Mies ei halua takaapäin

nautinkupannaantakaa

Pidän takaapäin panemiseta monessa eriasennoissa (seisaalteen johonki nojaten, kontalleen, kontalleen rinnat ja pää patjaa vasten, kokonaan maaten vatsallaan vähän pyllyä nostaen). Tähän asti kaikki miehet on myös pitäneet tästä ja ovat itse ehdottaneet ja minä usein ehdotan myös kun tuntuu hyvältä.

Mutta nyt olen tavannut miehen joka ei selkeesti sitä jostainsyystä halua ja se ihmetyttää. Olen ehdottanut sitä muutamia kertoja ja joka kerta ehdotukseni on jotenkin sivuutettu.

Mistähän tää voi johtua? Miehet vastailkaa tai jos jollain naisel samanlaisia kokemuksia ja tietoa miks mies on näin toiminu!?

27

6194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei käsitä

      Ihan yksinkertaisesti, en käsitä ja ymmärrä, että miksi miehesi ei halua sinua takaapäin panna, naida ja nussia...
      Se kun on kerta kaikkiaan se kaikkein kiimaisin asento.
      Eritoten tuo varsinainen doggy style on oma suosikkini...
      Siinä kun on sitä jotain alkukantaista ja "eläimellistä" =)

    • Takapano

      Kaikki nuo asennot on huippuhyviä. Takaapäin on upeeta nähdä kuinka kalu uppoaa pilluun. Komenna häntä paneen sua takaa, jospa se siitä.

    • Lusikat jakoon

      Mun exä ei halunnut ensin "panna" takaa siksi, koska suhteemme oli vielä niin alussa. Hän piti takaa päin-asentoa hieman rivona, johon tarvittaisi suurempi luottamus.
      Ei ketään voi komentaa mihinkään, siitä ei tule kuin itkeviä lapsia.

    • yhäkummastelen

      hmm epäilen ettei kyse ole tosta liian rivosta kun muuten voi tehdä vaikka mitä rivoa. tai en tiiä jos se sit on jotenki liian eläimellistä.. no epäilen tämän miehen kohdalla tätä. Mietin jos ei tykkää pepustani mutta kun on siitä muuten kiihottunut ja kehunut niin ei se kyllä sekään oo. Mietin että jos hän laukeaa siinä nopeasti ja ei siks halua siinä asennossa? Olisko siin mitään järkeä?

      • Anonyymi

        Itse kiihoitun liikaa takaa päin naimisesta, kun takapuoli ja lantio kihoittavat minua erityisesti.

        Eli vaikka kuinka yrittäisi, niin ei pysty pitkittämään, kuin vetäytymällä pois ja siihen homma äkkiä lässähtää tunnelmaltaan..


    • hänmies63

      Ihmetyttää muakin miksei halua. Mä ainakin panisin suo takaapäin pienimmästäkin vinkistä. Ei naista saa jättää pulaan. Ah ihanaa...

    • pohjamaal.mies

      Pyöreän ihanan naisen pylly on kiihottava näky! Ihmettelen, kun mun mielestä ei oo sen parempaa kun panna kunnolla takaapäin, ensin hitaita pitkiä ja sitten vaihdella tahtia. Seisaalta takaapäin meidän suosikki! Mä pystyn määräämään tahtia,syvyyttä, kulman ja vaimoni rakastaa saada sen syvälle sisäänsä! Etsipas toinen "ukko".

    • Pillu-Olavi

      Tuota noin,ei ole varaa eikä hienotunteista arvostella kumppaniasi,tunnut tuntevan hyvin herkkuasennot ja varmasti nautit takaa panemisesta suunnattomasti>>sexy nainen.

      Luulen että miesystäväsi ei ymmärrä hyvän päälle mitään..sorry vaan..kuulostaa jotenkin "poikkeavalta" mieheltä.

      Ei tuohon ole oikein järkeenkäypää selitystä,stondiskin pitäisi olla mitä parhain mainitsemissasi asennoissa..vika on jossain miehen syövereissä.

      Onnea uusiin yrityksiin.

    • Mulkku wihtori

      Kyllä herrasmies ottaa aina naisen takapäin.

    • takaapäin

      Se on varmaan homo ollut edellises elämäs tai jotain. Mut mä voin tulla panee sua takaapäin ihan koska vaan haluat.

      • Taka taa paras

        Näin homo miehenä ja ottavana eli bottominä pidän et mies nussii mua takaapäin menee kivasti pohjaan saakka ja mitä noihin jotka mua pannut takaapäin tykänny tosi paljon tosta asennosta kun olen aika hoikka,ja pitkä vai mitäs olette mieltä mitoistani 187/73 t.tume keski/suomesta


    • taka-astuja

      Kyllä takaapäin on herkkua ja jaksaa piiiitkään ja erektiokin on silloin parhaimmillaan. Ikää on jo reilusti yli 40 niin alkaa jo peli pehmenemään mutta ei tässä asennossa. Meillä hommat kestää 1-1.5 tuntia esileikkeineen ja aina siinä on mukana takaapano. Nainen kontalleen sängynreunalle ja mies seisaalleen taakse. Upeaa kirnuta vapisevaa ja voihkivaa naista välillä hidastaen vauhtia kiduttavan hitaaksi... ja jos tuntuu että tulee niin hidastaa vielä entisestään... Mmmm.... rupeepi tekemään mieli kun ajattelee... olisikohan naapurin rouva kotona.. jos niinkuin päiväkahville...

      • sun mies

        Pyyhi peppus joskus niin ei haise paska. Kyllähän mä sitten...


    • dgzhh

      voi hyvinkin olla että takaapäin tuntuu kylmältä ja persoonattomalta kun hän ei näe sinun kasvojasi jne. itsekkin ennen vastustin takaapäin asentoa, koska halusin tuntea toisen läheisyyden ja sen yhteyden rakastelun aikana.

    • mlukku

      ...siis juttuhan on niin että jos haluaa todella nauttia naimisesta, niin ei silloin takaapäin naida. Minä ainakin olen aina vieroksunut takaapäin naimista jo pelkästään sillä, että siinä ei kunnolla erota painaako miestä vai naista...
      Jos haluaa pitkää panoa ja samalla katsella ja nauttia, niin parasta se on tehdä keittiön pöydällä. Nainen selälleen ja jalat miehen olkapäille. Siinä on pimppa esillä, helppo sormeilla, siinä on tissit esillä, helppo leipoa, siinä jaksaa jyystää ja jos haluaa, niin molemmat näkee.. mahlat voi heittää sisään tai mahalle...tai jos kunnon paineet, niin tissien väliin...aivan mahtavaa herkkua...

      • saatnperk

        Kyllä siinä takapanossa liekki sammahtaa jo naisen pyllistäessä tulee näkösille karvoissa kypsyvä poimimaton marjasato ja muut klimpit. Traumoja saattaa jäädä sellaisesta.


      • Oonmäkitutkinu
        saatnperk kirjoitti:

        Kyllä siinä takapanossa liekki sammahtaa jo naisen pyllistäessä tulee näkösille karvoissa kypsyvä poimimaton marjasato ja muut klimpit. Traumoja saattaa jäädä sellaisesta.

        Älä nyt hyvä mies mene tutkiin naamallas sitä vehkettä takaa,nokkakin uppoo persereikään,jos sulla edes seisoo niin päästä se tappi sinne ekana,se menee eikä valita jos haisee!!


    • Anonyymi

      Mulla ihan sama tilanne miesystävän kanssa. Pyynnöistä ja haluistani huolimatta onnistuu aina sivuuttamaan tilanteen, missä joutuisi ottaan takaapäin. Ristiriitaista tästä tekee sen, että tykkää isoista pepuista. Rinnat ei kuulemma kiihota. Mietin jopa, että onko sama mies kuin sinulla? Koskaan ennen en ole törmännyt mieheen, joka ei ottaisi takaapäin.

      • Anonyymi

        Voisin tulla sinua naimaan, pidän pyöreästä leveästä perästä naisella. jukkap9 at luukku ja com


      • Anonyymi

        Yksi juttu on, jos miehelläsi on selkävika. Takaapäin ottaa ainakin itseäni selkään. Panen vaimoani takaapäin vain silloin tällöin.


    • Anonyymi

      laita mies kontilleen ota sauva ja nussi täysillä niin tietää tunteen

    • Anonyymi

      Mun yksi vaimoni ei tykännyt takaapäin naimisesta. Tuol oli ok komma ja vaimonikin totesi että kun ei oikein näe ja tiedä kuka siellä on tuuppaamassa.
      Mä aloin sisustamaan. Hankin peilin sängynpäätyyn ja toisen lattiasta kattoon yltävän ns kokovartalopeilin eteiseen. Siitä se alkoi.

      • Anonyymi

        Tuo siinä on parasta. Takaapäin paneminen on eläimellistä kiimaa. Ei väliä kuka nai. Hyvältä tuntuu.

        Olen nähnyt kun vaimoa nai vieras takaapäin ja vieraan lauettua seuraava työntyy välittömästi liukkaille. Itse oli kolmantena ja takaapäin tietenkin.


    • Anonyymi

      Onko sun miehellä pienehkö kalu? Meinaan että jos ei tunne ylettävänsä kunnolla sisään prrskankkujen välistä ja jotenkin ei ilkeä kokeilla.

    • Anonyymi

      Meillä on taas niin että mies ei tahtoisi työntyä sisään muuten kuin takaapäin. Kyrpä seisoo ihan eri tavalla kun tietää että pääsee siementämään takakautta.

      Olen alkanut käyttämään sitä ns palkintona. Jos mies tekee arjessa sitä taikka tätä, lupaan olla seksissä polvillani....Ja homma hoituu. Astuu sitten seksissä kuin mikäkin ori.

      N56

      • Anonyymi

        Sinähän kiusoittelet ukkoa. Takaapäin on kyllä hyvä asento.


    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe