Harry Potter ja aiheetta annettu karenssi.

Hermione Ö.

Kirjailija Rowling oli eräiden tietojen mukaan kirjoittamassa vielä yhtä Potter kirjaa. Kirjan nimeksi oli kaavaillut: Harry Potter ja aiheetta annettu karenssi.

Sen kirjan tapahtumat oli tarkoitus sijoittua suurelta osin Suomeen, johtuen ihan siitä että Rowling halusi saada yhdistetyksi vähän Kalevalaa Harry Potter mailmaan.

Kirjassa Harry Potter olisi tullut Suomeen töihin, Niih, tehän tiedätte sitä kuultua vain ei nähtyä työvoimapulaa paikkaamaan.

Ja Voldemort taikavoimillaan olisi pystynyt tuon Harryn aikeen ennakoimaan ja olisi tullut perässä. Sitten tarkoitus oli että Voldemort taikavoimia käyttäen olisi hankkiutunut Suomen työministeriksi, saanut aikaan sen että työttömiä koskevat karenssisäännökset olisi muuutettu täysin mielivaltaisiksi, siis semmoisiksi että kuka tahansa työtön voisi saada karenssin aivan mistä tahansa ja aivan milloin tahansa, esim vaikka jo siksi että pärstäkerroin ei työhonottohaastattelijaa satu miellyttämään, ja tietenkin Voldemort aikoi muuttaa tilanteen että jos saamastaan 100% aiheettomasta karenssista valittaa niin se valitus ei ikinä mene läpi, jos niitä karensseja antava taho niin vain haluaa.

Ja sitten Voldemort olisikin taikavoimin saanut aikaan sen että Potter olisi jäänyt työttömäksi ja joutunut ilmottautumaan työkkäriin ja pian saisi sen aiheettoman karenssin ja joutuisi pulaan, koska ensin siis tulee aiheeton karenssi, ja sitä seuraa Potterin valitus siitä karenssista, joka valitus jopa käytetyistä taikavoimista huolimatta ei mene läpi, ja läpi menettättömyydellään aiheuttaa Potterille vakavan henkisen kriisin jotta olenko minä taian käyttäjä ollenkaan, joka kriisi puolestaan aiheuttaa että Potter on erittäin haavoittuva ja silloin Voldemortin olisi ollut tarkoitus iskeä.

Vaan Rowling joutui luopumaan tuosta kirja aikeesta, sillä taustoja tutkittuaan hänelle selvisi että Voldemortin osuus uhkasi supistua olemattomiin, Suomen työttömiä koskeva karenssilainsäädäntö oli jo valmiiksi niin mielipuolisen tiukka ja kaikenkattavaan mielivaltaan viranomaiset oikeuttava, että ei löytynyt mitään tapaa tai keinoa jolla Voldemort olisi sitä voinut tilannetta edelleen vielä kiristää tai pahentaa. Ja siksipä draamallista kaarta ei kirjaan oikein sittenkään olisi syntynyt. Ja kirja näinollen jäi tekemättä.

Ja kenen on syy että tuo Potter Kirja jäi aikeeksi. Aivan oikein, salainen agentti 0099 Filatov se aikoinaan työministerinä olleessaan nähtiin pörräämässä milloin siellä milloin täällä ja kaiken sen ministeritason pörräyksen ainoa tarkoitus ja motiivi oli heikentää työttömän asemaa milloin mitenkin ja varsinkin heikentää työttömän oikeusturvaa muunmuassa karenssilainsäädäntöä äärettömyyksiin kiristämällä.

Ja aatelkaa ny ite, jos Potter taikavoimineen olisi ollut aihettomien karenssien kanssa täysin ollut täysin lirissä, niin miten luulette kuraverisen taikavoimia omaamattoman tavallisen Suomalaisen työttömän niiden kanssa pärjäävän?

6

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gffdgsdf

      ei tule enää potter-kirjoja.

    • 10 + 14

      "ei tule enää potter-kirjoja."

      Ei tule, ei, vaikka tuo idea asteelle jäänyt "HP ja aiheetta annettu karenssi" olisi ollut ehkä vertahyytävin koko HP sarjassa.

    • Lukenut(HP:n)

      Huonoin kusetus ikinä. Voldemort kuoli seitsemännessä kirjassa. J. K. Rowling on sanonut kirjoittavansa ehkä vielä yhden kirjan taikamaailmasta, mutta ei hahmona Harry Potter, koska hänen tarinansa on jo kerrottu.

      Ja muuten, hän sanoi että ehkä kymmenen vuoden päästä. Mistä keksit tuon? Mitä on eräät tiedot?

      • NäinSeMenee1

        Oikeassa olet. Itsekin olen lukenut tuontapaisia artikkeleita.


    • 7Always7

      Mitä paskaa tää on? Miksi JKR olisi kirjoittamassa uutta kirjaa jossa voldemort kuolee, kun voldemort kuoli jo seitsemännessä kirjassa?

      J.K. Rowlingilta on kysytty aikooko hän kirjoittaa vielä harry potterin maailmaan liittyviä kirjoja ja hän on vastannut:
      "I'm not going to say I won't. I don't think I will. I loved writing those books. I loved writing it. So I feel I am done, but you never know."
      = En aio sanoa että en. En usko että aion. Rakastin kirjoittaa niitä kirjoja. Rakastin sitä. Joten tunnen että tämä riittää, mutta ei sitä koskaan tiedä.

      Joten ei luultavasti. Mutta olen lukenut haastatteluja JKR:ltä jossa hän on sanonut että hän ehkä kirjoittaa tietosanakirjan tyyppisen kirjan harryn maailmasta, mutta ehkä vasta n.5-10 vuoden päästä.

    • 4 + 6

      TylyPah sille että pudonnnut jo 2. hakemistosivulle.

      Tärkeintä asiassa on kylvetty meemi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1969
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1291
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1165
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      11
      1097
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    10. 10
      980
    Aihe