällistä ole ...
Ilmianna
Jaa
>>joka viikonloppu kamalat tappelut kun annetaan mouhojen rellestää!
Ei huvita mennä ko. paikkaan enää ollenkaan!>>

Kuulostaa reilulta ravintolalta tuo, vanhaa kunnon villin lännen kapakan meininkiä. Minä ainakin viihtyisin hyvin tappeluita ja vapaapainia katselemalla, jos ei tarvii itse osallistua mukaan.

Onhan neiti-tyypeille aina olemassa omia vaaleanpunaisella sävytettyjä special-ravintoloita.

Kaikkein viihtyisimmät pubit minun elämäni varrella on aina ollut pikkuisen myös rosoisia. Ei siellä mitään gaalailtoja istuta ja järjestetä. Jos tosin sitten ei ole lainkaan kivaa myöskään vaikka saada kolpakosta päähänkään.
Ilmianna
Jaa
Saastamala on peestä.
Skadeby eli Vammala, sellaista kansaa.
Ilmianna
Jaa
Nostalgiassa en ole kyllä ikinä nähnyt yhtäkään tappelua. Häijään Hirvessä sen sijaan tappelut ja nujakointi olivat aiemmin ainakin joka viikonloppuisia.

Pub Nostalgiassa käy paljon ulko"paikkakuntalaisia", ja hieman siistimpää väkeä, verrattuna esimerkiksi uuteen Pub Meijeriin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kuka sitä Meijerin Pupia omistaa ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hanna
Ilmianna
Jaa
Itsestä ainakin tuntui kun Meijeri Pubiin meni, ettei ollut tervetullut. Ja yllättävää tässä oli se, että itse omistaja kohteli röyhkeästi... Sen sijaan Nostalgian henkilökunta oli äärimmäisen mukavaa! No eipä tarvitse enää mennä Meijeri Pubiin, eikä suositella paikkaa kenellekään.
Ilmianna
Jaa
Henkilökohtaisesti en siedä nostalgian omistajia laisinkaan. Molemmat aina naama väärinpäin "palvelemassa" asiakkaita. Kamala paikka ja ruokaa pahaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aivan samaa mieltä !!! En vie rahojani ko baariin ikinä ! Ja tappeluihin ei pystytä puuttumaan VIELÄKÄÄN !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ruuan ja palvelun taso vaihtelee paljon, varsinkin riippuen työtekijästä. Ennen Pub Nostalgian kanapatonki on ollut maukasta ja tuoretta, tällä kertaa se oli suoraan sanottuna hirveää. Kanan laatu oli huonontunut, patonki oli huonosti lämmitetty, tomaatit ylikypsiä lössöjä, juusto oli ihan eri luokkaa mitä se on ollut ennen aiemmin. Ennen tuoreet juustonviipaleet kasvisten päällä ja tällä kertaa pohjalla epämääräistä nihkeää juustoraastetta. Majoneesin taso oli muuttunut huonompaan suuntaan, vetisemmäksi mitä ennen. Toisinsanoen raaka-aineden tuoreus ja laatu on huonontunut huomattavasti. Myös annoskoko oli aiempaa pienempi. Tähän vielä lisättynä, että osalla työntekijöistä asiakaspalvelu on hyvin huonoa. Ei hymyillä ja ollaan töykeitä. Saa sellaisen olon, että ollaan vihaisia siitä, että on asiakkaana. Kun ruuat tuodaan pöytään, sen sijaan, että sanottaisiin "Olkaa hyvä ja hyvää ruokahalua" sanotaan, että "Oleppa hyvä" ja "Ja noin". Mielestäni, ei kovin asiakasystävällisesti ilmaistu. Ennen olen pitänyt hyvänä kanapatongin hintalaatusuhdetta, tämän kerran voin vain sanoa, että sitä ei ole, sillä tällä kertaa laatua ei juurikaan ollut. 6€, jonka patonki maksoi, ei antanut vastinetta rahalle. Ruokailun jälkeen, ainoa mitä jäi, oli pettynyt olo ja vatsa sekaisin. Todennäköisesti pieni ruokamyrkytys. Anniskeluravintolana, jos ruokailua ei lasketa, kohtuuhintainen ja ihan ok.
Ilmianna
Jaa
Baariin ei ole kyl hyvä mennä. Rahat vaan menee.
Ilmianna
Jaa
Nyt on sitten Nostalgiassakin alettu tappelemaan. Uutenavuotena oli +30 hengen joukkotappelu ulkona ja viime viikonloppuna nujakoitiin uudestaan.

Hyvä Mouhijärvi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olitko paikalla? Jos olit mahdollisesti niin nyt on kyl pistetty vähän sitä kuuluisaa omaalisää kehiin tuossa tappelun väkimäärässä :) Nimittäin olin itse kyllä silloin baarissa bilettämässä ja tiedän mitä näin enkä nähnyt tappelijoitten väkimäärää kahtena mitä itse olet nähnyt/kuullut . Ja jos pidät tätä jotenkin ihmeellisenä että baareissa aina joskus saattaa tulla kinaa josta syntyy tappelua niin kyllä olet tainnut jossain kuplassa kasvaa, anteeksi nyt vain. Kerroppa yksikin baari missä ei olisi ikinä ollut tappelua niin annan kyllä sille osoitteelle propsit, koska niitä paikkoja on todellaTODELLA vähän :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jahas Möyhijärvellä köyritään ja biletetään baareissa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pub Nostalgia Mouhijärvellä

Mouhijärvelle avattiin Pub Nostalgia 28.4.. Onko kukaan käynyt, millainen paikka on kyseessä? Sijainnissa ainakin olisi toivomisen varaa, Mustianojan "teollisuus"alueen nurkassa on aikas karu.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta