Pirkkalan Citymarket on Suomen surkein

Menen muualle

Kyseisessä kaupassa on kaikki aina loppu. Juhannusaattona klo 10.00 paikasta on loppu kaikki peruselintarvikkeet kuten perunat,leivät, liha-ja kalatiski kokonaan kiinni??? Miksi avata kauppa ollenkaan?
Myös arkipäivisin leipää ilmeisesti saa joku aikaisin aamulla sinne eksyvä eläkeläinen ja jos tästä kaupasta saat edes korillisen ruokaa itsellesi etsittyä, joudut odottamaan kassalla vähintään 10 min koska kassoja on aina liian vähän.

75

2646

Vastaukset

 • Nokian "sittarissa" on sama vika.

 • Siel on tosiaan usein kamalat jonot ja kassoja vaan muutama käytössä.
  Lisäksi kauppa on aika törky kallis joten muualla käyn minäkin.

  • No mis siul on sit se halpa kauppa? Kuinkahan todellisuudessa asia on?


  • Ei koskaan tyytyväin kirjoitti:

   No mis siul on sit se halpa kauppa? Kuinkahan todellisuudessa asia on?

   S-marketista saa samalla rahalla enemmän sekä bonukset päälle,tulee joka kk n 40-50eur ylimääräistä kun keskittää kaikki sinne. Citimarketin plussapisteillä ei ole mitään merkitystä,hyöty nolla.
   Myös lidl halvempi kuin CM mutta valikoima heikompi.


  • Nyt tyytyväinen kirjoitti:

   S-marketista saa samalla rahalla enemmän sekä bonukset päälle,tulee joka kk n 40-50eur ylimääräistä kun keskittää kaikki sinne. Citimarketin plussapisteillä ei ole mitään merkitystä,hyöty nolla.
   Myös lidl halvempi kuin CM mutta valikoima heikompi.

   Kyä kai niil plussapisteil hyötyä on. Sitten kun on ensin miljoonilla ostanut ja ostaa vielä miljoonilla lisää. Ehkä sit alkaa jossain näkyyn?


 • Miten niin hyöty nolla? Viime viikolla pamahti 12 plussaseteliä postiluukusta. Meille on tullut tänä vuonna 70 plussaseteliä. Yhden arvo 5e. Miten 350e arvoiset setelit voivat olla hyödyttömiä?

  • Kannattais varmaan tehdä ne tuoretiski ostokset vähän aikaisemmin kuin juhannusaattona. Itse ostan AINA viimeistään torstaina juhannuskamat tiskistä, mieluiten jo keskiviikkona. Lihat ja kalat kyllä säilyy pari kolme päivää jääkaapissa hyvinä. En tajua mikä tarve kauppoihin on edes ängetä juhannusaattoina, tarviiko kaikki jättää aina viimetippaan? Eipä meidänkään paikallisessa "vihreässä kaupassa" saati cittarissa tiski auki ole koskaan ollut juhannusaattona, joka kyllä on ihan ymmärrettävää. Puolestani saisi olla kaikki kaupat kiinni juhannusaattoisin, myyjätkin saisivat samanlaisen juhannusvapaan kuin ne jotka täällä mankuvat ja haukkuvat kun aattona on tiskit kiinni.

   T: ex-kaupantäti savosta


  • Antivitkuttelija kirjoitti:

   Kannattais varmaan tehdä ne tuoretiski ostokset vähän aikaisemmin kuin juhannusaattona. Itse ostan AINA viimeistään torstaina juhannuskamat tiskistä, mieluiten jo keskiviikkona. Lihat ja kalat kyllä säilyy pari kolme päivää jääkaapissa hyvinä. En tajua mikä tarve kauppoihin on edes ängetä juhannusaattoina, tarviiko kaikki jättää aina viimetippaan? Eipä meidänkään paikallisessa "vihreässä kaupassa" saati cittarissa tiski auki ole koskaan ollut juhannusaattona, joka kyllä on ihan ymmärrettävää. Puolestani saisi olla kaikki kaupat kiinni juhannusaattoisin, myyjätkin saisivat samanlaisen juhannusvapaan kuin ne jotka täällä mankuvat ja haukkuvat kun aattona on tiskit kiinni.

   T: ex-kaupantäti savosta

   Ei kuulu savolaisille. Tuolla ylhäällä lukee Pirkkala, jos et huomannut.


 • Kyllä toki saa plussapisteitä vaikka tonnin edestä kunhan maksaa ensin kovan hinnan kaupan tuotteista. Joskus toki CM tarjoaa hyviä tarjouksia mutta yleisesti ottaen esim S-market on halvempi.
  Kyllä vähintään tuo sama 350eur tulee S-marketinkin bonuksista vuodessa,välillä jopa 40-50 eur kk.ssa. mutta nuohan riippuvat ihan kauppaan käytetystä summasta.
  Mutta makunsa kullakin,itse käyn "ässässä" ja välillä lidlissä,siellä halvimmat maitotuotteet esimerkiksi.

  • No siinähän se oli, toisessa kaupassa jotkut tuotteet ovat halvempia, toisessa taas jotkut muut. Vaan maksaa se pujottelukin, eikä kaikilla ole sitä mahdollisuutta että usean ketjun kaupat ovat vierekkäin. Partolan s-marketti ei ole kovin houkutteleva, siellä on valikoimat nuivat ja aina jokin tarjoustuote on loppu.


  • h6G8poWq kirjoitti:

   No siinähän se oli, toisessa kaupassa jotkut tuotteet ovat halvempia, toisessa taas jotkut muut. Vaan maksaa se pujottelukin, eikä kaikilla ole sitä mahdollisuutta että usean ketjun kaupat ovat vierekkäin. Partolan s-marketti ei ole kovin houkutteleva, siellä on valikoimat nuivat ja aina jokin tarjoustuote on loppu.

   Siispä käyt siellä kalliimmassa kaupassa. Sieltähän saat kaikki kerralla. Ihan niinkuin muka ässästä ei saisi. Citymarket myyt tuotteitansa kovalla katteella,satun yrittäjänä tietämään.


  • Yrittäjä kirjoitti:

   Siispä käyt siellä kalliimmassa kaupassa. Sieltähän saat kaikki kerralla. Ihan niinkuin muka ässästä ei saisi. Citymarket myyt tuotteitansa kovalla katteella,satun yrittäjänä tietämään.

   Kuluttajana taas satun tietämään, ettei niillä mitään eroa ole. Tarjoukset on k-ryhmässä parempia.


 • Jos ihmiset viitsisivät vähän vertailla niin huomaisivat että niillä todellakin on eroa.
  Tarjoukset on eri asia, jos jaksaa niiden perässä juosta, kysymys oli YLEENSÄ KESKIMÄÄRIN.
  Tutkittua juttua on että Prisma ja S-Market halvempia, uskokoon kuka muuta haluaa.

 • Olin kyseisessä kaupassa varastohommissa, voin sanoa että yhtä helvettiä siellä oli olla töissäkin.

 • Lihatuotteet siinä sittarissa on ainakin poskettomasti kalliimpia kuin ässässä. Itte oon ollu ässään tyytyväinen, eikä moittimista ole ollut, toisin kuin sittarissa aina.

 • juu ostakaa vaa s-marketin lihoja ja lidlin nii menee nekin eurot saksaan ja tanskaan paskaa ulkolaista lihaa jota myydään persaukisille suomalaisille tukirahoilla
  kun ei oo varaa maksaa laadusta

  • Samaa ovat tanskassa kuin sumessa lihat samoilla tukiasilla.


 • Laaduskasta keskustelua.. Se on maku asia sano musti kun muniaan nuoli.. :D

 • Kävin pari päivää sitten siinä S-marketissa ostoksilla. Vieläkin puistattaa.

  Piti ostaa kilorinkeleitä, mutta totesin, että kaikki hyllyssä esillä olevat rinkelipussit olivat päiväysvanhoja, ja osassa pusseista rinkelit kasvoivat mustaa hometta. Jäivät sitten rinkelit ostamatta, ja monet muutkin ostokset päätin tehdä jossain muussa kaupassa.

 • Ja ne kassajonot on aina liian pitkät, minä en jaksa jonottaa.

 • Lukuisat Nokialla asuvat työkaverit on hakkuneet Nokian Citymarkettia surkeaksi.

  Itse en Citymarkettiin astu. Valikoima on yleensä surkea vs prisma. Esim. autotarvikeosastoa ei käytännössä ole ainakaan Turtolan Citymarketissa.

  Lisäksi jonot on aina niin pirun pitkät, että hermot menee.

  En oikeastaan keksi yhtään syytä käydä Citymarketissa ennen Prismaa. Viime vuonna saimme yli 1000 euroa bonuksia puhtaana käteen.

  Kieltämättä on aina karmeaa tämä S-ryhmän monopoli, mutta kun parempaakaan ei ole, niin miksi tukea huonompaa?

  • Autotarvikeoasto nyt onkin maailman tärkein asia jossain marketissa. Sitä varten on Motonetit ja Biltemat sun muut tarvikeliikkeet.


  • Voi voi vali vali kirjoitti:

   Autotarvikeoasto nyt onkin maailman tärkein asia jossain marketissa. Sitä varten on Motonetit ja Biltemat sun muut tarvikeliikkeet.

   Kyseessä oli vain esimerkki. Kaikille tuoteryhmille löytyy omat erikoisliikeensä, jossa valikoima on yleensä parempi.

   Poikkeuksana kuitenkin Prismojen urheiluravinnepuoli, joka taitaa olla kattavampi kuin missään urheiluliikkeessä. Ja omien kiokemuksien mukaan vieläpä ylivoimaisesti.


  • Bonushuoraaja kirjoitti:

   Kyseessä oli vain esimerkki. Kaikille tuoteryhmille löytyy omat erikoisliikeensä, jossa valikoima on yleensä parempi.

   Poikkeuksana kuitenkin Prismojen urheiluravinnepuoli, joka taitaa olla kattavampi kuin missään urheiluliikkeessä. Ja omien kiokemuksien mukaan vieläpä ylivoimaisesti.

   Tuossa hehkutetaan vain erikoisosastoilla, jotka ovat marginaalisia taviskuluttajan kannalta. Urheiluravinteita ei kenenkään tarvitse päivittäin ostaa, sen paremmin kuin autotarvikkeitakaan, joten en niiden perusteella lähtisi kaupan paremmuutta arvioimaan. Ruoka on se pääartikkeli.


  • Voi voi vali vali kirjoitti:

   Autotarvikeoasto nyt onkin maailman tärkein asia jossain marketissa. Sitä varten on Motonetit ja Biltemat sun muut tarvikeliikkeet.

   Joo. Kyllähän autotarvikkeet pitäisi löytyä asiantuntevista polkupyöräliikkeistäkin.


 • Bonushuoraaja:Nimimerkkisi sen jo kertoo,että olet moukka.

 • Linnainmmaan sittari lienee reippahasti surkeempi... Lähdin liki tyhjän ostoskärryn kanssa sieltä! En ees peruselintarvikkeista saanut muuta kuin maitoa... Puhumattakaan tarjoustuotteista ja korvaavia ei ollut kuin yhdelle tuotteelle! Ja tosiaan... KALLISTA!!!!!

  • Veikkaisin samaa. Linnainmaan poikkeavasti paras puoli on se, että taitaa olla ainoa pirkanmaalainen automarket, jossa pääsee bussilla rakennuksen viereen, eikä tarvitse sukkuloida jalan ensin parkkialueen poikki.


 • S-market uudistuksesta huolimatta vieläkin surkea.
  Kassoja ei ole lauantaisinkaan tarpeeksi.
  Pullokoneet jumittaa.
  Nyrpeältä kassalta sain poletin kun tuli tytölle hätä, ei lainkaan vesspaperia ja kammottavan epäsiisti vessa.
  No, asiansa kuitenkin ajoi, eikä tarvinnut pihalle pissailla.

  Onhan siellä todella aurinkoisia kassoja, mutta muutama suttuinen sitruuna sinne on päässyt työhön!!!

  S-markettiin tämä ei kuulu, mutta ihan barbaarista basaaritoimintaa Kahvila Pikkuleivässä iltapäivisin itsekkin pullamahainen ukko huutelee että :
  -" vielä rouva pullaa tarjoushintaan..."

 • Niihän se on vähän tampereen sittareissa ja elossa ylöjärvellä, että ainakin hyvät tarjous tuoteet on lähes aina loppu.

 • Pirkkalan city market on todella kallis, esim. marlin purkkimehut. Lisäksi siellä ei ole sokeritonta "sittistä" vain kallista pirkka lemonia, se on sokeroitu. Lihahyllyista edullisempaa on vain 30% alennus lihat ja muutenkin valikoima on surkea, makkarat einekset ja juustot ovatylihintaisia jopa cittariksi. Onneksi on Lidl lähellä, sieltä saa kaikkea edullisesti. S-marketissa löytyy sittistä ja edullista kivennäisvettä, kiertäminen kiireessä ei tunnu mukavalta.

 • Paras ruokakauppa ja vaivaton asioida!Ei kaikki jaksa 5 sentin takia marista ja voivotella! Hyvää ja laadukasta joulua sulle!

 • Ravaan ympäriinsä. Lidil, S-market ja Sittari.
  Kurjin asiakaspalvelu on S-marketissa, nimenomaan kassoilla. Tai ei ehkä kurjin vaan naurettavin. Siellä on ihme hommaa aikuisten kesken, huudellaan "täällä on vapaa kassa" ja naureskellaan toiselle kassalle jotta vein sun asiakkaan.
  Sitten jos ei välttämättä mene sille joka huutelee niin katsotaan kiukkuisesti.
  Siis, muutamat aikuiset ihmiset. On kivaa että on kivaa työssä mutta....puhutaan kassojen läpi, ohi asiakkaan, omista asioista. Ja hirnutaan kuin vähälahjaiset.
  No, okei, siellä ei tarvitse käydä. Onneksi. :)

 • Aika törkeästi leimattu ko. kauppa! Jos yhtenä päivänä on tavarat loppu, ei se tarkoita, että aina on näin. Itse ja tuttavani saavat kyllä ostetuksi sieltä korin täyteen mihin aukioloaikana tahansa.

 • Tästä on jo jonkin aikaa, kun tein havainnon, että cittari on lopettanut cd-levyjen myynnin. Olisin voinut ostaa levyn, mutta kun tarjolla oli pelkkää eioota, niin paha oli ostaa. Ihme kun dvd:t ei vielä ole lähteneet myynnistä, kun kaikki ollaan siirtämässä nettiin, nettiin, nettiin, nettiin... 10 vuoden kuluttua et saa mistään lusikoitakaan, kun syöminenkin on siirtynyt nettiin, vaikkapa someen. Ja paskalle mennäkseen täytyy ensteks kirjautua nettiin.

 • Inhosin pitkään Pirkkalan Cittaria juuri siksi, että siellä on jonot kassoilla päivästä ja ajankohdasta riippumatta. Annoin palautetta useamman kerran. Välillä boikottiin koko kauppaa. Mutta nyt on mielestäni siellä valikoima parantunut. Prisma jää kauas tästä! Käytän gluteenittomia tuotteita ja niiden valikoima ja hinnat ovat Prismaan verrattuna ruhtinaalliset. No, kassajonoja on edelleen, mutta kiireessä käytänkin Lidliä 😊 ja lähi Siwaa.

  Gluteenittomat ostan rauhassa sitten Citymarketista.

 • Pirkkalan cittari on paras!!!

 • Totta. Paljon viimeisen päivän tuotteita hyllyssä. Surkea lihatiski. Hevi osasto surkea. Turtola, Lielahti, Linnainmaa ja Ylöjärvi ainakin 10-0 parempia. Olisi aika saada kunnon cittari Pirkkalaan, Suomen parhaaseen kuntaan.

 • Samalla käytäväkkä oleva lähi-itä apteekki on yhtä paska mafioson omistama pillerinpyöritys kioski.

  • Voisikkos mitenkään perustella kiukuttelus? Aina huudellaan nimettömänä, että joku paikka on ihan paska, mutta loppujen lopuksi ongelma onkin usein siinä, että kirjoittajalla itsellään ei ole kaikki kohillaan.


 • eikös se oo sen merkki että kauppa on hyvä kun se ostetaan tyhjäksi. ei huonosta kaupasta osteta hyllyjä tyhjäksi. kauppaan tulee loppuunmyynti jos se ei alkuunkaan myy mitään.

 • Kyä ainakin Pirkkalan cittari oli ainut kauppa kohtuullisen kävelymatkan päässä kotoa, mistä sai mansikkakakkua. Ko. tuotetta turha lähteä kattelee Tokmannilta ja muuten hyvässä S-marketissakaan ei mansikkakakkua näkynyt olevan. Onhan noita paikkoja, missä myydään mansikkakakkuja, mutta kun ne on sitten Tampereen keskustassa saakka.

 • Kyllä Ylöjärvi on vielä paljon surkeampi!!!!

 • Huonommaksi vaan menee. Tarjoustuotteet usein loppu. Leipäosasto luotaantyöntävä - leivät laatikoissa kuin krääsät halpahalleissa, mutta hinnoiteltu kuin leipomossa, todella kalliita.
  Nyt vielä osastot vaihtaa paikkaa, en tajua miksi. Jos haluan citariin, ajan Linnainmaalle tai Nokialle, siellä kauppias osaa hommansa. Pirkkalassa asiakasta aliarvioidaan, mutta onneksi voi valita minne rahansa vie.

 • Sale Härmälänranta se vasta kallis on. Aivan siis saatanan kallis! Meinasin ostaa tomaatteja, mutta kun ne olivat mätiä ja kilohinta huiteli yli viidessä eurossa, niin jäi ostamatta. Otin sit kurkun, mitä viipaloida voileivän päälle. Samoin limut saivat jäädä hyllyyn, koska se sama limppari, mitä saat S-marketilta 1,5 litraa 82 sentillä, niin Salessa sen hinta oli lähemmäs 2 euroa. Kissanruoat myös kalliimpia ja saatanan huono valikoima.
  Ne mitä sieltä ostin, niin samat olisin saanut halvemmalla muualta. Ihan perseestä, en mee sinne enää muuta kuin ehkä tyhjät limutölkit ja -pullot viemässä.
  Ei oo näköjään Salessa halpuutus tuttu juttu. Selvästi porvareiden kauppa porvareille.

 • Onhan Härmiksen Salessa hieman tyyriimpää, mutta ihan tolkuttomia hintoja en ole tavannut.
  Vaikka ei sieltä ihan kaikkea, jo valikoiman suppeuden vuoksi voi ostaa.Olen autoton ja jos jotain puuttuu ja on huono ilma, enkä jostain syystä kävele kauemmas (lue Lidil) niin ostan Härmiksestä, tuskin teen konkkaria.

  • Riippuu vähän, mitä ostaa. Monissa tuotteissa turhan kovat hinnat, kuten niissä huonokuntoisissa tomaateissa, mutta sitten joissain tuotteissa näkyi ihan järkihintojakin. En vain juuri sillä kertaa niitä tuotteita ollut tarvitsemassa. Mutta että kyllä minä ennemmin lähden ässälle tai muuhun kauppaan kuin Härmälänrannan Saleen. Tokmannillakin tulee käytyä, jos ei tarvitse esim. maitotuotteita ostaa. Sieltä kun ne puuttuvat tyystin. Autoton minäkin, ja jos on ihan pakko kaupoille lähteä huonolla kelillä, otan sateenvarjon mukaan. Silloin se sade yleensä äkkiä loppuu. :-)


 • Pirkkalan Citymarket on aivan huikea kauppa tänä päivänä. Se on kokenut aivan uuden muutoksen ja tuotevalikoimat ovat huippuluokkaa. Itse kannatan ja tuen suomalaista yrittäjyyttä jonka takia myös asioin K-Citymarketissa. Kellään ei oo tänä päivänä varaa kiskoo ruuan hinnoissa, koska Alv on jo itsessään meillä korkea. Kyllä suurin osa ruuan hinnasta menee kaupan kuluihin, vuokraan, henkilöstöön, remonttiin ja tuotteiden ostoon yms. Älkää jumalauta käykö kaupassa, jossa ette viihdy ja hinnat on korkeat. Kehotan pistään oman kaupan pystyyn ja katsomaan, kuinka täydellisen sekä valikoiman, hinnan että asiakaspalvelun pystytte saamaan aikaan. Onhan täällä ketjussa kutenkin väärällään pitkän ruokakauppa yrittäjyyden tehneitä ihmisiä. Joten hymy korviin ja asioimaan omaan mieleiseen kauppaan.
  Btw Pirkkalan kauppias mm. luovuttaa myymättä jääneet leivät ruokajonoihin vähävaraisille. :) Joten älkää olko ihmiset mustavalkoisia ajattelumaailmanne suhteen, sillä verenpaine ei siitä tykkää ja elämäkin on silloin mukavempaa.

  • Nyt on ostetun mainoksen makua kommentissa. Valikoima ei remontin myötä ole laajentunut. Suurin muutos on siistimmät tilat ja hintojen selkeä korotus. Asiakas uudistukset viimekädessä aina maksaa. Korkeista hinnoistakin voi verenpaine osalla nousta.


  • Aivan, en ’jumalauta’ asioi tässä marketissa, koska se on surkein marketti täällä päin.
   Edellisen mainoksen laatinut kauppias itse tai sitten kaverinsa majava.
   Onneksi on usein asiaa Nokialle, teen ostokseni siellä. Cittareissa on paljonkin eroja, Pirkkalassa kauppiaan ahneus huipussaan


  • Loppu remontti rahat kesken vessojen kohdalla. Miesten vessa on karu kusiputka ,jota ei ilmeisesti edes enää siivota .Ehkäpä suttuisuuden piilottamiseksi oli lamppukin kopista pimeänä.


 • Ja pelikoneet vie sulta viimesetkin. Montahan kertaa olen kokeillut tuurin paskaa cittarin pelikoneilla, niin kertaakaan en ole mitään voittanut. Ne on säädetty sillai, ettei anna ku korkeintaan liruja, jotka on jo valmiiksi hävitty. Vähäsen peliaikaa antaa, jos jotain antaa. Kun pelaa muualla, niin paremmalla todennäkösyydellä edes vähän voittaa. Että simmottis.

  • Pelaaminen onkin tärkeintä elämässä? Jos minulla on ylimääräisiä roposia, niin ostan niillä kahvin tai jotain. Miksi tunkisin kolikkoni johonkin pelikoneeseen?


  • Mä en ymärrä niitä samoja naamoja jotka on aina pelkoneella. Eikö ne todellakaan tajua, että ne on sitä varten. että niillä rahastetaan. Varmasti ehkä joku pelikerta voitatkin, mutta jos lasket yhteen jokaisen pelipäiväsi vaikka vuoden ajalta olet varmasti tappiolla.


  • efefefe kirjoitti:

   Mä en ymärrä niitä samoja naamoja jotka on aina pelkoneella. Eikö ne todellakaan tajua, että ne on sitä varten. että niillä rahastetaan. Varmasti ehkä joku pelikerta voitatkin, mutta jos lasket yhteen jokaisen pelipäiväsi vaikka vuoden ajalta olet varmasti tappiolla.

   Nehän toimii just niin, että jos euronkin voitat, niin seuraavalla pelikerralla häviät sen moninkertasesti. Silloin kun nuo koneet olivat RAY:n pelejä, niin niissä oli edes jonkun näköinen voitonmahollisuus. Kyllähän se veikkaus oy on niin ahne, ettei mitään mittaa.
   Mä olen laittanut kortille 6 euron pelirajan per päivä, että ei ole pelaaminen todellakaan tärkeintä elämässä. Niille joille on, niin nehän hakkaavat kaikki rahansa niihin saatanan pelikoneisiin. Siinä ollaan tappiolla ja rappiolla.


 • Hinnat on korkeat, omaan kanta-asiakaskortin kylläkin, joskus haen jotain jota kuvittelen saavani halvalla, tarpeellista.
  Vaan loput haen Lidilistä.
  Lidil on siitäkin mukavampi asioida kun ei ole sitä kattoämyriä huutamassa tarjouksia.

  • Anteeks mitä? Mistähän kaupasta nyt puhut? Partolan Citymarketissa ei ole kyllä mitään kattoämyreitä huutamassa, ainakaan silloin kun minä olen siellä asioinut.


  • Olenkohereillä kirjoitti:

   Anteeks mitä? Mistähän kaupasta nyt puhut? Partolan Citymarketissa ei ole kyllä mitään kattoämyreitä huutamassa, ainakaan silloin kun minä olen siellä asioinut.

   Siellä Lidlissähän se kattoämyri on huutamassa. Milloin tarvitaan lisää kassahenkilökuntaa, milloin apuja pullonpalautusautomaateille, kassa nro 4 aukeaa jne. Ihan siinä korvanjuuressa alkaa huutamaan, kun seisoo helvetin pitkässä kassajonossa ja vartoo vuoroaan. :,D


 • Olen onnistunut asioimaan niin hyvään aikaan, ettei jonoa ole ollut juuri ollenkaan Lidilin kassoilla.
  Pienestä jonosta on turhaa porua pitää.
  CM mainosämyrit lipeine äänineen ja humppamusaa, pidätte siis siitä, itse en lainkaan.

  • Mitä ihmettä oikein yrität vedättää??? Partolan Citymarketissa siis ei ole mitään humppamusaa eikä mainosämyreitä.


 • Onneksi on S-ryhmä.

  • Juu, mutta jos haluaa Cittarin hinnat päihittää, niin pitää mennä Prismaan ostoksille. S-Marketin hinnoilla ei pärjää.


  • halpaatus kirjoitti:

   Juu, mutta jos haluaa Cittarin hinnat päihittää, niin pitää mennä Prismaan ostoksille. S-Marketin hinnoilla ei pärjää.

   Totta. Monet Prisman normaalit hinnat ovat edullisempia kuin Cittarin tarjoukset.


 • Kyllähän kaupasta melkein kaikki tarpeelliset löytyy. En niin kovin hintalappuja syynää. Loppui vaan täällä käynti noiden saatanan puhelinliittymä myyjien takia. Ei kieltoa uskota, muuta kun jankataan vastaan. Nyt olen käynyt Nokian Prismassa, siellä saa tehdä ostoksensa rauhassa.

  • Koska olet viimeksi käynyt ko. kaupassa? Puhelinfirman ständihän on nykyään siellä aivan takana. Voi hyvin olla menemättä sinne peränurkkaan ja välttyä liittymien tyrkyttämiseltä.


  • Kyllähän se siellä takaosassa oli. Mutta haluaisin rauhassa katsella tavaroita vähän sielläkinpäin. Tyrkyttäjät eivät kyllä siellä nurkassansa pysy.


  • Näin_se_on kirjoitti:

   Kyllähän se siellä takaosassa oli. Mutta haluaisin rauhassa katsella tavaroita vähän sielläkinpäin. Tyrkyttäjät eivät kyllä siellä nurkassansa pysy.

   Harvemmin minulla on sinne peränurkkaan asiaa, siellä on vain sähkötavaroita ja elektroniikkaa.


  • Vielä harvemmin on asiaa näille puhelinliittymän tuputtajille. "Vain sähkötavaroita ja elektroniikkaa", toiset kyllä ostavat sitäkin.


  • Näin_se_on kirjoitti:

   Vielä harvemmin on asiaa näille puhelinliittymän tuputtajille. "Vain sähkötavaroita ja elektroniikkaa", toiset kyllä ostavat sitäkin.

   Höh. Kuka sitä nyt Sittarista ostaa, kadun toisella puolella on oikea kauppa sitä varten.


 • Parannusehdotus Cittarille: Kaikki helvetin pelikoneet pois, samoin veikkauspiste ja sitten kassoiltakin pois kaikki arpojen myynti, lottorivit yms. Sitten kielto näille tyrkyttäjille, kerjäläisille, mitkä tunkee iholle asti tuputtamaan jotain vitun sähkösopimusta, liittymää, lehtiä ja milloin mitäkin. Nää kaikki pois Cittarista, niin hyvin menee.
  Pelikoneet pitäisi poistaa kokonaan kioskeilta, kaupoista ym. tiloista ja siirtää kaikki jonnekin kasinolle. Lottoaminen ja kaikkien veikkauksen pelien peluu ei ole mitään muuta kuin vapaaehtoisen tyhmyysveron maksamista.

 • Plussakorttilaisille tulevat henkilökohtaiset edut on täällä aina piilotettu, jottei vain kukaan niitä hyödyntäisi. Alkoi sen verran ärsyttää että käyn ihan vaan Linnainmaan cittarissa, missä tuotteet sijoiteltu siten että löytyvät. Sitä paitsi lämmin parkkihalli sähköpistokkeineen on iso plussa Linnainmaalla

 • Pirkkalan cittari on paras!!

 • En tykkää paikasta koska mitään ei koskaan löydy. Mutta sushit, ne tuolla on hyvät!

 • Älkää marisko. Pirkkalan Citymarket on valittu suomen parhaaksi cittariksi ja sieltä löytyy myös Suomen paras juomaosasto.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  93
  3741
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  514
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  86
  406
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  406