Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaliakra Palace, Kultahietikko

Matkaan taas

Onko kenelläkään kokemusta tästä hotellista? Olemme menossa syyskuun alussa ja olisi kiva lukea kokemuksista. Mukaan ei nyt lähde lapsia vaan lähdemme kaksistaan miehen kanssa rentoutumaan, All Inclusive paketilla.

13

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puuha pete

      Ollaan myös menossa parin viikon päästä kyseiseen hotelliin. Voin vastata sen jälkeen miltä näyttää.

      • Kiitos. Olen yrittänyt etsiä tietoja mutta mistään en löydä. Toivotaan, että viihdytte ja kaikki olisi ok.
        Mukavaa matka :)


    • puuha pete

      Oli mukava hotelli, palvelut pelasi niinkuin pitää. Miinusta osa henkilökuntaa puhuin ainoastaan saksaa, ruoka oli aika puuduttavan yksitoikkoista. Plussaa hyvä sijainti, hotellilla omat taxi kuskit jotka vie vaikka varnaan shoppailemaan eivät huijaa hinnoissa turvallinen kyyti. Nähtiin parina iltana delffiinejä hotellin ulko terassilla mikä on harvinaista. PS: liikaa saksalaisia.

      • Kiitti vastauksestasi. Kuulostaa kuitenkin suht hyvältä paikalta joten tuskin nyt sitten enää mitään suurempaa pettymystä tulee. Oliko ruoka siis joka päivä suht samanlaista eli ei ollut ns. teema illallisia?

        Mieluummin saksalaisia kuin venäläisiä. Ollaan oltu kaksi kertaa Egyptissä ja siellä venäläisiä todella paljon ja käyttäytyvät aivan kuin omistaisivat paikan ja tarjoilijat!

        Kiitos vielä kerran vastauksesta. Nyt on kiva odotella omaa matkaa jonne on vielä aikaa....Kunhan nyt ilmat olisivat vielä syyskuun alussa lämpimät...


    • puuha pete

      Ruoka oli todella samanlaista. Ilman teema illalisia. Mutta kyllä siellä viihtyy.

    • tjstjs14

      Ihan jees mesta,oltiin juhannusviikko siel.ruoka hyvää ja juomatarjoilut oli kunnossa,huoneet siivottiin joka päivä mut saksalaisia oli kyl suurin osa mut oli ne ihan ok porukkaa.ohjelmaa oli järjestetty niin lapsile kuin aikuisillekin allasosastolla.ei ollu mitään moitittavaa meillä ainakaan.hauskaa lomaa

      • Matkaan taas

        Kiitos vastauksista :) Matkaan siis lähdetään 4.9 ja toivotaan, että ilmat suosivat. Hotelli kuulostaa aivan kivalta joten sen suhteen ollaan ihan "rauhallisia" :)


    • PKhlö

      Hotelissa oli valitettavan vähän vaihtelua lounas- ja päivällisbuffettien suhteen. Joka päivä sianlihaa, makkaraa ja lihapullia, ja lähes aina kahteen viimeiseen oli laitettu texmex maustetta, joka ei sovi suomalaiseen alan harrastajan makuun. Kalaruoan saatavuus on heikkoa, eikä se ole laadullisesti hyvää, minkä oli tuttua edelliseltä Bulgarian matkalta.

      Hotelli on perhehotelli ja uima-altaissa polskii lapsia, joita on aikuisten varottava. Lapsille on yksi liukumäki, jonka allas on sekin usein liian täynnä liukumiseen. Aurinkotuolit täyttyvät aamulla kello 6-8 välillä, joten ne on herättävä varaamaan.

      Iltaohjelmana on päivittäin lasten disko, joten samat lasten laulut eri kielillä on helppo oppia. Kävelykadun reunat ovat täynnä lasten tivolilaitteita, aikuisille on tarjolla vain muutamia paikkoja. Pikkulasten runsaus saattaa häiritä ilman lapsia matkustavia, muuta melu- tms. häiriötä ei hotellissa ilmennyt.

      Mikäli siivooja arvioi asiakkaan lianneen hotellin pyyhkeen pesukelvottamaksi, siitä laskutetaan 18 levaa hotellista poistuttaessa. Ilmeisesti tahranpoistoaineita ei haluta käyttää.

      Kannattaa huomata että All Inclusivea myydään kahta laatua samaan hintaan: toiseen ei sisälly alkoholijuomia kello 23.00 ja 10.00 välillä, toiseen sisältyy. En löytänyt tästä tietoa etukäteen.

      Nuorille ja yöelämää haluaville suosittelen muita hotelleja, pikemminkin Sunny Beachilta kuin Varnan Kultahietikolta.

    • Matkaan taas

      Siis MITÄ, miten niin all inclusive myydään kata eri laatua? Mistä voin sen nyt selvittää? Vai onko paikan päällä ne rannekkeet sitten eri värisiä? Johan on paskamainen homma jos ei saa sitä mitä luulee tilanneensa vaikka kyse nyt olisikin "vain" alkoholijuomista :)

      Jätetään just meidän nappula kotiin ja kiva jos siellä on mieletön meno päällä kokoajan. Noh, syyskuussa on jo koulut alkaneet joten joskos meno ois vähän rauhallisempaa...

      Toi aurinkotuolijuttu on kanssa paskamaista. Kanarialla sitä juuri viimeksi harrastettiin ja rupesi ottamaan pattiin kun lomalla piti herätä aikaisin että sai varattua juoksujalkaa aurinkotuolin. Piru vie.

      Mutta, toivotaan että kaikki menisi kuitenkin ok. Miten muuten lento, oletteko menneet Thomas Cookin lennolla? Mä en ole koskaan ja mietin minkälainen "purtelo" se on. Air Finlandin kone kun oli aika kiikkerä myös :)

      • PKhlö

        Meille selvisi tuo kahden lajin All inclusive vasta perillä, kun ihmeteltiin rannekkeen väriä, joka oli vihreä. Saisitteko matkatoimistostanne tietää, kumpi teillä on?

        Tomas Cook on tosi hyvä lentoyhtiö, lennot olivat mennen tullen puolisen tuntia etuajassa määränpäässä, eikä mitään epämielyttäviä yllätyksiä ollut. Ruoka oli hyvää.


    • Matkaan taas

      Hei,

      Kirjoitin Tjärebogille ja meillä on siis sama juttu kuin teillä. Siinä hotelli-imoituksessa luki niin ja multa se on mennyt ihan ohi.
      Noh, hyvä että tarjoilu pelaa edes klo 23 asti :)

      Ruoasta kysyin myös ja heille ei ole tullut valituksia ruuasta tai siitä että on "yksitoikkoista" ruokaa.

      Nyt sitten vain toivon, että siellä aurinko paistaisi... täällä Suomessa kun se on ollut tänä kesänä kovin harvinaista...

    • haipe

      Hotel Kaliakra Palace on surkea ja ylihintainen laatuun nähden. Huoneet haisevat homeelle (ilmastointilaitteena käytetty lämpöilmapumppu on sisältä homeessa), kylpyhuoneet viemärille, suihkun vedet tulevat lattialle (eristykset puuttuvat) allas-alueella löyhkää viemäri, ala-altaan WC:n lattia lainehtii pissaisesta vedestä, ravintolasta saa ruokamyrkytyksen (kaikki suomalaiset perheet sairastuivat samaan aikaan), kylmät ruoat tarjoillaan lämpiminä (30 astetta), lämpimät kylmina (40-50 astetta), tarjoilijat eivät osaa työtään ja vastaanoton palvelu on surkeaa. Hotellia mainostetaan täysin remontoituna, mutta huoneiden ilmastoinnille ja viemäröinnille ei ole tehty mitään.

    • haipe

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe