Jani - Mies jota niin kaipaan

gay_jones

Tämä tarina perustuu osittain todellisuuteen ja osittain fantasiaan. Tarinassa on muutamia asioita joita en suosittele, mutta tämä on kuitenkin vain tarina, ei muuta, vaikka haluaisin että saisin kokea tämän joskus oikeastikin.

Toivottavasti ei ole liikaa kielioppvirheitä, äidinkieleni ei ole suomi.

- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - -

Olin sopinut näkeväni tuttuani jota en pitkään aikaan ollut nähnyt. Hän oli kutsunut minut hänen kämppään ja tulin sovitusti sinne. Juttelimme niitä näitä ja mitä elämässä menee.

Joimme muutaman oluen. Jani otti viiva kokaiinia. Olin itse käyttänyt huumeita aikaisemmin, mutta en pitkään aikaan. Jani kysyi jos haluan viivan, ja päätin ottaa (HUOM! En suosittele enkä halua hehkuttaa huumeita!) . Olo muuttui mahtavaksi, ja olin hyvällä tuulella. Piristynyt mutta samalla jotenkin rentoutunut. Olen tavallisesti aika ujo eikä itsetunto ole kovin hyvä. Nyt olo oli jotain täysin muuta, ja oluen ja kolan myötä minusta tuli enemmän estoton. Ja samalla rupesi panettaa.

Tiesin että Jani oli homo. Hän ei kuitenkaan tiennyt että minä myös olen. En pitkään aikaan ollut harrastanut seksiä ja Jani oli niin hyvännäköinen, että oli vaikeaa olla miettimättä miten ihanaa olisi naida hänen kanssa.

Jani oli tietokoneella ja kosketin hänen olkapäitä pehmeästi. "Jani, tiedän että olet homo. Mutta tiedätkö että minäkin olen." Jani kääntyi ja katsoi minua hieman hämmentyneenä. "Oikeasti?", hän kysyi. Katsoin häntä silmiin enkä vastannut. Rupesin hieromaan hänen olkapäitä ja nyökytin. Ei tarvinnut sanoa mitään. Hän ymmärsi mitä halusin. Ja hän halusi samaa. Rupesin hellästi nuolemaan hänen niskaansa kunnes suumme kohtasivat ja rupesimme suutelemaan. Kun hänen lämmin kielensä kohtasi minun, kaluni täyttyi verestä ja koveni. Farkuissa oli tukalaa olla. Janikin huomasi tämän. Hän avasi vyöni, farkkujen napin ja veti sepaluksen auki. Boksereiden läpi hän ensin hyväili kyrpääni ennen kuin veti sen esiin. Olin jo niin kiihottunut, että terska oli kiimatipoista märkänä. Jani runkkasi minua hellästi ja jatkoimme suutelua.

Hetken päästä asetuin seisoimaan niin että Jani saisi imeä kyrpääni. Ja niin hän teki. Voihkin ja tärisin kun hän imi kaluani, välillä hyväillen pakaroitani ja pallejani. Yritin viestiä, että laukean kohta, ja että en vielä halua laueta. "Jani, lopeta, laukean kohta suuhusi. Vaihdetaan rooleja. Haluan imeä munaasi". Jani nousi seisomaan ja pehmeiden treenihousujen läpi pullisti hänen seisokkinsa. En malttanut odottaa, en enää halunnut suudella, halusin jotain rajumpaa. Vedin hänen housunsa ja bokserit alas ja otin hellästi terskan suuhuni. Nuolin terskaa kielelläni hetken ennen kuin otin koko kalun suuhuni. Imin Janin kyrpää kovaa ja hän voihki. Päätin yrittää syväkurkkia. En ole koskaa onnistunut siinä, mutta nyt onnistuin ottamaan koko kyrvän niin syvälle että se tuntui kurkussa. Janin pallit koskettivat kasvojani kun jatkoin imemistä. Välillä nuolin Janin palleja, ja ne olivat kohta aivat märät.

Suuseksi ei riittänyt minulle. Halusin kalua anaaliin. Harva asia tuntuu niin intiimiltä ja ihanalta, kun toinen mies on sisälläni, reikäni avautuu hänelle ja hän työntyy syvälle sisääni. Halusin vain tätä. Mikään muu ei kelvannut.
"Jani...Haluan sinut sisääni. Syvälle sisääni"."Mene sängylle nelinkontin ja pyllistele minulle, levitä jalkojasi" Jani käski. Tein niin kuin käskettyä. Jani otti liukuvoidetta ja hyväili anustani, välillä laittaen sormia sisääni. Osaan rentoutua hyvin, joten tunsin olevani valmis vastaanottamaan Janin todella isoa kalua nopeasti. "Anna munaa", toistin monta kertaa. "Nussia minua, tule sisääni" Tunsin kuinka lämmin terska kosketti reikääni ja kuinka sulkijalihas rentoutui, ikään kuin toivottaen ison kyrvän tervetulleeksi. Huusin melkein nautinnosta kun kalu työntyi sisääni. Jani runkkasi minua kädellä hän nussi peräreikääni. Tunsin kuin olisin taivaassa. Tärisin kiihotuksesta ja nautinnosta.

"Käänny sivulle", Jani sanoi. Käännyin makaamaan sivulle ja levitin pakaroitani. Jan sai nopeasti työnnettyä kalunsa sisääni samalla kuin suumme kohtasivat ja rupesimme suutelemaan. Kielemme kohtasivat ja voihkin, tuntui niin hyvältä kun kyrpä takosi minua että oli vaikeaa suudella. Vaihdoimme asentoja monta kertaa. Kun ratsastin Janin päällä, hän oli kaikkein syvimmällä minun anaalissa. Terska kosketti eturauhastani ja meinasin laueta vaikka en edes koskettanut kaluani. Tuntui paremmalta kuin koskaan ennen. Ikinä ei ollut tuntunut näin hyvältä kun minua naidaan.

...

(Tarina jatkuu osassa 2)

3

2643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tajusin kyllä jutun juonen heti kun näin miesten katseet. Elli oli raahannut minut maksuvälineeksi ei mitään muuta varten. 
      Tunsin Ellin lapsuudesta. Se oli ollut monesti meillä lapsenvahtina. Nyt olin päässyt sen mukana kaupunkiin viettämään kesälomaa. Olimme kaikki alasti hienosto alueen isossa asunnossa.
      Miehet pani minua ja Elli veti viivoja.

    • Anonyymi

      Puuduttavaa! Fantasiaa joka jatkuu hieman aihetta ja asetelmia muunnellen, ihan samoilla aiheilla kuin sama mies kirjoittaa jatkokertomustaan *seksi- palstalla suomi24 myös! Sen näkee heti mikä aitoa mikä mielikuvien tai fantasioiden, lopun osaa jo kuvitella lukemattakin! Ihan muille novelli palstoulle ja NYYRIKKIIN sopivaa tekstä!

      "OIKEESTI"!

      • Anonyymi

        Onko sinun tekstejä missä päin luettavissa? Tarkistaisin niiden laadun.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1697
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe