Maailman pörssit

lohikakso

on jatkuvassa laskussa kun 1,.5 promillea maailman ihmisistä ( Kreikkalaiset ) on ylivelkaantunut? Kyllä täytyy pörssin ja maailman talouden olla luhistumispisteessä. Vai miten muuten voi asian selittää? Jos joku vanhan maailman 1,5 promillen maa popistuu markkinoilta ostamasta tuotteita ulkomailta niin varmasti joku kehittyvä Aasian tai Etelä-Amerikan maa korvaa sen. Miksi siis sotkeutua lillukan varsiin?

1

<50

  Vastaukset

  • Nythän on niin että ihminen on laumaeläin; kun yksi rykäisee, kaikki kääntyy, kun se pinkaisee juoksuun, kaikki pistelee perässä!
   Nyt on aika ostaa kun halvalla saa, eikä sitten kun hinnat ovat korkealla.
   On se nähty niinkin päin että huippuhinnoilla kaikki vaan ostaa..ostaa..ostaa..
   Melkein koko maailma on alennusmyynnissä. Tietysti tämänkertaisessa "lamassa" on merkittävässä asemassa myös nuo eläke- ynnä kaikkien muiden yhtiöiden pomojen perusteettomat satakertaiset palkat ohkeraan työntekijään verrattuna.
   Hallitukset ja narrit varastavat senkuin kerkeävät, kun ei juurikaan ole kovaa vastustusta, eikä mistään hyvin hoidetusta huijauksesta joudu tiilenpäitä lukemaan; hommahan on hoidettu laillisesti ennalta sovittujen manöövereiden mukaan. Ja raha tulee enemmän kuin jaksaa tuhlata, ja kansa maksaa!
   Hyväksyjiä pitää syyttää, ja hyväksyjät itseään saavat syyttää kun käy huonosti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11915
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7480