skinheads

kalju mies

onko kouvolan seudulla skinejä? joskus oon nähny sinivalkoisen ladan siellä jossa luki white power takaikkunassa....

62

3156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • True-Skini-KVL

      Kouvolassa on paljon skinejä. Tuntomerkit:
      - Työtön tai eläkkeellä
      - Alkoholisti
      - Tod. näk. ajaa Ladalla, Fiatilla tai Japsi-autolla. (tai jos on oikein skini ni ajaa todella vanhalla ruosteenraiskaamalla SAKSALAISELLA autolla)
      - Polttaa venäläistä tupakkaa
      - Juo Virolaista viinaa
      - Pelkää tummaihoisia
      - Ei ole käynyt armeijaa tai korkeintaan tykkimies
      - Kiitos-paita päällä
      - Rikkoo lakia, jos siitä on henk.koht. hyötyä
      - Pilvi maistuu itselle tai hyväksyy että kaverit polttaa. Silti kieltää kaiken.
      - Jos saa kerralla enemmän rahaa, menee hakemaan Thaimaasta muijan, vaikka on koko ikänsä suu vaahdossa selittänyt "vinosilmä"-pas**aisista ym. rotuoppi-jutuista

      Näistä on pienet Kouvolan skinit tehty. Sieg Heil ja sosiaalihuolto. Kyllä on kovaa sakkia Kouvolan Blood and Honour!!!

      • kfjfioeropro4o

        Haha naulan kantaan jokainen kohta! Skinit on pahempia pummeja kun somalit.


    • Motherfucker.

      Siellä taas joku tosimies huutelee oikein netin välityksellä. Ansaitsisit kunniamerkin rohkeudestasi.

      1. miksi pitäisi käydä töissä jos yhteiskunta eli sinä elätät meidät ja sen lisäksi autojahan myydessä tuohta kasaantuu ? Voithan toki tuhlata vapaa-aikasi töihin kun muut yrittäjähenkiset käyvät mökeillään ja viettävät vapaapäiviä naistensa seurassa. Mitä muuta elämältä tahtoisi?
      2. alkoholismi ei enää ole häpeä koska sitä sairastaa niin moni
      3. mitä vikaa on ladassa tai fiatissa? Oletko itse se isin pikku 18v mammanpoika jonka piti saada bemari tai audi velaksi ? en pidä sinua kovana jätkänä.
      4. ensit haukut alkoholismia, sitten haukut virolaista viinaa. Suomiviinaako pitäisi juoda?
      5. ja taas armeijakortti esille, jes! vaikka sinä kävisit armeijan, saisit silti turpiisi minunlaiseltani vahvalta natsilta, joka ei ole laihtunut 40kg armeijassa, vaan käyttänyt omaa järkeään, syönyt hyvin ja bodannut.
      6. minulla ei ole kiitos paitaa.
      7. lakihan nyt on naurettavaa pelleilyä muutenkin, sama asia lähes kuin kristinusko ja muut hömpötykset. ainoa miten sitä kannattaa noudattaa on vain tilanteet joista on itselle hyötyä.
      8. kutsut naisia muijiksi.

      Väitän että minä puoli-eläkeläinen, ladalla ajava olen sinua kovempi jätkä.

      • viisaampi kaveri.

        Minä taas en pidä kovina jätkinä näitä mammanpoikia jolle kaikki tulee liian helpolla, käydään suhteilla kesätöissä, sitten vakituiseksi, muija kallis auto velaksi.

        mitä nämä ovat, v*ttuilevia äidin pikku ipanoita varsinkin intternetissä eli nykyteinien mellastuspaikassa. onko tämä nyt sitten sitä atk:ta?


      • True-Skini-KVL

        Sattuiko kritiikki liikaa? Siellä "vahva-natsi" vastaa nettikirjoitteluun nettikirjoittelulla? Ootko nyt parempi?

        1. Mitä muuta haluisin? Haluisin että kaltaisesi loiset lähetettäisiin Siperiaan.
        2. Alkoholi ei varmaan sun suvussa ja kaveripiirissä ole häpeä. Muut kyllä katsoo sua säälien
        3. Jos en tykkää huonoista autoista = 18 wee rahaton ökyauton velaksiostaja = ei kova jätkä sun mielestä. Ei nyt tartte suuttua jos kritisoin sun ruosteista Fiattia.
        4. Sitä ollaan niin isänmaallista, paitsi silloin kun pitäisi veroja maksaa.
        5. Kumpa pääsisin sua joskus pimeällä kujalla tapaamaan.
        6. Ihme. ACAB-paita? BH-support paita? Vai eikö muija anna laittaa semmosta päälle? Taidat olla kalju vain siksi koska olet kaljuuntunut.
        7. Esim. lain mukaan sua ei saa pahoinpidellä, mutta kiva kuulla että et piittaa moisista säännöistä. Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää, mikä lain kohta on semmonen että sitä noudattamalla saa henk.koht hyötyä? Niinkuin mainitsit.
        8. Sä kutsut muijaas hanu-pöö-pulu-puppeliksi, aina kun tossun alta uskallat huudella?


    • Rolloni

      Motherfucker - Jutuistas päätellen oot manne.

      viisaampi kaveri - Miten toi sun ulina liittyy kouvolan skineihin?

    • Rolloni

      ddsadsadsadsad: ajele hiljaa. Mene vaikka mopolla. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kasnsa mitä miten kova jätkä olet. Kävele, jos rahasi ei muuhun riitä.

      pojulla kolisee?: Ihme urpo. Jätkä vetää herneitä jostian automerkeistä ja kilahtelee nettikirjoituksille tyyliin: Raukkikset vaan kirjottelette tänne kun meikä sentään kirjottelee ku oon niin kova jätkä. Saatte kaikki turpaanne... ja sillee... lopeta tai uhona nimelläs.

      Tässä yritetään keskustella kouvolan skineistä. Ei mistään automerkeistä. Olisi hienoa jos asialliset skinit saisivat kerhon aikaiseksi. Suurin osa kouvolan skineistä on narkkareita tai alkoholisti pellejä. Mutta minkäs teet.

    • sifsifsif

      "True-Skini-KVL" :DDDD
      Kylläpäs Siffo trollaa taas koko rahan edestä.
      Mitäpäs Sami jos panisit se pääsi oman terveytesi vuoksi kiinni, kun sinulla on jo ennestään sattumasssa nenuun usealta eri taholta joille olet naamaillut ja kusettanut. Toisaalta mahtuuhan tuonne koko ajan kasvavaan entiseen piikkiin pari vittuuntunutta skiniäkin ;)

    • cool story bro

      "5. Helppo se on täällä huudella. Kenenkään turpaanveto ei poista sitä tosiasiaa että olet idiootti loinen. Kun vain olisikin joku keino tavata sinut livenä. Sitten loppuisi tuo uhosi. Turha kirjoitellla mitä tapahtuisi jne. Se nähtäisiin sitten livenä."



      Äidin pikku velkapoju uhoaa.
      laita mailis tähän niin saat pataas.
      Sittenpä näet. Et tiedä kenen kanssa meuhkaat joten pidä turpasi kiinni. MInä en pidä sinunlaisistasi veronmaksajista, yhteiskunnan ja lain edessä kumartelevista pölvästeistä. Olen itse satanisti ja kunnioitan omaa lakiani ja omia tavoitteitani.

      Sinä olisit poika minun kanssani pahasti ksessa jos alat minulle ryttyilemään.
      Mitäpä se pelleä tekee jos nimettömänä jossain teininetissä melskaa, mutta voin mä tulla sulle kertomaan mielipiteeni sun autosta ja sun tuloistas sinne kouvolaankin? olen itseasias just lähössä asioille.

      enskerral ku näät muhun sopivan ladan ja paidan niin anna tulla vaan.

      T: ladakuski.

    • True-Skini-KVL

      mummon kääpiö loinen ulisee
      Laitappa ite se mailis, ku uhoat tekeväsi asioita. Huomaa että tässä on se ero että sinä uhkailet väkivallalla, mutta nöyristelet siinä pyytäen mailiosotetta. Kerro nimesi täällä jos kerran olet niin kova jätkä. En tiedä kenen kanssa meuhkaan, mutta oletan että kyseessä on todellä säälittävä yksilö. Ei kiinnosta edes ottaa selvää. Ajele sä vaan sillä ladallas kirjastoon nettiin uhkailemaan keskustelupalstoille. Se on ainoa mihin pystyt. Tietty voit koko aina väittää jotain muuta.

      Voin ryttyillä sulle täällä vaikka ikuisuuden, enkä ole missään kusessa.

      Sä et voi tulla tänne Kouvolaan kertomaan mulle yhtään mitään, koska sä olet anonyymi, kuten minäkin. Joten niele kiukkuasi vaivaistukka.

      Uhoat ja anelet yhteystietojani. Olet säälittävä. Laita oma nimesi tai osoitteesi tiskiin jos uskallat. Sinä uhoat vetäväsi turpaan, mutta et uskalla kertoa nimeäsi. Minä en uhoa turpaan vedolla.

      "Mitäpä se pelleä tekee jos nimettömänä jossain teininetissä melskaa"
      Tajuatko sä spede mistään mitään? Mitä sun päässä liikkuu kun sä selität että uhoaminen netissä on säälittävää, mutta sä teet justiisa samaa juttua?!

      Mitäs meinasit seuraavaksi kirjottaa? Uhoatko taas miten kova olet ja miten vetäisit pataan jos tietäisit kuka olen jne diipadaapaa... Tee palvelus kaikille: Laita letku ladasi pakoputkesta kapinetin puolelle ja laita moottori käyntiin jos lähtee. Istu sisällä ja painele kaasua vaan reilusti.

    • skinifani
      • ---------

        Se on muuten Kuusankoski. Tommosia syödään meilläpäin aamiaiseksi,,,noin kuvainnollisesti.


    • Niin sitä pitää

      Äidin pikku audipoika pelkää.
      Missäs se mailis nyt on kun olen sitä pyytänyt? Etkös sää kerjännyt turpiisi jo taas tänäänkin ja taas? Mutta minne pojun maili meni?
      Kyllähän sä mulle uhosit ihan ekaksi ja toivoit pääseväs mut näkemään pimeällä kujalla joten laita nyt meiliä niin me voidaan tavata?

      Muussa tapauksessa toi sun lässytykses jää näitte 20v pikkupoikien tasolle.

      Nyt sulla olis tilaisuus jota itse ehdotit. en mä täällä lässytä mun mielestä tää nettipetti on tällanen vasikoiden ja yhteiskunnan jumien paikka saada aukoa päätään.... mutta ihan rauhassa :)

      • ....................

        niin ja ethän sää uhoa hakkaavasi ketään, silti haukut toisten autoja ja ihmisiä köyhiksi. kannattaisi kattoa peiliin anonyyminkin.


    • Ansku^^

      Kyllä valitettavasti on. Mutta kyllä tota punaniska sakkia tuntuu löytyvän joka kylästä.

    • perus kuusaalain

      Onhan täällä niitä siinä missä muuallakin...tosin ne pysyy ihan omissa oloissaan, kuten muutkin vastaavat porukat, eikä juurikaan häiritse normaalia elämää...ne jopa tervehtii kaupassa tai kadulla, vaikka kohdalle osuukin joku jengiin kuulumaton tuttu. Eli ihan hyvä tapasiakin ne on..toisin kun jotkut pilalle hemmotellut ES-jonnet.

      Tokihan noi porukat saa pahalle päälle, jos provosoi ja vittuilee, mutta moisesta tulee pahalle päälle kuka tahansa.

    • ReiluSuomalainen

      No on heissä hyvääkin, pitävät ulkomaalaiset kurissa ja poissa. Ei tänne somppuja tarvita.

      Ainiin, ei tämä ollut rasismia, tämä on ihan yhtä hyvä mielipide kun teidän kukkahattujenkin.

      Täällä on turha kenenkään mesota, vassarit vääntää asian kuralle kuitenkin voimiensa tunnossa. Onneksi asioita ei hoideta netissä eikä niillä ole todelliseen maailmaan vaikutusta.

      Uli uli assburgerit

      • perus kuusaalain

        Nimenomaan...täällä on loppujen lopuks ihan hyvä asua, ainakin osaksi kiitos kuuluu heille. Ei tästä alueesta tartte kuitenkaan tehdä sellasta, niinkun joku Helsinki ja muutama muu isompi kaupunki on maahanmuuttaja ongelmineen. Puhut ihan asiaa.


      • perus kuusaalain

        ja täällä naisetkin saa kävellä aivan kaikessa rauhassa kadulla yksinkin vaikka kuinka lyhyessä hameessa, eikä heidän tartte pelätä sitä, että joku yön timppa hyppää jostain ja raiskaa.


      • pelkureitakokosakki

        Eivä't noi pidä ketään kurissa. Liikkuvat pimeällä ja varhaseen aamulla millon kukaan ei näe. Arkoja paskoja oikeasti.


      • aivotkuollutta

        Ja jos sä sanot heitä pelkuriksi, niin heidän aviokapasiteettinsa riittää sanomaan sua takas pelkuriksi, koska oon pelkuri koska sanoin heitä pelkureiksi??!


      • Tietäjä321

        Kouvolan skinit on paskahousuja. Kyllä mannet antoi skineille kunnolla selkään 90-luvun loppupuolella useaan kertaan


    • kuusaabitch

      KUULEPPAS!!

      HOROT KULKEE MINIHAMEESSA.

      ETTÄ NÄIN.

      senkin irstas sika.

      • perus kuusaalain

        juu nekin saattaa joskus niin tehdä, mut sallittakoon se heille.


      • rumuus.

        Sinä v*tun pikkup*llu tuskin kehtaat kulkea edes housuissa, buhahah ;D


    • skins = fags

      Helsingissä sentään on oikeita ongelmia, eikä tarvitse kiusata äijäporukalla sitä paikkakunnan ainoata mamu-yrittäjää. Tulkaa joskus kylään. Saa maaseudun bodarit pienen opetuksen katutappelussa.

      • Stadin cityjuntit FY

        Älä poika/tyttö ulise. Sitähän täällä harrastetaan. Viikonlopusin, kun ei ole muuta tekemistä, niin tullaan pieksemää stadilaisia. Perussetti.


      • cityjuntit sucks

        Toisekseen.,.. ootte niin pöllöjä,että ootte antanu tilanteenne mennä siihen pisteeseen,että ongelmia on. Kunnon hölmöt.


    • ladamies.

      Mä en ota keneltäkään neniin ja vetelen turpiin ketä huvittaa

    • TRUE-TKU-NAPALM

      Itse olen mieltä.

    • Lada-miehen tappja

      ladamies, mie oo kaikist kovin. Sie oot säälittävä pelle. Mie vetäisin sinuu turpaa koska vaa! Tuuppa kuusaalle ni katotaa! Ilmota maili-osottees, sosiaaliturvatunnukses, kotiosote ja lemmikki-marsus nimi! Et uskalla! Täällä vaan huutelet mutta et uskalla mitää! Nii. Ladaskii on huono! Audi sentää paras! Otin just 1000000 velkaa!

      • Joopajoo.

        Sinultahan sitä pyydettiin pikkupoika mutta taidat olla sen verran luppakorva että tosielämässä kyykit piilossa.

        Minä en auton merkkien perään huutele.


    • Töyhtöhyypät vittuun

      Maalta ne kovimmat tyypit tulee se on todistettu monesti.

      • Naks, Naks.

        Niin tuleekin. Ne p*skahousut sieltä kuusaan valtakadulta ja ympäristöstä eivät muuta osaa kuin uhota kännissä saaden turpaansa kun liian pitkään räpiköi väärillä vesillä. Oppivat myöhään. PArempi myöhään kuin ei millonkaan.


      • ripulirapuliromm.
        Naks, Naks. kirjoitti:

        Niin tuleekin. Ne p*skahousut sieltä kuusaan valtakadulta ja ympäristöstä eivät muuta osaa kuin uhota kännissä saaden turpaansa kun liian pitkään räpiköi väärillä vesillä. Oppivat myöhään. PArempi myöhään kuin ei millonkaan.

        "Kävele, jos rahasi ei muuhun riitä."


        raha ja raha..... taitaa kuusaan pikkupojat olla koviakin "rahamiehiä" vaikka asustavat isin ja äitin helmoissa. Jos auton saavat niin sekin on ostettu sillä tuohella joka saatu korvauksista. Säälittävää mutta säälittäviähän nämä
        kaikki talitiaiset ovat tältä seudulta, se harva 10% erottuu kyllä joukosta, joilla
        on munaa ja tuohta. Oikeasti rikas ei näillä seuduilla turhia egoile.


    • Mara_P

      Menkää toteuttamaan noita uhkailujanne livenä, esim uhotkaa kadulle, niin ei tarvitse kerjätä yhteystietoja, eikä jää huutelun tasolle. K*sipäitä tulee vastaan niin paljon ettei niitä tartte täältä hakea. Ihmetyttää tuo raivoaminen täällä foorumilla. Alunperin tässähän oli selvä provo Kouvolan seudun skinejä kohtaan, mutta täällä huutavat kaikki mitä turhimmista asioista.

      Skinejä on kaikenlaisia Kouvolassa, mutta ei ole mitään vakavasti otettavaa ryhmää tai jengiä. Ei voi yleistää.

    • MegaSepari

      Kouvolassa ei ole enään Blood & Honour kerhoa. Viirit haettu pois omien toimesta.

    • heheh..

      "Menkää toteuttamaan noita uhkailujanne livenä, esim uhotkaa kadulle, niin ei tarvitse kerjätä yhteystietoja, eikä jää huutelun tasolle. K*sipäitä tulee vastaan niin paljon ettei niitä tartte täältä hakea. I"


      Mikäs siinä!
      harmi vaan kun ei kukaan näistä sun pissipäistäs uskalla edes sormeaan heristää jos niitä vastaan kävelee. ainoat mitkä uskaltaa turpaansa aukoa ovat jotkut pissikset grillillä mutta ei niitä kukaan halua läväyttää, ovat niin pieniä ja siroja :)

      • hihihi

        Jep... täältä löytyy niitä tosimiehiä, eikä mitään pissiksiä. Täällä voit haastaa riita ja saat oikein kunnon painit aikaseksi. Otetaan kuule miehestä mittaa täällä.

        Laita lehteen ilmoitus että haluat tapella tai mene aukomaan päätäsi liivi-jengiläisille. Hakkaa kaikki vastaantulijat, älä suotta valikoi kun olet niin mahottoman kova äijjä (ainakin omien sanojesi mukaan täällä).

        Pikkasen puuduttaa tuo uho. Kuullostaa ihan tarhalaisilta. "Meidän isä voittaa teidän isän". "Mä oon niin kova et hakkaan kaikki, mut kukaa ei uskalla tulla hakattavaksi."


    • hahhah...

      Harmittaako ihan oikeasti ettet saa tappelua aikaseksi? On sulla murheet elämässäs. No jatka sitten uhoas täällä keskustelu-palstalla, kun et oikeassa elämässä saa tapella tarpeeksi. Täällä saat uhollesi vastinetta.

    • heipähei!

      Joo, täältä löytyy tosimiehiä eli varmaankin sitten sinä? hohoh!
      By the way..... mitä tämä kertoo tosimiehekkyydestä? meinaatko että jos uhoan täällä niin oikeasti pysty mihinkään? ei sillä ole mitään merkitystä vaikka sanon täällä mitä vaan. sitä kun sinä et poika tiedä.

      Olen joskus osoitteenikin jakanut mutta täytyy sanoa ettei ole silloinkaan ollut kenelläkään asiaa tulla vttuilemaan ovelle saakka.
      sinä tuskin osoitettasi jättäisit. sitä en nyt jätä maineen takia. muuten kyllä jos into innokkaita riittäisi, niin privana hoituu jos selvää erimielisyyttä asioista tai kaunaa.

      liivit? mitä vttua minä niistä? ei ne ole sen parempia tai etuoikeutettuja aukomaan päätään mitä minäkään. minä en auo ellei minulle auota.

      sinunlaisiasi nettitoopeja vaan keljuttaa kun jotkut tällasia kirjottaa. olen vaan sen todennut itse että ne pskahousut jotka turpaansa ottavat, voivat olla keitä hyvänsä. ei tarvi kirjottaa, uhota mitään... kaiken näkee siinä vaiheessa kun tulee tappelu livenä. Vaikka minä nyt sinun mielestäsi olen lelliprse kun tässä uhoan, niin sitä en ole jos tappelen livenä.

      • heipähei!

        jos ne liivit sun mielestä kovan jätkän tekee niin hoh hoh hoo.

        itsellä ei liivejä, lippis riittää ja kylmä asenne.

        ja kyllä minä voin sanoa olevani kova jätkä. sen on muutkin sanoneet.


    • heipähei!

      jos lasketaan asteissa kuinka kova jätkä olen niin olen tehnyt laskelmat jo useammn vuoden ajalta ja tiedän tarkat kriteerit ja vaatimukset prosentin tarkkuudella. Laskelmieni mukaisesti ja luotettavien sellaisten mukaan olen 100% kova jätkä. Kiven kova mies.
      Lappeenrannassa minut tunnetaan vtun kovana jätkänä. sellaisen statuksen saamiseksi saat todelllakin olla hlvetin kovaa tavaraa.

      olen jo 5 vuotiaana ollut suht kova poika ja nakkelin kaikkia kyläkolleja näköön. 10 vuotiaana tein ekan benjihyppyni, 12 vuotiaana ekan syrjähyppyni ja 15 vuotiaana panin nbkoota turpaan. siinäs näet. uskotko?

      armeijakaan ei mahda mulle mitään. menin kerran uttiin päiväkahville tarkoituksena vallata koko leiri päiväksi itselleni. sieltä rupes kuulumaan vttuilua.
      noh, panin porukkaa turpiin ja laitoin päiväunille koko roskan.

      ja kouvolasta puhumattakaan niin kaikki mp ukot tietää että mulle ei vttuilla.
      siellä missä kävelen niin tilaa riittää.

    • "ladakuski"

      Meikä on niin kova jätkä että hakkaan kaikki jotka tulee vtuilemaan ja sehän teitä pskahousuja vtuttaa. Minä kirjotan että oon kova jätkä ja te muut jotka kirjotatte että ootte kovia tai että mä en olis kova ootte vaan pellejä, jotka ei muuta uskalla kuin kirjoittaa.

      Minäkin vain kirjotan, mutta teen senkin paljon kovemmin ku ketkää muut. Käytännössä hakkaan täälläkin kaikki meikän verpaanisella lahjakkuudella.

      Tosielämässä meikä hakkaisi kaikki jos tulisitte mun eteen. Uskokaa kun niin kirjotan. Kaikki jotka ei usko, on nettipellejä, jotka hakkaisin samantien.

      Ootte vaan nettipellejä, jotka ei muuta uskalla kuin kirjottaa täällä. Meikä sentään kirjottaa täällä että jos nähtäis livenä, hakkaisin teidät.

      Tiedoksi vielä kerran kaikille: Kukaan ei uskalla tulla meikälle vtuilemaan, koska muuten hakkaisin samantien. Tulispa joku vtuilemaan ni hakkaisin.

      Yhteenveto: Jos joku tulis, ni hakkaisin.

      Kerrataampa: Jos tulis, hakkaisin.

      • "ladakuski"

        Ainii, jäi vielä sanomatta että te ootte vaan nettipellejä joita vtuttaa ku meikä on niin kova jätkä että jos meikälle tulee vtuilemaan ni meikä hakkaa samantien


    • Lada-läski-kalju

      Meikä uhoaa, mutta puhun totta. Sitähän te hoikat keskenkasvuiset netti ipana pojat ette pysty valheeksi väittämään, joten minä puhun totta.

      Jos ette pysty täällä todistamaan meikän valheita vääräksi, ne on totta!!!

      PS. Hakkaan kaikki turpaansaottajat!!!

    • keskieurooppalainen

      Laatukeskustelua täällä Kouvolan Suolikaksnelosessa. Tulin vaan entisenä kouvolalaisena tsekkaamaan mikä on tilanne nykyään siellä kaakkois-Suomen kakolassa - ja samoiltahan puheenaiheet ja argumentit vaikuttaa olevan kuin vuonna keppi ja kivi, kun Kouvolan taakseni jätin.

      On se huvittavaa miten toi skininatsimeininki on kaikkein suosituinta juuri niissä paikoissa, kuten Kouvolassa, joissa ulkomaalaisia ei ole ollenkaan.

      Siighail ja sitä rataa! Kouvola pysyy urheasti samana urpolana!

    • ladakuski.

      siis mitä hlvettii? miten niin muka en oo kova jätkä? haminassaki sanottin et "toi on ihan vtun kova jätkä".

    • voivitunikenet

      Helevetti että skinit on tyhmää porukkaa. Ja Kouvola toisaan vaikuttaa tämän "keskustelun" perusteella kuolleen hevosen peräsuolessa mädäntyvältä sonnalta. Jossa elelevät suolistoloiset vastaavat sitten Kouvolan skinejä. Huh huh millasia paskaläpiä Suomessakin vielä on.

    • Heh..

      Ei siellä skinejä näy juuri mitään. PIkemminkin näkee maahanmuuttajia.
      Kouvolan skinejä on niin vähän, ettei niistä olisi paljon etuilemaan asukkaan tittelistä.

      • liianvaativaaheille

        Ei Kouvolan skinit uskalla. Uhoavat piilossa ja valittavat neitssä.


    • True-Skini-KVL

      Edelleen Kouvolassa näkee näitä skini-rääkkejä, jotka ovat olevinaan aatteen-miehiä. Tedellisuudessa heillä ei ole millään mitään väliä, mutta silti pitää pukeutumisella ja lässyttämisellä osoittaa että on olemassa jotain aatteita. Luovuttakaa jo, ja vetäkää ne samat farkku-takit päälle jota on puistojen puleilla, ja lopettakaa uhoaminen.

      Ei aate ole sitä että syytätte omaa pskuuttanne maahanmuuttajista.

      Teidän ansiosta nykyään skini tai natsi tarkoittaa yhteiskunnan elättävää huligaania, jolla ei ole mitään periaatteita.

      Ennen muinon tollasilta luusereilta olisi revitty pilottitakit ja tungettu maiharit prseeseen.

      • eimittääjärkeä

        Totta joka sana. Liikkuvat jotkut vielä kettutyttöjen ja muiden hippien kanssa??


      • Kaljupäähomot

        Teillä nahkapäillä on outoja himoja työnnellä kaikenlaista toistenne hanuriin.


    • Ladakuzki.

      Ja mitä nuorempi skini, sitä todennäköisemmin pelkkä pelle, eli ei aatetta, vaan pelkkää uhoa.

    • Anonyymi

      Matut on vallanneet Kouvolan kadut ja natsit joutuneet pakenemaan maaseudulle. Tämä peli on hävitty.

      • Anonyymi

        Pienempi joukko vei siis ja houdut kintuissa karkuun.


    • Anonyymi

      EI VOI OLLA TOTTA??? Kouvolan kuulapää ajelee oikein sinivalkoisella
      L A D A L L A????????? 1980-luvun nappisilmälläkö??? Viipurista haettu Zhiguli?? Miranolilla ihan itekö maalatulla??? Vai riittikö rahat spray-maaliin??
      Banjoon on varmaan maalattu sentään sirppi ja vasara????
      Hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahhh....

    • Anonyymi

      Kaikki odinit ovat turhia pellejä ilman mitään tarkoitusperää. Juoppoporukka keksinyt hyvän syyn dokata. Mitään he eivät saa aikaiseksi.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe