Tilitoimisto Kemi-Tornio

mopoja

Voisiko joku kertoa edullista ja hyvää tilitoimistoa Kemi-Tornio alueella.
Kuulin ystävältäni ainakin, että Tilikontrolli Ky Aulikki Roivaista tulisi välttää, koska on Suomen mittakaavalla kallein, mihin hän oli törmännyt ja pelkästään jotkut oudot perusmaksut ovat samaa luokkaa kuin toisissa toimistoissa koko laskutus.
Oli tullut jotain 350-450,00 laskuja kuukaudessa ja kaverilla on pieni kioski, aika rajua vai normaalia?? Mä ainakin pelästyin ja tuttavakin piti ihan älyttömän kalliina..
Kiitos etukäteen suosituksista

11

659

Vastaukset

 • Oletko joku kilpailija vai? Tässä kaikille yrittäjille huonon markkinoinnin esimerkki, halpamaista huutelua nimettömänä puskasta. Oman mainonnan sijaan keskityt toisen mollaamiseen.

 • Hinnan kohtuullisuutta ei voi näillä tiedoilla sanoa koska pienikin kioski saattaa onnistua sössimään paperiasiansa siihen kuntoon että niitä papereita tai niiden puuttumisia selvitellään tilitoimistossa päivä tai pari joka kuukausi.

  Kahta saman kokoista firmaa ei voi verrata keskenään. Toisella vain on asiat kunnossa ja järjestyksessä, toisella taas miten sattuu ja sinne päin.
  Itselläni on asiakkaina paljon saman alan yrittäjiä ja kaikki käytännössä saman kokoisiakin. Hyvin asiansa hoitavien ja säntillisten yrittäjien kk kirjanpidon teen noin 1,5 tunnissa mutta niiden, joiden paperit on kuukaudesta toiseen päin persettä, kirjanpitoon tuhrautuu helposti 3-4 tuntia.

  Soittele muutamiin alueesi toimistoihin ja pyydä tarjoukset, sillä tämä asia parhaiten selviää.

  • Sinullapa on paljon asiakkaita n. 80 kpl, tietenkin jos tuo 1,5 tuntia tarkoittaa n. 100 euroa niin saattaa riittää 50 asiakasta. Tosin riippuu vähän siitä, kuinka sähköisessä muodossa tavara tulee.

   Niin tuohon aloitukseen, riippuu luonnollisesti siitä, kuinka paljon materiaaia tulee, mahtuuko kapeaan mappiin kuukausi. Käykö hakemassa tukusta tavaraa päivittäin parilla sadalla vai laskutuksella kerran tai pari kuussa-> tositteita 15- 20 vähemmän. Mamaksaako laskut ajallaan vai myöhässä ripotellen jne.

   Niin ja alla olevalle tarjouksia puhelimessa kysyvälle. Tietenkin jos on vain muutama tosite luokkaa 10 10 niin on helppoa antaa tarjous. Eli siis lähinnä joku, joka myy omaa työtään. Sitten kun mukaan tulee tavaran myyntiä, vähittäiskauppatyyliin, niin miten arvioit. Voi olla, että joku tarjoamalla 30 %:a edullisemmin saa laskutettua 20 %:a enemmän kuin sen kalliimman tarjouksen antanut.


 • Tilitoimistot antavat todella huonosti mitään hintoja puhelimessa ja änkyttävät, kuinka vaikeata tuo hintojen antaminen on etukäteen:D
  Parhaan tilitoimiston löytää varmasti puskaradiolla, uskoisin.. näin ainakin itse löysin tuttavani suosituksella enkä ole katunut

 • Ja Pretax käyttää avainlippua mainoksessaan, aika härsikiä kun ei ole Suomalainen firma.

 • Täytynee korjata tuo edellisen kommentti: Pretaxin omistajat ovat noin 95 %:sti suomalaisia.........

 • Joo. on kokemuksia. Aulikki kiristi 1500e että sain kansiot pois sieltä. Actora pyöritti vientejä niin että 20 kuitin pito kk tuli maksamaan 400e. Talousnet on alle arvostelun---halpa mutta saattaa unohtaa vaivasen 6000 ostolaskun jne... Nimimerkki: Hullu maksaja

  • Siis mitä 😱 kiristi millä tuo Aulikki? oliko sopimus joku irtisanomisenjälkeen jotakin vai maksamattomat laskut vai jokin perusteeton juttu! Aivan kamalaa.


 • Kannatta olla tosi varovainen noitten tilitoimistojen kanssa....kun niillä ei ole mitään vastuuta. Yrittäjä on aina vastuussa omista toimistaan ja kirjanpidostaan eli pitää tarkastaa itse kaikki! Suosittelen KHVT tilintarkastajan käyttämistä välillä vaikka maksaisi maltaita,,,,vaikka olisi kuinka pieni firma....

  • Tee itse kirjanpitosi


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tee itse kirjanpitosi

   Actora kallis! kolmen kuukauden kirjanpitolaskuja tuli yhtäkkiä reilusti yli 2000eurolla. Yli 60snt vienti, ja hänen vienti on YKSI RIVI. Siinä on esim. tukkulistalla hintaa.... ihan järkyttävää. Laitoin pois ja löytyi sit lisälaskuja maksettavaksi, joista riidellään edelleen. Myös osaa aineistoa panttaa edelleen, vielä vuodenkin jälkeen koska laskujen kans riitaa.

   Hyvän ohjelmiston kanssa pärjää itsekin, ja jokaisen lähipiiristä löytynee kirjanpitäjä, joka auttaa jos tulee tenkkapoo.

   Nimim ei ikinä enää yhtään riistäjää. On niitä hyviäki, mut oma kokemus.tuosta actorasta, huhhuh.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.