Elämänmittainen selibaatti on fakta minulla

IntimacyDeniedM1977

Olen 35-vuotias mies. Kristitty. Tulin uskoon 15-vuotiaana riparilla. Vanhempani eivät ole uskossa. Siinä hieman taustaa. Minua ei ole aivopesty perheen kautta uskoon tms. Olen itse päättänyt uskoa ja kokenut sen oikeaksi. Piste.

Vakaumukseeni kuuluu, että seksi kuuluu avioliittoon. Siispä nuoruus meni opiskellessa. Tosin sitä ennen yläasteella ja ala-asteella minua koulukiusattiin aika pahasti ja itsetuntoni ja luottamukseni kuoli. Naisia siis en uskaltanut lähestyä edes lukiossakaan tai yliopistossakaan.

Opiskelut loppuivat. Olin vuoden työttömänä. Sitten muutin toiselle paikkakunnalla työn perässä. Tv:n yhden deittichatin kautta tapasin nuoren aikuisen naisen, jonka kanssa seurustelin 3kk. Hän ei ollut uskova ja minäkin annoin periksi ja suhde oli fyysinen. Mutta varsinaista seksiä ei omatuntoni olisi sallinut harrastaa. Paljon oli läheisyyttä, hyväilyjä jne. Mutta sitten lopulta sorruin yhdyntäkertoja oli sitten joku pari kolme, ja yksi loppuun asti kortsun kanssa. Siitäkös menin aika sekaisin emotionaalisesti. Syyllisyyttä, ahdistusta jne. En oikein viihtynyt parisuhteessa ja lopulta erosimme.

Tämä tapahtui kun olin 29-vuotias. Eli 6 vuotta sitten. Siinä oli elämäni ensimmäinen ja viimeinen seurustelusuhde ja läheisyys jne. Siinä koin ensisuudelman (siis ihan ensimmäisen..sitä ennen en ollut pusannut ollenkaan). Siinä menetin poikuuteni jne jne. Olihan se mukavaa.

Nyt olen sitten 35-vuotias. En ole osannut/halunnut/uskaltanut etsiä "livestä" naisseuraa. Ikinä en ole oppinut naisia "iskemään" tai edes flirttailemaan. En varmaan tunnistaisikaan jos nainen flirttaisi minulle. Olen siis parisuhteeseen kelpaamaton.

Siispä niin tuskalliselta kuin se tuntuukin, olen jäänyt yksin ja tulen jäämäänkin yksin. Seksuaalisuus on synti avioliiton ulkopuolella enkä voisi edes nauttia siitä vieraan kanssa. Masturbointikin on synti ja syyllisyys ja ahdistus iskee aina kun siihen lankea (aika usein kaikesta huolimatta). Himot ja halut ovat faktaa myös. Pitää yrittää vaikka kanavoida seksuaalienergia liikuntaan jne muuhun toimintaan. Muu ei auta.

Tuossa nyt oli vähän ajatuksia ja tuntemuksiani elämästäni. Koen olevani lapsi sisältä (koska ei elämänkokemusta lainkaan), vaikka ulkoisesti ikää tulee lisää. Ehkä siksi olenkin aika lapsellinen ja lapsenmielinen. Toki hoidan työhommani asiallisesti ja osaan olla "aikuinenkin". Mutta silti koen että minusta puuttuu jotain. Koen ettei elämäni ole edes alkanutkaan vielä vaikka puolessa välissä varmaan jo olenkin.

Sisko synnyttää jo toista lastaan...minä yksin. Kun on näin seko ja parisuhteeseen kelpaamaton, niin selibaatti ja yksinäisyys on ainoa vaihtoehto.

Voimia kaikille selibaattia viettäville.

12

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskon myös

      aina voi harrastaa omaa kivaa, ei se ole synti, kun ei ole muuta mahdollisuutta

    • Kurjaa, että uskosi on aiheuttanut syyllisyyttä ja ahdistusta. Uskon tulisi olla valo elämässä.

      Mutta masturboiminen ei ole väärin. Seksuaalisuus on osa ihmistä, miehen kuuluu purkaa paineita, jopa terveydellisistä syistä. Eiköhän Jumala ymmärrä sen ja anna anteeksi, koska selvästi olet pahoillasi.

      Uskon myös itsekin, olen 18-vuotias tyttö, en myöskään mistään uskovaisesta perheestä.. Mutta minä en ajattele, että seksi kuuluu vasta avioliittoon vaan uskon että Jumala hyväksyy rakastelun - silloin kun seksi tapahtuu rakkaudesta.

      En ole koskaan seurustellut, mutta kerran olen kokeillut yhden illan juttua... Voi sitä syyllisyyden tunnetta. Selibaatissa siis minäkin. Joskus se oma käsi sinne housuihin karkaa, mutta tulee ainakin vältyttyä huonoilta kokemuksilta ja sukupuolitaudeilta.

      Mutta sanon sinulle, koskaan ei ole liian myöhäistä. Varmasti on nainen, joka ymmärtää sinua. Netistä kumppanin etsiminen ei ole mitenkään huono vaihtoehto, ehkä työläs ja raskas tapa tutustua niihin Todellisiin ihmisiin.

      • Vanhempana ihmisenä en oikein suosittelisi nettiä kenellekkään seuranhaku väyläksi.kaikenlaisia ihmisiä on jopa reaalielämässäkin joita ei osaa aina varoa.

        Saatoin jopa ajatella nuorempana noin mutta kun tuntee pidempään on aina paljon paremmat mahdollisuudet saada asiat turvallisesti onnistumaan.Takuuvarmaa sekään ei elämässä ole mutta vähän parempi ratkaisu kuin syöksyä tuntemattomien kanssa tuntemattomaan hetimiten olipa se vain seksiä tai jotain muuta syvällisempää.

        Ihmistä on vaikea tuntea virtuaalisena kuin jos on hänet tuntenut vuosia reaalielämässä ja nähnyt hänet päivittäisissä puuhissaan ja erilaisissa tilanteissa.

        Netti on aika riskialtis paikka kenelle tahansa.Mutta koskaan ei missään voi takeita antaa yhtään kenestäkään eikä yhtään mistään.Suhteissa on aina useampi osapuoli ellei nyt montaa niin ainakin ne kaksi ihmistä.

        Hyvät ihmisuhteet perustuvat tasapainoiselle elämätavalle ja elämän asenteelle, tasapainoiselle terveelle luonteelle ja asenteille joita ohjaa rehellisyys toisia että itseään kohtaan sekä harkitsevaisuus ja huomioonottaminen.


    • Seksuaalisuus on osa jokaista ihmistä.Jos haluat kieltää sen itseltäsi tiedät varmaan että se on todellakin vaikea tehtävä.

      Kukaan ei kuitenkaan ole ns. synnitön ei teoissaan eikä ajatuksissaan.Sinä voit aina katua.Sinä voit aina muuttua, tehdä parannuksen.Jumala on kuitenkin armollinen ja ihminen ei ole koskaan synnitön.Tätä jankkaan muutamalle herätysliikkeeseen kuuluvalle sinkku tuttavallenikin.Itse en herätysliikkeisiin kuulu enkä ole koskaan kuulunutkaan.

      Ensimmäiseksi sinun tulee miettiä mitä haluat elämältäsi, onko se täydellinen vai osittainen selibaatti vaiko avioliitto ja sitten pyrkiä sitä kohti.Kaipaatko vain fyysisyyttä vaiko emotionaalista suhdetta?

      Ei masturbaatiota kielletä kristinuskossa vaan sellaiset seikat jotka ovat liiallista, pakonomaista ja haitallista ihmiselle ja ympäristölle sekä hänen hengelliselle elämälleen.Mieti millaista osaa seksi näyttelee elämässäsi.Onko se häiritsevä tekijä uskollesi tai elämällesi tai toisille ihmisille?

      Jokaisella ihmisellä on luonnolliset tarpeet kokea fyysisiä ja emotionaalisia asioita.Uskoisin että et kuitenkaan ole menossa luostariin joten seksistä sinun ei varmaan tarvitse luopua vaan etsiä sopiva puoliso mistä sitten katsotkin sellaisen löytyvän.Se ei ole kenellekkään helppoa.

      Jos taas valitset kilvoituksen ja pelkän uskon tien niin toivon sinulle voimia koska on oltava selkeä uskonnollinen tavoite ja vakaumus jos seksin tahtoo poistaa kokonaan elämästään myös masturbaation.Voi olla että se on todella vaikea tehtävä ja vaatii todella paljon ihmiseltä.Pään pitää kuitenkin olla selvä eikä sekaisin seksinkin puuttuessa.

      Itse elän osittaisessa selibaatissa joka tarkoittaa masturbaatiota muttei muiden kanssa seksuaalista kanssakäymistä.

      Uskoisin että tälläisten asioiden parissa kamppailevia on useita.

      Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa sanotaan.Olet elämäsi herra joten teet itse valintasi ellet sitten ole toisten armoilla elävä ihminen joka odottaa toisten elävän puolestasi ja tekevän valinnat joita et itse halua tehdä tai uskalla.

      Uskovaisuuteen kuuluu myös olla tasapainossa uskonsa kanssa.Tiedän että joissakin uskontokunnissa sellaiseen on vaikea päästä koska yhteisökuri on niin valtavaa ja tulkinnat tietynlaisia dogmaattisia ja tiukkoja.Sitä voi olla ihmisenäkin sen tyylinen vaikkei uskova yhteisö sitä määrittäisikään.

      Toivon sinulle voimia ja rohkeutta kohdata sellainen uskovaisuus ja elämä joka pitää sinut tasapainossa.

      Itse omassa uskossani pyrin tiukkistelemaan vaikka elämässä on aiemmin ollut kaikenlaisia kokemuksia.Mutta tiedän sen mihin kykenen ja mihin en kykene ja tiedän myös sen että milloin on missäkin se raja mitä voi sietää.Jokainen on kilvoituksessaan kuitenkin yksilö.Ahdistaa ei uskon tarvitse joskaan ei sitä tarvitse aina väljästikkään tulkita halujensa mukaan.

      Usko ei ole vaikea asia ellei siitä tee itsellensä vaikeaa ei teoissa ei ajatuksissa.Se on perin yksinkertaista.Muista että usko ei ole yksin tekoja.Eikä se ole yksin vain ajatuksia ja tunteita.Ja viimeiseksi muista millä tahansa kilvoituksen tiellä... kukaan ei ole täydellinen.Kilvoituksessa täytyy olla tasapainossa henkisesti että fyysisesti.Kaikki ei kaikille sovi jokaisen on etsittävä se oma oikea tasapainonsa kyyjensä mukaisesti.Siitä on tie aina eteenpäin.Takapakkejakin tulee ja niistä voi aina nousta.

      Mutta kyllä sinä varmasti handlaat tämän asian kun aikasi pohdit ja tunnustelet mietteitäsi.

    • iu3n09

      Auts! Vakaumuksesi mukaan seksi kuuluu avioliittoon. Voisitko millään löysentää tätä käsitystä ajattelemalla, että seksi kuuluu läheiseen parisuhteeseen (jonka tavoite on johtaa avioliittoon)? Tiedän kokemuksesta, että tuo tiukka käsitys kipsaa kaikki tutustumisyritykset. Jumala-uskon kääntöpuoli on elämänusko, ja se tuntuu olevan sinulla vähissä tuon seksuaalikielteisyyden vuoksi. Pidän sitä oikeastaan syntinä tai synnin seurauksena kuin monia seksuaalisuuden muotoja (alistamiset, väkivaltaisuudet, toisten hyväksi käyttämiset ovat toinen juttu). Suosittelen lämpimästi sinulle terapiaa tai itsetuntemuskursseja (esimerkiksi Ystävyyden Majatalossa). En tarkoita, että sinun pitäisi luopua uskostasi, mutta vapautuminen ja kasvaminen ihmisenä ja miehenä olisi nyt tärkeää. Uskon, että uskosi saisi siinä samalla myös uutta elävyyyttä ja syvyyttä. Luulen, että Jumala on "huolestuneempi" väkivaltaisuuksistamme ja ahdistuksistamme kuin vastuullisista ja iloisista seksisuhteistamme - avioliitossa tai ei.

    • Herätys, hei!!!

      Usko joka tuottaa ahdistusta ei ole oikea, koita käsittää, hyvä mies. JOS on olemassa Jumala, joka sinut taivaanportilla ottaa vastaan Hän varmasti sanoo sinulle, että menehän poika takaisin ,ei tänne ole tultu vain kuselle...

      En halua sinua loukata, älä ymmärrä väärin. Olen sitä mieltä, että sinuun istutetut "uskon asiat" ovat aikoinaan tavallisten ihmisten keksimiä eivätkä Jumalan sanaa. Katsos, minun Jumalani sanoo " tee hyvää itsellesi ja muille". Ei siinä tarvita minkäänlaisen kirkkokunnan jäsenten sormella osoittelua ja järjestelyä elämääsi. Nauti, hyvä ihminen niin kauan kuin sinulla on elämää. Tälläkin hetkellä joku nainen itkisi onnesta jos olisit häntä hellimässä ja naimassa ja pitämällä kauniisti hyvänä. Ei siihen todellakaan tarvita minkään instituution määrittelemää lupaa.

      Kuolinvuoteillaan ihmiset katuvat niitä asioita mitä eivät ole uskaltaneet tehdä. Minkä helvetin takia sinun pitää itseäsi kiduttaa typerillä luuloilla??? Sinä olet nyt "uskosi" = luulosi takia Helvetissä aivan oman itsesi takia. Vapauta itsesi siitä, jokainen päivä on uusi mahdollisuus! Luuletko tosiaan että Jumala jakaa sinulle mitalin jokaisesta päivästä kun kärsit(!) itse valitsemassasi selibaatissa? Mitä vittua, hyvä mies?

      Muista, että olet itse valinnut tilasi. Valitse nyt oikein, mene terapeutille ja kerro kaikki. Elät nyt elämäsi parasta aikaa terveenä ja muuten täysipäisenä pois lukien tuo uskon kanssa hörhöily. Syntisi on annettu anteeksi, anna palaa!!! Minun uskossani jokainen päivä on uusi mahdollisuus tehdä, nauttia onnellisesta elämästä. Olin surkeassa = kuivassa avioliitossa, erosin ja nyt nautin täydellisestä parisuhteesta naiseni kanssa ilman minkään instituution lupia ja tunnen olevani mies ja täydellisessä sovussa Jumalani kanssa. Myös Hän hymyilee minulle.

      P.S. Kaikki usko mikä saa ihminen voimaan pahoin on Saatanasta. ;-)

    • IntimacyDeniedM1977

      Pippeli on pieni ja ohut (13-14cm) joten ei sillä naista tyydytetä. Seksuaalinen kokemus lähes nollassa. En ikinä tule uskaltamaan lähestyä naisia enkä osaa "iskeä" naista, en osaa flirttailla, en osaa mitää. Totaali avuton luuseri kato. Joten yksinäisyys ja selibaatti jatkuu hamaan hautaan, vaikka miten muuta haluaisin. Mikään ei koskaan muutu. Piste.

    • 12 sentin omistaja

      Jaahas.siis vakaumuksesta vai muka pikku pippelistäkö asiassasi on kysymys?
      Kuitenkin pikkuisellasi olet pari kolme kertaa seksiä harrastanut...eli enemmän kuin yhden kerran ja siis toisenkin kerran kelvannut...) ja kortsun kanssakin onnistunut..siis eihän se niin pieni taida ollakaan,etteikö sillä hyvin pärjäisi...)
      Ei tarttekaa uskaltaa lähestyä..kyllä ne naiset hoitaa sen ja flirttauksenkin kunhan vaan kohdalle sattuu...kaikkihan myö jossain mielessä aika avuttomia ollaan..ihmiset vaan on loppujen lopuksi avuttomia olentoja tässä maailmassa..
      Et ole sen kummoisempi tai huonompi kuin kukaan muukaan...niin että jos jotain muutosta haluat elämääsi ihan niinkuin oikeasti,niin senkuin vaan alat muuttaa asioitasi.
      Piste.

      • IntimacyDeniedM1977

        Vakaumus, pikkupippeli, heikko itsevarmuus jne jne KAIKKI asiat yhdessä vaikuttaa siihen että on mielummin yksin kuin että lähtee tekemään asialle jotain. Vaikka tämä yksin oleminen on tuskallista ja kurjaa, niin silti ei vaan uskalla lähteä ulos tekemään asialle yhtään mitään. Tätä on jo jatkunut niin kauan, että "point of no return" on ohitettu jo aikoja sitten. Menee tämä elämä näinkin!


      • Kirjoita minulle
        IntimacyDeniedM1977 kirjoitti:

        Vakaumus, pikkupippeli, heikko itsevarmuus jne jne KAIKKI asiat yhdessä vaikuttaa siihen että on mielummin yksin kuin että lähtee tekemään asialle jotain. Vaikka tämä yksin oleminen on tuskallista ja kurjaa, niin silti ei vaan uskalla lähteä ulos tekemään asialle yhtään mitään. Tätä on jo jatkunut niin kauan, että "point of no return" on ohitettu jo aikoja sitten. Menee tämä elämä näinkin!

        Eikö ry:ltä löydy yksinäistä tyttöä?
        Voit kirjoittaa minulle jos haluat. [email protected]
        /Sauli


    • NAM

      JOS ET SAA SEKSIÄ, SYÖ KEKSIÄ.

    • omin käsin onneen

      Et ole selibaatissa, jos tyydytät itse itseäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe