Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Iitin maakuntavaihtohullutus vain jatkuu

Järkevä

Perusteena ei muuta keksitty kuin se, että Iitti lähettelee kuntalaisiaan kalliilla kyydeillä Lahden kautta potilaiksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. (Moniko sieltä terveenä palajaa sitä paitsi?)
Tällainen sairaanhoidon kanssa tehtävä "yhteistyö" ei ole pienimmässäkään määrin kiveen hakattu pakko. Milloin tahansa voidaan kääntyä samoissa tarpeissa lähempänä olevan Kouvolan puoleen.

Se oli Päijät-Hämeeseen liittymisen puolesta argumentti, mitätön, numero 1.

Toiseksi liittymistä puoltavaksi ilmoittavat sen, että Lahdella on enemmän vetovoimaa. Mitä tuokin tarkoittanee? No, onhan siellä katuvarret täynnä hierontamyymälöitä, muusta vetovoimasta ei tietoa.

Tällaisilla perusteilla voisi kuka tahansakuntapäättäjä alkaa vaatimaan oman kuntansa liittämistä haluamaansa maakuntaan tai muuhun suosikkiinsa.

Järkevältä voisi kuulostaa, jos Ahvenanmaa vaatisi liittyä Ruotsiin Tukholman lääniin.

Ovatko liittymistä Päijät-Hämeeseen intoilevat yhtään ajatelleet kustannuksia veronmaksajille muusta harmista puhumattakaan?

4

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkevämpi

      Kustannuksia juuri tulee runsaastikin terveydenhuollosta. Siis se on hyvä peruste liittymiselle. Muita perusteluita on talousalueen kasvu, työssäkäynnin kasvu ko.alueelle, yleisesti ottaen suurempi kokonaisuus, nykyKvl:n umpimielisyys ja ihan älyttömän hyvät menestystarinat taloudenpidossa jne jne jne . . .

      Kyydit Kotkaan eivät myöskään taida ihan ilmaisia olla.

      Voi voi kun se on vaikeaa ymmärtää jos asiassa on selvä tahto saada jotain järkevää aikaiseksi.

      • Sappitäti

        Miksi Kotkaan? Aika pianhan Kouvolan sairaanhoito saa uuden laitoksen.
        Miten se Päijät-Hämeen sairaalahoito on muka halpa Iitille?
        Päinvastoin kalliiksihan se tulee.

        Ihan paras olisi, jos kerta nyt Iitti tahtoo omillaan pysyä, niinkuin on toistettu jatkuvasti, olisi sairaalakin pantava nykyajan kuntoon, niin useimpia tapauksia ei tarvitsisi täristellä pitkiä matkoja kalliisiin vieraisiin sairaaloihin.

        Varsinki olisi hyvä, jos synnyttäminen voisi tapahtua omassa kunnassa. Iittiläisen syntymäpaikka onkin nykyään papereissa Lahti, vai onko ihan Hollola?

        Joku joukklo Iitissä on, joka ei suostu asiasta järkipohjalta keskustelemaan.

        Jotain henkilökohtaista tai juntturoimista asiassa vaikuttaa olevan. Viksu voi myöntää ajatusvirheensä, junttura ei.


    • iitin ihanuus

      Iittiin oli tulossa nykyin Vekaranjärvellä sijaitseva suuri varuskunta, nykyinen Uponor ja paljon muutakin. Mutta änkyrät iittiläiset eivät halunneet muutosta. Sama peli jatkuu, parasta olisi liittää iitti Venäjään. Änkyrät hakekoon palvelunsa sieltä.

      • Juhannusihminen

        Upolla sitä paitsi vielä pyyhkii aika hyvin menestys. Moni iittiläispoikakin on saanut koulutusta Upolla aikojen kuluessa. Miksikös iso firma työnantajaksi ei ole kelvannut, jos tuo kertomasi totta on. Käsitän kyllä, että Iitissä on joitakin, jotka uskovat Iitin ihan mitään tekemättäkin seisovan maailman tappiin niillä, millä lienee, "omillaan".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe