Epäluotettava veneliike Lauttasaaressa

Entinen asiakas

Varokaa liikettä nimeltä Vene Bremer Oy! Siellä on tapana lupailla apua, ja sitten jättää asiakas yksin ongelmansa kanssa.

39

6266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+1

      maksa sille niin saat palvelua, se on parempaa kuin apua !

      • 19+11

        Mulle se liike on tehnyt sen minkä on luvannut, joten tyytyväisiäkin asiakkaita on.


    • Asiaksas

      Bremer on suomen paras liike! Aina on autltaneet kun on tarvittu ja hinta on halpa.

      • 17

        jotenkin tää paras ja halpa ei sovi samaan lauseeseen. olisko jossain virhe tai omistajan kirjoittama nostatus?


    • flamari

      Minulle hän hommasi uuden maston ja toimitus oli juuri niin, kuin oli luvannut.

      • Bulbi

        Täältä myös tyytyväinen ääni Bremerille!


      • Bremer on hyvä
        Bulbi kirjoitti:

        Täältä myös tyytyväinen ääni Bremerille!

        Juu, sekä Antti että Veikko ovat oikein osaavia ammattimiehiä. Harvinaista lajia. Ilmaiseksi ei tarvitse töitä tehdä ja "auttaa".


    • 17+12

      Höpö höpö!
      Veksi on mies paikallaan ja tietääkin asioista. Aina olen apua saanut kun olen tarvinnut ja vielä kaupan päälle hyviä neuvoja!

      • Tyytyväinenmyös

        Allekirjoitan. Sain apua viime kesänä rikiongelmaan nopeasti ja kelloon katsomatta, eikä lomareissu jäänyt tekemättä. Kaupanpäälle hyvät vinkit.


    • minä kans

      Hyvin mielestäni ovat jatkaneet Jussin jalanjäljissä. Tyytyväinen olen näihin uusiinkin.

    • Heroldi

      Tänään asioin mastoasioissa ja hyvin asia hoitui, vaikka kiirettä Veikolla näytti olevan. Satamassakin Veikolta on hyviä neuvoja saanut, jos tarvetta on ollut.

      Ettet vain olisi asioinut siinä Bremerin naapurissa olevassa firmassa , joka myy niitä ranskan veneitä, sillä siellä jätetään varmasti asiakas pulaan eikä asiakaspalvelusta ole tietoakaan.

    • Mustekynäpurjehtija

      Ostin spinaakkerin Bremiriltä ,kaikki hoitui,niin kuin oli sovittu....ei valittamista.Se täytyy tietysti sanoa,että ilmaiseksi on naivia odottaa palvelua!

    • T

      Minulle tehtiin uudet saalingit Vene Bremerillä. Ajoissa ja sovitulla hinnalla. Ei valittamista ollenkaan.

    • 30

      Huvittavaa... Jos en sattumalta tietäisi Veksillä olevan töitä minkä vain ehtii tehdä eli tämmöisen markkinoinnin olevan hänelle tarpeetonta ja muutenkin vähän kai luonteensa vastaista, niin voisin melkein kuvitella tätä uudeksi ovelaksi sissimarkkinoinnin tavaksi. Meinaan, ihan perustelematon syyte, joka provosoi helposti kymmenkunta vastatodistajaa... Yleensä tämmöisiin löytyy kyllä niitä muitakin kaltoinkohdeltuja, jos aihetta on.

      Siitä purjesällistä en sano mitään, mutta Veksi on osaava kaveri, joka minunkin kokemukseni mukaan hoitaa hyvin hommansa.

    • 7+13

      Jos huhtikuun puolenvälin ja elokuun puolenvälin välisenä aikana tuntuu, ettei venekorjausfirmoilta saa apua kunnolla, niin kyllä vikaa on haettava jostain muualta kuin itse liikkeistä. Huono tuuri on huonoa tuuria, ja kaikenlaista voi sattua juuri pahimpaan aikaan, mutta eivät nuo liikkeet sille mitään voi. Henkilökuntaa ei kannata pitää reservissä turhaan.

      Bremeristä minullakin vain positiivisia kokemuksia; n. kerran vuodessa siellä isompaa ja pienempää teettänyt.

      Sesonkiaikana on pakko olla itse aloitteellinen ja etsiä ratkaisuja ongelmiin muita reittejä. Jos masto on vaikka poikki niin kyllä Suomesta pajoja löytyy jotka osaavat alumiinia työstää.

      Varaosia saa itsekin hankittua/teetettyä yms yms yms. Nykyään kun on käytössä mm nämä keskustelupalstat joista voi kysellä neuvoja ja vinkkejä ongelmiin; melkein huvittavaa on kuinka ongelmaan kuin ongelmaan tuntuu löytyvän jo valmiiksi keskusteltuja pohdintoja, oli kyse sitten autosta tai veneestä ;-).

    • Juntski

      Pystyisikö Entinen Asiakas snadisti selventämään millä lailla sut jätettiin kuseen ?

      Ainakaan itse en vielä noilla tiedoilla "lupaili apua, muttei auttanutkaan" lähde mukaan boikottiin.

    • ripsraps

      Sen verran eri liikkeitä herjataan ja varmaankin sitten aiheesta, mutta kun osuu liikkeeseen, josta on omia päinvastaisia kokemuksia niin osallistunpa minäkin puolustuksen puheevuoroon. Teetin uudet vantit Bremerillä ja hyvin meni. Maksoi mitä sovittiin, saatiin mitä sovittiin ja vielä sopi veneseen eli ei valittamista, harvinaisen väritön suoritus siis. Asiathan voi tietysti muuttua, mutta näin meillä.

      • 13+17

        Täälläkin hyviä kokemuksia Veksin ja Antin toiminnasta. Kolmet purjeet ostanut sekä uudet vantit teetättänyt Furexin korjausta ja varaosaa (profiiliputkea) lukematon määrä muita nippeleitä mm. Monel niittejä ja Selden osia. Hyvää palvelua olen saanut kasan todella hyviä neuvoja. Joten en ihan allekirjoita ketjun aloittajan viestiä.

        cheers


    • 23123

      Hyvät kokemukset minullakin. Komppaan Heroldia...

      • Homma pelittää

        Pisteet Bremerille täältä Yliskylästä!


    • Nykyinen asiakas

      Keskustelun aloituksesta on kyllä jo aikaa, mutta kerron kuitenkin mielipiteeni. Vene Bremerin toiminnasta ja asiakaspalvelusta sekä masto- että purjepuolelta vain hyviä ja erittäin hyviä kokemuksia yli kuuden vuoden ajalta. Hinnat ovat olleet kohdallaan ja hyvästä palvelusta olen valmis maksamaankin. Aina on tehty se, mitä on luvattukin.

      Ehdottoman lämpimästi voin suositella yritystä kenelle tahansa!

      • VanttiAntti

        Minulta miinusta tälle maakarille. Yritin teetättää koko kevään uusia vantteja,mutta ei onnistunut. Vein vanhat malliksi jo helmikuussa ja kävin hakemassa samat toukokuussa pois. Uusia vantteja ei syntynyt lukuisista lupauksista huolimatta vaikka loppuaikoina soittelin melkein viikoittain perään. Sain sinänsä leppoisaa ja hyväntuulista asiakkan kohtaamista, mutta ehkä heillä on rahakkaampia projekteja tms. miksi perusvanttien teko ei kiinnosta. Jäin kyllä miettimään että mikä meni vikaan.


    • Eiomaakokemusta

      Hyvä aloitus.
      Yleensä kun näkee että edes yksikin on ollut tyytymätön johonkin firmaan kierrän sen kaukaa. Nytkin voi olettaa, että ko. putiikki on vastannut palstalle itse omilla kehuillaan muutaman päivän sisällä vihaisena niin paljon kuin sielu sietää. Näin on näköjään tässäkin tapahtunut.

      • omaakokemusta

        Tuossa olet kyllä harvinaisen väärässä. Voit hyvin laituriparlamentilta kysellä mielipiteitä, siellä on varmasti asiakkaina olleita. Yleensä, kun yksi on saanut mielestään huonoa palvelua, mutta muut hyvää, on kyse huonoa palvelua saaneesta asiakkaasta itsestään. Joko on odotettu mahdottomia tai käyttäydytty siten, ettei paraskaan asiakaspalvelija katso asiakkaan olevan aina oikeassa.

        Itse olen useamman kerran asioinut siihen aikaan, kun Bremer oli vielä Bremer. Myös nykyisen vetäjän kanssa on tullut asioitua, ja aina asiat ovat hoituneet.

        Jos epäilet yrittäjän kirjoitelleen itseään kehuvia vastauksia, epäilen vähintään yhtä vahvasti, että olet vain pahansuopa kilpailija.


      • Mesaanipurje
        omaakokemusta kirjoitti:

        Tuossa olet kyllä harvinaisen väärässä. Voit hyvin laituriparlamentilta kysellä mielipiteitä, siellä on varmasti asiakkaina olleita. Yleensä, kun yksi on saanut mielestään huonoa palvelua, mutta muut hyvää, on kyse huonoa palvelua saaneesta asiakkaasta itsestään. Joko on odotettu mahdottomia tai käyttäydytty siten, ettei paraskaan asiakaspalvelija katso asiakkaan olevan aina oikeassa.

        Itse olen useamman kerran asioinut siihen aikaan, kun Bremer oli vielä Bremer. Myös nykyisen vetäjän kanssa on tullut asioitua, ja aina asiat ovat hoituneet.

        Jos epäilet yrittäjän kirjoitelleen itseään kehuvia vastauksia, epäilen vähintään yhtä vahvasti, että olet vain pahansuopa kilpailija.

        Oletko ko. yrityksen palkattu työntekijä?


      • omaakokemusta
        Mesaanipurje kirjoitti:

        Oletko ko. yrityksen palkattu työntekijä?

        Olen eläkkeellä ja 40 v sitten pieni töiden sivujuonne koski venealaa, ei sen jälkeen. Asiakkaana on tullut oltua niiden 40 v aikana olen ollut melkoisen monessa yrityksessä.


    • TurunTautiako

      Minäkin kävin tänään viimeksi Vexin pajalla. On semmoinen - vanha härpäke minkä toivoisin palaavan henkiin... Vexin näkökulmasta hieman hankala juttu kiireisimpään sesonkiaikaan kun kädet on muutoinkin täynnä työtä, ettei tunnit tahdo riittää.

      Mulle kävi samoin kuin niin monelle muullekin veneilijälle, - "kevät yllätti" ja vasta lähellä veneen vesillelaskua selvisi vika, minkä korjaaminen on "must" ennen kuin purjehdus voi alkaa, joten kamat kiireesti Vexille - josko ehtisi tekemään... olisihan vika pitänyt huomata jo syksyllä jolloin olisi ollut koko talvi aikaa ratkaista asia... vaan kun en huomannut, olisiko maston laskussa ollut säkkipimeää...

      Vexi otti työn vastaan noin pari viikkoa sitten, vaikka näin, että töitä hänellä on yllin kyllin ja hieman liikaakin. Olisihan hän voinut kieltäytyäkin - vaan otti silti työn sisään uudelta tuntemattomalta asiakkaalta- hieno piirre ammattimiehellä. Itselläni oli toiveena selvästi kunnianhimoisempi aikataulu kuin mitä toistaiseksi on toteutunut. On soudettu ja on huovattu pohdittu vaihtoehtoja jne. Minäkin olen osani keitossa hämmentänyt.

      Kun emme ole aiemmin Vexin kanssa tavanneet, emmekä olet tunteneet toistemme tyylejä keskustella ja ratkaista pulmia - on luonnollista, että alkuun haetaan tuntumaa ja luottamusta molemmin puolin... työ ei ole vielä varsinaisesti edennyt mutta Vexi on tehnyt taustatyönä ajatustyötä samalla kun on työstänyt muiden asiakkaiden töitä ja nyt näyttäisi siltä, että käytettävissä olevista ratkaisumalleista on nyt pystytty valitsemaan optimaalisin ja päästään itse toteutukseen.

      Olen vuosien varrella oppinut huomaamaan, että parhaat ammattimiehet ovat usein persoonallisia ja hieman kulmikkaita tyyliltään. Toisaalta he ovat erittäin sitoutuneita työhönsä, eivätkä mistään hinnasta halua laskea "p - askaa" käsistään. He haluavat myöskin ratkaista ns. äkkiseltään mukamas mahdottomat pulmat - hanskat ei tipahda - on uskallusta koetella ammattitaitoaan, sparrata asiakkaan kanssa ja ratkaista. Olen tässä lyhyen tuttavuutemme aikana tehnyt havaintoja ja pidän kyllä Vexiä oman alansa huippu ammattilaisena. Lisäksi hän on harvinaisen suoraselkäinen ja rohkea tyyliltään ja sanoo selkeästi asiakkaalle mikä kannattaa ja mikä ei. Hän pystyy palauttamaan asiakasluottamuksen myös vaikeiden tilanteiden jälkeen, mikä on hieno piirre, mihin ei monikaan pysty. Kannattaa itse kunkin katsoa peiliin ja miettiä pystyisikö itse...

      Odotan myönteisin mielin ensi viikkoa jolloin työ näyttäisi etenevän ja valmistuvan.

    • Kipparska

      Miksi joku jaksaa kaivaa jostain 5 vuotta vanhan ketjun? Itse olen saanut oikein hyvää palvelua ja olen sentään todellinen köyhis, joka vanhaan veneenrupsukkaan käy teettämässä vaijerin kerrallaan. Aina ovat ajallaan valmistuneet ja aina on tullut kaupanpäällisiksi muutama hyvä vinkki noviisipurjehtijalle ja hyvä mieli.

    • Rasmus31

      Ja minä taas sain Venebremeriltä historiallisen paskaa palvelua pari vuotta sitten. Kaikki oli vaikeaa, aina siitä alkaen että oli hankalaa saada auto parkkiin veneseuran lähelle. Ja ei ollut oikeita työkaluja mukana. Ja laiturit oli vähän pitkiä kävellä. Ja keskustassa oli ruuhkaa. Ja sataa. Jne.
      Ensin tämä pelle teki minulle yhden väärän puomin, sitten toisen josta vain intti että on oikea. Vasta soitto edustamansa brändin omistajalle sai asiat parempaan suuntaan, mutta ikinä tämä sankari ei tullut työtä viimeistelemään. Itsekin päätin että teen jatkossa hommia ammattimiesten kanssa.
      Jutut oli koko ajan kovat siitä miten hänen pitää pystyttää joku masto kerrostalon katolle. Ei se minua kiinnosta vaan oman veneen masto. Myöhemmin sain hyvää palvelua mm. Vestekistä joka myi ja asensi rullalaitteen ilman mitään ongelmia. Ammattimiehiä on olemassa, mutta Venebremer ei niihin kuulu.

    • JahtiJallu

      Tuuli on persaukisten polttoainetta.

    • Käyntikokemus

      Sain hyvän avun heti kun asioin Bremerillä rikkoutuneen puomini kanssa.

    • timppa01

      Minä olen saanut ihan hyvää palvelua Vene Bremeriltä ei mitään valittamista.

    • rasva.bisnes

      Vene-Berner? onko ministeri siinäkin mukana?

      • Senatsokaisin

        Laitapa lasit silmille ennenkuin alat kirjoittamaan.


    • Pettynyt

      Minut kyseinen liike jätti pulaan. Asiasta sovittiin jo kolme kuukautta sitten. Ja nyt kun tuli aika tehdä ei se Veikolta onnistunutkaan. Mikäli omalla alallani toimisin samoin menetettäisiin ihmishenkiä.

      • en.ole.pulassa

        Minäkin kävin teettämässä Bremerillä tänä keväänä yhden työn. Työ vaati vähän soveltamista, koska sitä ei voinut toteuttaa vakio-osilla. En pannut ollenkaan pahakseni, kun Veksi ei osannut työtä jätettäessä sanoa toimitusaikaa, sen verran jo kevät oli töitä tuonut. Seuraavana päivänä kuitenkin tuli ilmoitus, että noudettavissa on, hän halusi tehdä pienemmät hommat pois alta. Täsmälleen sovitun mukaisen työn lisäksi vielä hetken mukava juttutuokio päälle.

        Eipä ollut pettyneen henki takuulla vaarassa, vaikka jokin rikityö ei onnistunutkaan. Ei ilmeisesti tullut epäonnistuneesti tehtyä niin, että rikikään olisi vaarassa.


    • kotkalainen

      Ihmettelen ihmisiä jotka arvostelevat (joskus asiattomasti) nimimerkin suojassa eivätkä omalla nomellä.
      Olen saanut Veikolta uuden maston sovitun laisena ja sovittuna aikana.Lisäksi olen teettänyt pikkutöitä( mm vantteja)ja olen saanut ne odottaessa koska olen sopinut ajankohdan etukäteen.
      Terveisin Jorma Kostiainen S/Y Merikotka

    • juuniesspoo

      Sama peukutus Pilven Veikolle. Tekee hyvää työtä ja pysyy lupauksissa. Tietysti joku voi olla pettynyt mutta minua ainakin palvellut hyvin.

    • VesaK

      Soitin Veikolle ja kysyin varaosaa ison puomiin. Veikko tiesi, mistä on kyse epämääräisen kuvailuni pohjalta (uusi/vanha vene). Noudin varaosan erittäin miellyttävään hintaan. Palvelu pelasi moitteettomasti. Kaikki tämä kiireen keskellä ja isompi tilaus meinasi vaikeuttaa aikataulua. Kaikki sujui paremmin kuin ikinä tässä segmentissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe