S-kauppa ja ABC huippukalliita

voivoi bonus

Oli juuri tutkittua tietoa, että K-Citymarketit on tutkitusti halvempia kuin Prismat. Oma kokemus on vielä se, että selvästi paremmat tarjoukset löytyy K-kaupoista ja sehän eniten merkitsee. S-kaupan Bonuksella on vuosia hämätty tyhmää ostajaa. Kun kaiken keskittää, niin useita kymppejä tulee bonusta joka kuukausi. Mutta takaisin tulee vain niitä euroja, jotka on tavaran hintaan ylimääräistä lisätty. ABC:n hinnat on aina kaikkein kalleimmat. Täälläkin 7,4 centtiä enempi kuin viereisellä asemalla. Ei ole mitään järkeä kerätä bonuksia. Jotta bonusostaja saa takaisin liikaa maksamansa ylimääräisen hinnan, hänen pitää saada aina se 5 prossan bonus - pitää olla suuri perhe ja kova kulutus. Ja sittenkin ollaan vasta samalla hintatasolla kuin K-kaupoissa ja jotain plussia sieltäkin tulee. Pitää tietysti muistaa, että ehdottomasti halvin lienee Lidl, sieltä suurimmat säästöt tulee.Valikoimat toki pienet ja voittonsa vievät Saksaan.

8

586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei alen perässä

      "Oma kokemus on vielä se, että selvästi paremmat tarjoukset löytyy K-kaupoista ja sehän eniten merkitsee"
      Siis ostat mitä kauppias ehdottelee, eikä mitä tekee mieli? Kukin tavallaan.
      S-ketjun ruokakaupat ja etenkin Prisma ei varsinaisesti pelaa tarjouksilla, kun taas CMllä koko homma perustuu niillä houkutteluun.

      Kannattaisi kuitenkin verrata mitä ne tyypilliset ostokset maksaa kokonaisuutena kummassakin paikassa ja ottaa huomioon se että kalojen ja kasvisten hinnat vaihtelee (esim. Lohi voi olla tänään 5,99 ja viikon päästä 14,99).
      http://www.taloussanomat.fi/raha/2012/05/16/citymarket-on-nyt-halvempi-kuin-prisma/201229427/139
      Tässäkin vertailussa (klikkaamalla saa taulukon auki) ostolistasta vain osaa ostaa edes joskus, eli taas se itse vertailu on vain ainoa toimiva tapa.

      Otsikko oli Talsan malliin taas omaa luokkaa "Citymarket on nyt halvempi kuin Prisma", taulukkoa kun katsoin, niin vertailun halvin oli Prisma ja kaikisssa kaupungeissa se oli halvempi paitsi ainoastaan Kirkkonummella oli Prisma kalliimpi, eli vastasiko otsikko hintavertailua, ei.

    • teppo verkko

      Nyt menit sitten sohaisemaan muuraispesää sillä niin uskomattoman rakas ja hyvä on S-ketju sen " omistaville" jäsenilleen että sieltä ostetaan vaikka muualta saisi halvemmalla,ainona selityksenä että sieltä saa bonusta!.

      Jeesaus sentään ihan on uskonnollisuuteen verrattavaa tämäkin hömppä eli kusetus: ostetaan "oman" kaupan tuotteita, tuleekohan pyhempi olo.

      Usein olen yrittänyt selvittää tätä kannattaako olla minkään kauppaketjun jäsen mutta jos/kun kaupassa on käytävä ja joskus joku tuote on selkeästi halvempi kortilla niin ottaahan se pataa jos juuri tätä korttia ei hallitsekkaan



      Muuten näitä taulukkoja voi lukea miten vaan ja niiden tekemiseen tarvitaan kymmeniä koulutettuja ihmisiä jotka voisivat tehdä tuonkin ajan jotain hyödyllisempää.

    • tule abc:lle tankkaamaan kallista bensaa, saat mukillisen limpparia!

      • 10+5

        näyttäisi olevan ABC:llä Suomen halvinta polttoainetta


      • Kehä 3 takaa
        10+5 kirjoitti:

        näyttäisi olevan ABC:llä Suomen halvinta polttoainetta

        Poikkeus asiassa Pirkanmaalla kampanja menossa kesäkuun ajan.Muuten kyllä ABC kallein Nesteen kanssa! Nousee hinnat taas kunhan kampanja loppuu.
        Samoin kallis ABC.n kahvi ja ruokailu puoli.


      • bensaasuonissa8
        10+5 kirjoitti:

        näyttäisi olevan ABC:llä Suomen halvinta polttoainetta

        jos olisikin abc:llä ajoittain "halvinta" polttoainetta, se on silti kalliimpaa kuin mitä se olisi ilman koko bonusjärjestelmää. bensakauppakaan ei ole enää vapaata kun "bonusketjut" nostavat kauttaaltaan kaikkia hintoja. Tätä eivät monet näe bonushimoltaan :)


    • Terrakin kallis

      Oli nyt alkukesästä soutuveneen osto ja päädyin malliin Seaking 470, kun sitä myydään monessa paikassa. Teinpä hintavertailuja. Oulun Bauhaus 890e, Kärkkäinen 750e, Keskinen 795e, Kokkolan Terra 995e. Terrasta ei euronkaan alennusta. Toki se bonus on 49,75 e, joten vene maksaa 945,25e. Siis 195,25 e = 20,65 % kalliimpi kuin sama tavara muualla. Ollaanko me hieman tyhmiä, kun noita bonuksia kerätään ja kakki ostot yritetään keskittää "omaan osuuskauppaan" ???

    • bonuksetpois

      Erittäin samaa mieltä aloittajan kanssa! S- ja K-ryhmän supermarketit saattavat olla hieman halvempia kuin pienemmät ketjut ja kaupat. Kuitenkin nämä isot ketjut määräävät täysin ruoan ja päivittäistavarakaupan hinnat - reilusti yläkanttiin. Katteet ovat todella suuret, ja tottakai ne myös menestyvät hintavertailuissa hyvin. Perheelliset ehkä hyötyvät bonuksista, vähävaraisetyksineläjät eivät juuri lainkaan - ja kärsivät vielä vinoutuneen suurista yleishinnoista. S- ja K ryhmät ovat valitettavasti onnistuneet houkuttelemaan lähes kaikki perheet mukaan tähän kieroon suunnitelmaansa, ja nyt tätä on vaikea saada poikki. Päättäjien pitäisi puuttua asiaan vaikka kieltämällä bonussysteemin. Tämä vapauttaisi markkinoita, ja sitä myötä tulisi oikeaa kilpailua päivittäistavarakaupasta.

      Lidl on yleishinnoiltaan itselleni paras vaihtoehto. Sieltä saa laadukasta ja usein kotimaista tavaraa sopivaan hintaan - ilman bonuskieroiluja. Vaikka voitot valuvatkin keskieurooppaan, niin ei esim. S-ryhmänkään voitot palaudu "asiakasomistajille", vaan ne käytetään mm. baltian megaprismojen rakentamiseen.

      (http://www.taloussanomat.fi/kauppa/2009/11/30/s-ryhma-perustaa-uusia-prismoja-baltiaan/200924738/12)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe