Viivapillu vai sisemmät häppärit ulkona?

Viivoille päässyt

Kohdalleni on sattunut vain viivapilluisia naisia. Ensimmäinen jonka kaas muutaman kuukauden seurustelin oli sellainen hoikka nainen jolla on pitkäviivainen pimppi.Hän oli vastustelematon, tutustumisen jälkeen sai heleposti. Myös sisään meni heleposti het eka kokeilulla.Ollessani päällä pussailemassa kaluni oli sisällä ennenkun huomasinkaan. Suhde ei kuitenkaan jatkunut kovin pitkään.
Sitten löysin oikein elämäni naisen.Hän on erittäin kaunis urheilija tyyppi.Tykästyin häneen heti, alettiin seurustella vakituiseen. Se oli menoa samoin kuin Nykäs Matilla Susannansa kanssa. Petipuuhissa hän oli vaikeampi kesytettävä, mutta vajaan puolen vuoden kuluttua sänkyhommatkin tulivat kuvioon mukaan.Kun pudotettiin pikkarit lattialle, niin viivapimppi sieltäkin paljastui,pyöreämpi ja kireämpi kuin edellisellä tyttöystävälläni. Sisään meno oli aika tiukkaa. Molemmin saatiin ponnistaa vehkeitämme vastakkain oikein tosissaan. Kyllä kalu sisään sen yön aikana saatiin.Se oli hänellä ekakerta, siis neitsyyden menetys.Siitä eteenpäin kaikki oli juhlaa, alettiin olla monta kertaa sillai yös,miltei joka yö.Hän alkoi ehdotella kihlautumista, minullekin se sopi hyvin niin upean tytön kanssa. Sanoi vielä, ettei tarvi yrittää nousta päältä pois kesken kaiken,antaa mennä sisään vaan kaikki mitä kalusta tulee. Lapsiakin saa tulla jos on tullakseen. Niin siinä kävikin. Kihlauduttiin ja esikoinen ilmoitti tulostaan.
Sitten se edellinen tyttöystäväni viestitti ilosanoman:Lapsi on tulossa!
Voi taivahan talikynttilät! Ehdotteli pikaista kihlautumista ja häitä. Siihen mun oli pakko vastata: Mulla on toinen! Olihan se katkera paikka, mutta ei voinut mitään.On myöhäästä rykiä kun on luu kurkus!
Ihmettelen kuinka se lapsi sille eka tyttökaverillenikin tuli vaikka nousin päältä pois aina heti kun alkas vähänkin tuntumaan siltä että pian tulee. Viivapillut on tosi tehokkaita, kovine puristeluineen.Kalussa ne voimakkaat puristelut parhaiten tuntee kun se on syvällä sisällä.

Kokemukset niistä muunlaisista pilluista jäi minulta kokematta. Siis niistä , joissa sisemmät häppärit ja muut hörhäkkeet roikkuu ulkona ulompien välistä.
Voisko joku kertoa joka on päässyt lemmenleikkeihin sellaisten pimppien kanssa.
Naisetkin voi vastata joilla on nuo viimeksimainitut värkit. Miltä tuntuu kun annatte miehen tulla sinne sisälle.

52

4961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokke85

      Nainen on nainen vasta kun pill u on seksikäs eli pill usta pitää tulla ne häppärit kunnolla näkyviin. Sellasessa pillussa on sitä silmää hivelevää iloa ja jotain sellaista mikä jää mieleen. Pillujen kireydessä ei oo eroja oli viivapillu tai se seksikkäämpi malli. Mutta viivapillut on ollut niuhoja ja pihtaavii, ne ei jotenkaan nauti seksistä samalla lailla.

      • Anonyymi

        Ei todellakaan tartte tulla yhtään mitään välistä. Viivapimppi on paljon kauniimpi.


    • Ville hard

      Ainakin niille vauvoja tullee herkästi

    • Varovaisuutta kehiin

      Olkaa miehet varovaisia viivapilsojen kanssa!
      Jos pääsette sänkyyn sellaisen omistavan naisen kanssa, niin kannattaa vetää ajoissa pois sisästä. Jos pikkanenkin liru pääsee sisään, niin heti ovat raskaana. Vaikeaa se pois vetäminen kieltämättä on kun tekee niin makeeta se sisällä olo syvällä pimpissä.
      Mutta jos ei vielä ole ajankohtaista perheen perustaminen niin paras tapa on vetää kortsu päälle heti ennen yhdyntää, niin saa kokea sen makeuden loppuun asti.

    • viivafani

      Totta, vaimollani viivapillu ja oli heti raskaana. Kuitenkin oma mielipide on että viivapillu on se kiihottavin.

    • JRR.

      viivapillu on vauvoilla ja lapsilla. Nainen on se joka saa mut kiihottuun eli vastaus on että häppärit ja sellasseet ulkonevat ne olla pitää. Niissä on sitä JOTAIN!

      • ruusun_nuppu

        No voi meitä, jotka joudumme koko ikämme kantamaan viivapillua. Kuinka meidän nyt käykään ;DDDD

        En kyllä vaihda mistään hinnasta omaa, tiukkaa viivapilluani johonkin löystyneeseen hörpäkkeeseen :)


    • kauniit vulvat
    • Veli//

      Häppärit on seksikkäät ja ne tulee olla näkyvät eli sillain kunnolla ulkonevat. Häppärit on niin HOT! Viivapillut on maailman tysimpii ja käy vaan patjana kun eivät tarjoo sitä estetiikkaa.

      • Anonyymi

        Sisältä pursuavat häppärit ovat todella kuvottavan näköisiä.


    • Jo ki nen83

      Onneksi saa valita eli kyllä mä kanssa ehdottomasti valkkaan sen häppärit näkyy mallin, on se vaan niin seksikäs!

    • pointti

      No ei sillä ole suurta merkitystä onko viivapillu vai ei. Kun nainen kunnolla pyllistää viivapillu avautuu kauniisti. Ja tärkeintä siinä vaiheessa on että pakarat, pyllyreikä, vyötärö ja selkä ovat kauniit.

      No ei se häppäriversiokaan huono ole, jos nuo yllä olevat on kunnossa.

    • Seuranen:

      Häppärillinen malli eddottomasti HOTein. Viivapillut on olemattomii

    • ruusun_nuppu

      Näin naisena olen erittäin tyytyväinen, ettei pillustani törrötä mitään yli. Olen jossain filmillä nähnyt, kun pillusta tursui ulos kauheat härpäkkeet, todella epäsiistin näköistä. jos mulla olis sellaiset, kävisin leikkauttamassa ne pois. Hirveen näköset. Ja eipä ole miehiltäkään valituksia tullut ruusun nupustani... ;)

    • Sexinblood

      Joo tyypillinen likka oot, et tajuu seksistä mitään!!! Miehet nussii mitä saa eikä valita mutta omaksi otetaan seksikäs kaunotar, jonka pillussa on sitä jotain ettei heti kyllästy. Viivapillu on kun tyhjä räpylä, ei silmäniloo ei mitään. Lapsellinen ja kehittymätön malli. Häppärit tekee pil lusta sen mitä sen pitää olla. Seksikäs ja särmikäs!!

      • ruusun_nuppu

        Sexinblood: No nyt meni väärin, mut on otettu omaksi jo 10 vuotta sitten. Seksikkyyttä en voi todistaa, kuvaa en laita tänne. Ja yksi juttu vielä: Seksikkyys on paljon muutakin, kuin millainen pillu on :DD


      • Anonyymi

        Sexinblood, et taida ihan penaalin terävin kynä olla :D


    • eiomalla89

      Ihanaa miehet, kiitos päivän piristyksestä! Oon aina hävenny mun ulkonevia sisempiä häpyhuulia, koska mun silmään ne on kamalan rumat. Onneksi kuitenkin suurin osa miehistä näyttää olevan eri mieltä. ;)

    • ruusun_nuppu

      Silti naisten alapään kauneusleikkaukset vaan yleistyy... Miettikääs sitä. Ei täällä kukaan viivapillusta tykkäävä mies viitsi vastata, kun näkee heti, että täällä on enemmistönä hörpäkkeiden naijat. Kaikki ei viitsi kiistellä makuasioista.

      Onkin todella naurettavaa laittaa miinusta toiselle puhtaasti makuasiasta! Ei toisen maku ole yhtään sen huonompi kuin omakaan. Kuka tykkää mistäkin.

      Olen 45 -vuotias, iältäni en mikään likka, ulkonäöltä kuulemma kyllä ;)

      • Voi vittu!

        Joku tyhmä akka tuli ylistämään omaa vittuaan tähän ketjuun. Ne miinukset sulle tulee sun asenteesta tyhmä itserakas ämmä, eikä siitä millainen vittu sulla on saati ulkonäkö, jonka tyttömäisyys on ihan sun omaa kuvitelmaa kuitenkin.. Sitten tuosta tiukkuudesta sen verran, että turha mistään löysästä härpäkevitusta höpistä, kun sillä pillun ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä siinä asiassa. Minkä näköinen vittu tahansa voi olla tiukka tai löysä, tai jotain siltä väliltä. Rouva Vitulta löytyy ikää 45 -vuotta, niin oletettavasti olet synnyttänyt, ja jos on alatiesynnytyksiä, niin vittusi on löysä, vaikka kuinka olisit jumpannut ja miehesi sanoisi mitä hyvänsä. Luuletko todella, että se totuuden sulle kertoo? Voin sanoa, että ei kerro... Pilluja on kauniita ja rumia molemmissa "malleissa" sekä viivoissa että niissä joista häppärit näkyy. Rumimmillaan viivapillu näyttää isoilta kiveksiltä, jos on tosi isot ja pulleat ulommat häppärit. Tai sitten näyttää loputtomalle persevaolle, joka alkaa takaa eikä lopu koskaan. On niissä häppäripilluissakin rumia, jos on liikaa kaikenlaista roikkuvaa ja röpelöistä lihaa siellä, mutta aika harvinaisia rumat pillut on molemmissa malleissa ja tosi suuret rumat sisähäppärit on tosi harvinaisia... Loppu peleissä sillä pillun ulkonäöllä ei ole edes maailman eniten merkitystä, sillä puolisoksi valitaan korvien välin perusteella nainen, ei jalkojen välin vaikka Rouva Vittu Viivanen ei tästä tietonen kai olekaan, tai sun miehesi on tyhmä kun saapas, ja luultavasti on kun on tuommosen ämmän kelpuuttanut. Seksissäkään pillun ulkonäkö ei ole tärkeintä vaan se miltä se tuntuu, sillä eihän sitä nussiessa katsella pahemmin, ja oikeasti pillua saanut mies tietää tämän. Ne pornovideoitten äärellä leikattuja typistettyjä pilluja katsovat runkkarit on eri sitten eri asia. Ja Rouva Viiva Vittusen kaltaiset piilolesbot jotka kiihottuu vaan omasta vitustaan runkatessaan peilin edessä.


      • ruusun_nuppu
        Voi vittu! kirjoitti:

        Joku tyhmä akka tuli ylistämään omaa vittuaan tähän ketjuun. Ne miinukset sulle tulee sun asenteesta tyhmä itserakas ämmä, eikä siitä millainen vittu sulla on saati ulkonäkö, jonka tyttömäisyys on ihan sun omaa kuvitelmaa kuitenkin.. Sitten tuosta tiukkuudesta sen verran, että turha mistään löysästä härpäkevitusta höpistä, kun sillä pillun ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä siinä asiassa. Minkä näköinen vittu tahansa voi olla tiukka tai löysä, tai jotain siltä väliltä. Rouva Vitulta löytyy ikää 45 -vuotta, niin oletettavasti olet synnyttänyt, ja jos on alatiesynnytyksiä, niin vittusi on löysä, vaikka kuinka olisit jumpannut ja miehesi sanoisi mitä hyvänsä. Luuletko todella, että se totuuden sulle kertoo? Voin sanoa, että ei kerro... Pilluja on kauniita ja rumia molemmissa "malleissa" sekä viivoissa että niissä joista häppärit näkyy. Rumimmillaan viivapillu näyttää isoilta kiveksiltä, jos on tosi isot ja pulleat ulommat häppärit. Tai sitten näyttää loputtomalle persevaolle, joka alkaa takaa eikä lopu koskaan. On niissä häppäripilluissakin rumia, jos on liikaa kaikenlaista roikkuvaa ja röpelöistä lihaa siellä, mutta aika harvinaisia rumat pillut on molemmissa malleissa ja tosi suuret rumat sisähäppärit on tosi harvinaisia... Loppu peleissä sillä pillun ulkonäöllä ei ole edes maailman eniten merkitystä, sillä puolisoksi valitaan korvien välin perusteella nainen, ei jalkojen välin vaikka Rouva Vittu Viivanen ei tästä tietonen kai olekaan, tai sun miehesi on tyhmä kun saapas, ja luultavasti on kun on tuommosen ämmän kelpuuttanut. Seksissäkään pillun ulkonäkö ei ole tärkeintä vaan se miltä se tuntuu, sillä eihän sitä nussiessa katsella pahemmin, ja oikeasti pillua saanut mies tietää tämän. Ne pornovideoitten äärellä leikattuja typistettyjä pilluja katsovat runkkarit on eri sitten eri asia. Ja Rouva Viiva Vittusen kaltaiset piilolesbot jotka kiihottuu vaan omasta vitustaan runkatessaan peilin edessä.

        En jaksanut lukea koko toitotustasi, pakko vastata tuohon, että en puhunut omista miinuksistani, vaan muiden. Ja he ovat vaan ilmaisseet mielipiteensä tässä asiassa. Eli typerää on laittaa miinusta jonkun mieltymyksistä, se on yhtä oikea kuin muidenkin.

        Sanotaanko näin, että minun mies on sellaisessa ammatissa, että tuo "tyhmyys-kortti" ei oikein päde. Mutta hän ei ole kyllä mikään seksiammattilainen, eikä joku pervo elostelija, joten onko hän sitten tyhmä siinä mielessä? Mene ja tiedä, mutta en vaihtaisi tuommoisiin pervoihin, mitä täällä näyttää olevan. Eikä se ole väärin, että hän tykkää itsevarmoista naisista, kuten itse olen. Nai sinä kuule vaikka rosoista aidan reikää, se on minulle ihan sama.

        Ai nyt olen jo lesbokin :DDDDD Olen kyllä viimeinen, josta voi käyttää tuota nimitystä. Onkos ihan varma, ettet sinä ole hinttari, kun tykkäät naisellakin, että roikkuu jalkovälistä jotain? :DD

        P.S. En ole synnyttänyt yhtäkään lasta, olen nauttinut elämästä ihanan miehen kanssa kahden, sen takia olen säilynyt nuoren näköisenä, ei ole ollut huolta lapsista, eikä kyllä inhottavista, junttimiehistäkään sen puoleen. Sillä on niin paljon merkitystä, kuinka hyvän miehen saa ♥


      • Voi vittu!!
        ruusun_nuppu kirjoitti:

        En jaksanut lukea koko toitotustasi, pakko vastata tuohon, että en puhunut omista miinuksistani, vaan muiden. Ja he ovat vaan ilmaisseet mielipiteensä tässä asiassa. Eli typerää on laittaa miinusta jonkun mieltymyksistä, se on yhtä oikea kuin muidenkin.

        Sanotaanko näin, että minun mies on sellaisessa ammatissa, että tuo "tyhmyys-kortti" ei oikein päde. Mutta hän ei ole kyllä mikään seksiammattilainen, eikä joku pervo elostelija, joten onko hän sitten tyhmä siinä mielessä? Mene ja tiedä, mutta en vaihtaisi tuommoisiin pervoihin, mitä täällä näyttää olevan. Eikä se ole väärin, että hän tykkää itsevarmoista naisista, kuten itse olen. Nai sinä kuule vaikka rosoista aidan reikää, se on minulle ihan sama.

        Ai nyt olen jo lesbokin :DDDDD Olen kyllä viimeinen, josta voi käyttää tuota nimitystä. Onkos ihan varma, ettet sinä ole hinttari, kun tykkäät naisellakin, että roikkuu jalkovälistä jotain? :DD

        P.S. En ole synnyttänyt yhtäkään lasta, olen nauttinut elämästä ihanan miehen kanssa kahden, sen takia olen säilynyt nuoren näköisenä, ei ole ollut huolta lapsista, eikä kyllä inhottavista, junttimiehistäkään sen puoleen. Sillä on niin paljon merkitystä, kuinka hyvän miehen saa ♥

        Pervo elostelija? Ai onko se merkki pervosta elostelijasta, jos tykkää pilluista ja nimen omaan naisen pillusta? Mitä SINÄ sitten teet tällä palstalla, kun oot niin siveä ja sivistynyt? Ai niin mutta sähän ootki lesbo ja tykkäät pillusta. Mene runkkaamaan peilin eteen sitä kivesten näköistä vittuasi saatanan vajaaälyinen itserakas piilolesbo. Sun ukkosi on samanlainen itsekeskeinen runkkupaska kuin sinäkin kun on tuommosen vajaaälyisen runkkuhuoran kelpuuttanut. ;) Ruma vanha haaska lahopillu sä vaan oot. ;))))))


      • ruusun_nuppu
        Voi vittu!! kirjoitti:

        Pervo elostelija? Ai onko se merkki pervosta elostelijasta, jos tykkää pilluista ja nimen omaan naisen pillusta? Mitä SINÄ sitten teet tällä palstalla, kun oot niin siveä ja sivistynyt? Ai niin mutta sähän ootki lesbo ja tykkäät pillusta. Mene runkkaamaan peilin eteen sitä kivesten näköistä vittuasi saatanan vajaaälyinen itserakas piilolesbo. Sun ukkosi on samanlainen itsekeskeinen runkkupaska kuin sinäkin kun on tuommosen vajaaälyisen runkkuhuoran kelpuuttanut. ;) Ruma vanha haaska lahopillu sä vaan oot. ;))))))

        Aika kivaa tekstiä tuli sinulta, oikein laatumiehen tapaan. Ettei verenpaineesi nouse liikaa, niin sovitaan, että vastauksesi on täyttä totta :DD Heippa ja hörsyistä jatkoa ;))


    • Joppe

      joo samaan tahtiin yleistyy kauneuskeikkaukset kun itsetunto huononee. Kun kaikki kauneus eli häppärit on naksittu pois voi sama nainen ottaa taas uuden ongelman, uusi kohta joka on huonosti ja taas naks . . . kierre
      oma mielipiteeni on että vauvoilla ja tytöillä on viiva ja Naisilla häppärit. Jos jää viivaksi noon se on valitettavaa koska ikäänkuin jotain tärkeetä puuttuu. Häppärit on pil lun tärkein ja kaunein osa. klitta tietty tuottaa eniten nautintoo naiselle itselle mutta miehelle ne on häppärit. Ulkonevat häppärit on täydisen seksyt.
      kauneusleikkausten yleistyminen kertoo vaan valtavan huonosta itsetunnosta ja muoti-ilmiöstä. Naurettavaa sillä luonnolliset ja luonnonkauniit naiset on elämän sydän. T, mies joka inhoaa teennäisiä silikonitissipalleroita, jotka naidessa rypistyy rumiksi ja näyttää teennäisiltä-

    • pimperos

      Paljonpa sitä pystyy yhdestä pimpistä päättelemään! Viivamalli tulee raskaaksi tosi helposti, vaikka onkin sitten muutoin kehittymätön, epäseksikäs tytönhupakko, jota kukaan mies ei oikeasti edes halua. Tosin viivaa pannaan kyllä paremman puutteessa. Viivamallin omistajan mies on myös tyhmä ja naisensa kanssa vain paremman, eli hörpäkemallin puuttuessa. Mies myöskin on kova valehtelemaan, koska joutuu aina kehumaan viivaa, vaikka tosiasiassa hän haaveilee hörpäkkeistä, jotka ovat tosinaisen tunnusmerkki.

      Viivamallinen nainen on myös hyvin pinnallinen, vaikka ei olisikaan tarkoituksella leikkauttanut pimppiään siistimmän näköiseksi. Toisaalta, viivanainen on hyvin mahdollisesti esiintynyt pornoelokuvissa.

      Hyvin mahdollista on myös, että viivamallin kantaja onkin oikeasti lesbo, jonka vain hörpäkemallia kiivaasti puolustava tietää.

      Seksistä viivapimppi ei tietenkään nauti, ei edes osaa sängyssä mitään. Hän myöskin pihtaa jatkuvasti.

      Teidän kannattaa tehdä oikein kirja asiasta: "Pillutiedettä kansalaisille"

      • Voi vittu!!

        Ottiko rouva Viiva Vittusella noin koville, että pitää eri nimimerkillä mukamas esiintyä omaa löysää paskavittua puolustamassa? :D Naurettava vanha huora oot, mene runkkaamaan jo siitä. :))))))))))))))))))))) Ethän ees tajua mitä sulle sanotaan vajakki lesbo huora.


    • s api

      Mutta mielipiteensä saa sanoo ja yleensä semmonen onkin. Häppärimalli on erittäin seksikäs, naisellinen, suloinen joten en missään nimessä ota omakseni viivapillua. Jos se on mulle tärkeetä mitä se teitä haittaa? Seksi on tärkeetä ja haluan että omalta löytyy hyvinmuodostunut naosellinen p illu.
      http://tgp.inthecrack.com/hostedgalleries/1829262/5e8cc010-1474-4c4b-a726-5213088194e5/603_056.jpg
      http://ccgals.com/ss/photos/melany/01xh/09.jpg
      http://gals.teenmodels.com/ph-1_Enchanting_433416936154575/fs/15.jpg
      http://fhg.houseoftaboo.com/PROMO/content/hot/pics/386p2hot/fulm/015.jpg
      http://tgp.inthecrack.com/hostedgalleries/1829262/5e8cc010-1474-4c4b-a726-5213088194e5/603_132.jpg
      http://fhg.met-art.com/media/B0BAD70FBA0319948DAFE7C14BFC8990/w_2FBFC2F1109112B4DDCD340F69E14E8C.jpg

      • ruusun_nuppu

        Eipä haittaa kuule ollenkaan. Se on sun mielipide ja yhtä oikea kuin viivan kannattajienkin. Miten siitä edes voi kiistellä? Täällä vaan hörpäkkeiden kannattajat ovat alkaneet nimitellä viivan kannattajaa. Miksi? Ovatko he tyhmempiä kuin viivan kannattajat? Vai onko sillä edes mitään yhteyttä tähän asiaan?

        Kun uskalsi kertoa, että on tyytyväinen, kun omistaa siistin viivan, niin johan alkoi nimittely. Niinkuin pimpin muoto nyt ratkaisisi sen, millaiset taidot on seksissä! Ja siis onhan se nyt naurettavaa valita pari pimpin perusteella! Herrajumala, sehän on suorastaan naurettavaa. Vai onko se tietyissä piireissä yleistäkin?

        En ole ikinä törmännyt koskaan missään moiseen viivan vastustukseen, se on suorastaan outoa. Ei se, että joku tykkää hörpäkkeistä, vaan että joku alkaa haukkumaan ihmistä, jolle luoja on antanut viivapimpin. Ja täytyy kyllä korjata tuo väite, että vaikka on viiva, ei tarvitse olla mitkään kiveksen näköiset, en edes ymmärrä mitkä ne semmoset olisi.

        Täällä on kyllä sellaista yleistystä asian tiimoilta, ja vedetään ihmeellisiä johtopäätöksiä, että epäilen täällä majailevien äijien olevan jotenkin puutteessa, vain haaveilevan niistä hörpäkkeistään.

        Se miksi minä olen täällä, johtuu, että tämä otsikko sattui silmään ja ajattelin uteliaisuuttani katsoa, että mitähän vääntöä tuostakin aiheesta saa aikaiseksi. Koska se ON tosi outo oikeasti. Nyt olen joutunut jäämään tänne väittelemään tai pikemminkin puolustamaan itseäni vääriä syytöksiä vastaan. Mutta nyt menen pois, olen huomannut missä mennään ja minkälaisia tyyppejä täällä on.

        Pakko, siis ihan pakkohan tästä on vetää johtopäätös, että hörpäkkeiden ystävät on jotenkin... no, jääköön sanomatta...


      • Voi vittu!!
        ruusun_nuppu kirjoitti:

        Eipä haittaa kuule ollenkaan. Se on sun mielipide ja yhtä oikea kuin viivan kannattajienkin. Miten siitä edes voi kiistellä? Täällä vaan hörpäkkeiden kannattajat ovat alkaneet nimitellä viivan kannattajaa. Miksi? Ovatko he tyhmempiä kuin viivan kannattajat? Vai onko sillä edes mitään yhteyttä tähän asiaan?

        Kun uskalsi kertoa, että on tyytyväinen, kun omistaa siistin viivan, niin johan alkoi nimittely. Niinkuin pimpin muoto nyt ratkaisisi sen, millaiset taidot on seksissä! Ja siis onhan se nyt naurettavaa valita pari pimpin perusteella! Herrajumala, sehän on suorastaan naurettavaa. Vai onko se tietyissä piireissä yleistäkin?

        En ole ikinä törmännyt koskaan missään moiseen viivan vastustukseen, se on suorastaan outoa. Ei se, että joku tykkää hörpäkkeistä, vaan että joku alkaa haukkumaan ihmistä, jolle luoja on antanut viivapimpin. Ja täytyy kyllä korjata tuo väite, että vaikka on viiva, ei tarvitse olla mitkään kiveksen näköiset, en edes ymmärrä mitkä ne semmoset olisi.

        Täällä on kyllä sellaista yleistystä asian tiimoilta, ja vedetään ihmeellisiä johtopäätöksiä, että epäilen täällä majailevien äijien olevan jotenkin puutteessa, vain haaveilevan niistä hörpäkkeistään.

        Se miksi minä olen täällä, johtuu, että tämä otsikko sattui silmään ja ajattelin uteliaisuuttani katsoa, että mitähän vääntöä tuostakin aiheesta saa aikaiseksi. Koska se ON tosi outo oikeasti. Nyt olen joutunut jäämään tänne väittelemään tai pikemminkin puolustamaan itseäni vääriä syytöksiä vastaan. Mutta nyt menen pois, olen huomannut missä mennään ja minkälaisia tyyppejä täällä on.

        Pakko, siis ihan pakkohan tästä on vetää johtopäätös, että hörpäkkeiden ystävät on jotenkin... no, jääköön sanomatta...

        Pätkä sun ekasta kommentista "En kyllä vaihda mistään hinnasta omaa, tiukkaa viivapilluani johonkin löystyneeseen hörpäkkeeseen :)" Itse tyhmä runkkuhuora aloit yleistää jotain, että vitun ulkonäkö kertois löysyydestä tai tiukkuudsta. Ei kerro!!! Oon nussinut monen näköistä pillua ja ulkonäkö ei kerro mitään löysyydestä tai tiukkuudesta. Itse aloit haukkua hörpäkkeiksi toisenlaisia tussuja kuin oma kivesvittusi, joten vastasin sulle samalla tavalla. MULLE henk. koht. ei ole mitään vitun väliä minkä näköinen vittu naiselta löytyy vaan miltä se TUNTUU ja onko nainen mukava ihmisenä. Sä et ole, ja jo ensimmäisessä kommentissas todistit olevas paska, ylimielinen ja itserakas ämmä. Inhoan sun kaltaisias yli kaiken. Mene runkkaamaan vanha lesbo.


    • mies1981

      Esillä olevat häpyhuulet on tosi seksyt, ei kannata häpeillä. Kivan näköstä ku laittaa lihaa piiloon ni ne hivelee vartta ;D Tottahan viivamallikin käy, mutta hivenen seksikkäämpää on, että siellä pimpsassa on jotain konkreettista katsottavaa/nuoltavaa, kuin pelkkä rako.

      • ruusun_nuppu

        Sulle on vielä pakko vastata, että kyllä minun viivassa on selvät sisemmät häpyhuulet, mutta eivät tule yhtään ulos. Kun pillu sulkeutuu, ne jää just sinne sisälle. Se kai on tarkoituskin, koska ne ulommat häppärit suojaavat sisempiä. Kovin paljon ulkonevat sisähäppärit on alttiina vaatteiden hankaukselle ym. ärsytykselle, kun ovat herkemmät kuin ulkohäppärit.

        Kun te hörpäkkeiden ystävät tykkäätte niin selvästi, että joku roikkuu, tykkäättekö siitäkin, kun jollain naisella on niin iso klitoris, että se on kuin pieni penis? Onko sitäkin kiva nuolla? Ettette vaan ole miehiin päin kuitenkin? Semmosia piilo****** :D


      • Viivoille päässyt
        ruusun_nuppu kirjoitti:

        Sulle on vielä pakko vastata, että kyllä minun viivassa on selvät sisemmät häpyhuulet, mutta eivät tule yhtään ulos. Kun pillu sulkeutuu, ne jää just sinne sisälle. Se kai on tarkoituskin, koska ne ulommat häppärit suojaavat sisempiä. Kovin paljon ulkonevat sisähäppärit on alttiina vaatteiden hankaukselle ym. ärsytykselle, kun ovat herkemmät kuin ulkohäppärit.

        Kun te hörpäkkeiden ystävät tykkäätte niin selvästi, että joku roikkuu, tykkäättekö siitäkin, kun jollain naisella on niin iso klitoris, että se on kuin pieni penis? Onko sitäkin kiva nuolla? Ettette vaan ole miehiin päin kuitenkin? Semmosia piilo****** :D

        Mä oon tän ketjun aloittaja, tosimies..
        Ja oon ehdoton viivapillujen ihailija.
        Molemmat naiseni ovat sellaisen omistajia,ensimmäisen kanssa käytiin vähän nolosti, mutta aikanaan seksi hänenkin kanssaan oli hyvää, hyvät fiilikset jäi muistoiksi kivasta suhteesta, vaikkakin tiet veivätkin loppujen lopuksi eri suuntiin.

        Tätä toista,lopullista elämänkumppania piti ensin kesytellä, hän oli ehta tapaus ja halusi varmistaa, että mä olen taatusti "se oikea". Hän oli päättänyt jo varhain, että hän "antaa" vasta lopulliselle valitsemalleen eikä mitään irtosuhteita, sillai et sänkyyn mentäisiin kokeilupielessä yhden jos toisenkin kanssa.Viivapilluisen kanssa seksissä ole milloinkaan ollut valittamista. Aktiivisuutta löytyy. Monasti on rakasteltu aamunkoittoon .....

        Kyllä viivapimpissä häppärit on. Ne on vaan siistit. Ihanasti avautuu kun aletaan rakastella. Viivapimppinen nainen tekee myös usein itsekin aloitteita, ei lainkaan kylmä vaan tosi aktiivinen ja mukava. Tosi kiva ja kaunis katsella.
        Toisin kun sellainen jolla roikkuu kaikenmoisia härpäkkeitä ja retkalehia raosta alaspäin, pahimmasta päästä olevia sanotahan "teurasjätepilluuksi".

        Jos lapsia halutaan tehdä, niin viivapillu on siinä paras mahdollinen. Puristelut on sitä luokkaa ettei mies tahdo millään malttaa vetää tarpeeksi ajoissa pois kun spermat jo karkaa ulos. Eikä sieltä tarvitte tulla kun pieni liru jonka viivari jo ottaa talteen.Niin mulla kävi sen ensimmäisen kanssa vaikka lapsia ei vielä siinä vaiheessa ollut tarkoitusta tehdä.

        Ruusun-nupusta mulla on hyvä käsitys. Viisas, kaunis ja asiallinen ihminen. Myös alapäästään luoja luonut kauniiksi ja seksikkääksi. Lapsien tekemättä jättäminen on oma tietoinen valinta. Jos niitä haluaisi niin takuulla tärppäis heti asidolla luonnon menetelmällä. Pipetit,koeputket ym.on tässä tapauksessa turhia vehkeitä.
        Ei tästä kannata kenenkään pillastua, tämä on mun käsitykseni. Ja monen muunkin. "Teurasjätepillut" josta roikkuu monenlaista retkaletta on taas joidenkin mielestä "aivanihania". Sen vuoksihan kaikki "kaupan" menevätkin.


    • asfakfgakufgkasugfas

      Kiitoksia taas päivän nauruista :D Ei kyllä uskoisi että ikää löytyy noinkin paljon kuin ylempänä "ruusun_nuppu" väitti, teksti kuulostaa ihan teini-ikäisen kirjoittamalta. Mutta ei sillä, ihan yhtä lapsellista meininkiä näyttää olevan vastapuolellakin.

      Itselläni on aika isot sisemmät häppärit, joskus teininä oli kauhee itsetuntokriisi oman pillun suhteen mutta eipä kukaan oo koskaan valittanut ja emmä usko että sillä niin hirveästi väliä on muutenkaan. Ihan hauskaa lukea täältä että noin moni mies sanoo jopa tykkäävänsä! Vaikkei asialla tosiaan silleen oo enää vuosiin ollut mulle mitään merkitystä, mutta huvittaa nähdä miten väärässä sitä on nuorempana ollut :-)

      Toiset tykkää muhkummasta ja silleen. Annetaas kaikkien kukkien kukkii? Ei se tee kenestkään parempaa tai huonompaa mimmonen pillu sit löytyykää, toiset tykkää erilaisist ku toiset, eikä se nyt oo muutenkaan niin kovin merkittävä asia ihmisessä... Emmäkään oo mun poikaystäviä arvostellut niiden peniksen käyryyden perusteella :D

      • asfalshfoa8fhoasfh

        Ja nimimerkille ruusun_nuppu on kyl pakko heittää tähän kans tämmönen sanonta ku "weak dogs bark more often". Mitä sinun pitää tän foorumin hörhöille oikein todistella, jos todella olet niin sujut itsesi kanssa kuin väität? Tuo puolustelu antaa vaan semmosen kuvan että et ole...


    • Viivojen ystävä

      Viivapillu on nätein. Minä todella ihmettelen minkälainen kauneudentaju ihmisillä (miehillä) on,kun tuollainen rämemajava kiihoittaa?
      Pillun ulkonäöllä ei ole mitään väliä seksin,(panemisen) kannalta, mutta minä en ainakkaan suostuisi antamaan suuseksiä muuta kuin viivalle,minua ei ainakaan haluta nuolla mitään lärpäke viidakkoa.
      Ihmisten makuasiat ovat tietysti henkilökohtaisia jne.,mutta siitä huolimatta siisti pillu on kiihoittavin,eikä mikään kaatopaikalta näyttävä lärpäke kasa.

    • Pillun omistaja

      Ihmettelen kyllä tätä ketjua. Olen itse nainen, ja pillu siis löytyy minultakin, mutta en todellakaan alennu sille tasolle, että alan jollain tämän kaltaisella palstalla (tai muuallakaan) kuvailemaan mitä haarovälistäni löytyy ja ylistämään ihanuuttani, ja mollaamaan toisia naisia siksi, että he ovat erilaisia kuin minä.

      Olen nimimerkillä "ruusun_nuppu" kirjoittavaa naista melkein 20 -vuotta nuorempi, ja on hämmentävää havaita että tuonkin ikäisistä löytyy vielä noin lapsellisia! Ihan ehta pissa-liisa, mutta kai joillakin ei se korvien väli - se ainut väli millä loppujen lopuksi merkitystä ihmisessä on - kehity koskaan.

      En ole koskaan ymmärtänyt naisia, jotka haukkuvat toisten naisten ulkonäköä - miksi ihmeessä? Miehet haukkuvat jo niin rumasti meitä eri kokoisia ja näköisiä naisia muutenkin ja naisen ulkonäkö on jo pienintä piirtoa myöten määritelty, että millainen sen pitää olla, joten miksi ihmeessä lisätä vielä pahaa oloa kanssasisarien kesken alkamalla mollaamaan itsekin?

      Tuolla ihannenainen -palstalla on esim. suuria tissikeskusteluja, joissa pienirintaiset ja suuririntaiset naiset haukkuvat toisiaan minkä ehtivät, vaikka palstan tarkoitus kai on alun perin ollut olla paikka miehille, jossa keskustella kauneusihanteista.

      Minun mielestäni on vain hyvä asia, jos eri näköisille, muotoisille, värisille ja kokoisille naisille löytyy omat ihailijansa. Jos joku mies pitää toisen näköisestä naisesta kuin minä, niin ei se minulta ole pois, enkä siitä herneitä vedä nenääni.

      Näin kerran dokumentin pilluista ja tuosta, että naiset leikkauttavat nykyään häpyhuulensa pienemmiksi. Minusta se oli järkyttävä... Siinä oli esimerkiksi todella rumia keski-ikäisiä läskimaha miehiä, jotka olivat näitä "viivan kannattajia" ja latelivat hyvin napakoita mielipiteitä siitä millainen pillu naisella pitää olla, ja jos housut riisuessa sieltä paljastui jotain muuta kuin se viiva, niin eihän sitä voinut edes panna vaan sellainen nainen suurin piirtein potkaistiin sängystä pois. Voi vaan arvata, että noilla miehillä taisi sitten olla se pääasiallinen seksikumppani se oma rukkanen.

      Oli todella surullista nähdä, että siinä oli hyvin kauniita alle 20 -vuotiaita tyttöjä, jotka häpesivät alapäitään niin kovasti, että kävivät leikkauttamassa ne. Eräskin tyttö oli saanut hirveät kompleksit oman sisarensa vuoksi, koska tämä sisko oli pilkannut häntä siitä minkä näköinen sukupuolielin hänellä nyt sattuu olemaan. Pilkka ei ollut jäänyt pelkästään kodin seinien sisäpuolelle, vaan sisko -tyttö oli kaikessa sisarellisessa rakkaudessaan mainostanut sisarensa pimpin iljettävyyttä pojalle mahdollisimman rumin sanankääntein, johon tyttö oli ollut ihastunut, ja tietysti kohta koko koulu oli tiennyt mitä hänen haaroistaan löytyy. Kuinka julma pitää ihmisen olla, ja vielä omalle sisarelleen?

      Tyttö hakeutui siis leikkaukseen, mutta mitä se tekeekään tuntoaistille ja kyvylle nauttia seksistä? Tästä ei puhuta mitään, vaan kun plastiikkakirurgia on bisnestä, niin tuotakin leikkausta, kuten rasvaimuja ja silikonirintoja ja kaiken maailman kohotuksia ja kursimisia mainostetaan jonain autuaaksi tekevänä asiana, ja kaikkien ongelmien poistajana.

      Tätäkin palstaa lukee kuitenkin epävarmat teinitytöt ja silloin ainakin aikuisella naisella pitäisi olla sen verran järkeä päässään, ettei ala haukkumaan kenenkään alapäätä tai ulkonäköä muutenkaan, vaan viestin pitäisi olla pikemmin se, että jokainen nainen on juuri hyvä sellaisena kuin on. En myöskään ymmärrä ruusun_nuppua siinä, että jos ja kun sinulla on mies, joka sinua rakastaa - niin mitä ihmeen merkitystä sillä silloin on, jos et ole kaikkien maailman miesten mieleen? Minulla on mies, joka rakastaa minua sellaisena kuin olen, ja ei saa tarpeekseen vartalostani, ja se riittää minulle vallan mainiosti, ei minun tarvi olla mikään jokapojan kullin nostattaja.

    • mgdhddmies..

      Kyllähän viivapillu kuvissa näyttää ihan syötävän nätiltä mutta kyllä pienet heltatkin pitää näkyä,paras pimppa on semmonen viivamainen jossa pienet häpärit nätisti kääntyneinä sivuille ts joku "grand ganjon" tyylinen rosopesä jossa häpärit roikkuu missä sattuu on kyllä pahin..viivapimpistä vielä satuin kerran näkemään yhdellä sika hyvännäkösellä virolaisella privatytöllä ns. viivapillun joka oli ihgu mutta josta roikku joku ihme kuin kukon heltta noin 3cm ulkona,kumma kyllä tämä näky sai minussa ihan valtavan kiihkon aikaan,se oli aivan uskomattoman sexyn näköistä kun nätillä naisella roikkuu pimpistä ylimääräistä "lihaa",teki niin mieli imuttaa sitä "helttaa",että näinkin voi käydä,livenä nähty on aina hiukan eri asia kuin kuvissa

    • Iku

      Häppärillinen malli on paras! Häppärit on se joka tekee pillusta haluttavan ja naisellisen. Naiseus on se tärkein pointti ja jota mies tahtoo!

    • pillu asiantuntija

      mun mielestä ei ole paljon väliä minkä näköinen pillu naisella on, kaikki ne on ihania ja pää asia, että sitä pillua saa...oon kuitenki huomannu sen, että jos nainen antaa helposti, siltä löytyy yleensä viivapillu...kai se johtuu siittä, että pornossa näkee viivapilluja ja sit toisenlaisen omistavat naiset häpee omaansa, eikä suostu sänkyyn niin helposti....yleensä viiva on merkki siittä, että nainen on melko hutsu, mutta ei se haittaa jos itsekin siltä saa. ;)

    • ajsdgas7ftagisf7ga9f

      Pillun omistaja, kirjoitat todellakin asiaa. Ehkäpä ruusun nupulla on oman pimppinsä suhteen niin huono itsetunto, että pitää oikein tänne tulla haukkumaan muiden pimppoja rumiksi että voi omaansa vaalia paremmin :D

      Tätähän sitä teineinäkin tehtiin ku jotakuta luokassa kiusattiin!

    • Peku-.-

      Pildessä on oltava häppärit, sellasseet näkyvät jotta siinä on seksiä. Häppärit on upeet!

    • Joonas-

      Kyllä mulle maistuu paljon paremmin häppärillinen pimppa, se on kaunis ja seksikäs.

    • RooPe,

      Seksikkäällä naisella ON häppärit, jotka näkyy kunnolla :)

    • viivojen ystävä

      Täällä on taas nuo riekalepillu miehet vauhdissa, ihmettele tosiaan teidän kauneuden tajuanne!

    • Stuin

      Aika surullista, jos jotkut naiset muodostavat mielipiteensä omasta pillustaan tämän keskustelun perusteella. Molemman kaltaisia pilluja olen kokenut ja niissä on ollut hyvän ja huonon tuntuisia. Ja ne huonontuntuisetkin olisivat kai olleet parempia, jos nainen olisi ollut aktiivisempi.

      Eli pillusi on niin hyvä minkälaiseksi sen teet. :)

      • UrheilumallinPuoliso

        Aikoinaan heilastelin todella miellyttävän hupakon kanssa ainakin 15 vuotta sitten, hänellä oli sellainen "ruusuke" todella pieni ja kaikki osat tiukasti yhdessä kasassa, ja "asennoltaan" todella voimakkaasti etu tyyppinen. Tällä ei siis ollut mitään yhteyttä "tiukkuuden" kanssa.
        Lähetys saarnnaaja oli jotenkin absurdin helppo asento, tuota hupakkoa tuli joskus humalaspäissään tökittyä ehkäpä liiankin suoralla toiminnalla.

        Tuo hupakko oli mieltynyt ratsastamiseen jossa mies hyväili hyvin näkyvillä olevaa clittaa ja lähetys saarnaajaan.

        Ulkonäöltään oli sellainen toisen näköinen, nuoruuden pullukka ja kiitorata lähes luonnon poslarilla.

        Lähes kokonaan luonnon poslarikin on tullut koettua, tämä oli aivan ihana, jotenkin iho on aivan toisenlainen ilman karvankasvua, jostain syystä omistaja ei ollut yhtään iloinen luonon poslaristaan, mutta omistajakin oli noin 40 tienoissa.

        Naisen tiukkuus on kiinni ihan lihasten hallinnasta, sellainen nainen joka voi hypätä tasajalkaa teräksiset geishapallot sisällä, on käytännössä aina tilanteen herra.Miehellä tälläisessä tilanteessa ei käytännössä ole mitään valtaa, tulla tai pysäyttää liikkuminen on miehen vaihtoedot ja pysähtyminen ei ole vaihtoehto. Näitäkin on tullut koettua. Eikä sellaisella passiivi tiukuudella ole mitään tekemistä tän kanssa, oikeastaan löysempi on parempi, tälläisellä urheilumallilla. Nainen kykenee säätelemään miehen nautintoa helposti, ja helposti H hetken tullessa ajaa miehen hulluuteen, tunne on kuin joku yhtä äkkiä puristaisi voimakkaasti silleen rengasmaisesti miehen elintä, eikä mies sitä pitkään kestä.


    • LLLLL

      Viiva on lapsen vehje. Voi paska mitä pedof... jos siitä tykkäätte. Kyllä siinä sylissä pitää olla nainen, kypsä, uljas ja seksikäs - häppärit sen seksikkyyden varmistaa ;)

    • ZZtop.

      Häppärit olla pitää!

    • reku82

      Miten joku voi haluta jotain viivapillusta lasta, joka ei oo kehittynyt????? Naisella tulee olla muotoja, lannekaari, tissit ja häppärit, sellainen on haluttava ja seksikäs. Viivapilluset on tosi seksittömiä. Tässä hyväpillunen kaunis nainen. Tuollanen pillu on seksikäs http://img.bravotube.net/scj/thumbs/galleries/2/220/11_156.jpg

    • seppämies

      Monen näköisiä pimppejä on tullut tähän ikään jo nähdyksi, nuolluksi ja naiduksi. Kaikki ovat mainioita olleet. Vaimoksi valikoitui kielimiehelle nainen, jonka ulommat häpyhuulet ovat "matalat", mutta sisemmät tummat, isot ja vielä harvinaisen paksut. Monella naisella, joilla oni sot pikkuhäpppärit, ne ovat todella ohuet. Vaimoni pikkuhäppärit ovat kiihottuneena yli sentin paksuiset. Niitä on mukava nuolla ja imeskellä. Vaimo ei halua ajella alapäätään aivan posliiniksi, koska pikkuhäppärit näkyvät selvästi isojen välistä, ja aiheuttavat kovasti kiinnostusta. Pitkä häpykarvoitus peittää pilden uteliailta katselta.

    • Anonyymi

      Tuulessa lerpattavat pillunlehdet: hyi olkoon. Viivapillu on kaunis ja kiihottava!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe