Kokeilin huumetta ensimmäistä kertaa

Kimi voittaa tänään.

Elikkä tuossa ennen joulua pari kaveria vinkkas ekstaaseista ja kyseli olenko koskaan kokeillu. Kuukauden kulutta toinen kaveri puhui niistä ja aloin kyseysestä huumeesta kiinnostumaan. :) Kuuntelin sen kertomuksia kuinka ekstaasista tulee hyvä olo, sosiaalisuus kasvaa, biletät kovaa ja niin edes päin. Sen jälkeen seuraavat 3kuukautta aloitin ahkerasti lukemaan netistä tietoa MDMA:sta, onko lääke turvallinen, onko siitä ikinä aiheutunu mitään vahinkoa, tuleeko mitään pysyvää vauriota yms yms. Annoin sitten vihreetä valoa kun vakuutuin esson turvallisuudesta.

Noh lähettiin baariin eräs ilta tässä kaverin kaa, kummatkin otettiin yhet essot naamaan (pakko sanoo että oli haikee olo kun pilleri oli kädessä ja olin laittamassa sen kohta suuhun, mietin että nytkö se tapahtuu että kokeilen huumetta mistä on puolet elämästä varoiteltu ja itsekki vältellyt). Oli sanoinkuvaamaton fiilis koko illasta, sanoinki kaverille seuraavana päivänä että ehkä paras päivä syntymäni jälkeen :D Oli baarissa tosi hyvä olla, juttelin kaikille ihmisille, jopa niille joille en ikinä uskaltanut jutella :) Sen tanssimisen määrä ja iloisuuden. Jännitin seuraavaa aamua et mitkä laskut siinä on.. siis ei ollut mitään, ei krapulaa eikä mitään :) hiukan ehkä oli vatsa löysänä mut meni ohi =)

Tapauksesta on kulunut nytten vajaa kaksi kuukautta, olen pitänyt kokeilun omana salaisuutena mutta lähimmille ystävilleni on suositellut kun on asiasta joskus keskustellut. Ei jäänyt mitään kropalla, ei tullut musta narkkaria tai muuta "pahaa ihmistä" :) Sanoin kaverille tossa yks kerta että jännä miten tätäkin lääkettä pelotellaan ja tuomitaan niin vaaralliseksi. Koko fiilis kesti sellaiset 3-4 tuntia ja se oli siinä, ei tullut sen jälkeen mitään siis EI MITÄÄN :)

34

5738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elppu

      en sit niin ylistäis. kokeilin essoja joskus ja eka esso oli punainen timantti ja sen vaikutusta joka oli yhtä helvettiä kesti 5 h.
      kaveri sai kyseisistä punaisista timanteista skitsofrenian.
      Siitä vaa kokeileen kaikkee mahdollista ja ylistämään miten vaaratonta mukamas on!

      -entinen nisti

      • Kimi voittaa tänään

        Ei tainnu olla sitten ihan mitään puhdasta essoa, jotaki ylimääräistä mukana. Kannattaa tosiaan ottaa esim pillsreport.com sivuilta essoista selvää mitä sisältää ja mitä mieltä muut kokeilevat ovat olleet. Luotettavasta lähteestä itse sain ja kaveri aikasemmin kokeili ilman mitään ongelmia, mutta tosiaan kannattaa ehdottomasti tarkistaa mitä suuhunsa laittaa.

        Ja tuota millä tavalla oli yhtä helvettiä? Itse olin ainaki täysin oma itseni ja jos vaikka äiti olis tullut vastaan niin olisin voinut olla ihan normaalisti läsnä ilman että mitään päällepäin olisi huomannut. Fiilis on huipussa kun kokeilin, siis se fiilis että oot "selvinpäin" mutta kymmen kertaa sosiaalisempi ja ihanampi ihminen :) voiku vois olla aina yhtä mukava..


    • rtyu66

      Se kaveri joka sai extaasista skitsofrenian taisi vetää jotain muutakin?

    • exnarkki

      Mäki kerra söin esson ja se vaikutus kesti 4h. Aluks heikotti ja lopuks luulin et olin hirvi! Siis söin kaarnaa ja paskaa ja ammuin. Siitä seuras 3kk hoito suljetulla ja elinikänen neurologinen vaurio.

      'Ei nää huumeet oo vaarallisii'

      Ainii, sit mä paskoin käpyjäki partsilla ja maksa meni!!

    • cxdvb

      Taisivat ton nyt jo ihan todistaakkin että extaasia voi syödä kohtuudella pieniä määriä ja aivot korjaantuvat siitä itsestään. Jonkunlaisen muutaman päivän masiksen niistä kyllä voi saada.

    • kuin myös exnarkki

      Voi voi...hyvä että jäi kertaan....tovottavasti jääkin siihen..
      Helvetin hienoa se onkin ja niin mahtava fiilis kun olla voi...ja mikä parasta , ei oloja seuraavana päivänä! Totta.
      Älä oikeesti koskaan enää sorru sihen...Itellä samanlainen kokemus nimittäin että yhden kerran jos kokeilis..sit huomaat että tulee toinenkin kerta ja sit vielä lisää ja lisää..ei tarvii enää baariin lähteä ryyppäämään kun essosta tulee miljoona kertaa paremi fiilis ja ei oloja... mitäs jos käy niin että se yksi illassa ei enää ritä..ei mun oo tarkotus tässä saaranta sulle eikä muuta semmosta...tuli vaan mieleen omat esso ajat, voi että ne oli olevinaan hienoja aikoja...eikä mietityttäny yhtään kun viikonlopun aikana meni 7-9 essoa että oliko hyvä olla...
      no kyllä oli mutta alko v...tamaan kun nekään ei enää tuntu nu missään..olisin tarvinnu enemmän että olis tuntunut ja tarkoituksen sitten saada pääsä sekasin vaan loppujen lopuksi...ne tosi kivat näyt mitä näki että joku käveli katossa jättäen jalanjälkiä. makkarin seinällä lenteleviä perhosia yms....siihen vielä piri lisänä niin saatto menno 5-6 päivää että ei edes tajunnu että ei ollu nukkunu tai millonkahan syöny...
      Lopulta sitä vaan halus vetää niin paljon että ei olis tajunnu enää mitään...ja se tunne kun vetää överit, makaat lattialla ja joka lihas kramppaa ja tuntuu että sormista katkee luut.. pää toimii ja tujuat kaiken mutta kroppa ei...oliko hienoa, no oli....ambulanssia en antanut soittaa koska toivoin että jos sitä kuolis pois...

      Kaikesta huolimatta en jäänyt koukkuun aineisiin ja kun se lopetus tuli niin se oli siinä...kukaan ei ukso tätä mutta niin vaan on..koukkuun en jäänyt.
      Ja se että tälläinen elämän aika piti nähdä oliko se sen arvoista, ei. siinä ei ollut nyt katsottuna mitään järkeä. moni "kaveri" jäi sille tielle, kuoli tai pimahti muuten.. moni selvis taas normaaliin elämään....tästä aikaa 17vuotta ja kertaakaan ei oo tehny mieli taas kokeilla sen ensimmäisen kerran mille esso tuntuis nyt.
      Ei sen jätän väliin. näin on hyvä olla. mitä oikein ajattelin silloin!

      • adacwaca

        Vitun hölmö ku jotai piriessonappia oot syöny :D ja muka narkkari :D
        Kristallia sen olla pitää. Muuta en suuhu laittas.


      • lol
        adacwaca kirjoitti:

        Vitun hölmö ku jotai piriessonappia oot syöny :D ja muka narkkari :D
        Kristallia sen olla pitää. Muuta en suuhu laittas.

        Miks pitäis olla kristallia? Jos meet keikalle nii on se kiva jos on hiukan lirpakkaa napissa ettei meno oo pelkästään nurkassa kuolaamista


    • dam

      Toiset jää koukkuun toiset ei.Veljeni kuoli huumeisiin,veti hepoo si kokeili LSDTÄ ja liiteli 6 dennen kerroksen parvekkeelta alas kuolemaan Kaikki huumeet vaarallisia kuten alkoholikin.Toiset on heikompia ja jää koukkuun eka kokeilusta kuten veljenikin.

    • xcvbfffff

      Voihan sitä joku hypätäkkin kuolemaan, mutta ei se niin ole että jos otat LSD:tä niin tapat itsesi. Oikea syy voi olla se että hän tajusi LSD:n vaikutuksen alaisena ettei kuolema ole lopullista (niinkuin kristinusko opettaa) ja päätti itse päättää päivänsä. Itseasiassa kontrolli omiin tekemisiin säilyy aika hyvin kun ottaa LSD:tä. Samanlailla kun humalassakin.

      • xcvbfffff

        Voi olla että hän ymmärsi myös koko elämänsä olevan pielessä. Heroiiniriippuvuus jne... Ei kestänyt kohdata totuutta itsestään.


    • pätkä 38vuotta

      LSD aiheuttaa harhoja ja kuvitelmii.Tiedän mistä puhun olen entinen nisti ja vedin 17 vuotta aineita ja nyt kuivilla 6vuotta,Mun 12 kaverii tappo itsensä vedettyään LSDTÄ. 3 tapettiin ym.Mä olin jo niin romuna että kamakin piti piikittää jalkaan kun käsis ei löytyny suonii ja painoin 45kiloa eli olin kävelevä luuranko., Nyt teen työtä huumenuorten parissa.Mun eka kokeilu johti riippuvuuteen,nyt onneksi olen kuivilla.

      • On se jännää.

        Jäi vähän hämäräks, piikitikö siis ihan LSD:tä suoneen? Aika paha, montas grammaa meni päivässä?


    • Uhraatko elämäsi?

      Arvaappa miltä minusta Äitinä tuntuu lukea kokemuksistasi.
      Ota nyt järki käteen ja pysy erossa KAIKISTA huumeista.

      • Kimi voittaa tänään

        En kuitenkaan tupakoi, käytä nuuskaa ja viinaakin juon kohtuudella. En ole kiinnostunut muista huumeista enkä halunnut kokeillakaan( kuten cannabis, coca yms) vaikka niitä pyörii kaveriporukassa paljon ja tarjottu on. Järki on tallella ja nytten on monta kuukautta mennyt viime ekstaasi kokemuksestani. Ajattelin kyllä seuraavan kerran joskus tässä kesän aikana kokeilla taas hyvän kaveriporukan kanssa ja hyvänä iltana :). Ei asia tee minustai yhtään hullumpaa ihmistä kuin tupakoiva ihminen tai henkilöä joka ajaa taajama-alueella tarkoituksella ylinopeutta.


      • dsfgrtyd
        Kimi voittaa tänään kirjoitti:

        En kuitenkaan tupakoi, käytä nuuskaa ja viinaakin juon kohtuudella. En ole kiinnostunut muista huumeista enkä halunnut kokeillakaan( kuten cannabis, coca yms) vaikka niitä pyörii kaveriporukassa paljon ja tarjottu on. Järki on tallella ja nytten on monta kuukautta mennyt viime ekstaasi kokemuksestani. Ajattelin kyllä seuraavan kerran joskus tässä kesän aikana kokeilla taas hyvän kaveriporukan kanssa ja hyvänä iltana :). Ei asia tee minustai yhtään hullumpaa ihmistä kuin tupakoiva ihminen tai henkilöä joka ajaa taajama-alueella tarkoituksella ylinopeutta.

        Virallinen suositus olisi käyttää enintään 4 kertaa vuodessa ekstaasia, jos haluaa minimoida terveysriskit.
        Kyllä huumeitakin on tutkittu ja tiedetään, missä menee kohtuukäytön rajat. Vertailuksi alkoholin kohdalla suositus on 6 olutta yhtenä päivänä viikossa. LSD:n kohdalla on kaksi kertaa vuodessa.

        Extratietona, että tupakan jälkeen cannabis on maailman tutkituin kasvi (jos kansan kielellä sanotaan).


    • aidallataiteilija

      Pidä homma hanskassa, vaikutat hyvin tolkulta kaverilta. Ota vaarin noitten kokeneitten karjujen varoituksista... tuonkin hyvän olon takana piilee vaaroja. Mutta jos kuitenkin pidit hommasta niin paljon, niin eihän sun päätä käännetä silleen, ettetkö kokeilis toistekin. Mutta muista pitää välejä tuossa käytössä... just tollaset useamman kuukauden välit on hyviä. Mun mielestä täällä on aika fiksusti kerrottu mistä aineesta kuitenkin on kysymys: http://yad.fi/huumetietoa/item-1/ekstaasi

      Ja totta, ei se muutama nipsu silloin tällöin susta huonompaa ihmistä tee. Tai edes narkkia. Mutta muista olla helvetin varovainen, koska taiteilet sellaisella reunalla, josta ei kannata pudota väärälle puolelle. Okke?

    • yyterinJuhannus

      Ihan asiaa puhut, mutta miksi happoa ei muuta kuin 2 kertaa vuodessa? Sehän ei tee ihmiselle mitään vahinkoa. Sellaisen säännön olen kuullut että ainetta tulee ottaa uudestaan vasta sitten kun edellinen kokemus on alkanut jo painua unholaan. Sitten kun ei enää muista niin selkeästi sitä tunnetta. Vähän niinkuin olisit rakastunut ja eronnut. Sitten on sopiva aika ottaa uudestaan kun tunteet ovat jo ehtineet tasaantua ja asia unohtua.

    • Snack Crackle Pop

      Anna sen vetää niin paljo ku sielu sietää :D
      Älä kiellä, ota ota lisää, sniffaa, ime, vedä pää sekasin niin hyvä tulee ja oot ihan kuningas ou jee! Olet eliittiä! :)

    • yyterinJuhannus

      Ihmisillä on kauhea psykedeelifobia. En ymmärrä. Eihän sitä tarvii paljoo ottaa. Jengi luulee että näkee heti pikku-ukkoja jotka käskevät tappamaan itsensä ja seinistä puskee humanoideja. Ei siinä nyt vaan niin käy. Tiedoksi tietämättömille: LSD ei aiheuta hallusinaatioita vaan aistivääristymiä jotka käyttäjä tietää harhoiksi. Olo hapoissa on itsevarma, stimuloitunut, älykäs.

      Mutta liikaa ei saa ottaa. Siitä voi seota. LSD on vastuullisen aikuisen huumetta. Yksi hieno juttu siinä on vielä sekin että sen ottamisessa on pakko pitää ainakin viikon tauko, muuten ei toimi kunnolla. Aineeseen on mahdollista totuttaa itsensä niin että voi ottaa vaikka 10 annosta kerralla ja silti ei tunnu miltään. Se siis estää itse oman väärinkäyttönsä.

      Eräs viisas mies sanoi suosittelevansa ainetta kaikille yli 40 vuotiaille. Siinä iässä pitäisi olla jo järkeä päässä:)

      • yyterinJuhannus

        Hapon ja muiden psykedeelien ideanahan on vaan avata omaa tietoisuutta. Ihminen ei itse tiedosta kaikkea päänsä sisältöä koska aivot rajoittavat omaa toimintaansa keskittymällä vain olennaiseen. LSD:llä on mahdollista avartaa omaa tietoisuuttaan ja tulla tietoiseksi omasta tiedostamattomasta puolestaan. Raotella tajuntansa ovia, käsitellä traumojaan, oppia tuntemaan paremmin itsensä. Sieltä oman pään sisältä kun löytyy se oma itse. Ja sieltä löytyy paljon iloa ja rakkautta. Lyön vaikka vetoa että ihminen jolla on ongelmia on tavallaan hukannut itsensä ja tällä niitä solmuja voi aukoa.

        Mutta jos olet epärehellinen, narsistinen, petät itseäsi ja muita ja elämäsi on sekaisin niin sitten voi olla parempi pitää se kaapin ovi kiinni.


    • kimi voittaa aina

      Päivitetäänpä hiemän elämää. Tosiaan reilu vuosi nytten on kulunut keskustelun avauksesta sekä ensimmäisestä ekstaasini kokeilusta. Tämän ajanjakson aikana olen käyttänyt kuudesti ekstaasia eli kuusi pilleriä. Ensimmäinen oli maaliskuu 2012, sitten kuukausi sen jälkeen, sen jälkeen vierähti heinäkuuhun(hieno ilta), syyskyyssa(*kerron illasta alempana), marraskuun lopussa, sekä pitkä aika meni seuraavaan kertaan syntymäpäivänääni maaliskuussa 2013.

      Elämää jonkin verran nähneenä voin sanoa että ekstaasi ei sovi kaikille(huumeet ylipäätään). Sun pitää olla henkisesti vahva näitä asioita käyttäessäsi. TEIDÄN pitää tietää että ensimmäinen kerta on paras ja mikäli haluat kokea saman tunteen uudestaan niin muista oikeasti pitää taukoa, kuuntele kehoasi. Mitä enemmän otat, sitä vaikeampi on enään päästä samoihin fiiliksiin mitä ekoilla kerroilla tunsit(uskon että tämä tilanne johtaa vahvempiin huumeisiin mikäli olet "heikko"-->).

      Myös kokemuksesta opin että alkoholia ei kannata nauttia samaan aikaan ekstaasin kanssa, olet ihan tutkalla. Tässäkin asiassa muista kuunnnella itseäsi.. Marraskuun kokeilukerta meni ihan pimeäksi. Otin matkalla baarin napin poskeen ja saman tien shotteja perään... aivan sekasin olin koko illan. Viimeisin kertani oli tuo maaliskuinen.. oli jo kotona synttäreillä aika humalainen olo(harkitsin jo etten ottaisi pilleriä suuhun mutta... ) joka sitten MDMA kanssa meni ihan pieleen.. pakko sanoa että oli aika nolo ilta.

      Minun mielestäni vastuullinen ekstaasin käyttäjä on seuraava: Kaverisi antaa "ekstaasi" pillerin käteesi. Mitä teet?
      - Tutkit tuota pilleriä. Kysyt kaverilta onko hän tai joku muu ottanut aikasemmin juuri tuota samaa laatua, entä onko luotettava myyjä. Tutkit netissä tuosta pilleristä tietoa, mm pillreports on hyvä. ELI SIIS OTAT OIKEASTI KAIKEN MAHDOLLISEN ASIAN SELVÄKSI. Sekä yksi nyrkki sääntö. Pyri aina saamaan se paras ja puhtain pilleri, pidä mielessäsi että tuo yksi pillerin jälkeen et käytä ekstaasia enään kuukausiin joten haluat ikimuistoisen illan.
      -- Jos teit edellisen mukaisesti, olet oikea ekstaasin käyttää
      -- JOS söit pillerisi, mielestäni et ole oikea ihminen näihin aineisiin. Juuri näiden käyttäjien takia muiden maine heikkenee.

      Kaikesta edellisistä huolimatta olen taas enemmän oppinut päihteistä sekä vastuusta. Ekstaasi on hienoimmista asioista mitä tiedän :). Kaikki on hyvin kun osaa olla vastuullinen. Mitään ei ole minussa muuttunut tämän aikavälin aikana, ei henkisesti eikä fyysisesti, ei riippuvuutta eikä henkistä sellaista ! Pitkään olin sulkeutunut tästä päihdekokeilustanu mutta olen huomannut viimeaikoinen että pilkesilmässä olen näistä halunnut enemmän ja enemmän avautua kaveripiirissäni. :) Mielestäni on sääli jos ihminen parhaassa iässä ei tuota hetkeä koskaan koe.

      Olen jo nytten laskenut tulevat päivät jolloin taas kokeilen. Olen miettinyt jo että tässä parin viikon sisällä ottaisin taas uuden ekstaasi kerran mutta jos tuo hetki menee tuon aika-välin sisällä mönkään niin olen ottamatta juhannukseen asti sillä muuten aivoit ja kroppa ei toivu hyvin ennen juhannusta. Juhannuksen jälkeen on sitten summersound tai weekend festarit.. siellä sit uudestaan :))

    • a6bybaybbe

      Otathan homo huomioon, että kahvikin on yhtälailla huume kuin vaikka piri tai alkoholi.

    • haipakkaa..:D

      Ai ei essosta tule laskuja ainoastaan piristä roskaa paskapuhetta laskuja kyllä tulee kun vedät 1-3essoa jokapäivä puolen vuoden ajan että sellasta

      • ioasfhfihasf

        eipä taida ekstaasi toimia enää kunnolla 3:n päivän putken jälkeen :D itellä toimi 2 päivää ja kolmantenä päivänä jouduin syömään 8 ennen ku alko toimimaan ja ne oli vitun tykkejä essoja


      • paskaa

        No sitä paskapiriähän ne essot pääasiassa on.


    • aaaaaaaaaaa

      toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta mutta niihän ne kaikki aina sanoo. ensimmäinen ei tehnyt mitään muutakuin positiivista joten mitä se toinen tai kolmas muka tekisi. kohta huoraa tai vaihtoehtoisesti ryöstät vanhuksia että saat huumerahat

    • ei saaaataaaannarkit

      lukee noita viestejä. vaude et oikeen 1 viikko ilman ja sitten seuraava huume annos. samaten toi yks päly puhuu jostain kokeilusta. tiedoksi että se ensimmäinen kerta on kokeilu kerta ja siitä eteen päin ollaan käyttäjiä . vitun narkit!"!!!

      • nön nön nöö

        Mutta positiivinen juttu tässä on se, että ihan suoraan on alettu vetämään ns. "oikeita huumeita".

        Ei kannabista, ei porttiteoriaa, vaan suoraan piritabuja. Ei sitä iänikuista paskapuhetta siitä miten kannabis johtaa noihin vahvempiin.

        Eli tässäkään tapauksessa ei porttiteoria toimi sitten millään.


    • alkoholiavastaa

      Itsellä täysin samoja kokemuksia, eli kolme kertaa elämäni aikana olen esso pillerin nappaissut suuhuni, kaikki hyviä kokemuksia, ja paljon turvallisempia kuin alkoholi.

      Nyt olenkin lopettanut alkoholin juonnin kokonaan, kun nämä kerrat ikäänkuin avasivat silmäni siitä, kuinka vaarallista alkoholi todellisuudessa on, ja kuinka huono olo siitä loppujen lopuksi tulee.

      Jos en olisi koskaan ottanut mitään päihteitä ja kuuntelisin koulun terveydentiedon tunneilla, voisin ajatella, että se olo mikä tulee alkoholista tuleekin huumeista. Eli v..tun sekaisin, ei pysy pystyssä, aggressiivisuus, ja harkitsemattomuus.

      PS. Olen nainen, minua on elämäni aikana lyönyt monta humalaista miestä, mutta ei yksikään narkkari ole koskaan tullut muuta kuin juttelemaan ja halaamaan. Miettikää sitä.

      Ja enemmän löytyy alkoholisti ystäviä kuin huumeriippuvaisia ystäviä, vaikka ystäväpiirissäni vain harva käyttää ainoastaan alkoholia. :)

    • Ekstaasiako

      Kiitos ap kun olet päivittänyt tilannetta, olisi kiva tietää mikä on tällä hetkellä tilanne. Vastauksista on apua monille, myös minulle (alaikäinen, kiinnostunut ekstaasin satunnaiskäytöstä/kokeilusta)! :)

      • Anonyymi

        Suosittelen vahvasti pidättäytymään kaikista päihteistä mielellään mitä lähemmäksi täysi-ikäisyyden jälkeen lähelle 25 ikävuotta pääset, niin sitä parempi. Tuohon asti kun aivot vielä kehittyy ja todennäköisesti vaikuttaa enemmän päätöksien tekoon, kiinnostaako kumppanin hommaaminen ym. tommosiin ihan perus kehityksellisiin asioihin teininä aloitettua enempi. Usein kokeilujen jälkeen näitä jänniä fiiliksiä aiheuttavia päihteitä tykkää käyttää säännöllisesti aina silloin tällöin. Ekstaasi ja psykedeelit eivät tarjoa erityisemmin mitään uutta enää 10 kerran jälkeen, niin kannattaa noi kerrat jakaa pidemmälle aikavälille, kuin 1-2 vuodelle, niin pääsee niiden terapeuttisesta vaikutuksesta nauttimaan pidempään elämässä :) Tuon 10 kerran jälkeen, kun tulee iltoja et on pari tuntia hymy herkässä, mut loppuilta menee masistellessa ja saattaa seuraava viikkokin olla vähän hakemista fiiliksien kanssa. Kääntyy siihen, että haitat on suuremmat kun ne hyödyt. Silti tulee toki välillä iltoja et noin ei käy, mut ei anna läheskään niin paljon kuin ensimmäiset kerrat ja vaatii harvempaa käyttöväliä. Toki ihmisten välilläkin on eroja. Ekstaasista on myös puhuttu, että olisi neurotoksista, joten 6vko kannattaa vähintään pitää väliä käyttökerroilla välillä muutoinkin.

        Ei ole välttämättä kiva fiilis, jos kolmekymppisenä on jo se fiilis, että "tässäkö tää on, täytyy elämässä olla jotain muutakin", mutta tuntuu liian haastavalle tehdä niin kovaa elämänmuutosta että lopettaa päihteet kokonaan, jolloin vasta kunnolla saa voimaa ja rohkeutta tehdä uusia kivoja asioita ja alkaa harrastelee uusi juttuja.


    • Anonyymi

      ekalla kerralla ekstaasia syöneenä söin ensin puolikkaan, nousut semmoset 4/5, tunnin jälkeen toinen puolikas, uusi nousu noin 40min. siinä tasottelin sitten hetken nettiä selaillessa ja yms reissailu videoita katsellessa youtubesta. Nojoo puolitoista myöhemmin uudestaan puolikas, meno ihan ok. nousee taas 40 min, sitten tasaantuu. kertaaleen vielä puolikas illan lopussa, sitten tärppäsi. nousut varmaan 2 tuntia. euofiraa jota en ollut ennen kokenut.

      seurauksensa 3 päivän vakavan oloinen masennus johtuen reseptorien käytöstä.

      en voi suositella muille. ottakkaa max puolikas ja yrittäkää nauttia illasta niistä saaduista oloista.

      • Anonyymi

        lisäyksenä kolmen päivän vakavasta olostilasta lopulta tasaantui noin viikon jälkeen. Seuraavankerran min. 3kk jälkeen, vaikka puolivuotta niin voi saada irti ilon kys. päihteestä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe