Charleneko lapseton?

Truutalla töitä

Eikö nykyajan keinohedelmöitysmenetelmillä muka pystytä saattamaan kruununperillistä Monacoon? Ei ainakaan rahasta ole pulaaa vaikka hoidot kalliiksi tulisivatkin. Kaiken maailman octomomeja ja 70-vuottiaita ensisynnyttäjiäkin on, niin eikö sama lääkäri vois turauttaa Charlenenkin raskaaksi?

9

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhan se aika hurrja

      Toki tässä saattaa olla nyt asia, josta esimerkiksi Monacon Sharleenekaan ei itse tiedä yhtään mitään. Luultavasti asia on juurikin näin! Etelä-Euroopan keltainen lehdistö on vain käyttänyt mielikuvitustaan ja myynyt juttunsa myös tänne kaukaiseen Suomeen, jossa sitä nyt kovasti ihmetellään.

      Onhan se aika hurrjaa, eikö totta vaan, että ruhtinatar Sharleene olisi tehnyt sopimuksen, jonka mukaan hänen pitää vain synnyttää ruhtinaalle perillinen ja vasta sen jälkeen hän pääsee lähtemään Monacon linnan vankeudesta niin rakkaaseen kotiinsa Etelä-Afrikkaan. Onhan se niin somaakin?

    • JK

      KYLLÄ ON

    • mmmmm

      Ei se vaan onnistu lääkäreiltäkään se raskaaksi laittaminen, jos ei onnistu.
      Olen Charlenen ikäinen ja meillä ei onnistunut edes koeputkihoidoilla.
      Varmaankin nuo kuninkaalliset voivat käyttää näitä nykyajan sijaissynnyttäjä-apuja jossain vaiheessa, jos näyttää, ettei itsellä onnistu. Niinhän se Nicole Kidmankin sai omilla soluillaan toisen lapsen.

    • ei teennäisiä!

      älkää uskoko kaikkea mitä lehdistö kirjoittaa ;D ehkä he haluavat nauttia toistensa seurasta! ennen perheen perustamista!huvittaa oikein kuinka heitä parjataan kylmyydestä, he vain ovat hillittyjä!Häätkin olivat aivan ihanat! herkkyys paistoi läpi!Ja Minusta Albertin katseet olivat lähinnä helläärauhoittavaa tunnelmaa täynnä. kyllä hekin jännittävät!

    • lyiliuli

      eihän he nuku edes samassa hääsviitissä, kuulema! Ei he harrasta seksiä keskenään! Albert on jo 2 lapsen isä. Yksi musta, yksi tyttö.

      • -.,-.,

        Voi voi, kauheaa jos pariskunta ei haluakaan lapsia! Tosin jos vain lapsenteko on syynä vihille pääsyyn, luulisi että vaimolle tehdään täydellinen terveystarkastus hormonitoimintoa myöten ennen avioliittoa.
        Jospa urheilija-nainen on vetänyt doupingeja kunnolla?


      • Crown Juwel
        -.,-., kirjoitti:

        Voi voi, kauheaa jos pariskunta ei haluakaan lapsia! Tosin jos vain lapsenteko on syynä vihille pääsyyn, luulisi että vaimolle tehdään täydellinen terveystarkastus hormonitoimintoa myöten ennen avioliittoa.
        Jospa urheilija-nainen on vetänyt doupingeja kunnolla?

        Näillä elätti-kuninkaallisilla on vain yksi tehtävä suoltaa pikku prinssejä ja-prinsessoja putkenaan vrt Tanskan Mary.Porsimisesta niille maksetaan, vaikka ei alunperin suonissa sininen veri virtaisikaan vrt Ruotsin Daniel, Silvia ym.!


    • täppppp

      Eipä se tunnu tärppäävän Britanniassakaan. Näköjään 20 % lapsettomuusluvut liippaavat joskus kuninkaallisiakin..
      Saisivat teettää perusteellisemmat testit vielä ennen häitä. Esim. koeputkihedelmöitys, jossa tarkastetaan yhteisten alkioiden kunto. Pakastetuista alkioista saataisiin sitten jälkeläisiäkin alulle :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe