sydän särky..

kesken rv12

Eilen kaikki sit tapahdu,kivut aivan sietämättömät,tunnin kesti koko prosessi,takki on tyhjä..Oli vielä kaksoisraskaus eli tuplamenetys.Ennestään on tyttö joka kohta5v ja poika kohta 2v jotka on mun elämänlankoja tottakai mut tää tilanne on nyt vielä niin iholla etten tiedä miten päin pitäis pyöriä/kohdata ihmiset.

Sanotaan vaan että uutta matoa koukkuun,kauheen julmaa!Ei kukaan eikä mikään voi korvata heitä..Odotin aivan täysillä 12viikkoa ja yks kaks oonki lähtöruudussa kaikkine vapauksineen jne.Eihän kenenkään tunne-elämä toimi niin että jos odotuksessa lähtömateriaali on rikkinäinen heidän ihmisarvo olisi o tästä syystä,ne oli mulle täydellisiä eikä uusi onnistunu raskaus ois mikään kompensaatio tälle.Kysyn teiltä rakkaat kohtalotoverit,miten kauan vei toipua henkisesti?

5

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Purppura*

      Minulla tapahtui keskenmeno rv 12 6. Tapahtuneesta on jo kuukausi aikaa ja mieli on vieläkin todella masentunut. Ahdistus iskee kovemmaksi, kun näkee raskaana olevia naisia tai aivan vastasyntyneen näköisiä vauvoja.
      Minulla alkoi ensimmäiset menkatkin nyt KM:n jälkeen ja huolestuttaa edes yrittää uutta raskautta kun mieli masentunut. Suru on ja pysyy syvässä, mutta tätä masentunutta oloa en olisi enää päälle halunnut!!
      Keskenmenon jälkeen minun suruvaiheet ovat olleet: Shokkivaihe (jännittynyt olo, ylikerroksilla koko ajan, ruoka ei maistunut), suru (tapahtuneesta piti puhua uudelleen ja uudelleen), välivaihe (yritin unohtaa tapahtuneen asioiden suorittamisella, esim. urheilu) ja masennus (mikään ei kiinnosta, väsynyt olo, ärtyneisyys jne masennuksen oireet).

    • ei sanoja

      Paljon voimia ja enkeleitä teille molemmille suuren menetyksen kokeneille surunne keskelle! Olette menettäneet lapsenne, teillä on täysi oikeus surra niin pitkään kuin tarve vaatii.

      Olen todella, todella pahoillani puolestanne.

      • ap

        Kaunis kiitos..Kyllä tää alkaa jo helpottaa mutta ei tietenkään koskaan unohdu.Onneks mulla on noi kaksi kultakimpaletta jotka pitää arjessa kiinni,ikuisesti heistä kiitollinen!Uutta raskautta en halua,pelko ja tuska jäi.


    • meidän

      Otan osaa ja paljon voimia molemmille teille, keskenmeno on aina iso menetys! Itse sain keskenmenon kolme viikkoa sitten H 8 4 ja ainakin itse voin jo paremmin, mutta tähän voi vaikuttaa kyllä esikoisemme joka on nyt 1,5v. Hänen kanssaan ei ehdi surra niin paljon, mutta suruhan on aina yksilöllistä. Keskenmeno tuntui kolme viikkoa sitten todella musertavalta, en tiennyt kuinka perin pitäisi olla ja jossain kohdassa olo tuntui pysähtyneelle, sit tuli voimaton itku ja jossain kohdassa teki mieli huutaa täysiIlä. Olen vieläkin vähän sellaisessa tyjässä tilassa, en siis pysty suunnittelemaan mitään eteenpäin ja muutenkin olo on kovin tyhjä aina kun esikoisemme ei ole lähellä. Nyt pelkään eniten sitä että seuraavakin raskaus menee kesken. Mutta olen kuitenkin jo valmis yritämään uutta. Kovasti voimia teille molemmille!!!!

    • 5+2

      Pahoittelut täältäkin meille ja teille! Itse käsrin pco:sta ja kierrot niin päin prinkkalaa kun olla voi..Ehkäisy jätetty jo aikoja sitten pois ja yllätykseksi raskaustesti olikin positiivinen mutta.. Minulla myös rv 5 0 alkoi yöllä kuukautiskipuja muistuttavat kivut jota kuitenkin aamuun mennessä olivat poissa.. päivä meni normaalisti mutta illalla alkoi ruskehtava tuhruvuoto ja taas yöllä kivut palasivat.. yöllä ei vuotoa ollut tullut..vuoto kuitenkin palasi aamulla ja muuttui veriseksi, kipuja ei niinkään..sain ajan ultraan samalle päivälle jossa kodussa ei raskautta enää juurikaan näkynyt. Samaisena ltana vuoto runsastui reilusti, kivut sain pois kipulääkkeillä.Positiivisen raskaustestin tein jo melkeinpä viikkoa ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää outojen oireiden ilmaannuttua..rintojen aristus, pahoinvointi ja huimaus. Eli varhaisraskauden km rv 5 2 todettiin. Pahimmalta tässä se tuntuu kun juuri oli kerennyt tottua ajatukseen että on tosiaan raskaana ja samassa matto vedetään jalkojen alta..Nyt vuoto hurjaa ja mieli maassa. Jaksuja sinnekkin, elämä jatkuu vastoinkäymisistä huolimatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe