Aihe

Xanor Depot 2mg

xanax depot

Xanor depot on paras lääke paniikkiin, ahdistukseen ja sos. fobiaan! Totesin sen tänään kun verin ekan napin naamaan. Oli mahtava olo koko päivän. Ennen vedin opamoxia ja sen vaikutus ei kestäny ku pari tuntia toisinku ku xanor depotin jonka vaikutus on jo pian kestäny kymmenisen tuntia.

23

1802

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hordak

   Toi mahtava olo johtuu lääkehumalasta. Jos Opamoxista siirtyy Xanorin 2mg depotiin, niin alussa tuntuu tuolta. Mutta kyllä se "mahtava tunne" katoaa kohtuullisen nopeasti. Mulla toi depot aiheutti lopulta paradoksaalisen reaktion, ts. tulin todella ahdistuneeksi.

  • alkuhuumaa

   siltä se tuntuu myös kun vetää ensimmäisen huumenapin naamaan, paska voi tulla niskaan pitkään käytettynä.

  • älä sano "vedän" !?

   Olen myös mainitsemistasi syistä Xanoria käyttävä (illalla), vuosikymmenen ajan jo. Mutta, mielestäni annoksesi, kerrallaan 2 mg, on aivan turhan suuri! Koeta ihmeessä pienentää sitä. Itselläni on Xanor 0,5 mg ja olen hieman kuin huonolla omalla tunnolla, kun yöksi jatkuvasti tuon otan... Jospa 0,25 mg kuitenkin riittäisi, haluan yrittää vähentää.

   Tabletin vahvuus tietenkin määritellään oireistosi/sairaalloisuutesi mukaan, mutta...?! Käyttö nimittäin todella saattaa alkaa tehdä justiinsa sitä oiretta, mitä lääkkeellä yritetään poistaa. Olen lukenut tuon asian teoreettisen kuvionkin joskus.

  • ytimessa

   Paskapuhetta että olisin lääkehumalassa! Söin ennen 200mg opamoxia joka vastaa noin 5mg Xanoria.

   • Hordak

    Tollo näytät olevan. Harvoin sitä itse edes tajuaa olevansa lääkehumalassa. Ulkopuolinen sen kyllä näkee. Siitä vaan kieltämään asia, mutta tiedät varmaankin, mikä on se tie sitten.


  • ytimessa

   Tollo voin olla kun noita lääkkeitä syön, mutta valitettavasti ei ole muuta vaihtoehtoa! Mitkään ssri tai snri lääkkeet eivät ole tehonneet ollenkaan, joten lääkärilläni ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa bentsoja. Ja ei ole vielä kertaakaan huomauttanut kun olen siellä käynyt että näyttäisin olevan pillerihumalassa.

  • santtu fani

   mä vedän 2mg depottii 6 mg päiväs jo 4 vuotta, kaikki kiinnostaa on hyvä olo mikää ei ahista eikä paniikist tietookaa.. ruuusuja vaan mielelle..yeh

  • keijo_420

   Mullekkaan ei nuo ssri/snri- lääkkeet sopinut ollenkaan. Aivan järkyttävä olo tuli esim. Cipralexista. Reilun viikon sitä söin väkisin, mutta oli pakko lopettaa niin huono olo siitä tuli. Tiedän kyllä että aluksi nuo lääkkeet saattaa pahentaa oireita, ja kestää jopa kuukausi että oireet helpottaa. En vaan kestänyt sitä oloa minkä tuo cipralex aiheutti.

   Nyt mennäänki sitten pelkästään xanorilla. Joka auttaa hyvin paniikki- ja ahdistusoireisiin. Annostusta on toki joutunut
   nostamaan mutta nyt, kun annostus on saatu kohdilleen, niin olen pärjännyt jo pitkään samalla määrällä 4mg/vrk.

  • 2+6

   Alkaisin itsekkin käyttämään tuota lääkettä päivittäin jos en pelkäisi tulevani narkkariksi. Mulla on pieni määrä xanoria ja hyvin harvoin olen sitä ottanut. Nyt tuntuu siltä että olo alkaa käydä niin ahdistuneeksi etten muuten pärjää jos en ota tuota lääkettä päivittäin. Pitäis saada uusi resepti ennenkuin napit loppuu kesken ja mieluiten depottia.

   • jurcki

    Kyllä noin on. Tuohon se johtaa että ei tunnu enää pärjäävän jos ei joka päivä ota nappia. Ei olisi koskaa pitänyt aloittaakkaan kun näin jälkikäteen ajattelee. Kun uutta reseptiä on nykyään hyvin vaikeaa saada enää. Kyllä ne alkaa ehdottamaan vähentämistä ja lopettamista.


   • 123123123asdasdasd
    jurcki kirjoitti:

    Kyllä noin on. Tuohon se johtaa että ei tunnu enää pärjäävän jos ei joka päivä ota nappia. Ei olisi koskaa pitänyt aloittaakkaan kun näin jälkikäteen ajattelee. Kun uutta reseptiä on nykyään hyvin vaikeaa saada enää. Kyllä ne alkaa ehdottamaan vähentämistä ja lopettamista.

    se on väärin koska bentsot on ainoa lääkeryhmä joka oikeasti auttaa ahdistukseen. snri yms muut aivojen hienomekanismin sotkijat senkun pahentavat asiaa


  • mielekästä.tekemistä

   Minä en "vedä" lääkettä, vaan otan sitä ahdistukseen ja pahoihin paniikkikohtauksiin.

   En kylläkään ottaisi 2 mg kerralla, vaan otan tarvittaessa 0.5 mg kerrallaan. Olen käyttänyt lyhytaikaisesti vaikuttavaa Xanoria kymmeniä vuosia (muitakin kokeiltu kyllä silloin tällöin, mutta lopetin lääkekokeilut 2000-luvun alussa, sivuvaikutuksia tuli kaikista muista niin paljon).

   Xanor asiallisesti käytettäessä on hyvä lääke pahaan ahdistukseen. Viittaan kintaalla kaikelle puheelle lääkehumalasta ja pitkäaikaisen käytön haittavaikutuksista. Minulle ei ole ehdoteltu vähentämistä tai lopettamista. Haitat jotka painavat vaakakupissa enemmän kuin hyödyt saattavat kuulemma tulla vasta 70 ikävuoden jälkeen jos silloinkaan. Näin sanoi nykyinen psykiatrini, käyn häneltä uusimassa lääkkeet kerran vuodessa.

   Kirjoitin aiheesta taas kerran, koska aiheesta tarvitaan mielestäni myös asiallisia kirjoituksia.

   Ja lopuksi: elämä ei pyöri lääkkeiden ympärillä, vaan muun tekemisen. Lääkettä, mitä tahansa, otetaan vain tilanteessa, jossa ei muuta vaihtoehtoa ole. Mitä enemmän muuta mielekästä ja joskus vähemmänkin mielekästä tekemistä, sitä vähemmän lääkkeitä tarvitaan.

   • Hyo876

    Et tule saamaan vastauksia. Tämän palstan keskustelijat ovat pääosin lääkkeitä ja viinaa vetäviä sekakäyttäjiä ja on aivan heidän oma syynsä, jos on vaikeuksia saada lääkäriltä lääkkeitä. Tämä pilaa monen ahdistuneen tilanteen, niin että lääkkeiden saantia aletaan kontrolloida.

    Jo pelkästään heittosi, että tekemistä pitää olla, aiheuttaa monelle sellaisen ahdistuspiikin, että siihen on vedettävä kiireesti jotakin.


  • Wie

   Puoli vuotta xanoria käyttäneenä voin pahoin joka päivä. Viimeinen tapletti oli kuin myrkkypilleri ja jouduin lopettamaan sen kuin seinään. Lääkäri määräsi Oxamin 15 millstä kolmesti päivässä. Vieroitusoireet kamalia. Pahoinvointi onneksi jäi pois. Paniikkikohtauksetkin hoidon alussa kestämättömiä. 80 vuotias yksinäinen naiseksi.

  • phettpk

   xanor depot 2mg on paras lääke pahaan ahdistukseen itellä annos on1aamulla1illalla olen syönyt xanoreja 20v.(on kokeiltu kaiken laisia lääkkeitä)

   • Anonyymi

    nykyään annos 2mg+2mg päivässä,vaikeaan ahdistukseen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoon.olen syönyt xanoreja noin23v.toimii vieläkin.olen moni vammainen,aivovamma ja kaularangassa välilevy rappeuma alaselässä on hermov. säteilee molempiin jalkoihin ,vas.nilkka hermov. leikattu2:teen kertaan jonkinlainen jälkitila. ei muuta kuin hyvää kesän odotusta kaikille!!


  • xanor

   no itse syön 6mg päivässä jo 26v telareita en depotteja ja hyvin pärjään.

  • Anonyymi

   En keksi mitään lääketieteellistä syytä kenellekään ikinä määrätä Xanoria, enkä sitä myöskään ikinä tee. Enkä uusi jossain muualla kirjoitettuja reseptejä. Koko lääke pitäisi kieltää. Mikään muu lääke ei aiheuta yhtä paljon ongelmia kuin Xanor.

   • Anonyymi

    No minäpä keksin! Vaihdetaanpa aivoja niin tiedät miksi näitä otetaan. Muuten et liikkuisi edes postilaatikolle joten vaihda alaa saatanan apina!


  • Anonyymi

   Sanoman toimittajat ovat pahoja ihmisiä.

  • Anonyymi

   Xanor on ollut ainoa bentso, joka ei ole sopinut. Sain paniikkioireita jo 0.5mg annoksella. Nykyään loratsepaami, joka toimii niin ahdistukseen kuin paniikkioireisiin. Jännä juttu nuo ihmisaivot.

  • Anonyymi

   Xanor Depotteja ei pysty edes ylistämään niin paljon kuin pitäisi. Ovat kaikenlaisiin pelkotiloihin varma apu ja se apu ei tule viikkotolkun odottamisen jälkeen vaan välittömästi kun nappi on mahassa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18684
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6878
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2040