Säästöpankki huijaa myös

mistä parempi pankki

Mainostavat kovasti, että heillä voi neuvotella jos lainan maksuun tulee vaikkeuksia. Yritin pienentää hieman kk erää siten, että tulevasta olisi jäänyt vielä reilusti koronmaksuun sekä vähän lyhennykseen mutta eipä käy. Eivät siis suostuneet ollenkaan vaikka mainoksissa puhuvat aivan muuta.
Ja kun lukee näitä muita viestejä niin näyttää Säästöpankki ja Aktia olevan samanlaisia huijari pankkeja.

Kummankaan kanssa ei voi neuvotella yhtään mitään. Sanelevat ehdot vain kylmästi eivätkä ajattele asiakasta ollenkaan.

Varokaa ja kiertäkää kaukaa noi paskapankit !!!

21

4704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paska-pasi88

      no munat on kyllä aika kalliita nykyään

    • myös on muita pankke

      Samaa mieltä Säästöpankista. Eivät tule vastaan ollenkaan jos tulee vaikeuksia. Täyttä huijausta koko heidän mainontansa. Varokaa koko pankkia. Olin vähän aikaa heidän asiakkaana mutta en enää. Pelkää kusetusta koko Säästöpankki ja Aktia ryhmä

    • se on loppu nyt

      Kävinpä minäkin kysymässä ihan huvikseen lainaan kuukausi erän pienennystä. Mutta eipä onnistunut. Sanoin, että mainoksenne kertoo jotain ihan muuta ja virkailijalta vähän lipsahti, no se on vaan mainos. Joten se siitä säästöpankista. Kävelin samantien toiseen pankkiin ja nyt neuvotellaan lainan siirrosta.
      Paskamaista toimintaa...

    • weik up

      "No se on vaan mainos" Huh huh! Jokos ootte huomanneet, että kaikki huijaavat yhä enemmän. PayPal jäädyttää ja vie asiakkaan rahat, sähköyhtiöt vääntää etälukumittareita miten sattuu, ruokiin lisätään mitä lie myrkkyjä, puhelinliikennettä kuunnellaan, tilitapahtumia halutaan seurata yhä enemmän, kameravalvontaa lisätään, oikeuksia poistetaan, ihmisiä surmataan jos ne julistaa evankeliumia..

    • kreisiä touhua

      Joo, kävin kans kysymässä helpostus lainan lyhennykseen mutta ei käy.
      Vittu, kun noi vaan puhuu mainoksissa skeidaa mutta todellisuudessa mikään ei onnistu. Kävin lopettaa sit tilin ja jätin lainan sinne. Käännetään palkkka toiseen pankkiin kun säästöpankille ei raha kelpaa.

    • Kivikylän miäs

      Neuvotteluhan on eri asia kuin päätös asiasta.Näinhän näitä tekstejä pyöritellään.
      Kaikki missä voi tulkita asian eri tavoilla se myös tehdään.

    • roskapankista eroon

      Jep, ja Säästöpankki tekee juuri niin, lupaa ja kertoo muuta kuin mitä käytännössä tekee. Puhuvat pelkkää paskaa ja sen takia minä myös lopetin kaikki sieltä jo pari kuukautta sitten.

      Kannattaa myös muiden varoa Säästöpankkia. Johan se kerran on kaatunut ja kunnolla joten varmaan kohta kaatuu myös ja nopeasti. Pelastakaa siis rahanne pois siitä pankista ettei käy niin kuin viimeksi.

    • vihdoin pois

      Me vaihdoimme myös säästöpankista pois. Oli aika törkeää kyselyä miksi haluamme lopettaa kaikki. Mitä se niille kuuluu.

      • aion anarkistiksi

        Sama suunta.
        Lopetan tilini siellä aivan heti, kunhan saan omaisuuteni myytyä.

        Jos kehtaavat kysyä miksi lopetan tilini, aion sanoa aivan suoraan, että mitä se teille kuuluu, kirjoitan nimeni irtisanomispaperiin ja sanon hyvästi.

        Rahojani en anna yhdellekkään pankille jatkossa. Jos käteinen ei kelpaa, saa olla.


    • hyvä sp

      Kysyin lyhennysvapaata sp:stä vanhepainvapaan ajaksi, kun tuolla ajalla perheemme tulot laskevat.

      Hiivainen palveluneuvoja antoi lyhennysvapaalle tiukat ehdot: Palvelumaksua 100€/laina (perheellämme 3 erillistä lainaa), marginaalia pitäisi korottaa lainoista 0,2% yks. Neuvottelun lopuksi hän tarjosi minulle säästämissopimusta Sp rahastoyhtiön Eurooppa osakerahastoon:)

      En viitsi enää jatkaa neuvottelua. Maksellaan vaan pois vanhempainvapaankin aikana. Ei se talous kuitenkaan niin tiukalla meillä ole.

    • Entinen asiakas

      Samaa olen kokenut, mitä luvataan, on tarua ja tarinaa.
      Palvelumaksujakin saa maksaa tyhjästä.

      Saakohan siellä henkilkunta mitään asiakaspalveluun
      liittyvää koulutusta.


      Asiakkaaseen suhtatuminen on töykeää.

    • -Johanna

      Suomeen pitää saada lisää oikeata pankkikilpailua! Pankin vaihtaminen pitäisi olla myöskin helpompaa. Et voi vaihtaa pankkia jos et siirry toiseen pankkiin kokonaisasiakkaaksi....eli jos tilanne on se, että olet ottanut ns. omasta pankistasi vuosia sitten edullisella marginaalilla asuntolainan nyt sinun pitää vaihtaa myös se kalliimpaan lainaan jos haluat jostain toisesta pankista lainan. Pankit kun haluavat nykyään kokonaisasiakkuutta. Oma pankki voi tässä tilanteessa sanella ehdot miten haluaa ainakin niin kauan kuin asuntolainan maksaminen kestää : )

      • aqsdqq

        Ei tarvitse mitään kokonaisasiakkuutta. Pankki voi vaatia vanhan lainan siirtoa tai muutosta vain, jos teet jotain sille kyseiselle lainalle tai sen vakuudelle jotain.

        Uusia lainoja (eri vakuudella) ja muita palveluita voit ottaa ihan mistä vain. Toki silloinkin voivat vihjailla ja ehdotella jotain, mutta sinun ei tarvitse totella.


        ... johan tässä jo ihmettelin, missä tämän päivän kiintiönosto viipyy


    • Kameli1

      Kyllä pankit vaativat kokonaisasiakkuutta ja jos et ole valmis siirtämään vanhoja lainoja uuteen pankkiin lainaa ei tipu.

      Kokemusta on.

      • 78V MUMMO

        NÄIN ON ,kun uuteenpankkiin menet teet valtakijan He hoitavat kaikki puolestasi. S inun ei entisessä pankissa käydäkkään,minulla oli hyvtuuri POP-PANKKI VIHREÄ LEHTI. 6V OLLUT IHANA PANKKI AUKI KOKO PÄIVÄN....


    • Alkaa selvitä

      Muistakaa tämä kun pankkinne hoitaa raha asioita. Maksat kaupassa tai missä hyvänsä Euroissa 1,00 euron ostoksen niin yrittäjillä on sopimus pankkien kanssa että heidän rahaliikenteensä pyörii 6,25 kertaisena asiakkaan tietämättä. Tämä on valtiosalaisuus Suomessa joka pitäisi saada kaikkien tietoon. Yritykset erottaa finanssipolitiikan ja herrojen sääntöjen mukaan sadat ja tuhannet eurot pilkulla, ja sentit euroista erotetaan pisteellä. Täten pankki henkilökunta ja järjestelmät laskee pankissa Yritysten rahaliikenteen, pimeä raha liikkuu ja kansaa kusetetaan aivan kuusi nolla. Ja tavan kansalaisen verotus, tienaa 2,40.00 euroa ja yrittäjä kun ilmoittaa verottajalle maksaneen palkkaa 2,40 niin hänen lasketaan maksaneen 15,000.00 euroa ja saa sen vähennykseen. Yrittäjät ja pankit kusettaa 16 nolla työntekijöitä tässä EURO JÄRJESTELMÄSSÄ ...

    • Apinaa koijataan

      Säästöpankeilla on pulaa rahasta niin haluavat päästä huonokatteisista asiakkaista eroon. Sama asia on myös koivunlehdillä. Ei ne saa halpaa rahaa paitsi mummoilta. Sääli vanhuksia joiden rahat hupenee. Olisi hyvä olla riittävät puskurit ettei pankin tarvitse antaa sanella ehtoja.

    • neekerinperseenreikä

      säästöpankki on anaalista

    • KESÄPILALLA

      voisinko minä vittu pyustyä maksamaan jossain, JOTAIN, HALUSIN VAIN VITTU FUENGIROLAAN HELVETTI

    • Anonyymi

      Kannattaisiko muuten miettiä sitä lainaa ja sen aiempaa hoitoa!

      Jos on iso pääoma ja sen hoitaminen on sujunut vaikka viisi vuotta ilman ongelmaa, niin pankki saattaa joustaa lyhennysvapaalla vaikka puoli vuotta, mutta korot on maksettava. Mutta jos on iso pääoma ja se alkaa kusta vaikka ekan vuoden aikana, niin ehkä......

      Itse otin ikanaan heti täysi-ikäiseksi tultuani ison lainan pienellä tulolla aivan uudesta pankista ja maksoin sen nälkää nähden vajaassa kymmenessä vuodessa, niin pankista luvattiin luottoa jatkossa vielä 10v viimeisen erän maksusta. Olin antanut näytön pankille.

      Mutta nykyisissä lainoissa jotka on annettu vuosi sitten nollakorolla + marginaali on yksi ongemla. Ne on laskettu väärin. Jos happotesti oli 1,5+4,5, niin minkä helverin takia sitä koron päälle ja kuuden alle tulevaa erää ei laskettu jo tuolloin lainan hoitoerään. Se 2-2,5% olisi mennyt suoraa pääomaan ja olisi nyt korkojen nousun hetkellä tuonut alemman pääoman korkeammalle korolle.

      Varmaan paljon ihmisiä joille tuo "laskeminen" omatoimisesti on vierasta.

      Ja miettikää miten tämä vaikuttaa niihin joilla on velattomat asunnot. Joku 250k asunto saattaa menettää arvostaan rahaa koska kukaan ei saa enää luottoa!

      Vittu te ootte eläimiä!

    • Anonyymi

      Osuuspankki on kaikista paskin pankki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe