Miksi jotkut ihmiset eivät tule toimeen keskenään?

....................

Hei,

Kertooka mitä teille tulee mieleen siitä, että miksi jotkut ihmiset eivät tule toimeen keskenään? Työpaikallani on yksi nainen, joka vain jatkuvasti valittaa kaikesta. Hänen mielestään työyhteisö on huono jne.

En halua/uskalla tulkita enää ihmisiä, koska tiedän, että se menee metsään. Koska itse haluaisin tulla toimeen hänen kanssaan, kysynkin, että miksi ylipäätään jotkut ihmiset vihaavat toisiaan jo heti ensisilmäyksellä? Itse pitäydyn seurueissa hyvinkin vaiteliaana, koska tiedän oman persoonani häiritsevän automaattisesti muita. Olen perustyytyväinen ihminen, koska lapsuuden kodissa olen saanut kokea niukkuutta tavaroista ja muista hauskuudesta. Lisäksi olen joutunut aika varhain ottamaan vastuuta tekemisistäni, minkä takia elämäni on ollut toisinaan hyvinkin raskasta. Joskus ihmiset alkavat inttää, että kai sinäkin suutut ja ärsyynnyt. Toki suutun, mutta en halua sitä julkisesti tuoda ilmi.

Jos jollain sattuu olemaan kokemuksia aluksi hankalasta ihmistyypistä, jonka kanssa lopulta on alkanut tulla toimeen, niin kertokaa, miten se tapahtui? Olen itse valmis sopeutumaan. Tärkeintä on saada työtehtävät hoidetuksi.

1

454

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MXMXMX

   Juuri tuo, että yrität tulla kaikkien kanssa toimeen saattaa olla joillekin punainen vaate. Ehkä sinun kannattaa opetella sanomaan vastaan ja pitämään mielipiteesi. Senkin voi tehdä kauniisti.

   Pidättyväisyyden joku voi tulkita heikkoudeksi, ja hankalalle ihmiselle heikkous on kuin kutsu olla ilkeä. Sellaisia ihmisiä löytyy, tiedän sen kokemuksesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   508
   2912
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2321
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2015
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1693
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   343
   1674
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1231
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1063
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1026
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   985
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   866
  Aihe