Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten voisin antaa kaiken mahdollisen yhdelle lapselleni?

murheellinen mummi

Poikani vaimon en soisi pääsevän mässäilemään minun rahoillani, niin holtitonta on hänen touhunsa.

Vanhin lapseni on huolehtinut minusta kaikella tavalla ja tehnyt paljon eteeni, mutta miniäni on häijy ja itskäs ihminen ja nyt jo kyselemässä kaikista tavaroistani että jätä tuo ja tuo sitten "meille," joka on mielestäni tosi törkeetä.

Rahani ovat kiini kiinteistössä joka on minun kotini, joten en voi eläissäni todennäköisesti antaa rahojani, mutta en haluaisi että hulttio minijä pääsis kukkoilemaan minun rahoilla.

Poikaani vastaan minulla ei ole mitään, mutta hän on liiaksi tossun alla, joten sama jos antaisin suoraan miniälle, jota halveksin sydämestäni.

4

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten itse haluat

      Voit myydä kiinteistön verotusarvoon ja jättää asuntoa koskemaan sinun elinikäsi kestävän asunto-oikeuden joka sisältä hoidon. Käänny hyvän lakimiehen puoleen. Voit myydä sen kenelle haluat ( vaikka sille sinua hoitavalle lapselle) ja hän ottaa pankkilainan minkä voit taata. Omalla rahalla voit tehdä ihan mitä tykkäät antaa pois, ryypätä ja rellestää, kulkea matkoilla ja maksaa myös omien lasten matkat ( vaimoa ei ole pakko maksaa) Mihin käytät omat käteisenä pankista nostetut rahat eivät muut pääse sanomaan mitään.
      Tässäkin sinun hoito- ja asumisvelvoiten on peruste laskea kiinteistön arvoa todella rutkasti, sinulla säilyy koti ja hoitokin on taattu. Sekä saat kivasti käyttörahaa millä voit muistaa juuri niitä jota haluat. Ja käytä sitä omaisuutta ihan omaksi iloksi, osta palveluja ( kotiapu, hemmottelua, kylpylöitä ym) saat varmaan vanhemmasta lapsesta mieleisen matkaseuralaisen jos sinä maksat viulut ja sinä pääset turvallisesti lomille ja kaikilla on kivaa

      Tai vähintää tee testamentti mikä määrää ettei lasten vaimoilla ole avio-oikeutta perintöön. Testamentilla voi muutenkin määrätä omaa omaisuuttasi, mutta lakiosuus jää vähintään jokaiselle lapselle. voit myös määrätä testamentilla osan omaisuudesta lapsenlapsille tai oikeastaa ihan kenelle nyt sielu sietää.

      Voit myös perustaa säätiön joka omistaa koko omaisuutesi ja hallinnoi sitä sinun kuoleman jälkeen....

      Perintöoikeus tulee vasta kun sinä ole kuollut ei aikaisemmin ja vaikka laki on yksiselitteinen poikasi vaimolla ei ole mitään oikeutta edes olla peruunkirjoituksissa niin valitettavasti jos poikasi ei saa omaa akkaa kuriin niin todellisuus on toinen.

      • sukupolven yli

        " tee testamentti mikä määrää ettei lasten vaimoilla ole avio-oikeutta perintöön"

        Joo, noin voi tehdä, eli jos perintönä on talo, niin se talo ei silloin voi pääty erossa vaimolle, mutta talon arvo huomioidaan erossa miehen omaisuudeksi. Käytännössä tuolla ehdolla ei siis ole taloudellista vaikutusta erotilanteessa, mutta se rajaa jotain omaisuutta pelkästään toiselle päätyväksi.

        Itse en tuohon lähtisi, vaan antaisin perilliseni päättää miten haluaa jaon menevän jos eroavat.

        Mutta onko sinulla lapsenlapsia? Testamenttaa omaisuus heille.


      • Älä höpötä!
        sukupolven yli kirjoitti:

        " tee testamentti mikä määrää ettei lasten vaimoilla ole avio-oikeutta perintöön"

        Joo, noin voi tehdä, eli jos perintönä on talo, niin se talo ei silloin voi pääty erossa vaimolle, mutta talon arvo huomioidaan erossa miehen omaisuudeksi. Käytännössä tuolla ehdolla ei siis ole taloudellista vaikutusta erotilanteessa, mutta se rajaa jotain omaisuutta pelkästään toiselle päätyväksi.

        Itse en tuohon lähtisi, vaan antaisin perilliseni päättää miten haluaa jaon menevän jos eroavat.

        Mutta onko sinulla lapsenlapsia? Testamenttaa omaisuus heille.

        "Joo, noin voi tehdä, eli jos perintönä on talo, niin se talo ei silloin voi pääty erossa vaimolle, mutta talon arvo huomioidaan erossa miehen omaisuudeksi. Käytännössä tuolla ehdolla ei siis ole taloudellista vaikutusta erotilanteessa, mutta se rajaa jotain omaisuutta pelkästään toiselle päätyväksi."

        Aivan täyttä roskaa!! Jos testamentissa on lauseke, että lasten aviopuolisoilla ei ole avio-oikeutta perinnöksi saatuun omaisuuteen, niin sitten sitä avio-oikeutta EI OLE. Sitä omaisuutta ei lasketa mukaan yhteiseen pottiin, eikä sen olemassaolo vaikuta omaisuuden jakoon.

        Tuollaisella ehdolla voi siis olla massiivinen taloudellinen vaikutus, jos kyse on kalliista talosta.


    • älä murehdi

      Huomaatko, päällepäsmäri äidin poika on nössö, joka on ottanut päällepäsmärin vaimokseen?

      Mitä väliä sillä on mitä maalliselle omaisuudellesi tapahtuu kun sinusta aika jätää? Ei sitä kannata murehtia. Tapelkoon perilliset sitten keskenään ja tehköön sillä mitä parhaaksi näkevät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe