Jatketaanpa Alexin kanssa.

Alex sai tahtonsa läpi ja taas yksi ketju poistui, joka uhkasi Alexin korttitalon pystyssä pysymistä.

Kertonee jotain Alexista, että se ketju, jossa kirjoiteltiin homoseksuaalien kivittämisestä kuoliaaksi, koska homoseksuaalisuus on Jumalan mielestä kammottava rikos, sai säilyä.

Kirjoitus, jossa kehotetaan syrjimään määrättyjä ihmisiä, ei pidä Alexin mielestä sisällään mitään ihmeellistä tai poistamisen arvoista.

No Alex onkin meitä muita parempi uskovainen.

Mutta Alex ei suostunut vastaamaan siihen, että mitä seuraava kohta Alexille edustaa:

"""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

Onko tuo kohta Jumalan suurta viisautta vai jotain muuta, joten jospa Alex vastaisi nyt, niin pääsemme siihen tilanteeseen, että olenko Alexille velkaa anteesipyynnln vai enkä ole.

Minä nimittäin voin pyytää aivan rehellisesti anteeksi, jos osoittautuu, että olen väärässä ja toiminut vastoin tiedettyä todellisuutta. Ei se minulle ole mikään ongelma, mutta ensin pitää tietää, että mitä Alex kuvittelee tässä sanottavan:

""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

Onko tämä Jumalan sanaa vai jotain muuta?

47

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulehan nyt Bushmanni - minä en ole koskaan sanonut, että ihmisillä olisi oikeus tuomita ketään mistään. Se on nyt vain sillä tavalla - poistatin tuon aloituksesi koska et kirjoittanut totta - en minä välitä mitenkä sinä ajattelet asioista - mutta miksi valehdella muiden ajatuksista.

      Sanohan se.

      Minun on aika vaikea kuvitella että se johtuisi tyhmyydestä ja siksi jää vain se toinen vaihtoehto että teet sen tahallasi.

      Mutta mitä itua on olla keskustelevinaan kenenkään kanssa jos ei kuitenkaan keskustele kuin itsensä kanssa. Jos haluat keskustelua niin lopeta valheellinen kommentoiminen..

      Minulle on aivan sama mitä sinä ajattelet asioista - se on tosiaankin sinun asiasi ja valintasi ja saat ajatella ihan mitä vain - mutta miksi valehdella siitä miten muut ajattelevat.

      Se mitä Raamattu sanoo - sen Raamattu sanoo, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

      Raamattu sanoo että " Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme ".? Minä kun luen Raamattua niin se siellä lukee jos et usko niin luehan itse - ota vaikka Room. 6:23 ..

      Ja minä uskon että noin se on, että syntinen on vailla iankaikkista elämää koska hän tekee syntiä.

      Ei syntinen kuole siksi että Jumala hänet tappaisi vaan siksi että synnissä ei kerta kaikkiaan ole iankaikkista elämää.

      Ymmärrätkö? Synti tappaa - syntinen on kuoleman oma koska hän tekee sellaista joka tuhoaa hänen elämänsä. Koska hän on syntinen eli vajavainen tekojensa seurauksena ja koska vajavaisuudessa ei ole koskaan iankaikkista elämää. Minä olen myös omalta kohdaltani täysin varma siitä, että Raamattu ei lupaa iankaikkista elämää kuin Jumalan yhteydessä ja että Jumalan yhteydessä voi olla vain se joka on ilman syntilastia ja elää Jumalan tahdossa. Siis on tärkeää että ihminen saa syntinsä anteeksi - mikä taas voi tulla mahdolliseksi vain jos hän haluaa saada syntinsä anteeksi - mikä taas tarkoittaa että hänen täytyy tiedostaa syntisyytensä - sillä kuinka hän muuten voisi ottaa vastaan anteeksi annon - Ja se tärkein - jonkun täytyy maksaa hänen syntivelkansa - oikeasti ja oikeudenmukaisuudessa - ja siksi sen voi tehdä ainoastaan se joka itse on vailla syntiä - vain sellaisen kuolema voi olla sijaiskuolema syntisen syntien seuraukseksi.

      Jos ei Jumala anna anteeksi ihmiselle hänen syntejään - jää hän siihen tilaan jossa ei ole iankaikkista elämää . sillä Raamattu sanoo että syntinen kuolee omien syntiensä seurauksena.

      Kuka sitten oli se joka oli vailla syntiä ja voi siksi maksaa syntisten syntien seuraukset ? Raamattu sanoo että se oli ja on Jumalan Poika Jeesus Kristus ja että muita ei ole kuin hän.

      Mitä tulee meidän syntisyyteemme - on se Raamatun mukaan seurausta siitä että olemme ottaneet oman tiemme ja erottautuneet Jumalastamme - ja vajavaisuutemme ja syntimme on sen seurausta - että synti lähtee vajavaisuudesta.

      Raamattu mainitsee monia syntejä - en sano kaikkia syntejä - vaan monia - ja yksi niistä on samaa sukupuolta olevan kanssa harjoitettu seksi. Se on RAAMATUN SANA - ei minun. Siis miksi väität että se olisi minun - jos se olisi minun sanaani eikä Jumalan - niin silloin voisimme keskustella minun sanomisistani, mutta se ei ole minun määritelmäni vaan Raamatun - vai väitätkö ettei se ole Raamatun määritelmä? jos väität niin en ole samaa mieltä kanssasi.

      Tämä on mihin minä uskon ja tästä minä kirjoitan aina - siksi - jos sinä väännät minun kirjoituksiani toisiksi niin mitä itua on silloin keskustella kanssasi? Minä en ole koskaan sanonut että ihmisillä olisi oikeus tuomita toisiaan - eikä Raamattu edes sellaista opeta. Päin vastoin - älkää tuomitko - jotta ei teitä tuomittaisi - sanotaan Raamatussa. Kaikki sinun valheesi että joku täällä haluaisi kivittää ketään on vain silkkaa valhetta. Ei se että sanoo synniksi sitä mitä Raamattu itse kutsuu synniksi ole ole sama asia kuin toisten tuomitseminen - sillä synti on synti - vaikka me sanoisimme mitä..

      Sinä saat luonnollisesti kirjottaa omista ajatuksistasi - siihen sinulla on täysi oikeus - enkä minä vääristele sinun kirjoituksiasi - siis älä sinäkään vääristele minu kirjoituksiani.

      Katsos jos et sinä usko Raamattuun niin sitten et - sehän on sinun asiasi aivan samalla tavalla kuin minun uskoni on minun asiani. Sinä saat argumentida omasta uskosta ihan kuinka paljon vain - mutta anna muille sama oikeus vaikka he eivät olikaan samaa mieltä kanssasi ja varsinkaan ÄLÄ vääristele muiden kirjoituksia.

      alex

      • Mahtava jaaritus, mutta tätä kysyttiin:

        Mitä seuraava kohta Alexille edustaa:

        """Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        a) Jumalan sanaa
        b) jotain muuta


    • Kaikki synti johtaa kuolemaan - etkö jaksa lukea.

      Ei syntinen kuole siksi että Jumala hänet tappaisi vaan siksi että hän tekee sellaista joka tuhoaa hänen elämänsä. Vain Jumalalla on oikeus poistaa pahuus - ei ihmisellä. Se mitä Jumala kerran käski joidenkin tehdä - oli se käsky - ei se tarkoita että meidän tulisi alkaa kivittämään toisiamme.

      Päin vastoin meidän EI tule alkaa tuomitsemaan toisiamme.. Se on Jumalan sana meille.. mutta onko syntinen ansainnut iankaikkisen elämän ? Ei tietenkään .. ja siksi sen voi saada vain armosta...

      Onko sinun niin vaikea ymmärtää mitä sinulle kirjoitetaan - kun kyselet samaa asiaa kerta toisen jälkeen - vaikka sinulle on vastattu jo monta kertaa..

      HUOMAA - Ei sinun tarvitse olla samaa mieltä - ole ihan omaa mieltäsi asioista mutta minulle on asia näin .

      Ei ihmisen kuolema ole Jumalan vika - vaan ihmisen itsensä ja hänen vajavaisuutensa vika.

      Ihminen ei voi elää iankaikkisesti - koska hän itse tuhoaa oman ja usein muidenkin elämän - onko hän silloin ansainnut elämän?

      Ei tietenkään ole - jos ihminen vaatii itselleen iankaikkista elämää vaikka tekee kaikkensa jotta hänen vaatimuksensa ei voisi toteutua, vaikka hän ei kuuntele Jumalan neuvoja siitä kuinka oikea elämä eletään jotta se voisi säilyä - onko hän silti ansainnut elämän.. vai johtaako hänen tekonsa hänet kuolemaan - onko hän ansainnut kuoleman syntiensä seurauksena tai elämän..

      Minä en ole koskaan sanonut että meillä olisi oikeus tuomita toisiamme - siis miksi kysyt jälleen?

      Sait jopa Raamatun lauseen jossa nimenomaan kielletään tuomitsemasta - koska sillä tuomiolla millä me tuomitsemma meidät tuomitaan.

      Tuomiot on Jumalan ja ne ovat oikeudenmukaiset.

      Olisit lukenut mitä kirjoitin niin olisit ehkä tajunnut että sait jo erittäin selvän vastauksen kysymykseesi.

      On tämä nyt niin vaikeaa?

      alex

      • >> Kaikki synti johtaa kuolemaan - etkö jaksa lukea. >>

        Kyse oli tästä:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""


        >>> Päin vastoin meidän EI tule alkaa tuomitsemaan toisiamme. >>>

        No katsotaanpa:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >>> Se on Jumalan sana meille.. >>>

        No katsotaanpa:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >> Minä en ole koskaan sanonut että meillä olisi oikeus tuomita toisiamme - siis miksi kysyt jälleen? >>>

        Olet Jumalan kanssa eri mieltä. Tekikö Jumala tässä virheen:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Raamatussa on siis vakavia virheellisiä kohtia, joista et ole Jumalan kanssa samaa mieltä ollenkaan, niinkö?


      • bushmanni kirjoitti:

        >> Kaikki synti johtaa kuolemaan - etkö jaksa lukea. >>

        Kyse oli tästä:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""


        >>> Päin vastoin meidän EI tule alkaa tuomitsemaan toisiamme. >>>

        No katsotaanpa:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >>> Se on Jumalan sana meille.. >>>

        No katsotaanpa:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >> Minä en ole koskaan sanonut että meillä olisi oikeus tuomita toisiamme - siis miksi kysyt jälleen? >>>

        Olet Jumalan kanssa eri mieltä. Tekikö Jumala tässä virheen:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Raamatussa on siis vakavia virheellisiä kohtia, joista et ole Jumalan kanssa samaa mieltä ollenkaan, niinkö?

        Hah hah - jäikö levy päälle?
        Täytyy vain todeta että et taida tosiaan oikein tajuta mitä sinulle kirjoitetaan.. ja minä kun luulin että vain vinoilet - jaa -a ..

        En voi muuta kuin kehoittaa lukemaan nuo vastaukseni uudestaan .. ja uudestaan ... ja uudestaan .. niin kauan että vihdoin ymmärrät ... jos nyt haluat ymmärtää.. :).

        alex

        Ps. Kysymyksesi on väärin asetettu. Suunnilleen sama kuin jos kysyisin sinulta että "Oletko lakannut hakkaamasta vaimoasi" - (oletan että et ole koskaan hakannut vaimoasi").

        A) En ole
        B) Olen

        :) .. ai ai


      • alex.kasi kirjoitti:

        Hah hah - jäikö levy päälle?
        Täytyy vain todeta että et taida tosiaan oikein tajuta mitä sinulle kirjoitetaan.. ja minä kun luulin että vain vinoilet - jaa -a ..

        En voi muuta kuin kehoittaa lukemaan nuo vastaukseni uudestaan .. ja uudestaan ... ja uudestaan .. niin kauan että vihdoin ymmärrät ... jos nyt haluat ymmärtää.. :).

        alex

        Ps. Kysymyksesi on väärin asetettu. Suunnilleen sama kuin jos kysyisin sinulta että "Oletko lakannut hakkaamasta vaimoasi" - (oletan että et ole koskaan hakannut vaimoasi").

        A) En ole
        B) Olen

        :) .. ai ai

        >>> Hah hah - jäikö levy päälle?
        Täytyy vain todeta että et taida tosiaan oikein tajuta mitä sinulle kirjoitetaan.. ja minä kun luulin että vain vinoilet - jaa -a .. >>>

        Pitää kysyä niin kauan että saa sinulta selkeän vastauksen.

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit. Alexin luulisi tietävän, kun sinä kerrot tietäväsi lähes kaiken Jumalasta, Hänen tahdostaan ja Hänen tahdossaan elämisestä:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit? Joko Alex vastaisi selkeästi.


      • bushmanni kirjoitti:

        >>> Hah hah - jäikö levy päälle?
        Täytyy vain todeta että et taida tosiaan oikein tajuta mitä sinulle kirjoitetaan.. ja minä kun luulin että vain vinoilet - jaa -a .. >>>

        Pitää kysyä niin kauan että saa sinulta selkeän vastauksen.

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit. Alexin luulisi tietävän, kun sinä kerrot tietäväsi lähes kaiken Jumalasta, Hänen tahdostaan ja Hänen tahdossaan elämisestä:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit? Joko Alex vastaisi selkeästi.

        Miksi Jumala sanoi joillekin aikanaan että Hän (Jumala) oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan - että NE ihmiset olivat menettäneet oikeutensa elämään. Sitäkö sinä kysyt >minulta< ? Johan minä sinulle vastasin - mutta ok kerran vielä.

        Ainoa todellinen tuomari on Jumala.
        Jumala tuomitsee oikein aina - me tiedämme sen koska oikeudenmukaisuus on Jumalan ominaisuus - ilman sitä ominaisuutta kun ei ole iankaikkista elämää - ja Jumala On iankaikkinen elämä.

        alex


      • alex.kasi kirjoitti:

        Miksi Jumala sanoi joillekin aikanaan että Hän (Jumala) oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan - että NE ihmiset olivat menettäneet oikeutensa elämään. Sitäkö sinä kysyt >minulta< ? Johan minä sinulle vastasin - mutta ok kerran vielä.

        Ainoa todellinen tuomari on Jumala.
        Jumala tuomitsee oikein aina - me tiedämme sen koska oikeudenmukaisuus on Jumalan ominaisuus - ilman sitä ominaisuutta kun ei ole iankaikkista elämää - ja Jumala On iankaikkinen elämä.

        alex

        Mitä ihmettä sinä horiset.

        Mitä tässä lukee:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Jumala käske tappaa homoseksuaalit.

        Osaatko sinä nyt selittää, että miksi Jumala käskee meidän surmaavan lähimmäisiämme heidän seksuaalisen suuntautumisen johdosta?

        >>> Jumala tuomitsee oikein aina >>>

        Olet siis sitä mieltä, että Jumalan kehoitus tappaa homoseksuaalit on oikein?

        Lopeta nuo onnettomat tekofilosofiset kiertelysi ja vastaa kysymykseen:

        Miksi Jumala käske tappaa homoseksuaalit?

        Rakkaudesta ja oikeudenmukaisuudestako?


      • bushmanni kirjoitti:

        Mitä ihmettä sinä horiset.

        Mitä tässä lukee:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Jumala käske tappaa homoseksuaalit.

        Osaatko sinä nyt selittää, että miksi Jumala käskee meidän surmaavan lähimmäisiämme heidän seksuaalisen suuntautumisen johdosta?

        >>> Jumala tuomitsee oikein aina >>>

        Olet siis sitä mieltä, että Jumalan kehoitus tappaa homoseksuaalit on oikein?

        Lopeta nuo onnettomat tekofilosofiset kiertelysi ja vastaa kysymykseen:

        Miksi Jumala käske tappaa homoseksuaalit?

        Rakkaudesta ja oikeudenmukaisuudestako?

        Mutta Bushmanni - väitätkö että Jumala käskee minua tappamaan homoseksuaaleja?

        Oletko nyt ihan seonnut?

        Miksi Jumala tuomitsi kerran aikanaan ne ihmiset kuolemaan - miksi kysyt sitä minulta. Minä totean Raamatusta, että Jumala oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan. Ja Jumalan tuomiot ion oikeat - se oli Jumalan tuomio silloin - minulla ei ole edes minkäänlaista oikeutta tuomita ketään - eikä haluakaan.

        Siis mitä sinä oikein jauhat .. etkö edes lue mitä sinulle vastataan?

        Katsos Bushmanni, minä näen asiat siten kuin sanon - oli se sitten sinulle mieleen tai ei - minä en muuta mieltäni vain siksi että sinä esität kysymyksiäsi.

        Kysymyksesi on sitäpaitsi väärin asetettuja - kuten jo huomautin - suunnilleen kuin jos kysyisin sinulta että "Oletko lopettanut vaimosi hakkaamisen" .

        A) Olen
        B) En ole

        Ja kun alat selittämään että et ole koskaan hakannut vaimoasi sanoisin sinulle että älä filosofioi vaan vastaa kysymykseen..

        hah hah

        alex


      • alex.kasi kirjoitti:

        Mutta Bushmanni - väitätkö että Jumala käskee minua tappamaan homoseksuaaleja?

        Oletko nyt ihan seonnut?

        Miksi Jumala tuomitsi kerran aikanaan ne ihmiset kuolemaan - miksi kysyt sitä minulta. Minä totean Raamatusta, että Jumala oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan. Ja Jumalan tuomiot ion oikeat - se oli Jumalan tuomio silloin - minulla ei ole edes minkäänlaista oikeutta tuomita ketään - eikä haluakaan.

        Siis mitä sinä oikein jauhat .. etkö edes lue mitä sinulle vastataan?

        Katsos Bushmanni, minä näen asiat siten kuin sanon - oli se sitten sinulle mieleen tai ei - minä en muuta mieltäni vain siksi että sinä esität kysymyksiäsi.

        Kysymyksesi on sitäpaitsi väärin asetettuja - kuten jo huomautin - suunnilleen kuin jos kysyisin sinulta että "Oletko lopettanut vaimosi hakkaamisen" .

        A) Olen
        B) En ole

        Ja kun alat selittämään että et ole koskaan hakannut vaimoasi sanoisin sinulle että älä filosofioi vaan vastaa kysymykseen..

        hah hah

        alex

        >>> Mutta Bushmanni - väitätkö että Jumala käskee minua tappamaan homoseksuaaleja? >>>

        No katsotaan:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >>> Kyllä se pahasti siltä näyttää, vai miten sinä tuon ymmärrät?

        Minä totean Raamatusta, että Jumala oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan. Ja Jumalan tuomiot ion oikeat >>>

        No tulihan se sieltä.

        Sinusta on siis OK, että Jumala käskee tappaa ihmisiä heidän seksuaalisen suuntautumisen johdosta.

        Miksi sinun mielestäni oli oikein TAPPAA JA SURMATA muita lähimmäisiä Jumalan käskystä?

        Jos Jumala puhuisi sinulle ja käskisi SURMATA lähimmäisiäsi niin tekisitkö sinä sen?

        Monet ihmiset kuulevat ääniä joissa Jumala käskee heidän tappaa muita ihmisiä, niin kuulutko sinä siihen porukkaan?


      • hyvää yötä
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Mutta Bushmanni - väitätkö että Jumala käskee minua tappamaan homoseksuaaleja? >>>

        No katsotaan:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >>> Kyllä se pahasti siltä näyttää, vai miten sinä tuon ymmärrät?

        Minä totean Raamatusta, että Jumala oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan. Ja Jumalan tuomiot ion oikeat >>>

        No tulihan se sieltä.

        Sinusta on siis OK, että Jumala käskee tappaa ihmisiä heidän seksuaalisen suuntautumisen johdosta.

        Miksi sinun mielestäni oli oikein TAPPAA JA SURMATA muita lähimmäisiä Jumalan käskystä?

        Jos Jumala puhuisi sinulle ja käskisi SURMATA lähimmäisiäsi niin tekisitkö sinä sen?

        Monet ihmiset kuulevat ääniä joissa Jumala käskee heidän tappaa muita ihmisiä, niin kuulutko sinä siihen porukkaan?

        Etkö sinä osaa lukea? Lukeeko siinä, että alexin on tapettava?

        Jumala tulee surmaamaan heidät (jumalattomat). Sillä mitään syntiä ei päästetä Taivaaseen. Mutta keskustelepa tuosta nyt ateistien kanssa. Sittenhän näät. Miksi sinä haluat Raamatusta keskustella, kun et siihen edes usko? Nuku ja happane rauhassa vaan.


      • bushmanni kirjoitti:

        >>> Mutta Bushmanni - väitätkö että Jumala käskee minua tappamaan homoseksuaaleja? >>>

        No katsotaan:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        >>> Kyllä se pahasti siltä näyttää, vai miten sinä tuon ymmärrät?

        Minä totean Raamatusta, että Jumala oli tuominnut ne ihmiset kuolemaan. Ja Jumalan tuomiot ion oikeat >>>

        No tulihan se sieltä.

        Sinusta on siis OK, että Jumala käskee tappaa ihmisiä heidän seksuaalisen suuntautumisen johdosta.

        Miksi sinun mielestäni oli oikein TAPPAA JA SURMATA muita lähimmäisiä Jumalan käskystä?

        Jos Jumala puhuisi sinulle ja käskisi SURMATA lähimmäisiäsi niin tekisitkö sinä sen?

        Monet ihmiset kuulevat ääniä joissa Jumala käskee heidän tappaa muita ihmisiä, niin kuulutko sinä siihen porukkaan?

        Olet tosi pöljä - ei muutakaan sanoa.
        Ei sillä ole mitään väliä mitä sinulle kirjoittaa - jauhat sitä samaa - koska et kerta kaikkiaan ymmärrä. Jumala KIELTÄÄ meitä tuomitsemasta ketään saati sitten tappamasta. Tuomio on Jumalan - ei ihmisen . Jumala poistaa pahuuden ihan ilman ihmistä - jokaisen joka ei iankaikkista elämää saa. Voit kysyä vaikka mistä kirkosta samaa asiaa. Kerran tulee se päivä jolloin ei phutta enää ole missään - vaan kaikki entinen on mennut - silloin maailmassa ole yhtään ateistia. Sillä silloin voi vain ne jotka haluavat elää Jumalan tahdossa olla elossa.

        Olet aivan lapsellinen - kun kyselet minulta tuhansia vuosia sitten tapahtuneesta jumala tuomiosta. Jumala tuhosi Sodoman ja Comoprran - kaskun et kysy että tuhoisinko minäkin ne kaupungit. Raamattu kertoo että sielläkin harjoitettiin haureutta ja sellaista mitä jumala ei salli . Et taida uskoa että jumalalla on oikeus langetta kuoleman tuomiokin - koska Jumala on oikeudenmukainen.

        Keskustelut kanssasi loppuvat tähän - palataan joskus taas jos alat käyttäymään niinkuin aikuiselle sopii.
        Eikä mitään A) ja B) kysymyksiä tästedes - tai en tule niinhin ainakaan vastaamaan . Tämä on keskustelupalsta eikä mikään kuulustelu palsta.

        Siis Jumalan on tuomio ja ihminen ei saa tuomita tai vielä vähemmän tappaa ketään. Jumala poistaa kerran pahuuden maailmasta ja silloin ei yksikään lapsi kuole turhaan - tänäänhän lapsia kuolee 20 000 joka päivä maailmassa, samaan aikaan kun sinä olet kinannut turhuuden kanssa on siis tuhansia lapsia menehtynyt - mieti sitä.

        Siis on Jumalalle töitä.
        Minä luotan siihen että Raamatun lupaukset tulevat toteutumaan niinkuin Raamatun Jumala on sen edeltäkäsin sanonut.

        OK

        alex


      • alex.kasi kirjoitti:

        Olet tosi pöljä - ei muutakaan sanoa.
        Ei sillä ole mitään väliä mitä sinulle kirjoittaa - jauhat sitä samaa - koska et kerta kaikkiaan ymmärrä. Jumala KIELTÄÄ meitä tuomitsemasta ketään saati sitten tappamasta. Tuomio on Jumalan - ei ihmisen . Jumala poistaa pahuuden ihan ilman ihmistä - jokaisen joka ei iankaikkista elämää saa. Voit kysyä vaikka mistä kirkosta samaa asiaa. Kerran tulee se päivä jolloin ei phutta enää ole missään - vaan kaikki entinen on mennut - silloin maailmassa ole yhtään ateistia. Sillä silloin voi vain ne jotka haluavat elää Jumalan tahdossa olla elossa.

        Olet aivan lapsellinen - kun kyselet minulta tuhansia vuosia sitten tapahtuneesta jumala tuomiosta. Jumala tuhosi Sodoman ja Comoprran - kaskun et kysy että tuhoisinko minäkin ne kaupungit. Raamattu kertoo että sielläkin harjoitettiin haureutta ja sellaista mitä jumala ei salli . Et taida uskoa että jumalalla on oikeus langetta kuoleman tuomiokin - koska Jumala on oikeudenmukainen.

        Keskustelut kanssasi loppuvat tähän - palataan joskus taas jos alat käyttäymään niinkuin aikuiselle sopii.
        Eikä mitään A) ja B) kysymyksiä tästedes - tai en tule niinhin ainakaan vastaamaan . Tämä on keskustelupalsta eikä mikään kuulustelu palsta.

        Siis Jumalan on tuomio ja ihminen ei saa tuomita tai vielä vähemmän tappaa ketään. Jumala poistaa kerran pahuuden maailmasta ja silloin ei yksikään lapsi kuole turhaan - tänäänhän lapsia kuolee 20 000 joka päivä maailmassa, samaan aikaan kun sinä olet kinannut turhuuden kanssa on siis tuhansia lapsia menehtynyt - mieti sitä.

        Siis on Jumalalle töitä.
        Minä luotan siihen että Raamatun lupaukset tulevat toteutumaan niinkuin Raamatun Jumala on sen edeltäkäsin sanonut.

        OK

        alex

        >> Olet tosi pöljä - ei muutakaan sanoa. >>>

        Paraskin puhuja ;)

        >> Jumala KIELTÄÄ meitä tuomitsemasta ketään saati sitten tappamasta. >>

        Todellako? No katsotaan:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Jumala täysin selkeästi käskee TAPPAA homoseksuaalit.

        Miten sinä et ymmärrä selkeää Raamatun käskyä?

        Ja loppu lätinästäsi oli taas tuota täysin käsittämätöntä soopaa.

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit?


      • ulos vääryydestä
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Hah hah - jäikö levy päälle?
        Täytyy vain todeta että et taida tosiaan oikein tajuta mitä sinulle kirjoitetaan.. ja minä kun luulin että vain vinoilet - jaa -a .. >>>

        Pitää kysyä niin kauan että saa sinulta selkeän vastauksen.

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit. Alexin luulisi tietävän, kun sinä kerrot tietäväsi lähes kaiken Jumalasta, Hänen tahdostaan ja Hänen tahdossaan elämisestä:

        ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja HEIDÄT ON SURMATTAVA. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

        Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit? Joko Alex vastaisi selkeästi.

        boshmannille:

        && Miksi Jumala käskee tappaa homoseksuaalit?&&

        Senvuoksi, koska he eivät suostu luopumaan riettaudestaan, haureuden synnistä, joka on pahennukseksi koko yhteisölle!

        Joko sinä "homouden puoltaja" käsität, vai pitääkö sinulle rautalangasta vääntää?

        Etkös sinä ole itsekkin lukutaitoinen? Lue sitt raamatusta, että MIKSI, äläkä tivaa alexilta. Vai oletko vielä hampaatonkin, jolle pitää kaikki pureskella valmiiksi?


    • Voi bushmanni polo

      Sinä "boshman" olet vain tyhjän jauhaja, jolla ei ole mitään asiallista sanottavaa ikinä, vaan sinun viestisi ovat yksinomaan henkilöihin kohdistuvaa syyttäjähenkistä moppausta.

      Taisit olla jo koulupoikana/tyttönä koulukiusaaja? Haetko nyt sitten tyydytystä täältä netistä yrittämällä mollata toisia. Itsesihän sinä vain häpäiset noilla tyhmillä jutuillasi. Oletko sinä massokisti, vai miksi haluat kerta toisensa jälkeen tulla nolatuksi?

      • Iloinen nauraja

        Minusta taas tuntuu, että ne uskovaiset, joilla on vähänkään älliä, ainakin jollain tasolla häpeävät "pyhän kirjansa" sairaita juttuja. Sen vuoksi he eivät pysty antamaan suoraa vastausta Bushmannin suoraan kysymykseen, vaan kirjoittavat sen sijaan rivikaupalla hyvin informaatioköyhää tekstiä.

        T: Iloinen nauraja


      • Iloinen nauraja kirjoitti:

        Minusta taas tuntuu, että ne uskovaiset, joilla on vähänkään älliä, ainakin jollain tasolla häpeävät "pyhän kirjansa" sairaita juttuja. Sen vuoksi he eivät pysty antamaan suoraa vastausta Bushmannin suoraan kysymykseen, vaan kirjoittavat sen sijaan rivikaupalla hyvin informaatioköyhää tekstiä.

        T: Iloinen nauraja

        Ihanko totta?

        Etkö todella löytänyt kirjoituksestani suoraa vastausta Bushmannin kysymykseen ? Sitäpaitsi - Bushmannin kysymykset on väärin asetettuja.

        Suunnilleen kuin jos minä kysyuisin että "joko olet lakannut hakkaamsta vaimoasi?"

        A) En ole
        B) Olen

        alex :)


    • H.b.S

      "Kirjoitus, jossa kehotetaan syrjimään määrättyjä ihmisiä, ei pidä Alexin mielestä sisällään mitään ihmeellistä tai poistamisen arvoista."

      Valitettavasti vielä tänä päivänäkin löytyy ihmisiä, jotka uskovat satukirjan antamiin oikeuksiin ajattelematta asiaa itse.

    • H.b.S

      ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""

      Onko tämä Jumalan sanaa vai jotain muuta? "

      Se on ihmisten kommentointia. Osa ihmisistä tuntee olonsa kiusaantuneeksi homoseksuaalisuuden kanssa, joten ystävällinen papisto on päästänyt heidät ns. pälkähästä siirtämällä vastuun asiasta mielikuvitusolennolle.

      VT:stä löytyy tuollaisia samanveroisia viisauksia muitakin, esim.

      - naisen saataisuus kuukautisten aikana, jolloin kaikki mihin hän koski tuli epäpuhtaaksi.
      - kun nainen synnytti tytön, hän oli kaksi kertaa niin kauan saastainen kuin mitä poikalapsesta
      - veressä on raamatun mukaan sielu, vaikka faktaa on, että aivoista löytyy ihmisen psyyke. Veri vain kuljettaa elämistön tarvitsemia aineita. Jos veressä olisi sielu, se siirtyisi verensiirrossa. Näin ei kuitenkaan tapahdu.
      - yleensäkin Mooseksen kirjoissa on runsaasti r i t u a a l e j a, silloisen ajan mukaan varmasti hyvinkin tarpeellisia, ei kuitenkaan enää tänä päivänä

      • Se mikä minua hämmästyttää eniten tässä keskustelussa on että - te keksitte kaikenlaista muista ihmisistä - ja kun yksi teistä sanoo jotain perätöntä on jo seuraava juoksun jalkaa sitä toistamassa.

        Uskotteko te itse noihin juttuihinne? siis muista.. Ei Raamattua voi lukea siten että ottaa yhden lauseen sieltä ja tulkkaa sitten koko kirjaston sen mukaan.

        Näin:
        Raamatussa kaikki synti on vajavaisuutta siihen täydelliseen synnittömyyteen nähden joka on Jumalasta - ja jossa AINOASTAAN on iankaikkinen elämä.

        Jospa ymmärtäisit tuon.

        Ja Raamatun Jumala antaa esimerkkejä Sanassaan siitä mikä on sellaista tekemistä joka estää iankaikkisen elämän ihmiseltä -- ja kun lukee Raamattua --- niin voi nopeasti huomata, että SEN MUKAAN olemme kaikki kuoleman omia.

        Jokainen .. jos ei Jumala meitä armossaan pelasta. Tämä on Raamatun totuus..

        Kysymys joka nousee esiin syntiselle uskovalle on seuraava:
        "Kiellänkö sen syntisyyden mistä Raamattu puhuu ja päätänkö sen sijaan itse mikä on syntiä ja mikä ei. "

        Antaisiko se uskovalle iankaikkisen elämän, että hän ITSE päättäisi siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole?

        Voisiko uskova uskoa saavansa iankaikkisen elämän jos hän päättää itse siitä mikä on syntiä - samalla kun hän ymmärtää, että ainoastaan sellainen elämä joka eletään Jumalan tahdossa voi säilyä.

        Vastaus on luonnollisesti että - Ei, uskova ei voi päättää itse siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole - se on täysi mahdottomuus.

        Siksi minulle on kaikki se syntiä mistä Raamattu puhuu - ja tiedän että syntisyytemme johtuu siitä, että me emme ole täydellisiä - senkin Raamattu kertoo minulle.

        Totuus on, että minä olen yhtä kuollut synteihini kuin joku homo tai lesbo (jos nyt heistä puhutaan) tai kuka tahansa - jos ei Jumala homoa, lesboa tai minua pelasta.

        Ainoa oikea ja oikeudenmukainen tuomari on Jumala - ihmisellä ei ole mitään oikeutta tuomita ketään - koska ihmisten tuomiot ovat vajavaisia.

        Siksi minä en ala tuomitsemaan ketään tai muuttamaan Raamatun sanaa siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole.

        Ymmärrätkö nyt paremmin.
        Minulla on tuttavia joilla n.s. erilainen seksuaalisuus - ja minä luen heidät ystävikseni. En minä tuomitse heitä eivätkä he minua .. meidät tuomitsee Jumala ... jokaisen.

        Yksi asia kuitenkin on mielestäni tärkeää - nimittäin että kirkko ei opeta että Raamatun synti ei olisikaan syntiä koska kirkon tehtävä on levittää Jumaalan sanaa - ei kirkko myöskään voi vapauttaa tai tuomita ketään - sillä kirkko ei ole täydellisempi kuin sen jäsenet.

        Tuomio on Jumalan .. ja Jumala on armollinen ..

        alex


      • H.b.S
        alex.kasi kirjoitti:

        Se mikä minua hämmästyttää eniten tässä keskustelussa on että - te keksitte kaikenlaista muista ihmisistä - ja kun yksi teistä sanoo jotain perätöntä on jo seuraava juoksun jalkaa sitä toistamassa.

        Uskotteko te itse noihin juttuihinne? siis muista.. Ei Raamattua voi lukea siten että ottaa yhden lauseen sieltä ja tulkkaa sitten koko kirjaston sen mukaan.

        Näin:
        Raamatussa kaikki synti on vajavaisuutta siihen täydelliseen synnittömyyteen nähden joka on Jumalasta - ja jossa AINOASTAAN on iankaikkinen elämä.

        Jospa ymmärtäisit tuon.

        Ja Raamatun Jumala antaa esimerkkejä Sanassaan siitä mikä on sellaista tekemistä joka estää iankaikkisen elämän ihmiseltä -- ja kun lukee Raamattua --- niin voi nopeasti huomata, että SEN MUKAAN olemme kaikki kuoleman omia.

        Jokainen .. jos ei Jumala meitä armossaan pelasta. Tämä on Raamatun totuus..

        Kysymys joka nousee esiin syntiselle uskovalle on seuraava:
        "Kiellänkö sen syntisyyden mistä Raamattu puhuu ja päätänkö sen sijaan itse mikä on syntiä ja mikä ei. "

        Antaisiko se uskovalle iankaikkisen elämän, että hän ITSE päättäisi siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole?

        Voisiko uskova uskoa saavansa iankaikkisen elämän jos hän päättää itse siitä mikä on syntiä - samalla kun hän ymmärtää, että ainoastaan sellainen elämä joka eletään Jumalan tahdossa voi säilyä.

        Vastaus on luonnollisesti että - Ei, uskova ei voi päättää itse siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole - se on täysi mahdottomuus.

        Siksi minulle on kaikki se syntiä mistä Raamattu puhuu - ja tiedän että syntisyytemme johtuu siitä, että me emme ole täydellisiä - senkin Raamattu kertoo minulle.

        Totuus on, että minä olen yhtä kuollut synteihini kuin joku homo tai lesbo (jos nyt heistä puhutaan) tai kuka tahansa - jos ei Jumala homoa, lesboa tai minua pelasta.

        Ainoa oikea ja oikeudenmukainen tuomari on Jumala - ihmisellä ei ole mitään oikeutta tuomita ketään - koska ihmisten tuomiot ovat vajavaisia.

        Siksi minä en ala tuomitsemaan ketään tai muuttamaan Raamatun sanaa siitä mikä on syntiä ja mikä ei ole.

        Ymmärrätkö nyt paremmin.
        Minulla on tuttavia joilla n.s. erilainen seksuaalisuus - ja minä luen heidät ystävikseni. En minä tuomitse heitä eivätkä he minua .. meidät tuomitsee Jumala ... jokaisen.

        Yksi asia kuitenkin on mielestäni tärkeää - nimittäin että kirkko ei opeta että Raamatun synti ei olisikaan syntiä koska kirkon tehtävä on levittää Jumaalan sanaa - ei kirkko myöskään voi vapauttaa tai tuomita ketään - sillä kirkko ei ole täydellisempi kuin sen jäsenet.

        Tuomio on Jumalan .. ja Jumala on armollinen ..

        alex

        "Se mikä minua hämmästyttää eniten tässä keskustelussa on että - te keksitte kaikenlaista muista ihmisistä - ja kun yksi teistä sanoo jotain perätöntä on jo seuraava juoksun jalkaa sitä toistamassa. "

        Kenties selventäsit tätä lausuntoasi, se ja muukin kirjoituksesi jäi aika hämäräksi.
        Sanoisin jopa: hyvin sekavaa.

        Minäpä kerron mitä minä ajattelen asiasta. Raamattu on ihmisten kirjoittama ristiriitainen teos, vanha testamentti kertoo liioitellusti juutaalaisten historiaa, uusi testamentti kertoo kristillisyyden alku- ja kasvukivuista. Raamattu ei ole tieteellisesti pitävä, eikä sitä voida pitää historiallisesti luotettavana.

        Raamattua kun lukee ilman valmiiksi annettuja ohjeita siitä miten sitä tulee ymmärtää, ei voi olla havaitsematta sen outouksia, joita sitten uskovaiset selittämällä selittävät ja loput ohittavat. Raamattu kertoo selvästi sen, että jumala ei luonut ihmistä vaan ihminen loi jumalat omaksi turvakseen. Uhreja tarjoamalla ihminen toivoo saavansa jotain kaikkivaltiaana pitämältään olennolta takaisin. Raamattu kertoo selvästi miten jumala oli alkujaan kuin ihminen, joka käyskenteli paratiisissa ja vieraili Aabrahamin luona. Vasta Moshen aikaan tilanne muuttui, silloin jumala sai uuden nimen eikä häntä voinut enää nähdä. Spektaakkeli muuttui suuremmaksi.

        Raamattu ei kerro mistään jumalasta vaan ihmisen ajatuksista siitä, millainen on jumala jota kaikkien tulee palvoa. Jos jäämme odottamaan tuon jumalan tekoja ihan itse ihmisten sijaan, ei kannata pidättää hengitystä vartoillessa.

        Jumala ei tuomitse, ei voi, koska häntä ei ole. Ihminen tuomitsee ja säätää, kuvitellessaan jumalansa olevan toisia sortava ja syrjivä olento. Ihminenhän on luonnostaan hiukan epäoikeudenmukainen, joten totta kai hänen luomansa jumalankin on sitä.
        Raamatun jumala ei ole oikeudenmukainen, tasapuolinen eikä rakastava.


      • lähes jo läppäseen
        H.b.S kirjoitti:

        "Se mikä minua hämmästyttää eniten tässä keskustelussa on että - te keksitte kaikenlaista muista ihmisistä - ja kun yksi teistä sanoo jotain perätöntä on jo seuraava juoksun jalkaa sitä toistamassa. "

        Kenties selventäsit tätä lausuntoasi, se ja muukin kirjoituksesi jäi aika hämäräksi.
        Sanoisin jopa: hyvin sekavaa.

        Minäpä kerron mitä minä ajattelen asiasta. Raamattu on ihmisten kirjoittama ristiriitainen teos, vanha testamentti kertoo liioitellusti juutaalaisten historiaa, uusi testamentti kertoo kristillisyyden alku- ja kasvukivuista. Raamattu ei ole tieteellisesti pitävä, eikä sitä voida pitää historiallisesti luotettavana.

        Raamattua kun lukee ilman valmiiksi annettuja ohjeita siitä miten sitä tulee ymmärtää, ei voi olla havaitsematta sen outouksia, joita sitten uskovaiset selittämällä selittävät ja loput ohittavat. Raamattu kertoo selvästi sen, että jumala ei luonut ihmistä vaan ihminen loi jumalat omaksi turvakseen. Uhreja tarjoamalla ihminen toivoo saavansa jotain kaikkivaltiaana pitämältään olennolta takaisin. Raamattu kertoo selvästi miten jumala oli alkujaan kuin ihminen, joka käyskenteli paratiisissa ja vieraili Aabrahamin luona. Vasta Moshen aikaan tilanne muuttui, silloin jumala sai uuden nimen eikä häntä voinut enää nähdä. Spektaakkeli muuttui suuremmaksi.

        Raamattu ei kerro mistään jumalasta vaan ihmisen ajatuksista siitä, millainen on jumala jota kaikkien tulee palvoa. Jos jäämme odottamaan tuon jumalan tekoja ihan itse ihmisten sijaan, ei kannata pidättää hengitystä vartoillessa.

        Jumala ei tuomitse, ei voi, koska häntä ei ole. Ihminen tuomitsee ja säätää, kuvitellessaan jumalansa olevan toisia sortava ja syrjivä olento. Ihminenhän on luonnostaan hiukan epäoikeudenmukainen, joten totta kai hänen luomansa jumalankin on sitä.
        Raamatun jumala ei ole oikeudenmukainen, tasapuolinen eikä rakastava.

        Sinun vaatimaton mielipiteesi. Nyt se on sanottu tyhjentävästi ja nyt voitkin sitten siirtyä takaisin sinne omalle foorumillesi, jonka joku aika sitten perustit. Vai eikö se oikein saavuttanut suosiota? Mutta yksinpuheluahan sinä jt-palstallakin näyt paljolti harrastavan. Siinä mielessä sinun oma foorumisi sopii sinulle oikein hyvin, ei sekavia kirjoituksia, ei vastaväitteitä mihinkään mielipiteeseesi, sopu ja rauha säilyy, kaikki (sinä itse) yhtä mieltä kaikessa...


      • H.b.S
        lähes jo läppäseen kirjoitti:

        Sinun vaatimaton mielipiteesi. Nyt se on sanottu tyhjentävästi ja nyt voitkin sitten siirtyä takaisin sinne omalle foorumillesi, jonka joku aika sitten perustit. Vai eikö se oikein saavuttanut suosiota? Mutta yksinpuheluahan sinä jt-palstallakin näyt paljolti harrastavan. Siinä mielessä sinun oma foorumisi sopii sinulle oikein hyvin, ei sekavia kirjoituksia, ei vastaväitteitä mihinkään mielipiteeseesi, sopu ja rauha säilyy, kaikki (sinä itse) yhtä mieltä kaikessa...

        Kirjoituksesi voi esittää tiivistettynä seuraavasti:

        - koet kirjoitukseni ikävinä, koska ne kertovat totuuden
        - haluat palstalla keskusteltavan vain hyväksymiesi näkemysten mukaisesti, ei vastaväitteitä mihinkään mielipiteeseesi, sopu ja rauha säilyy, kaikki (sinä itse) yhtä mieltä kaikessa...
        - kommenttisi on asiaton, kuten uskovilla yleensä, kun argumentit ovat loppu
        - puskista huutelijat ovat pelkureita


      • lähes vaan läppäseen
        H.b.S kirjoitti:

        Kirjoituksesi voi esittää tiivistettynä seuraavasti:

        - koet kirjoitukseni ikävinä, koska ne kertovat totuuden
        - haluat palstalla keskusteltavan vain hyväksymiesi näkemysten mukaisesti, ei vastaväitteitä mihinkään mielipiteeseesi, sopu ja rauha säilyy, kaikki (sinä itse) yhtä mieltä kaikessa...
        - kommenttisi on asiaton, kuten uskovilla yleensä, kun argumentit ovat loppu
        - puskista huutelijat ovat pelkureita

        Puskista huutelijat? Ethän sinä itsekään kirjoita nyt rekisteröidyllä nikilläsi. Pelkuriko myös?

        On se nähty minkälainen poliisi sinä olet jt-palstalla, poistatukseen (kaula poikki) kaikilta, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä. Siitä ne jää sitten ne hassut ketjut, joissa näytät keskustelevan itsesi kanssa.

        Eikö riitä hääräämisesi (määräämisesi) siellä ja omalla kotikutoisella foorumillasi?

        Alex on yksi tämän palsta parhaista ja selvimmistä kirjoittelijoista, hän ja Jarlau. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, niin pidä hiljaa omana tietonasi, ettei sinua tyhmäksi leimattaisi.


      • mielipiteeni.
        H.b.S kirjoitti:

        "Se mikä minua hämmästyttää eniten tässä keskustelussa on että - te keksitte kaikenlaista muista ihmisistä - ja kun yksi teistä sanoo jotain perätöntä on jo seuraava juoksun jalkaa sitä toistamassa. "

        Kenties selventäsit tätä lausuntoasi, se ja muukin kirjoituksesi jäi aika hämäräksi.
        Sanoisin jopa: hyvin sekavaa.

        Minäpä kerron mitä minä ajattelen asiasta. Raamattu on ihmisten kirjoittama ristiriitainen teos, vanha testamentti kertoo liioitellusti juutaalaisten historiaa, uusi testamentti kertoo kristillisyyden alku- ja kasvukivuista. Raamattu ei ole tieteellisesti pitävä, eikä sitä voida pitää historiallisesti luotettavana.

        Raamattua kun lukee ilman valmiiksi annettuja ohjeita siitä miten sitä tulee ymmärtää, ei voi olla havaitsematta sen outouksia, joita sitten uskovaiset selittämällä selittävät ja loput ohittavat. Raamattu kertoo selvästi sen, että jumala ei luonut ihmistä vaan ihminen loi jumalat omaksi turvakseen. Uhreja tarjoamalla ihminen toivoo saavansa jotain kaikkivaltiaana pitämältään olennolta takaisin. Raamattu kertoo selvästi miten jumala oli alkujaan kuin ihminen, joka käyskenteli paratiisissa ja vieraili Aabrahamin luona. Vasta Moshen aikaan tilanne muuttui, silloin jumala sai uuden nimen eikä häntä voinut enää nähdä. Spektaakkeli muuttui suuremmaksi.

        Raamattu ei kerro mistään jumalasta vaan ihmisen ajatuksista siitä, millainen on jumala jota kaikkien tulee palvoa. Jos jäämme odottamaan tuon jumalan tekoja ihan itse ihmisten sijaan, ei kannata pidättää hengitystä vartoillessa.

        Jumala ei tuomitse, ei voi, koska häntä ei ole. Ihminen tuomitsee ja säätää, kuvitellessaan jumalansa olevan toisia sortava ja syrjivä olento. Ihminenhän on luonnostaan hiukan epäoikeudenmukainen, joten totta kai hänen luomansa jumalankin on sitä.
        Raamatun jumala ei ole oikeudenmukainen, tasapuolinen eikä rakastava.

        Alex-kasin asia on tervenäköinen Hengellisesti, ja sen ymmärtää Hengelliset.

        Mutta maailmallisen selitys on sekava, eikä hän ymmärrä, mistä puhuu. ts- on ihan PIHALLA, asiasta.

        Eikä hän voi ottaakaan vastaan totuutta, ellei hänelle (maalliselle) anneta ymmärrystä ylhäältä.

        Mutta voiko (maalliselle) antaa ylhäältä on taas toinen asia.

        Jos on kävellyt etsikkoaikansa ohi, jää ulkopuoliseksi.
        Tai vielä elää niin lihassa, ettei anna kunniaa Jumalalle, jää ulkopuoliseksi, koska selittää itse kuten selität ja ts. asetut Jumalan paikalle jumalaksi.

        näin naapurina ajattelen.

        Muutes, adventisteille tulevaan kesäjuhlaan Siunausta.


      • H.b.S
        lähes vaan läppäseen kirjoitti:

        Puskista huutelijat? Ethän sinä itsekään kirjoita nyt rekisteröidyllä nikilläsi. Pelkuriko myös?

        On se nähty minkälainen poliisi sinä olet jt-palstalla, poistatukseen (kaula poikki) kaikilta, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä. Siitä ne jää sitten ne hassut ketjut, joissa näytät keskustelevan itsesi kanssa.

        Eikö riitä hääräämisesi (määräämisesi) siellä ja omalla kotikutoisella foorumillasi?

        Alex on yksi tämän palsta parhaista ja selvimmistä kirjoittelijoista, hän ja Jarlau. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, niin pidä hiljaa omana tietonasi, ettei sinua tyhmäksi leimattaisi.

        Käytän nikkiä, josta olen tunnistettavissa, sinä taas et. Olet pelkkä pelkuri, joka pelkää oman uskonsa puolesta.

        "On se nähty minkälainen poliisi sinä olet jt-palstalla, poistatukseen (kaula poikki) kaikilta, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä."

        Suvainnet todistaa tämän, muuten voisi epäillä että raamattuun uskova ihminen sortuu panetteluun, samalla kun mollaa muita.

        "Eikö riitä hääräämisesi (määräämisesi) siellä ja omalla kotikutoisella foorumillasi?"

        Eikä sinun hääräämisesi riitä Suolen foorumeilla? On se jo nähty ettei sinusta ole asiakeskustelijaksi täällä eikä muualla.

        "Alex on yksi tämän palsta parhaista ja selvimmistä kirjoittelijoista, hän ja Jarlau. "

        No ei ainakaan sen perusteella mitä olen nähnyt.

        "Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, niin pidä hiljaa omana tietonasi, ettei sinua tyhmäksi leimattaisi. "

        Toki et kuvittele minun ottavan tuota tosissani?


      • H.b.S
        mielipiteeni. kirjoitti:

        Alex-kasin asia on tervenäköinen Hengellisesti, ja sen ymmärtää Hengelliset.

        Mutta maailmallisen selitys on sekava, eikä hän ymmärrä, mistä puhuu. ts- on ihan PIHALLA, asiasta.

        Eikä hän voi ottaakaan vastaan totuutta, ellei hänelle (maalliselle) anneta ymmärrystä ylhäältä.

        Mutta voiko (maalliselle) antaa ylhäältä on taas toinen asia.

        Jos on kävellyt etsikkoaikansa ohi, jää ulkopuoliseksi.
        Tai vielä elää niin lihassa, ettei anna kunniaa Jumalalle, jää ulkopuoliseksi, koska selittää itse kuten selität ja ts. asetut Jumalan paikalle jumalaksi.

        näin naapurina ajattelen.

        Muutes, adventisteille tulevaan kesäjuhlaan Siunausta.

        Uskovaisilla on tapana ryhtyä henkilökommentointiin ainan kun asiat käyvät ikäviksi. Niin kuin nytkin.


      • älä kiertele.
        H.b.S kirjoitti:

        Uskovaisilla on tapana ryhtyä henkilökommentointiin ainan kun asiat käyvät ikäviksi. Niin kuin nytkin.

        Sinähän siinä vastasit, eli ilmeisesti olet henkilö, et henki.

        Huomasin, että olet pihalla asioista, toiset puhuu kiskoista, sinä pölkyistä, noin esimerkkinä.

        Eli ei se ikävä asia ole, vaan toteamus.

        Olen niin uskonnottomien keskuudessa kasvanut, että tiedän sen tiedon eron, mikä on kokekusperäisen kristityn tieto ja pihalla olevan tieto.

        Toiselle on Henki opettanut, toiselle ei.


      • H.b.S
        älä kiertele. kirjoitti:

        Sinähän siinä vastasit, eli ilmeisesti olet henkilö, et henki.

        Huomasin, että olet pihalla asioista, toiset puhuu kiskoista, sinä pölkyistä, noin esimerkkinä.

        Eli ei se ikävä asia ole, vaan toteamus.

        Olen niin uskonnottomien keskuudessa kasvanut, että tiedän sen tiedon eron, mikä on kokekusperäisen kristityn tieto ja pihalla olevan tieto.

        Toiselle on Henki opettanut, toiselle ei.

        Tietämättömyytesi ei ole todiste mistään muusta kuin sinun tietämättömyydestäsi.


      • Ystävällisesti :).
        H.b.S kirjoitti:

        Käytän nikkiä, josta olen tunnistettavissa, sinä taas et. Olet pelkkä pelkuri, joka pelkää oman uskonsa puolesta.

        "On se nähty minkälainen poliisi sinä olet jt-palstalla, poistatukseen (kaula poikki) kaikilta, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä."

        Suvainnet todistaa tämän, muuten voisi epäillä että raamattuun uskova ihminen sortuu panetteluun, samalla kun mollaa muita.

        "Eikö riitä hääräämisesi (määräämisesi) siellä ja omalla kotikutoisella foorumillasi?"

        Eikä sinun hääräämisesi riitä Suolen foorumeilla? On se jo nähty ettei sinusta ole asiakeskustelijaksi täällä eikä muualla.

        "Alex on yksi tämän palsta parhaista ja selvimmistä kirjoittelijoista, hän ja Jarlau. "

        No ei ainakaan sen perusteella mitä olen nähnyt.

        "Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, niin pidä hiljaa omana tietonasi, ettei sinua tyhmäksi leimattaisi. "

        Toki et kuvittele minun ottavan tuota tosissani?

        Se että et ymmärrä Raamatusta hölyn pöläystä on nähty kirjoituksistasi.

        Siis älä leiki opettajaa koska et edes tiedä mistä puhut - se kuullostaa vain niin lapselliselta aikuisten korvissa.


      • H.b.S
        Ystävällisesti :). kirjoitti:

        Se että et ymmärrä Raamatusta hölyn pöläystä on nähty kirjoituksistasi.

        Siis älä leiki opettajaa koska et edes tiedä mistä puhut - se kuullostaa vain niin lapselliselta aikuisten korvissa.

        "Se että et ymmärrä Raamatusta hölyn pöläystä on nähty kirjoituksistasi. "

        Valista ihmeessä miten olet päätynyt tuollaiseen näkemykseen.

        "Siis älä leiki opettajaa koska et edes tiedä mistä puhut - se kuullostaa vain niin lapselliselta aikuisten korvissa. "

        Niin, tosin tämä menee hiukan toisin päin kuin luulet.
        Mutta koetan olla kärsivällinen koska olet selvästi jonkin lahkon aivopesun tulosta.


    • Niin - todetaan vain että ymmärrämme Raamatun aivan eritavalla ja mikäpä siinä - sinulla on oma ajatuksesi Raamatusta ja minulla omani.

      Eikä tarkoitukseni ole edes yrittää käännyttää sinua mihinkään - halusin vain että saisit tietää MIKSI uskovan voi olla on erittäin vaikea sanoa Raamattua vastaan.

      Jos sanon että iankaikkinen elämä (siis kuolemattomuus) voi tulla mahdolliseksi vain jos elämä eletään siten että se voi tulla mahdolliseksi.

      Että on olemassa vain "yksi elämäntapa" jossa elämällä voi välttää kuoleman.

      Ymmärrätkö mitä minä se kirjoitin tarkoittaa - ihan ilman mitään uskomisia tai mitään muutakaan.

      Voit ajatella vaikka että "aha alex sanoo että kuoleman voi välttää vain elämällä siten ettei kuole" . -- Sillä minulle Raamattu sanoo juuri siten - on olemassa vain yksi "elämän tapa" ja se on "Jumalan osoittama tapa".

      alex

      • H.b.S

        Erittäin sekavaa sepustusta. Voisi jopa epäillä, että uskovan on mahdoton keskustella asiallisesti.

        Meillä on sellainen perustavaa laatua oleva näkemysero raamatusta, että minua kiinnostaa todellisuus, sinua ja muita uskovia hurmostelu.
        Hurmostelemalla voi kevyesti ohittaa ne faktat, jotka todistavat raamatun puhtaan ihmislähtöisyyden ja kestämättömyyden historian valossa.

        Raamattu lupaa sellaista mitä tule, se mitä raamattu sanoo piti tapahtua jo kauan sitten, täysin uskomattomasti toiveikkaat ihmiset ovat venyttäneet katteetonta lupausta Jeesuksen paluusta.
        Huomaa, että Jeesus ei tule, hän kuoli jo kauan sitten.


      • turhauttaa HBush
        H.b.S kirjoitti:

        Erittäin sekavaa sepustusta. Voisi jopa epäillä, että uskovan on mahdoton keskustella asiallisesti.

        Meillä on sellainen perustavaa laatua oleva näkemysero raamatusta, että minua kiinnostaa todellisuus, sinua ja muita uskovia hurmostelu.
        Hurmostelemalla voi kevyesti ohittaa ne faktat, jotka todistavat raamatun puhtaan ihmislähtöisyyden ja kestämättömyyden historian valossa.

        Raamattu lupaa sellaista mitä tule, se mitä raamattu sanoo piti tapahtua jo kauan sitten, täysin uskomattomasti toiveikkaat ihmiset ovat venyttäneet katteetonta lupausta Jeesuksen paluusta.
        Huomaa, että Jeesus ei tule, hän kuoli jo kauan sitten.

        Jos ei ymmärrä hengellisiä,, on turhaa täällä ravata jaarittelemassa omia näkemyksiään. Alexin asiat eivät ole sekavaa, vaan vastaanottajalla ei ole korvienvälissä työkaluja, millä ymmärtää hengellistä sisältöä.
        Eli voip mennä vaikka ateisminsivuille siellä on kanssaveljesi.
        Siellä voi puhua männynkävyistä ja muusta ajallisesta, jopa loppupään hautakiviin asti.

        Eli Bush, HbS ... toisella nimimerkillä


      • H.b.S kirjoitti:

        Erittäin sekavaa sepustusta. Voisi jopa epäillä, että uskovan on mahdoton keskustella asiallisesti.

        Meillä on sellainen perustavaa laatua oleva näkemysero raamatusta, että minua kiinnostaa todellisuus, sinua ja muita uskovia hurmostelu.
        Hurmostelemalla voi kevyesti ohittaa ne faktat, jotka todistavat raamatun puhtaan ihmislähtöisyyden ja kestämättömyyden historian valossa.

        Raamattu lupaa sellaista mitä tule, se mitä raamattu sanoo piti tapahtua jo kauan sitten, täysin uskomattomasti toiveikkaat ihmiset ovat venyttäneet katteetonta lupausta Jeesuksen paluusta.
        Huomaa, että Jeesus ei tule, hän kuoli jo kauan sitten.

        Etkö tosiaan ymmärtänyt mitä sanoin ?

        Ei sinuntarvitse uskoa samalla tavalla kuin minä - minä vain kysyin että ymmärrätkö mitä minä sanon - vai onko se liian vaikeaa.

        Jos lääkäri sanoisi sinulle että - sinulla on vain yksi mahdollisuus että et kuole - sanotaan nyt vaikka että sinun täytyy käydä läpi joku leikkaus - tai vaikka että esimerkiksi että elät puhtaassa ilmastossa. Jos lääkärisi sanoisi sinnulle että se on ainoa mahdollisuutesi välttää kuolema. Ymmärtäisitkö sen ? vai kuuntelisitko mielummin jotain ihmistä joka ei edes ole lääkäri - jotain ihmistä joka vain selittää ettei usko mitä lääkärisi höpisee.. että lääkärisi on typerä ja epäoikeudenmukainen ..

        Samalla tavalla Raamattu kertoo uskovalle hänen sairaudestaan - Jumala on se lääkäri ja syntinen on se potilas. Ja Jumala sanoo syntiselle - on vain yksi mahdollisuus että voit välttää kuoleman ja kertoo sitten mikä se mahdollisuus on, eikä vain kerro sitä vaan kertoo myöskin miksi olet kuoleman sairas.

        alex


      • H.b.S
        turhauttaa HBush kirjoitti:

        Jos ei ymmärrä hengellisiä,, on turhaa täällä ravata jaarittelemassa omia näkemyksiään. Alexin asiat eivät ole sekavaa, vaan vastaanottajalla ei ole korvienvälissä työkaluja, millä ymmärtää hengellistä sisältöä.
        Eli voip mennä vaikka ateisminsivuille siellä on kanssaveljesi.
        Siellä voi puhua männynkävyistä ja muusta ajallisesta, jopa loppupään hautakiviin asti.

        Eli Bush, HbS ... toisella nimimerkillä

        Henkilökommentointisi kertoo vain sinun pelostasi, ei muusta.


      • H.b.S
        alex.kasi kirjoitti:

        Etkö tosiaan ymmärtänyt mitä sanoin ?

        Ei sinuntarvitse uskoa samalla tavalla kuin minä - minä vain kysyin että ymmärrätkö mitä minä sanon - vai onko se liian vaikeaa.

        Jos lääkäri sanoisi sinulle että - sinulla on vain yksi mahdollisuus että et kuole - sanotaan nyt vaikka että sinun täytyy käydä läpi joku leikkaus - tai vaikka että esimerkiksi että elät puhtaassa ilmastossa. Jos lääkärisi sanoisi sinnulle että se on ainoa mahdollisuutesi välttää kuolema. Ymmärtäisitkö sen ? vai kuuntelisitko mielummin jotain ihmistä joka ei edes ole lääkäri - jotain ihmistä joka vain selittää ettei usko mitä lääkärisi höpisee.. että lääkärisi on typerä ja epäoikeudenmukainen ..

        Samalla tavalla Raamattu kertoo uskovalle hänen sairaudestaan - Jumala on se lääkäri ja syntinen on se potilas. Ja Jumala sanoo syntiselle - on vain yksi mahdollisuus että voit välttää kuoleman ja kertoo sitten mikä se mahdollisuus on, eikä vain kerro sitä vaan kertoo myöskin miksi olet kuoleman sairas.

        alex

        Minä olen esittänyt sinulle jo lukuisia asioita vakaumuksesi vastakohdaksi, kiemurtelu ja väistely eivät todista muusta kuin argumenttien puutteesta.


      • H.b.S kirjoitti:

        Minä olen esittänyt sinulle jo lukuisia asioita vakaumuksesi vastakohdaksi, kiemurtelu ja väistely eivät todista muusta kuin argumenttien puutteesta.

        Ok - pääasia että ymmärsit vihdoinkin että MIKSI se on >uskovalle< Jumalan käsitys synnistä joka on se oikea käsitys. Se selittää myöskin sen että miksi uskova ei usko esimerkiksi "ateistin käsitykseen" siitä mikä on hyvää tietoa ja mikä on pahaa tietoa.

        Toivotaan että nyt käsität senkin että ei raamatulliset uskovat tuomitse teitä millään tavalla, vaan pitävät teitä yhtä paljon Jumalasta riippuvaisina luin itseään ja kaikkia muitakin ihmisiä.

        Tuomio on Jumalan ..

        alex


      • yhtä tyhjän kanssa
        H.b.S kirjoitti:

        Minä olen esittänyt sinulle jo lukuisia asioita vakaumuksesi vastakohdaksi, kiemurtelu ja väistely eivät todista muusta kuin argumenttien puutteesta.

        Henkilökommentointiasi. Mitä pelkoja sinulla on?

        Sinä olet esittänyt pelkästään jumalattoman, Raamattuun uskomattoman vaatimattomia mielipiteitä. Uskonnollisella palstalla sellaiset eivät paina mitään. Sama kuin huutaisit vastatuuleen ja tuuli vain huuliasi heiluttelisi.

        "Punnittu, punnittu, kevyeksi havaittu", sanoo Jumalan sana sinusta, helel.


      • H.b.S
        yhtä tyhjän kanssa kirjoitti:

        Henkilökommentointiasi. Mitä pelkoja sinulla on?

        Sinä olet esittänyt pelkästään jumalattoman, Raamattuun uskomattoman vaatimattomia mielipiteitä. Uskonnollisella palstalla sellaiset eivät paina mitään. Sama kuin huutaisit vastatuuleen ja tuuli vain huuliasi heiluttelisi.

        "Punnittu, punnittu, kevyeksi havaittu", sanoo Jumalan sana sinusta, helel.

        "Uskonnollisella palstalla sellaiset eivät paina mitään. Sama kuin huutaisit vastatuuleen ja tuuli vain huuliasi heiluttelisi."

        Ai? Kovasti tuntuvat saavan reaktioita aikaiseksi :D

        ""Punnittu, punnittu, kevyeksi havaittu", sanoo Jumalan sana sinusta, helel. "

        Kommenttisi oli nytkin pelkkää h e n k i l ö k o m m en t o i n t i a. Hienoa, että itse todistat uskovaisen argumenttien puutteesta faktojen edessä. Toki kukaan ei muuta ole olettanutkaan, sillä raamatusta ei löydy mitään suuria totuuksia, se on jo kauan sitten punnittu ja köykäiseksi havaittu.


      • Lopeta jo ..........
        H.b.S kirjoitti:

        "Uskonnollisella palstalla sellaiset eivät paina mitään. Sama kuin huutaisit vastatuuleen ja tuuli vain huuliasi heiluttelisi."

        Ai? Kovasti tuntuvat saavan reaktioita aikaiseksi :D

        ""Punnittu, punnittu, kevyeksi havaittu", sanoo Jumalan sana sinusta, helel. "

        Kommenttisi oli nytkin pelkkää h e n k i l ö k o m m en t o i n t i a. Hienoa, että itse todistat uskovaisen argumenttien puutteesta faktojen edessä. Toki kukaan ei muuta ole olettanutkaan, sillä raamatusta ei löydy mitään suuria totuuksia, se on jo kauan sitten punnittu ja köykäiseksi havaittu.

        Ei kukaan ole edes kuvitellut että sinä olisit löytänyt Raamatusta mitään.

        Joten lakkaahan ali-arvioimasta ihmisiä ja leikkimästä kaikkitietävää - osoitat vain kuinka lapsellinen olet. Tulet Adventisti palstalle höpisemään - miksi? Etkö viihdy omiesi seurassa enää? Eikö ihmisten aliarviointi ja pilkkaaminen enää annakaan samaa tyydytystä ?

        Täällä vain nolaat itsesi leikkiessäsi että tunnet Raamatun paremmin kuin adventistit - jotka yleensä tyntevat Raamatun kuin omat taskunsa.


      • H.b.S
        Lopeta jo .......... kirjoitti:

        Ei kukaan ole edes kuvitellut että sinä olisit löytänyt Raamatusta mitään.

        Joten lakkaahan ali-arvioimasta ihmisiä ja leikkimästä kaikkitietävää - osoitat vain kuinka lapsellinen olet. Tulet Adventisti palstalle höpisemään - miksi? Etkö viihdy omiesi seurassa enää? Eikö ihmisten aliarviointi ja pilkkaaminen enää annakaan samaa tyydytystä ?

        Täällä vain nolaat itsesi leikkiessäsi että tunnet Raamatun paremmin kuin adventistit - jotka yleensä tyntevat Raamatun kuin omat taskunsa.

        Jatkat edelleen ainoalla osaamallasi tiellä: henkilkommentoinnilla.


      • H.b.S
        alex.kasi kirjoitti:

        Ok - pääasia että ymmärsit vihdoinkin että MIKSI se on >uskovalle< Jumalan käsitys synnistä joka on se oikea käsitys. Se selittää myöskin sen että miksi uskova ei usko esimerkiksi "ateistin käsitykseen" siitä mikä on hyvää tietoa ja mikä on pahaa tietoa.

        Toivotaan että nyt käsität senkin että ei raamatulliset uskovat tuomitse teitä millään tavalla, vaan pitävät teitä yhtä paljon Jumalasta riippuvaisina luin itseään ja kaikkia muitakin ihmisiä.

        Tuomio on Jumalan ..

        alex

        alex.kasi

        Oletko lukutaidoton ja vielä ymmärräyskyvytön, vai miksi ohitat jatkuvasti itse asian?
        Lisäksi luet ja kuvittelet omiasi. Onko tämä ainoa mihin uskovainen kykenee?


    • ## ""Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa." (3. Moos. 20: 13) ""
      Onko tämä Jumalan sanaa vai jotain muuta? ##

      Se on ollut alunperin juutalaisille juutalaisessa kirjallisuudessa, ns. Mooseksen laissa ja siksi se on meillä Raamatussa VANHAN Testamentin puolella. Uusimmassa eli voimassa olevassa testamentissa Jumala sanoo haastavasti, että joka on synnitön, se heittäköön ennen muita. Synti näet on syntiä eli lainvastaisuutta, erottelu on turhaa.

      Uudessa ajassa ei Jumalan sana keskity syntiin tai synnittömyyteen vaan rakkauteen tai rakkaudettomuuteen. Kivittämiskäsky ei siis ole Jumalan sanaa vaan kivittämättä jättäminen sitä on.

      Luuk. 7:47
      Niinpä sanonkin sinulle: hän sai paljot syntinsä anteeksi, sen vuoksi hän rakasti paljon. Mutta joka saa anteeksi vähän, se myös rakastaa vähän."

      antti

      • UT Room. 1:26-27

        Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.


    • palkat niskaan

      Kiva kun heidät palkkittiin!
      Pitää ilmeisesti ruveta bi-seksuaaliseksi, että saa palkan?

    • ## olenko Alexille velkaa anteesipyynnln vai enkä ole. ## puntaroi bushmanni

      Ainakaan Raamattu ei kehota anteeksipyynnön kohteliaisuuksia latelemaan.
      Raamatun Jumala on kiinnostunut anteeksi ANTAMISESTA ja antamisesta yleensäkin.

      Muuten, tuo abstraktinen tai kubistinen taideteos sinun kuvasi paikalla - mitä haluat sillä kuvailla? Pitääkö kuvan korvata se, ettei esittelygalleriasi sisällä mitään esittelyä?? Siellä on vain väitteesi, että olet mies. Keskustelusta saa käsityksen, että olisitkin naispuolinen journalisti.

      KUN moitit alexia homoseksuaalisuudesta, vedoten " (3. Moos. 20: 13) "", niin
      huomauttaisin, että tosi mies hyväksyy ihmisen sellaisena kuin tämä on. Ellei hyväksy, niin se on ihmisarvon poisottamista. Jumalakin hyväksyy ihmiset yhteyteensä syntisinä - sellaisina kuin ovat. Se on mahdollista siksi, että Jumala näkee Jeesuksen uhrina koko ihmiskunnan puolesta.

      On kuitenkin huomattava, että vain LAPSET otetaan kotiin pysyvään pysyvästi.
      Jumalattomat ovat aivan kelvollisia vieraita jumalisten saleissa ja tasa-arvoisia.
      Senvuoksi olisi jokaisen ihmisen otettava vastaan sukulunastaja Jeesus.

      1. Joh. 3:1
      Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan
      Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä
      se ei tunne häntä.

      ESIKOISPOIKA JEESUS NASAREALAINENON TOSI VAPAUTTAJA
      Joh. 8:34
      Jeesus vastasi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen,
      joka tekee syntiä, on synnin orja.
      35 Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti.
      36 Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      287
      6701
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2092
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1541
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1351
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1107
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1053
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      307
      928
    8. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      767
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      763
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      44
      745
    Aihe