Suomen Lemmikkisiilit ry, Tervetuloa mukaan

siiliiineen

17

252

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäs mitäs

      onko "Tinillä"mennyt sukset ristiin lopullisesti edellisessä yhdistyksessä vai miksi uusi yhdistys?Eipä liene yhtään parempi,jos sellainenkaan.

      • sitäs sitäs

        Katsoppas "Kutri" rakas hallituksen muitakin jäseniä. Kyse ei ole vaan yhdestä ihmisestä. Harmittava tapa mollata yhtä ihmistä.


    • siilisti 2012

      Eikös tässä jo jokunen pv sitten sovittu kaikki, että kummankaan yhdistyksen hallituslaiset ei mollaa toisiaan. Luulen, että kommenttien laittajat eivät kuulu kumpaankaan ydinporukkaan, ja jos kuuluvat, niin aika idioottimaista paskaa jauhavat. Riidankylväjät on saaneet aika monta eläinyhdistystä menneisyydessäkin kaatmaan, vaikka eivät itse osallistu ees toimintaan.

      Ko . porukat on ihan väleissä keskenään ja toivottavasti tekevät myös yhteistyötä keskenään tulevaisuudessa.

      Ja sitä paitsi suomi24 on ehkä turhim palsta keskustella mitään järkevästi, tännehän saa kuka vaan pistää anonyyminä mitä tahansa.

      • Uskotko tosiaan

        itsekkään ettei muka asiat vuoda kentälle niin ne ovat ennenkin tehneet.Mites ne suut nyt supussa pysyisivät kun ei ole ennenkään pysyneet.Ei parane vaikka tehtäisi kymmenen uutta yhdistystä ainakaan tällä porukalla.


    • ssoispoggjdsjdk

      Käsittämätöntä toimintaa, joka vahingoittaa harrastustoimintaa. Ketä kiinnostaa kiukuttelevat "kakarat"??

    • apinat33

      Olen itse ollut mukana ehkä viidessä eri lemmikkiyhdistyksessä, joissa kaikissa valitettavasti toiminta kaatui riitoihin, hallitusta oli vaikea saada kasaan, ihmiset tappelivat ihan tyhjistä asioista, jne.

      Siis, lisää miehiä porukkaan tasottaan naisten juoruilu ja paskanpuhumisintoa ;)

    • Siilisti

      Ihanaa että saatiin Suomeen yhdistys joka oikeasti ja aidosti toimii lajin eduksi!

      Aika noloa että toisen yhdistyksen riitaiset henkilöt ovat heti täällä kommentoimassa toista yhdistystä... Jos vaikka keskittyisitte miettimään miksi ihmiset erovat teidän yhdistyksestä !

      • Ennustan

        Toivoa sopii,veikkaan etä ei teille tule tunkua jäsenistä olemaan.


    • Siilisti

      Minä uskon että jäsen määrä tulee olemaan suurempi kuin toisen yhdistyksen. Luulen että vanha yhdistys tulee olemaan aika lailla muutaman ihmisen toimesta vain pyörimässä. Kyllä ihmiset huomaa ja siirtyvät uuteen yhdistykseen, joka on toimiva.

      Tiedän yhden kasvattajan joka tulee tuomaan paljon uusia jäseniä uuteen yhdistykseen kasvatus toiminnallaan. ;)

    • MK

      Täällä ei ole puhunut KUMMANKAAN YHDISTYKSEN HALLITUKSEEN kuuluvat toisistaan pahaa, vaan täysin ulkopuoliset lietsovat tätä.

      Asia on selvitetty, eikä näiden kahden siiliyhdistyksen välillä ole mitään eripuraa, vaan on vaan perustettu erilainen uusi vaihtoehto harrastaa.

      Onhan Suomessa useita eri yhdistyksiä ja alayhdistyksä ja seuroja, jotka ajavat samaa asiaa. Siilitietous ainakin leviää tehokkaasti.

      Eikös se ole tärkeintä, että intoa riittää.?

    • Tini

      Aika käsittämätöntä ja katkeraa touhua netissä nimettömästi haukkua.. Eipä sillä, ei haukku haavaa tee ja kertoo kirjottajasta itsestään aika paljon.
      Uutta yhdistystä ei ole perustettu kilpailemaan vanhan kanssa vaan toimimaan rinnalle tarjoamaan erilaista harrastusmahdollisuutta.
      Kaikki ovat tervetulleita rakentamaan uutta yhdistystä (ja varmasti myös Suomen siiliyhdistyksen toimintaan) tai vaikka molempiin! :) Toki, jos se itselle saa paremman mielen, voi tälläistä toimintaa jatkaa täällä roskafoorumillakin, kai sekin harrastukseksi lasketaan.
      Jokainen yhdistys on puheenjohtajan lisäksi myös muu hallitus sekä kaikki jäsenensä. Eli kannattaa miettiä ketä "sivullisia" loukkaa myös sen kapeakatseisen raivonsa syövereistä.

      • Voi voi

        Tini oletko ymmärtänyt jotakin väärin ...


    • Piikaliina

      Tini ei oo ymmärtäny mitään väärin.. tismalleen samoin ajattelen minäkin!

    • niiiipsu

      Kumpaan kannattaisi liittyä? Suomen lemmikkisiilit ry, vaiko suomen siiliyhdistykseen?? Onko molempien toiminta rehtiä? Kertokaa onko suomen lemmikkisiilit ry rehtiä toimintaa, kun siinä on niin halpa hinta ja samat edut kuitenkin?

      Pikaista vastaamista!

    • sdkgjasdkgjs

      suomen siiliyhdistys on 2002 perustettu rekisteröity yhdistys ja toiminut siitä asti, kun Suomeen siilejä alkoi enemmän tulla. Siiliyhdistyksen toiminta on rehtiä ja kyllä varmasti Lemmikksiilit ry:nkin. Suomen siiliyhdistys ylläpitää edelleen ainoana siilirekisteriä, ja kasvattajalistaa, sekä antaa Siiliyhdistyksen viralliset kasvattajanimet.

      Vertaa esim. Kennelliitto -> joku rotujärjestö... Eli Kennelliitto on kattoyhdistys ja vaikkapa joku rotujärjestö on erikoistuneempi...

      Suomen siiliyhdistys huolehtii siileistä tiedottamisesta, messutapahtumista ja esittelyistä, siilinäyttelyistä, ja julkaisee lehteä Silium, sekä siilikalenterin joka vuosi. Suomen siiliyhdistys tiedottaa jonkin verran myös villisiileistä, ei pelkästään lemmikkisiileistä.

      Suomen Lemmikksiilit on perustettu 2012, ja on tehty vaihtoehdoksi, esim. kasvattajakriteerit eivät ole samat kuin Suomen siiliyhidstyksellä, kasvattajanimen saa listalle ihan maksamalla maksun.

      Vain SY alkuiset kasvattajanimet ovat ns. valvottuja, joissa kasvattajilta vaaditaan mm. siilien rekisteröinti, kasvatussuunnitelmat, tietyt olosuhteet siileille, tietyt iät ja sukujen tuntemusta... ja sairaiden siilien jättäminen pois kasvatuksesta.

      Kasvattajanimi voi olla molemmillakin listoilla.

      Kumpaankin voi liittyä, sillähän tukee ko yhdistyksen toimitaa ja siileistä tiedottamista.
      Molemmista saa varmasti kysymällä ohjeita siilien hoitoon yms.

      • tp14

        viiden siilin kasvattajana olen ideoinut aikamoisen idean .yksi siileistäni kieltäytyi menemästä kramppia ylös ja tulla alas .aloin miettiä miten sais siilen kulkemaan kaapisa ylös ja alas.

        mulla oli sitten biltemasta ostettua ilmastointi putkea 10 cm läpimitoiltaan sellainen haitariputkea .
        kiinitin sen niiteillä alhaalta ja kiristin sen jämäkäsi suoraan ettey heiku ja sitten niittasin kiinni ylös kramppeihin ja se toimi ja putken voi pestä tarvittaessa siilini uskalsi mennä sen jälkeen ylös että alas ongelmitta


      • joooo o
        tp14 kirjoitti:

        viiden siilin kasvattajana olen ideoinut aikamoisen idean .yksi siileistäni kieltäytyi menemästä kramppia ylös ja tulla alas .aloin miettiä miten sais siilen kulkemaan kaapisa ylös ja alas.

        mulla oli sitten biltemasta ostettua ilmastointi putkea 10 cm läpimitoiltaan sellainen haitariputkea .
        kiinitin sen niiteillä alhaalta ja kiristin sen jämäkäsi suoraan ettey heiku ja sitten niittasin kiinni ylös kramppeihin ja se toimi ja putken voi pestä tarvittaessa siilini uskalsi mennä sen jälkeen ylös että alas ongelmitta

        Kramppi.... Ramppi vai?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      561
      4140
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3474
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3110
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2397
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2250
    6. 231
      1719
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1427
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe